Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm még 21 haltáp .... Irgum burgum lassan gyűlik ....
    Pl Luthien gazda ebben a topikban a 97-es hozzászólásban ;)

dagaz70, Gio és Luthien kedveli ezt.
  2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Fel írtam csak nem találom a 97 hozzászolást Légyszi segíts

3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Olvasgatom az event csevegőjében a hozzászólásokat :eek:, sajnos többnyire panasz van és felháborodás, egyébként teljesen jogosan....:oops:...
    2010 tavasza óta játszom, és imádom a Játékot :inlove: 8). Ennek ellenére nem vagyok elfogult, még akkor sem, ha a játék a mindennapjaim részévé vált :inlove:......
    A farm fejlődését kiskora óta nyomon követem :), és elmondhatom hogy rengeteget fejlődött ;), és nem csak negatív irányba...
    Anno is voltak nehezen teljesíthető eventek, kb. évente kétszer ;).... A régi gazdatársak visszaemlékezhetnek : akkor kitartással, szorgalommal, éjszakai aratással dolgoztunk a sikerért :inlove:...

Mert bizony mamutok sem voltak, nullapercezésről nem is beszélve... :D....
    És az akkori eventeknek tétje volt 8) : értékes recepteket nyerhettünk vele, olyanokat, amelyeknek most is hasznát látjuk 8)....
    De azóta rengeteget változott a helyzet -.-, és nem minden esetben jó irányba.... :(....
    Mert nem csak a világunk, de a játékunk is kezd anyagiassá válni :p : kosarak, nullpercek, teljesítménynövelők nélkül, már szinte labdába sem rúghatunk -.-, egy magát ingyenesnek hirdető játékban....
    A nyeremények is annyira semmitmondóak :p, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudtam kihagyni ezt az eventet is például ;) xD.
    Mert meg kell tanulni szelektálni, hogy melyik eventet érdemes csinálni....:)!!!
    Ráadásul ez nemzetközi játék, vagyis nem nálunk találják ki a sok jót ;), mégis itt panaszkodunk :cry:....mert máshol nem tehetjük :eek:, ám ennek ellenére reménykedjünk hogy panaszaink eljutnak az illetékesekhez..... :p....

Valóban csak játék, mint azt ilyenkor is sokan hangsúlyozzák, ráadásul kortalan is, hisz minden nemzedék játssza :inlove: 8), mégis ha kívánni lehetne :music:, akkor azt kívánnám hogy az eventek teljesítésének ne legyenek anyagi feltételei -.-, bőven elegendőnek kellene lennie a szorgalmas farmozásnak 8) ; Család és Munka mellett :inlove: :) !!!

Szórakoztató és örömteli játékot kívánok :)......

"Mindig a legprózaibb megoldás áll legközelebb az igazsághoz." /Agatha Christie/

Farm 136/305

Popey1967, jolanda1948, Cyra65 és 17 más kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

http://kepfeltoltes.hu/160715/103533837Kata_Roncs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Remélem sikerült jól betennem. :)
    Ez Kata-rzis útvonala, nekem ez nagyon átlátható.

Kata_rzis, dagaz70 és Luthien kedveli ezt.
  5. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

6. Hechingen

Hechingen Rutinos

Én meg várom a kukacokat:) pl az egy partypörgetés amit kivettem a feladatból adott egy csacsi kongot,így piacon eladva hozott 1200000 Csp,ha nem eventezek ,gazbol nem tudok ennyi CSP csinálni kb 1 óra alatt:) Aztán a titokbol is kidudja mi fejlödik ki ....Én már az elején láttam nem fog sikerülni az event,de én kiveszem azt a 6 szupitápot is ,ki tudja lehet a következö tenyésztös eventnél pont az hiányozna.Tanulva a a csigásból ahol 1 milla CSP dobtam ki azért hogy a gazdakörböl kivegyem a tápokat...Pl 30000 CSP volt egy sajt és nekem kellett 24 db azt hiszem 10 db táphoz.Ezen állt vagy bukott volna az eventem.Én már ugy állok neki gyüjtögetem a szupitápot,KK-t,Szupertrágyát hisz minden eventhez szükségesek így apránként betárazok.Ha neki sem állnék az eventnek és ezeket nem szedegetném ki akkor moroghatnék itt a következö eventnél is mert nem lenne miböl nekiállni.Akkor meg magamat hibáztatnám miért nem szedtem ki az elözö eventböl ha lehetöségem volt rá.Így saját magam hoznám olyan helyzetbe hogy nem tudnék nekiállni a következönek..Aztán így zsinórban hozzná magával a többi event kimaradását is.Tehát én ezen a 77-es szinten szépen gyüjtögetö életmodot élek:)

kosagi, Cyra65, dagaz70 és 8 más kedveli ezt.
  7. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia Holdfény ! Nekem is még 23 férgecske kell, folyamatosan számolok meg térképet kezelek. Ha minden igaz talán végzek és én is Luthien gazda útmutatását követem. Hajrá, szurkulunk és megcsináljuk !!

Gio, Luthien és bindi5454 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kata_rzis kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Luthien, bindi5454 és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia ;) Nekem még 20 haltáp :oops:... azaz 260 férgecske ááááááááá :oops:
    A 99. szinten is gyűjtögetni kell :) Ez egy ilyen játék ;)

cseresznye69, Luthien, tereza6517 és 2 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Biztos remek, ha 0 perc alatt érik be valami, de én ennek a dolognak a lényegét abban látom inkább, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kaszáljunk a lehető legtöbb röpit. Miért nem jó, ha 44 perc alatt csinálsz magadnak egy kupac kukacot szegfűből? Nekem 2 óra 53 perc a szegfűm komfortba, ha megszorulok röpivel, bedobom és minden ok, hamarabb érik le mint az eventnövény vízzel, trágyával. Túl van kicsit misztifikálva ez a 0 percezés szerintem. Ok, gyors, meg állítólag jól néz ki, meg mit tudom én, de a végeredmény végül is ugyanaz, ha te 2 területen komfortozol szegfűvel és a felhősorral, 88 röpit kapsz, ha én ugyanezt teszem pont ugyanúgy, csak felhősor nélkül én is 88 röpit kapok. Nem 1 pillanat alatt, hanem míg a másik 2 földön leérik a hajdina. ÉRTEM az időtényezőt, de az event nem 2 percig tart, hanem még 3 napig, nem hinném, hogy nem fér bele az a 44 perc.;) És ne mérgelődj, árt a szépségnek!:D

kosagi, Melan, Othep és 2 más kedveli ezt.
  13. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

De mondom ... ha már egyszer azt az útvonalat terveztem el. :)
    Csak előtte kitakarítom azt a hínáros mezőt, amin nincs lakat!
    Így már az utána következőn sem lesz lakat ...
    Előre-hátra, jobbra-balra lehet csak lépkedni ... átlósan nem!

cseresznye69, bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hechingen!
    Most bedobtam 600 valamennyi CSP-nél 110 trágyát és nincs belőle. ;)Több mint 60.000 CSP és 1 pillanat volt csupán. Tegnap este felé trágyával szórakoztam össze sok-sok CSP-t és akkor hol állatok,növények, egyéb termékek?
    Hidd,hogy jól döntöttem,mert minden értékes tápom,trágyám meg van és Pajta oldala majd kidől,de nem érdekel,mert jó lesz az szűkösebb időkre is. Jelenleg talán piacon amim kint,az menyjem el,de azért figyelek és szükség esetén bármit töltök.
    1 party pöri vagy bejön vagy alig valami és utóbbi előnyben. Amit azért kaptál,annyit össze tudsz piacon is 1 hét alatt és nincs idegeskedés.
    Családommal tegnap együtt piacon, boltokba, nagyszülőknél,.......mennyi CSP?xD

bindi5454 kedveli ezt.
  15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Jó neked ha ezen a szinten kidöl a pajtádból a szupitáp,kk,és szupertrágya:) Jön megint 300-400 sztápot igénylö tenyésztés, neked nem lesz gondod:) Látod nekem szükséges gyüjtögetnem:)

osztrak12, Luthien és bindi5454 kedveli ezt.
  16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ó, ez nem lehet igaz!!! Elhasználtam haltápra a növényeim, csak 50 maradt, kezdhetem újra szaporítani:mad: Bosszankodjak vagy nevessek magamon?:p Inkább nevetek!!xDxDxD

Luca_511, ho-hoboy, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Én is jártam már így :oops:.... Azóta először visszaültetek:wuerg: ... és csak utána pakolom be ;)

meszimarsi, Evita-55, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Most komolyan kérdezem a játék fejlesztőitől...kinek jó ez? Jól meg vagyok keverve a régi kitehetőkkel, az újakat meg bonyolult megszerezni. Mivel nem látom egészben a pályát, állandóan csúszkázok oda-vissza, de sajnos nem megjegyezhető: "merre is kell mennem"? Vizuális típus vagyok, na. Látom egyben és azonnal megjegyzem, de így? Káosz az egész, csinálom, de minek? Nem öröm már, és ez a sokadik event, ahol bosszús vagyok. Alapból jó játszani, de itt ez nem játék már régóta. :oops:

sárgazanót, georg46523 és bindi5454 kedveli ezt.
  19. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Tőled .... szabadon: Légy kreatív! ;) xD

Flowers66 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sok kép került ki ide a fórumra ahol az egész pályát látni ;) Ne bosszankodj ... Ez játék ....
    Bakker ... pucolhatom a monitort:eek:-.- ... Kávéval a kezemben:p .. no jó a számban:wuerg: .. veszélyes téged olvasni xDxDxDxD

Popey1967, dagaz70, cseresznye69 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.