Nyári roncsfeltárás event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

egy fiatal farm számára ez valóban nehéz event, még "csak" a felhősor megszerzése sem könnyű.
    Lehet, hogy még nagy falat Számodra a hiányzó 466 kukac.

Szerintem a legfontosabb, hogy bontsd 2 részre a tervedet:
    - 1. minimum terv, melyet szinte biztos, hogy el tudsz érni, kevesebb (kb. fele vagy még kevesebb) felröppenővel.
    - 2. az eredeti terved, melyhez 466 kukac kell.

Először hajts a minimum tervre,
    és ha megvan,
    akkor tudsz dönteni, van-e még elég időd / lehetőséged a 466 kukacos célhoz.

Így biztos, hogy jó kedvvel tudod befejezni az eventet,
    hiszen játszani és szórakozni vagyunk itt;)
    Szurkolok Neked, hajrá!:)

Peszi2, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hát nálam a fociláz alatt 44db komfort "0" perces hagyma kalapácsikonnak nem adott annyit még közelébe sem 2 farmon.
    [​IMG] [​IMG]

inanna11 és dagaz70 kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez egy sokszor visszatérő téma:) tény, hogy nem túl jó, hogy az újak nem jutnak hozzá, illetve a régiek akik anno kihagyták, de ez már párszor ki lett tárgyalva, hogy sajnos nem fog visszatérni a mamutfa:sleepy:

Nagy könnyebség ha van egy ilyen szupertrágya forrás, még akkor is, ha nincs hozzá teljesen "nulla-percezés", hanem csak mondjuk 2 órás hagyma, vagy hasonló. De azért azt nem hiszem, hogy az lenne a BP célja, hogy csak és kizárólag mamutfákkal, vagy vásárolt szupertrágyával lehessen végigvinni egy eventet.

Vannak más eszközök is, csak használni kell őket, például a sokat emlegetett nemesítés:) Meg persze az, hogy nem kell fullosra csinál minden eventet, mint példáaul ezt a kukacosat sem:D Én 80 haltápot tűztem ki magam elé célul, abból megvan a felhő és rávalók, plusz apróságok. Van 735 kukacom, 12 ezer eventgaz, tehát még nem vagyok kész, de szerintem kész leszek, és teljesen elégedett;) annak ellenére, hogy most konkrétan 1%-n áll az event számlálóxDxDxD Nem adtam be semmit, de nem is akartam, addig amíg kész nem vagyok.

Bizony nagyon hasznos, kíváncsi lennék, hogy akik a játék abbahagyást emlegetik, hányan használják:oops: Én a baháról hiányolom még, oda is elférne:p

Peszi2, Rylee86, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  4. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

Ha már nemesítés, az utolsó 3 bónuszt csak akkor adja meg, ha nagyba teszem?

Luthien kedveli ezt.
  5. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Semmi köze a kettőnek egymáshoz. 1818db robotkezem van a rózsából de az event bonyolultságához és felröppenőgyatraságához nincsen nemesítési ikon amivel pozitívba lehetne áttolni.
    Ráadásul 24:00 az ikon törlésideje, ennek ellenére hetente többször cserélem sőt akár event alatt is ha olyat vetek.
    Ez nagyjából olyan kijelentés mint: világít-e a lámpa ha bezárom a hűtőajtót xD

Peszi2, inanna11, Melan és 2 más kedveli ezt.
  6. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem világít. Öt évesen rettentő kíváncsi voltam erre és ki-benyitogattam, kukucskáltam, amíg elrontottam és már vagy akkor is égett, ha zárva volt (who knows) vagy akkor is sötét volt, ha nyitva. Na mindegy, sok bosszúságba kerültem anyáméknak, mire rájöttem, hogy csak akkor világít, ha nyitva van. De gondolom ezt tudtad :D :D :D

Peszi2, inanna11, revaa és 3 más kedveli ezt.
  7. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia Bármelyikben is van, megadhatja az utolsókat is, talán nagyobb az esélye, hogy ki is választja? Én amikor nemesítek mindég csak a középsőket használom. Zsuzsa

Peszi2, kicsifarkas1992 és Melan kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én mindet a kicsibe tettem. A nőszirom szupertrágyás bónusza most az event alatt lett meg. Igaz, hogy legalább 2 hónapot kínlódtam csak azzal az egy bónusszal, minden más nemesítés megvolt a nősziromra. Olyan is volt, hogy szupertrágyával rövidítettem a várakozási időt.

Peszi2, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

A szerszám gyűjtögetés az egy másik dolog, bár hosszú távon az is hasznos lehet mert sosem lehet tudni.

Eventezéshez, felröpi gyűjtéshez viszont az érésidő rövidtési bónuszok hasznosak, az eventezéshez azt értettem:) Abban igazad van, hogy a 1818 db robotkezed sem fog több csalikukacot termelni mint az én 3 db robotkezemxDxD

10. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Megnéztem amit feltettél Te is a hagymáról képet,több észrevételem is van,amit furcsállok,de konkrétan a kalapács felröpire reagálnék.Ha beteszed a rekeszbe a kalapács bónuszt 150x nagyobb az esély a kalapács felröpire-ha beteszed a szög bónuszt a rekeszbe 10x nagyobb az esély a szög felröpire.Mivel 78 kalapács jött fel és 330 szög,biztos vagyok benne hogy a szög bónusza volt a rekeszbe és nem a kalapács.Ha megnézed a képet amit most felteszek érted mire gondolok.

http://kepfeltoltes.hu/view/160718/14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

inanna11 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

köszi mindkettőtöknek. :) Az a helyzez hogy már mindennel próbáltam, de nem akar. De akkor mèg próbálom tovább :)

12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hát tévedsz, mert mindkettő bent volt és mivel nem termeltem növényt a fociláz II-ig bentmaradt (sőt a mostani eventre is ugyanezek kerültek vissza)

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Vadszeder eredmény 5db kukac,erre a területre az előző aratásnál az event növény 13db kukacot adott,úgyhogy felejtő a vadszeder nálam.

Peszi2, inanna11, Luthien és 2 más kedveli ezt.
  14. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Köszönöm a fáradozásodat!
    Ez van ... :)

Peszi2, inanna11, Luthien és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Karfiol 562db 1x1 Farm 1-2-3, 49-47-61 klukacs.

Peszi2, inanna11, repeta59 és 3 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Én is kíváncsi voltam rá,időm volt,máskor is,hátha valamelyik növény jobb lesz:)

Peszi2, inanna11, Luthien és még 1 ember kedveli ezt.
  17. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Látom a fényt az alagút végén! Jön szemben egy kamion!!!! xDxDxD

Peszi2, Gio, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Lehet hogy tévedek,de a logika és minden,mást támaszt alá.Az arány 15:1 a kalapács javára,nálad pedig mégis 4x annyi szög jött mint kalapács.Biztos erre is van magyarázatod,ha jól sejtem.

Peszi2, _Cygnus_, Luthien és 2 más kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mivel az alap % nincsen megadva így a szög x10 és kalapács x150 arányát nem lehet valósan megállapítani. A két kép 2 különböző farmról való és a szög kalapács arány az egyik esetén 3,4 a másiknál 4,2 pedig ugyanazon ikonok voltak bent mindkettőnél.
    Te azt írtad a kép régi az enyém viszont friss - nem lehet, hogy azóta megváltozott a felröppenési alap?

20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Bocsi, hogy beleszólok, de nem mindegy az alap esély a kalapácsra és a szögre, a 15:1 az az esély növelésére vonatkozik nem? És a szögnek jóval nagyobb az alapesélye, mint a kalapácsnak.
    Arra gondoltam, mint gadget, csak akkor még nem láttam az írást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.