Visszajelzés Nyári sportparádé csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Négy számjegyből? Talán négy betűből...

Peszi2, osztrak12, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Drága nagymamám ilyenkor mindig azt mondta, ha hallgattál volna...
    Kedves -dudoloteve- gazdatárs! Te talán azt írod be a bankautomatába, BGDF ? Nálam igenis négy számjegyre van szükség!
    :)
    De ha már itt tartunk, mi az: Nagy, műanyagból van, s az égen látható?
    --- MŰHÓD :)

Végigolvastam a csevegőt, s jelentem, hét farmmal töltögetem a közös csíkot!
    Viszont motoszkál bennem egy kérdés: ha az egyéniben "többletet" dobok be, az nem számít bele a következő szintbe - ez eddig tiszta.
    De ha bedobom azt a többletet ( magasabb értékű tenyészállattal teljesítem a szintet ) a különbözet vajon növeli a közös gyűjtés értékét?
    Köszi, ha valaki ezt érdemben megválaszolja nekem!

Peszi2, bindi5454, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  3. pal73

pal73 Junior szaki

;)naaa ez igeeeenn ,dobigálok én is;)

Peszi2, bindi5454, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Elég gyenge a jutalmak silányok,lehetett volna a mumkáskuppon legalább,24 órások de áljunk neki .Hajrá mindenki

Peszi2, bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Az esélyegyenlőséget nemes egyszerűséggel kihagytad.....vegyél te 10 csomagot az eventedért.... Én egy kicsit több síkon futtattam a gondolatokat,ebből lehet tallózni,az tény! A hódosnál adott volt egy állat,nem volt megtévesztő,indul,vagy nem indul a játékos. Te tutira tudod,(vagy csak remélje a játékos amíg ki nem próbálta??) hogy a csomag tartalma bedobható lesz mint a boglárka múltkor? Mert a kiírásba nem láttam,azért írtam,lehet,hogy a tájékoztatás hiányos.... Még egy gondolat! Nem azt írtam,hogy nem teljesülhet a közös event! Ne ferdítsd el kérlek amit írtam,olvasd át újra légyszives:)

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    északiboszi, bindi5454, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs esélyegyenlőség? Vajon? Mi a valószínűsége annak, hogy az USA elnöke egy 18 éves szakmunkás képzőt végzett, pályakezdő munkanélküli legyen? Pedig ott van a világon a legnagyobb esélyegyenlőség, azok szerint akik ilyeneket mérnek.
    Több esélye van 1000szer minden kis farmnak, mint neked volt anno a 35ik szinten. Az esélyért meg kell dolgozni. Egyébként esély sem lesz. 12 óra alatt bármelyik farmot felviszem a 40es szintre szupertrágya, szupertáp, és pénz használata nélkül.
    Nem a kis farmnak kevesebb az esélye, hanem annak, aki nem ismeri a játékot. Ők gondolják úgy, hogy csak pénzzel, másképp nincs esély.
    Eddig minden eventben a pajtában lévő bedobható elérhető volt függetlenül a farm szintjétől. Lásd kakukk bevezetésekor akaratuk ellenére a gazdaköribe beadható volt, utólag kellett hosszas munkával kivenni onnan. A gazdakörik ugyan olyan rendszer szerint működnek, mint a bedobálós eventek. Olyan korlátozást el tudok képzelni, hogy csak bizonyos szint fölött tudja megvenni a kosarat, ami valszeg 21re lesz beállítva. Valszeg ez alatt event ablak sem lesz. De ezt én nem fogom látni, csak elhihetem bárkinek aki mondja.

pal73, bindi5454, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

Szia. A mostani szinteddel tudásoddal igazad lehet... Nekem vannak olyan csibéim,akik azt sem tudják mit hol keressenek,a csatnit sem tudta aktiválni nélkülem amit küldtem neki. (5-ből csak 2 csibe,az igaz) Értem én,hogy úgy kell nekik,de ha mégis megtalálja a kiírást,elolvassa,eszébe sem jut kételkedni,hogy nem fogja tudni megcsinálni esetleg az eventet,hiszen azt írták attól a szinttől megcsinálható. Jelenleg én egy napi aratásommal 4,5 millió TP-t aratok,nekem is bagatelnak tűnik így a 20.000 TP ;)

A mostani eszeddel,tudásoddal biztos vagyok benne!! Én mikor kezdtem,nem úgy indultam neki,hogy mindent tudtam,úgy kérdezgettem a fiamat,azt sem tudtam mi micsoda. Nekem akkor nem ment a te 12 óra alatti szintlépésed 40-ig....bocs. Kicsit elkanyarodtunk a kiírási témától. Vegyük alapul a kezdő játékost,aki még csak most érdeklődik,ízlelgeti a játékot,jó? ;)

8. Leho69

Egyről beszélünk. Ilyen játékost kell alapul venni. Aki most tanul vezetni, bizonyára még jövőre sem tud indulni egy forma 1es futamon, még akkor sem, ha annyi pénze van, hogy egy egész istállót meg tud venni.
    Ha a csibéd érdeklődő, aktív, és igénybe veszi a tudásod akkor nem lehet probléma. Az első csibém, akit 40ik szintre vittem nagyon rövid idő alatt, több mint 60 emailt kapott, mindenféle leírásokkal. Ehhez nagyon sok minden kell, de leginkább bizalma kell legyen veled szemben. És máris eljutottunk a sokat emlegetett pszichológiához. Azóta több száz csibém volt. Eggyel tudtam még emailben kommunikálni.
    Van esélye minden egyes 25 szint felett lévő farmnak ezt az eventet teljesíteni (nem is kevés), még anyagi ráfordítás nélkül is, de a játékoson múlik minden.
    Ha valaki a mentorához fordul, idejön, hivatalosat olvas és szorgalmasan tanul miközben a farmját műveli, meg tudja csinálni az eventet. Nincs szerencse-faktor, felröpi, élő legenda stb. stb. stb....
    Két dolog ehhez elengedhetetlenül szükséges: szorgalom és nyitottság. Ezt sem én, sem Te, sem a játék készítői nem tudják a játékosnak adni. Ezt vagy hozza otthonról valaki vagy nem.
    De inkább beszéljünk arról, hogy ki mivel ünnepel, ha holnap estére kész a közös. Illetve arról, hogy ki mivel teljesíti a saját kis eventjét, mert még mindig tartom, hogy ha az aktív farmok teljesítik a lehetőségükhöz képest az eventet, holnap estére kész a közös.

bindi5454, -kaktuszable-, Amateur* és 7 más kedveli ezt.
  9. h.lajosvilmos

Sajnos én az event kiírás szempontjából nem tudom a te nézetedet maradéktalanul elfogadni,igazolva nem látom a kételyeim okát. Amennyiben magára van utalva,vagy a mentora olyan amilyen (ugye van nem egy "olyan") akkor lehet gondja. A csomag tartalmának maradéktalan felhasználhatósága sem egyértelműsített...
    No mindegy,lássuk az optimista hozzá állást! Szerintem sem lesz meg a közös holnap estére,bár nem emlékszem olyanra,hogy ne lett volna meg valaha is az event végére. Az én elméletem szerint jó lenne,ha a vonal mellett lenne számozás is,az talán kicsit jobban ösztönözné a játékosokat. Értem ezt úgy,hogy van 100% regisztrált aktív (!) játékos,ebből már pl 87% megcsinálta az egyénit,így a közös szint 60%-on áll Kicsit iránymutatóbb lenne mennyit kell még bedobálni a lusták,szabin lévők,strandolók,meg a kicsik helyett. Én örülnék,ha hétfő keddre összejönne:music:

10. Leho69

Én csak megosztom a nézeteim veled. Próbálok a tények mellett maradni, de ez sem mindig sikerül. Nézeteid a meggyőződésed, kár volna könnyedén feladni.
    Volt olyan event sajnos, ahol nem lett meg. Mégpedig az, amelyiken egy kitehető (bajnoki kupa) volt a közösért a jutalom. Ráadásul ez egy felhősor kelléke is volt. A készítők, mindenkinek odaadták aki bedobott az eventbe, utólagos jutalom jóváírással. Egyébként sokezer csonka felhő díszelgett volna.
    Én még mindig azt gondolom, hogy a Ződ Eventhez hasonlóan (az is közös bedobálós volt), nagyon gyorsan fog teljesülni a közös, és a hangulat is fergeteges lesz, mert a kiírások reálisak, hozhatóak, és az eventben sokféle stílus megtalálja a motivációját.
    Az biztosan emelné az izgalmakat, az eventre való figyelést, a játékosok aktivitását, ha nyomon tudnánk valamilyen módon követni számszerűen, a közös alakulását, a játékosok aktivitását. Erre viszont sokkal kevesebb esélyt látok, mint arra, hogy ez az event jól fog elsülni.
    Annyit viszont tehetünk, hogy hozzuk a saját kis eventünket, és segítjük azokat a gazdákat, akik nehezen boldogulnak.
    Hajrá Mindenki!

Peszi2, bindi5454, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!
    Igen.
    Így logikus és így volt a hódos eventnél is.
    Akinek még nincs felhősora,
    kitehetőket megkapja a többi játékossal egyidőben és kiteheti pl. a kergére.

Peszi2, bindi5454, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  12. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! 3 farmmal én is "kullogok" mögöttetek. :) ...és, ha nem lesz elég, mehet még a közösbe több is. Juszt is megcsináljuk ...... együtt közösen! :) ;) :)

ildiko44, Peszi2, nyuszika215 és 15 más kedveli ezt.
  13. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Jujj ez tetszik! ...asszem követlek. :p

Peszi2, nyuszika215, bindi5454 és 11 más kedveli ezt.
  14. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia Leho69..
    Akad azért a pajtába alapállaton kívül is 1-2 kóbor tenyészet.. /na jó kicsit én is segítettem Bomm-kor../
    Magam ellensége én se nem vagyok.. :D

Peszi2, bindi5454, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Ez az én eventem:D, állatok közül csak a lúdból kell még pár száz db:cry:, ki is raktam amennyi lúdólam van, most
    igazán jól jönnek a narancs ólak.:p
    Az már csak hab a tortán, hogy tenyészthetünk is és még Baby-boom is lesz, igazi csemege, remélem nem csak nekem;)
    Szerintem meglesz a közös is, rajtam nem fog múlni
    :)

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! :)
    Felkészültetek :music:;) Ha nagyon pozitívan állunk a feladathoz, akkor hétfőre már kész is leszünk:inlove: csak az a kérdés, hogy a többi ország játékosai is így gondolják-e:music:
    Szép napot Mindenkinek!

Peszi2, nyuszika215, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt ;) Csábító az a felhő .. szerintem mindenkinek ;)

Peszi2, nyuszika215, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Úgy látom, nagyon kell az a királyi koszorú.:p

Ha nagyon rendes akarnék lenni, akkor a kicsi farmosoknak azt tanácsolnám, hogy hagyják ki ezt az eventet, adjanak el minden állatot drágán a piacon, vegyenek helyette olcsó állatokat/tenyészállatokat és dobálják be a kupába. Mert ugyan elveszítenek egy felhősort - aminek hasznosságáról Neked is megvolt a véleményed - de megszerezhetnek minden felröppenős felhőt, amire kupa nélkül nem sok esélyük van.

Nyilvánvalóan az én érdekem is azt kívánja, hogy ezt az eventet azok is 100%-ban teljesítsék, akik nem is szoktak eventezni.o_O
    Úgyhogy hajrá Mindenkinek!xD

Maradjunk annyiban, ha egy igazi kezdő - aki a 21. szinten még csak ismerkedik a tenyésztéssel - valami csoda folytán mégis úgy dönt, hogy megcsinálja az eventet, az megtalálja a fórumot is és segítséget kér a szintlépéshez.:eek:
    Így volt ez a hódosnál, a tevetenyésztésnél, a pandatenyésztésnél... sőt cserenapon is egyből meglelik a kezdők az ajándékozási topicot...:eek: Az már más kérdés, hogy Osztrakon és Hechingenen kívül a többiek soha többet nem találnak vissza a fórumra.:D

A Zöld eventnél nem volt annyira fergeteges a hangulat, mert ott olyan hamar betelt a közös, hogy sokan a felhőre való kitehető nélkül maradtak.
    A Bajnoki kupás eventre már nem is emlékeztem - pedig megvan a felhősorom - de igazad van, azt sem tudtuk teljesíteni.
    Nekem a közös városdíszítés sikertelensége maradt meg - akkor kaptuk ajándékba a Fel az égbe kütyüt - de ott 450 ezer játékos kellett volna az eventet teljesítse. Ezt figyelembe véve, a mostani event tényleg meglesz.:D

A kérdésedre válaszolva nem tudom mivel teljesítem az eventet, mert nálam nagyon beálltak az árak és attól félek, hogy a javítás után inkább lefelé mozdulnak. Ha nem, akkor estére piacozok egy kicsit, ha olcsóbbak lesznek, akkor így jártam...

Peszi2, nyuszika215, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Telepakoltam a terepemet, felkeszultem;)
    Tavaly is megcsinaltuk, most is megfogjuk csinalni , osszefogunk es kesz ! Teamwork :D

ildiko44, Peszi2, Cyra65 és 13 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Királyi koszorú? Nem sokat ér az nekem. De a sikerélmény, főleg a közös, az mindent megér(ne)!
    Ráfér a brigádra egy velős kis sikerélmény.
    Így utólag, hogy csak ennyi kell a felhősorért, az a 400TP*Szint nem is olyan rossz. És meglesz az a felhősor, mindenkinek aki teljesíti az eventet. És ha nekem nem is tűnik egy egetrengető felhőcskének a mostani, azoknak, akiknek csak pár pamacs gomolyog az égen, és alig tudnak felröpisből hozzájutni, nagyon nagyon sokat ér.
    A városdíszítés annyira negatív volt (már a kiírás is), hogy töröltem a winchesterről.
    És a ténylegednek, annak nagyon nagyon örülök.

HéricsBáró, Peszi2, nyuszika215 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.