Visszajelzés Nyári sportparádé csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Azon gondolkodom nem létezik olyan, hogy ne legyen kész a közös vasárnap estére.Ha csak a magyar játékosok játszanának akkor is meglenne.Lehet hogy nagyon optimista vagyok?Megnéztem a pajtámban lévő tenyészállataimat a sikerért símán bedobom őket és még nem is tenyésztettem az event alatt;)

Peszi2, taga1, nyuszika215 és 6 más kedveli ezt.
  2. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Szép napot mindenkinek!
    Szombat estére nem lesz kész a közös! Az ellenérdekű félnek több lehetősége van ez ellen tenni. :D
    De az event végére kész lesz. ;) Tehát nem is gondolkodom ünneplésen.
    Ha mégis betolok majd valamit az itthoni alkotásaimból, az azért lesz, hogy IRL jobb kedvvel
    fogjak hozzá a melóhoz, utána meg azért, mert nagyon szomjas leszek! xD

Az event teljesítéséhez mindenem rendelkezésre áll már most.
    Ettől függetlenül az alap állatok mennek a "löködébe", legfeljebb a 3. szintig,
    ezen felül az lesz, amit a baby boom az ölembe pottyant.
    Ezután előveszem a logarlecemet és kitologatom, hogy miből mennyi megy a piacra.
    Ezzel kívánok a gazdagoknak lehetőséget biztosítani a feleslegük hasznos elköltésére.
    A közöst majd meglátom ... hogy halad a Ződ csík. :)
    Szükség esetére egy másik eventnyi állatseregletet rezerválok. Nekem tele van a pajtám.

Peszi2, nyuszika215, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  3. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Azért ne feledd SzabadEurópa gazdát sem, aki ezen eventcsevegőben is jelentkezett már... S ő is "kezdő" , bár a regisztrációja nem friss :)

Peszi2, _Cygnus_, nyuszika215 és 5 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;)
    Nagyon optimista vagy ;)
    Én első körben csak az egyénit zavarom le ... - no jó azt 6 farmon ;)
    A fő farmon többi tenyész állatom kell a gazdakörbe .... :music: az apraja a tárolókhoz ... ha esetleg a 2 legmagasabb befigyelne valamiből akkor az pedig a tenyésztőshöz :oops: A kicsiken meg mennek a piacra :wuerg:
    A közösbe csak a legvégén ha szükséges lesz ;)

Peszi2, nyuszika215, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Az utolsó mondatod ragadta meg a figyelmemet! Gratulálok, hogy tele van a pajtád! Nekem a hócipőm, de abból nem fogad el semmit az event!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.8.16
    északiboszi, Peszi2, teréz65 és 3 más kedveli ezt.
  6. vjani1129

vjani1129 Járnitanuló

Sziasztok. Csak egy kósza ötlet a kis farmoknak az event teljesítéséhez. A lehetőségekhez képest /sztáp mennyisége (érdemes szétnézni a gazdakörben), tenyészthető állat/ érdemes ludat tenyészteni minden mennyiségben és minél magasabb szintű tenyészállat elérésére. Azokat szépen be kell adni a tenyésztéshez tartozó gazdaköri feladatba, ahonnan az 5-6-7. szinten már jó kis tp kinyerhető, így a 38. szintet elég gyorsan el lehet érni, és még a hal letermelésére is jut idő.

Peszi2, nyuszika215, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  7. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Na most nagyon butát kérdeznék....:wuerg: miért játszik valaki 6 farmon? csak úgy élvezetből, vagy a farmok segítik egymást?.... illetve van egy fő farm és a többi kiszolgálja, segíti?..... és ha igen hogyan??... nekem ez az egy is elég sok időmet elveszi, kivéve ha vannak munkásaim. az meg ritkán, mert valós pénzt nem költök a játékra.

Lillapilla73, Peszi2, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Családi vállalkozás ... apuka/anyuka főfarm + nagyik, dédik, gyerekek, unokák, osztálytársak, barátok ... itd. :)

Peszi2, nyuszika215, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho!
    Kíváncsi lennék arra a 60 emailre és a múltra.Nem voltam csibe,tehát mentorom se volt,így bizalom se lett. Aki több évvel,több tapasztalattal,nagyobb tudásával netán leereszkedik kisebbek szintjére segíteni,akiről hiszed,hogy számíthatsz rá és így bizalmasabb vagy vele,itt most jó ideje abban csalódik ember a legnagyobbat (tisztelet a kivételnek).
    Aki ma itt kezdő vagy kisebb szinten vannak ott leginkább a nagyobb farmos kicsije,csak megjátsza a kezdőt.
    Az igazi kicsi,aki most kezdi játékot, az pedig elmegy talán(nem biztos) a mentorával 40-es szintig és 1-2 szintet még tesz,lép egyedül,aztán lelép.Olvastam már olyat,aki mentor cserét kért vagy éppen mentora alig várta 40-es szintet,de minek várta azt is akkor.
    Ha itt valaki kezdő vagy akar,akkor előbb 100x gondolja meg.
    Kérdeztem Én is,de válasz:"nem értem kérdésed", "váltsd ki ezt vagy azt"(hol és miből?), "már tőbszőr leírtam,hogy pl 1 évig ne akarj eventet csinálni" a másik meg "kezd és jutsz,ameddig jutsz,mert 1x sikerül". Jó,Ő nem,de utána még 15-en biztos ezeket írják-idézik,majd jön 1 jobb szívű,aki érdekes és érti illetve válaszol is érdembe. (Példa erre a Tölgyön paszuly,játékba felhő és a 2 zöld ág között semmi különbség pedig szerintem).Mennyi ilyen zöld ágam? Több,de nem tudom mennyi.
    Mennyi kis facsemete,de miért ott és mit csináljak velük (máig nem tudom, mire van,de van és kész).:D
    Folytathatnám a Hód közössel.
    Kiírás olvasása,értelmezése közben a közösről semmit sem tudva és megijedve bizony 1-et kérdeztem és még válasznak örültem is,mert oly személytől jött,akiben bíztam.Majd gondolkodás,újra olvasás,.....etc és már a másik oldal jött le,mely inkább csúfolódást hozta eszembe és az is volt.
    Utána nem sokára jött Hód 2. Az emlékeztek milyen vita,milyen marakodás volt,...etc. Hogy ne emlékeznénk,mikor még pl. Én nem is voltam és még biztos páran.Akkor felmerült kérdés bennem,hogy érdemes itt közösbe menni vagy sem.
    Folytatni lehetne sokáig,mert ami most itt 1 ideje.
    Sajnos,de sokszor a segítségeket is átrágom,ha nem is nekem szól,mert tényleg segítés vagy sem.Nincs bizalom vagy van? Áááá!Csak pár egymást személyesen ismert,segített ember közt max vagy inkább 1 mag között.
    Tudom,hogy most aztán véleményemre lesz 1 egész napi téma,....... és egyebek,de ez az Én véleményem és kész.(minden csoda 3 napig tart alapon továbbítom):pxD

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    bindi5454 és kovacstne kedveli ezt.
  10. kovacstne

Szia! Nem kérdeztél butaságot, magad megválaszoltad a kérdésedet;)Nekem is csak egy van, nincs türelmem és időm sem többhöz

11. -Holdfeny-.

Szia ;)
    Válaszolok .... ha nem bánod ;)
    Mert gondolom a kérdés nekem szól ...
    Nem segíthetik egymást a farmok , mert az pusshing lenne ... kizárással díjazandó tevékenység ;)
    Azért van 6 mert volt idő mikor úgy gondoltam van annyi időm és energiám , hogy mindet gondozzam ;)
    Csak a fő farmon eventezek .. a kicsiken ... 90. szint körüliek ;) csak egy aratás naponta ;) mert sajnálom őket veszni hagyni ...
    Van amelyiken farmaranyfa és mamutok is vannak .... ;) Ki tudja mikor leszek időmilliomos újra .... Az ilyen 5 perces eventeket ott is meg tudom csinálni ;)

Gio, Peszi2, nyuszika215 és 7 más kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Plusz amit megörököl az ember, szintén a családból. :)

Bocsánat, csuklottam egyet. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.8.16
    Peszi2, nyuszika215, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!
    A mostani meglátásom szerint,nem leszünk meg vasárnap estére,nagyon sokan kivárják majd,hogy halad a zöld csík és csak az utolsó napokban dobálnak be.Bár rajtam nem fog múlni a siker,nem fogok várni,libáim megvannak,most már túl termelést végzek:DMindenki el tudja dönteni,hogyis tud hozzájárulni,a felhő megszerzéséhez,úgyhogy eventre fel:D

14. -Holdfeny-.

Akkor az már nem is 6 .... hanem akár 60..... ;)
    De az ilyen közös eventeknél életmentőek lehetnek ;)

Peszi2, nyuszika215, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  15. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Értem kedves - Holdfény-... de ajándékozás cserenap stb.... olyankor sem? Még egy kérdés hogy megvilágosuljak:DTöbben írták, hogy tele vannak mamut fával. Nekem, aki kezdetektől játszom és mindjárt 94-es leszek egyetlen szupertápos mamutfát adott a végzet.:eek: igaz hogy nem szoktam titok fákat venni. talán ott jönnek? jól esne néhányxD

nyuszika215 és bindi5454 kedveli ezt.
  16. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    Nem nekem szólt a posztod, de erre az utolsó mondataid egyikére szeretnék reagálni. NEM csak azoknak segítenek, akik személyesen ismerik egymást. Én itt senkit, de senkit nem ismerek személyesen, csak a fórumról és a posztjaikból. Hónapokon kersztül olvastam és olvastam, amíg először bátorságot vettem írni. Most is sokszor válaszolnék különböző segélykérésekre, de nem mindig vagyok benne biztos, hogy a legjobb megoldást tudom javasolni, ezért hagyom a nálamnál tapasztaltabb, öreg rókákat. DE sosem fogom elfelejteni, hogy amikor jeleztem, hogy nincs japán naspolyafám, cserenapkor cserélnék, de nem biztos, hogy meg fogom tudni "fizetni" az árát, cserenapkor legalább tíz (köztük több még névileg is ismeretlen) gazda lepett meg egy-egy darabbal anélkül, hogy bármit kérjen helyette cserébe.
    Azokra a pillanatokra is jól emlékszem, ha kérdeztem vagy fórumon, vagy privátban, de mindig kaptam gyors, segítő és kielégítő választ.
    Ami pedig a közös megoldását illeti: a közösbe való beszállást nem attól kell függővé tenni, hogy biztos megkapod-e az ajándékokat, mert ha pici kis esélye is van, hogy nem, akkor nem dobsz be. Ha mindenki így gondolkodik akkor biztos nem lesz meg. Igaz én csak egy farmot viszek, de azon biztos lehetsz, hogy megcsinálom az eventet (ami már magában is részvétel a közösbe) és még megtoldom a közöst is erőimhez mérten. Remélem te is meggondolod magad.

progabi, nyuszika215, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  17. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok én három farmot viszek ennyi még belefér egy az enyém egy a lányomé egy teszt farm volt de mivel megszületett az unokám az az övé lesz de érdekes módom nálam szépen gyarapodik mind 95-96-97 kilenc millíó tp a 98 szintig tehát hamarosan szintlépés és most jön a legkeményebb a végjáték 100-ig irtózatos mennyiségű tp kell de 100 után már láblógatás a bahán is már csak pár szint a 300-ig párszor leálltam hosszabb rövidebb időre de mivel már farmfüggő lettem csak tolom ezerrel és örülök annak amit megszereztem itt legalább van értelme a melónak -bár a való életben lenne ilyen sikeres a ténykedésem-az event tetszik és remélem a közös is összejön mint a hódosnál ott a vége felé picit megtorpant -meg is ijedtem de végül is kész lett remélem ez is összejön mert tetszik a felhősor rajtam nem fog múlni

Peszi2, taga1, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szupertápos ? Olyanja rajtad kívül senkinek sincs ;)
    Küldök egy baglyot .... mert ez a téma itt off ;) ez eventcsevegő ;) Azaz küldtem volna mert nincs ilyen gazda ;)
    Levélcímem az aláírásomban van ;)

Utoljára szerkesztett: 12.8.16
    Peszi2, nyuszika215, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  19. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

A mamutokra (kacsakata, szuper,turbó) régebben (3-4 éve?) vonatozással (talán az is csemete gőzös névre hallgatott)
    lehetett szert tenni. Először és utoljára.

Peszi2, nyuszika215, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

Szia! Anno így lett bájitalfám, küldtek a kedves ismeretlen játékostáraim.Azóta is sok segítséget kapok önzetlenül.Megfogadtam akkor, mindent a közösért!!!Meg lesz ez is tuti;)

Peszi2, taga1, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.