Visszajelzés Nyári sportparádé csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Figyuzzatok!

Olyan jó volt, amikor a tegnapi nap után, amikor nem tudtam bejönni a fórumra,hiába dörömböltem, hogy engedjenek be, nem csináltam semmi rosszat, és a hirektől is el voltam vágva, ma erre az az örömhir vár, hogy kész!!
    A közös kész!
    Azt hittem nem jól látok, futás a városba, és Muszkli mester mellett látom a zöld csik teljesen fenn van , a felhő kipipálva.Te jó ég, készen van.Egy nap alatt minden készen lett.Csoda, ha nem birta a rendszer?Ilyen még nem volt.
    Örüljünk neki és ne keressük... mit is ne keressünk?Szóval örüljünk a közösség erejének és kész!![​IMG]

nyuszika215, iboly54, _Ilona49_ és 19 más kedveli ezt.
  2. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Őszintén szólva én már azt sem értem, mi ez az agymenés, hogy már az első napon vadul dobáljátok a pluszokat a közösbe. Minek? A végén valószínűleg enélkül is meglett volna a felhősor, vagy ha mégsem, ráértetek volna utolsó nap legyalulni a pajtát...

nyuszika215, genka53, Littlemonkey és 7 más kedveli ezt.
  3. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Általában nem vagyok pesszimista, de azért kíváncsi vagyok, mennyi lesz legközelebb a közös. -.-;)

nyuszika215, Gio, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  4. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Nem bántó szándék vezérelt, csak Te mindenben találsz rosszat...még a jótanácsokban is :sleepy: Ez 1 szólás, amit előttem már kiveséztek (jajj nekem, ha ezt sem érted) :wuerg: Azt jelenti, hogy valaki pesszimista módon szemléli a világot és a történéseket !Senkit nem bántanék meg készakarva, de jogtalannak is érezném, ha ismeretlenül állítanék rólad ilyesmit :oops: Ha felhők vannak hidd el, hogy mögöttük napocska is van, na így van félig tele a pohár ;):)

_Ilona49_, Meellcc, pal73 és 8 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Győztesek :inlove:

[​IMG] [​IMG]

Aloha Parasztfalva

Határozott emlékeim szerint , volt már olyan közös bedobálos event , ami nem lehetett teljesíteni.;)
    És hogy miért?
    Mert a csatni és a tök leki nem volt leszabályozva.
    A csatnit végtelenig ki lehetett tolni a töklekvárral , és egy szakadék keletkezett a csatnisok és nem csatnisok között végül
    Csatni nélkül nem lehetett volna elvégezni , csatnival meg pár perc alatt, ezért a fejlesztők kitolták az event menetét , hogy a csatnisok is küzdjenek.
    Igen ám , de nekik se ment.
    Ezért lett a rekesz.
    Szóval ebből tanulva mindenki , vagy részben mindenki , gyors bedobálta , hogy ne ismétlődjön meg az eset
    Szerintem.
    Aloha Zebrina

Én nem sok jóra számítok ezután , ha ez ilyen könnyű volt :D:cry:

Meellcc, taga1, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ezt muszáj megörökíteni :D

nyuszika215, iboly54, _Ilona49_ és 9 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Szia Wolf[Black]

Ezen jobban látszik minden . :p:inlove:

iboly54, Peszi2, Jucika és 4 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Rendben, de a többi nem vicces. ;)

emocy91, Meellcc és Peszi2 kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

mamaryngen!
    Olyan magyar vagyok,mint itt mindenki más és semmivel sem rosszabb talán.Miért osztrak,azt meg nem osztom.:cry:
    Közöst még nem csináltam és megtévesztő volt számomra az,hogy meg van 8 pipa és még kér. Én teljesen jó szándékból adtam 6-7 kutyát és váltottam tehénre,melyből 2 db ment.
    Most ez a pár jószág tönkre nem tett,de mikor kérdeztem Fórumba,hogy mi van ilyenkor,akkor csak csúfolódó szavakkal tűzdelt mondatok olvashattam hsz-k sokaságában.:cry:
    A félig üres a pohár" vagy mai pl. "mai fejadagját még nem kapa meg"........és még sok ilyent azokra mondják felénk,akik isznak és reggelente reszkető kezekkel ébrednek,mert az ital...... és utána minden rendbe velük.
    Ha ilyet valami olyan munkára kérünk,akkor is szokás mondani,hogy "lesz kis zséd,de tej is lesz,ne félj" vagy " nem lesz üres a poharad,ha meg csinálod rendesen,....etc. :(
    Én már leírtam,hogy nem iszom,nem vagyok alkoholista,nem élek vele,......etc. Ha mégis így lenne,akkor ez vidéken,vidéki városokban,faluhelyeken ismert lenne és szóbeszéd tárgya. Lehet, hogy máshol,mást jelent,de felénk ezt .Mindegy!:cry:
    Köszönöm szépen viszont azt a csodás ajándékot,mellyel most megleptél. Jól esett és nem is számítottam ilyenre.:inlove::cry::)

Utoljára szerkesztett: 13.8.16
    emocy91 és bindi5454 kedveli ezt.
  10. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!

Most teljesítettem az eventet... hogyan lehet a felhőhöz hozzájutni? Azt olvasom, hogy elvileg annak is meg kellene lennie...?

bindi5454 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 4-es szorzó esélyes lesz ;)

nyuszika215, zebrina04, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  13. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Azért emlékszem olyan eventre,mikor a közöset az utolsó pillanatban teljesítettük,és olyanra is ,ami nem sikerült. Most gyanúsan gyorsan lettünk kész,jól feltekerték,lesz még ennek böjtje. Én szóltam:)
    Persze most örülök:)

14. -Holdfeny-.

Hm ... hm ... De abban a régi esetben nem tenyész állatokról szólt a történet .... Hanem ha emlékeim nem csalnak eventgazról ;)
    A kettő nem ugyanaz ;) A csatnis bug javítva lett .... sajnos kurtítva is :( a rekeszekkel ...
    De már megszoktuk ezt ;) s jó ez így ....

nyuszika215, Meellcc, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Aloha Holdfény

Hát , mivel csatnit nem használunk tenyésztésre , gondoltam evidens:p

De most tényleg , mit fogunk csinálni egy héten keresztül? :cry:

Van ezen az eventen egy Reset gomb?
    Vagy hol tudom kiválogatni , mit dobáltam be?
    Már meg is van!!:D
    Az enyémet kiszedtem. Nincsen kész az event;)

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Kéne reset gomb, de egy jó nagy. Ja és úgy 10x lehetne megnyomni egymás után! :D

-kaktuszable-, emocy91, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

újabb hasonló kaliberű felhőért megnyomnám azt a reset gombot én is ;)

A múltban nem sikerült közös sikerült volna ha nem eventgazról szól ;) A pajtából most is tudnánk hatalmas mennyiséget beszórni ...
    Az eventgazos ... gyanítom most sem sikerülne:(

Meellcc, Peszi2, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  18. Soma040102

Soma040102 Utánpótlás-írogató

Tegnap megijedtem ,mert alig elkezdődött a bomm, meglett a közös nekem meg alig volt libám, szttápom is csak pár darab,gyorsan kiváltottam 50 csillagért a 4.szintű libát a bölcs tölgynél hogy beadjam, akkor meg már nem engedte beadni. Ma mégis engedte és így nekem is meg lett felhőm.

-kaktuszable-, emocy91, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  19. taga1

taga1 Fórum biztosa

Valamit nagyon nem jól értelmeztek. Az event 16.08.18. 14 óráig tart, tehát a záróidőpontig lehet az egyénit teljesiteni. Akik valamilyen oknál fogva(meló, nyaralás, egyéb elfoglaltság) még nem tudták. Lezárni nem lehet, hisz hogyan teljesitenék az egyénit??!! Bocsi, de néha értelmezzétek is amit olvastok!!!! A közös akkor van kész, ha bal oldalon a csík bezöldül és minden kitehető a felhővel a legtetején pipát kap. Ez megtörtént még péntek du. 19 óra előtt.

-kaktuszable-, emocy91, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  20. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Halihó!

Leho elérhetősége után nyomozok ...
    Kérném a közönség véleményét, vagy a telefonos segítséget, de legalább felezzük meg a válaszokat. xD

Tulajdonképpen még reggel meg akartam kérdezni, de látva az itteni "őrületet", gondoltam, hogy majd kicsit később.
    Aztán kicsit később is úgy döntöttem, hogy kicsit később ... n-szer. ;)
    Mivel lassan indul az esti program, így tovább nem várhattam, de mint tapasztalom, még tart az "őrület",
    ami egy költői kérdést generál:
    Szóval, akkor most kész a közös vagy nincs kész a közös, és mikor kapom meg a felleget?
    (kérem, mindenki csak magában és halkan ...)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.