Visszajelzés Nyári szentjánosbogár-rajzás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

vampire_hunter és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

3. katica063

katica063 Törzsjátékos

Én is így jártam!!!

4. 1974szasza

1974szasza Utánpótlás-írogató

Milyen lámpákat kell a kérdőjeleknél gyújtani?

5. gelu59

gelu59 Haladó

kapj el dekort ,holtalálom ,hol tudom ki tenni

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Szia!
    A dekorok között keresd!
    Baloldali menüsorban, a faládára és a váza ikonra kattintva találod. Használd a kereső funkciót a megtalálásához.

Kap el!
    régi nevén: Kapj el, ha tudsz
    Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 2250 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;)

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

Na én is megjártam ezzel az eventtel. Már majdnem minden lámpást meggyújtottam, és nem értettem miért nem haladok bal oldalon a felhő felé. Aztán rájöttem, hogy be kell váltani az egyes alakzatokat. Ezzel csak az volt a baj, hogy amint beváltottam az egyiket, az összes lámpás kialudt, azok is, amik az adott alakzathoz nem kellettek.
    Tudom, így jár, aki nem olvassa el rendesen a leírást.

Azért lenne még egy kérdésem: a kérdőjeles alakzatokat ki kell találni, amihez kapunk is egy kis segítséget, amikor rákattintunk a kérdőjelre. Az első kettőt még értem is, 7-es szám, és X jelöli a helyet. A harmadiknál nem igazán értem miért F betűvel kezdődik a Nyári Szentjánosbogár rajzás játék, de ezt hagyjuk. Az utolsónál a segítség: "Mit használsz a tárgyak hordozására?" Hát, nem tudom mire gondolt a költő, de többre mentünk volna nélküle :)

Borzas.Kata kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Szia!
    Az alábbi linkre kattintva találod a kérdőjeles feladatok megoldását:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rajzás-eventcsevegő.18225/page-6#post-1007556

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Totyizselé

Totyizselé Járnitanuló

12. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

13. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Én ezen már túl vagyok. Felkapcsoltam szinte az összes lámpát, mire kiderült nem kellett volna. Persze minden beadottat buktam. Be is fejeztem ezennel.

Anett0310, Flowers66 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Szia!
    Nem.
    Ha már teljesítetted a feladatot nem lehet újra kezdeni. Hiába jelölöd ki és gyújtod meg a lámpásokat, a szállítás gomb nem jelenik meg ismét.

15. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszönöm.

Kuzdern és Sanyat kedveli ezt.
  16. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Szia.
    Szintén muzsikus vagyok. Mondjuk azt én sem értem hogy miért nem csak azok a lámpások alszanak ki, amik az adott alakzathoz szükségesek. Logikus az lenne , és ahogy látom nemcsak szerintem. Javaslat a legközelebbi lámpás eventhez, ez legyen a változtatás. A kérdőjel, meg elég buta dolog, mert úgyis lesz aki felrakja a fórumba a megoldást a magamfajta öregasszonyoknak.

vampire_hunter és Ribiszke kedveli ezt.
  17. revesziren

revesziren Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én megcsináltam a 3.kérdőjel mintáját a fenti leirás szerint, és még sem adja ki a 24 órás kupont. Mi lehet a gond, segítenétek. köszönöm szépen, revesz gazda

18. Kékmadár1

Szia!
    A 3. kérdőjeles ábrának az alábbiak szerin kell kinéznie.
    Ellenőrizd hogy biztosan világít-e minden bekeretezett lámpás nálad.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia kedves Kékmadár!
    Végigmentem az összes feladaton, ki van pipálva mind a 15 alakzat. Minden lámpás égve maradt, semmilyen beadási - lámpagyújtási lehetőséget nem látok. Nálam van a hiba? Köszönöm szépen.

20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia nem tudom hol tartasz , de én például a szabad-pörgetéseket kiveszem +-ba a lámpaoltás elött, azaz minden alakzatóm más egy kicsit mint az előírt...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.