Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép jó reggelt, kellemes napot, vidám hétfőt, gondtalan hetet kívánok!
    Jó volt a tegnapi nap, köszönet érte a szomszédoknak, és Mindenkinek, ki a hozzászólásokkal szinesítette az olvasást, és Marikának is a kellemes, szórakoztató tájékoztatásért!

Látom, Erzsike is elő került, Bíborka, köszi a kávét, és legyen vidám a napotok!

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek! ma egy kicsit lusta voltam. Ez egyrészt a tegnapi nagyon jól sikerült bulinak tudható be, másrészt annak, hogy a lányom este 7 óra helyett 9 órakor ért haza, be kellett érte autóznom, utána pedig még éjfélig elbeszélgettünk. Nekem hagyján, én ráértem aludni, de ő reggel fél négykor kelt , mert ment dolgozni. Amíg fiatal voltam, ez nekem sem jelentett gondot.....
    Hoztam nektek egy kis reggelit, Bíborka kávéja után biztos jól fog esni. legyen szép napotok: Lujza

3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép reggelt mindenkinek.

Eszter örülök, hogy hallattad a hangodat. Ha tudsz kicsit többet gyere, és a kedved talán felvidul.
    A lányod biztos nagyon jó anya. Én is átéltem hasonló helyzeteket, meg értem a lányod aggodalmát.
    A fiadnak és neked jobbulást.
    A tegnapi nap remekül sikerült. Én csak a végére, a tábortűzre értem oda, de jó volt beszélgetni. Visszaolvasva fergeteges buli volt. Jutus rádió mindent közvetített, mint egy vérbeli riporter, még többet is a kelleténél.
    Bíborka kösz a kávét, Erzsikének a napi tájékoztatást.
    Sütike, Marika nektek is vidám napot.

Már tegnap is volt ilyen, a farmról nem hajlandó megnyitni új oldalt. Ezért nem tudok kedves képekkel színezni a mondandómat. Bocs.

4. .csinibaba.

.csinibaba. Fórum-zöldfülű

Sziasztok én is jövök közétek!

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Ma későn jöttem, Lujza jött értem a csipikével, mert ki kellett menünk a reptére. Ugyanis tegnap ahogy sétáltunk Bécsbe, meg akadt a szemünk egy kis motoron. Néztük egy darabig, egyszerre meg szólaltunk milyen jó lenne ez Eszternek. Bementünk és megvásároltuk, olyan aranyosak voltak az eladók vállalták a haza szállítását is, csak a reptére kellett érte ki menni.

[​IMG] Íme itt van Lujzával haza hoztuk. Eszter csak azt ne mond, hogy nem gondolunk rád. Neked és a fiadnak jobbulást kívánok. Örülök hogy a kis hercegnőnek nem lett semmi komolyabb baja. A Tiroli kirándulás nagyon jól sikerült, köszönet a szomszédoknak, és a jó társaságnak. Biborka köszi a kávét, most nagyon jól esett [​IMG] és a Lujza reggelije is. Csinibaba gyere egész nyugodtan hozzánk, egy bemutatkozásnak örülnénk. További szép napot.

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    .sutimami. és brasihugi kedveli ezt.
  6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Neked is jó reggelt Rozika.

Szia csinibaba.

.sutimami. kedveli ezt.
  7. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép jó reggelt mindenkinek! Rozikám nagy rövidet szusszantottál!

Csinibaba, üdv köztünk. De Te sem sokat mondtál:))) Valamit magadról bővebben?

Marcsi! Mit értettem félre? Nem értem amit írtál..... légyszi írd meg, hogy korrigáljam a tévedésemet.. Köszi...

Szép napot.

A vetélkedőt el kell halasztanom, mert a héten -holnaptól- nem leszek gépközelbe.

De ígérem, hogy folytatom tovább, mert a kérdések, feladványok már tülekednek, hogy melyikkel is folytassam,
    Köszönöm a megértéseteket. Jutus

jolanda1948, .sutimami. és brasihugi kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Készítettem egy kis összesítést arról, hogy a tegnapi napon milyen szállító eszközöket vettünk igénybe.
    Szárnyashajó, söprű, vonat, motor, autó, konflis, helikopter, hőlégballon, kisvonat, repülő, sétahajó, sárkányrepülő. És volt még varázspálca, na és a kukacos doboz (ezen, ha eszembe jut, még mindig vigyorgok.)
    És ennek ellenére mindig, mindenhol együtt voltunk!!! Na, erre varrjon valaki gombot!!!!!

.sutimami. és brasihugi kedveli ezt.
  9. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a kirándulásra, de a Főnökség igen szigorú szankciókat vezetett be, féltem az egeremet, amit elkobzás veszélye fenyeget, ha sokat kutyorgok a gép előtt. Igy a vasárnapi suzukai kirándulásom is elmaradt, mert a tajfunra való tekintettel nem is tudtam volna a valasódeszkámat sem felállitani a hajtűkanyarban. Igy vizszintes testhelyzetből néztem a száguldó cirkuszt.
    A kirándulásotok leirását végig fogom olvasni, de egyszerre nem megy.
    A lábam már javul, de még nem az igazi, talán a következő összeröffenésen én is ott tudok lenni.

Mivel a ládikámban elég kevés arany van, igy csak két-két fát vettem mind a két farmra.
    Itt lett egy kecsketejfám, a szigeten pedig egy XL-es gránátalma.
    A nyanyuson meg akkora bodzafa nőtt a tanyaház elé, hogy teljesen eltakarja a kilátást, kész XXL-es méret, a szigetre egy XL-es kivi sikerült.
    Örülök mindegyiknek, hisz a kivin kivül még nem volt egyik sem.

Eszter, nagyon örülök, hogy megjöttél.

Legyen szép napsütéses napotok: Ági

stadler42 és .sutimami. kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Püff neki! A múlt héten adtam el az alacsonyabb szintű tenyészállataimat:cry:
    A piacon már nincs, ha lesz az meg nagyon drága lesz:( tettem ki házikókat:)

.sutimami. kedveli ezt.
  12. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Nem lesz egyszerű. Azért ezt nagyon nem tartom jónak, mikor itt a kakukkolás, most jön a csacsi tenyésztés, ide meg kell egy vagon tenyészállat. A daráló is le lesz foglalva rendesen, meg még használjuk el a szupitápot. Ez jól ki lett találva.
    A malacokat, meg a nyuszikat muszáj beadni, ha akarjuk a felhősort, és a rávalókat. A többi tenyészállatosat biztosan kihagyom. Hamar vettem malacokat, a nyusziknak meg ki tettem egy házikót.........

13. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Na ez lesz az elsö event ami nem lesz kész.Ennyi tenyész állat paffff,vagy nem lesz szamár tenyésztés.
    sajnos akkor sincs ennyi szupi táp.

14. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Most bezzeg kendermagost ad a barna tyúk helyett:cry::cry::cry:

.sutimami. kedveli ezt.
  15. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Elolvastam az event kiírását és mindjárt dobtam is egy hátast! Még nem néztem körül a raktáramban, de nem hinném, hogy a tenyészállatok nagyon hemzsegnének benne. Lehet, nekem is ez lesz az első event amit nem tudok befejezni???

Lujza! Nagyon jó a Csipikés kép az aláírásodban!! Imádni való az a kis jószág!

Köszönöm a kedves szavaitokat amivel visszatérésemet méltattátok.

Rozika!
    Van ilyen járgányom csak kicsit nagyobb, erősebb, de sajnos az aksija nem jó és igen drága az új, egyenlőre nem telik rá! Itt a faluban sok embernek van olyan mint amit Te hoztál. Amikor még tudtam menni az enyémmel sokan csak néztek utánam amikor lehagytam őket. Azok nagyon lassúak, de legtöbbet idősek használják és azoknak lehet jobb is, hogy lassú. A lányom szomszédjának is van,egyszer kihívott egy versenyre, de meg is bánta. Azóta folyton azzal nyaggat, hogy cseréljünk járgányt. Azt még nem tudja, hogy most az enyém nem jó! De így sem cserélek vele. Nem csak azért mert az enyém gyorsabb, de becsapni sem akarom.

Megyek, szétnézek a raktárban mire is elég a tenyészállat készletem. Nem örülök annak, hogy most még tenyészteni is kell, nem szeretem. Lám, most hiába van a pénzes ládika jól megrakva, nem sok hasznát vesszük. A piacon nem lehet megvenni a szükséges tenyészállatokat.

Eszter

---------------------------------

Meg is jöttem, nem volt nehéz átnézni a készletem. A növényekkel nem lesz gondom. A tényészállatokkal már meggyűlik a bajom. Barna bakom például egyetlen egy darab sincs. Barna tyúkból kell 2 darab, magyar tarkából 13db. De szalontai sertésből még túltengésem is van.Ha beérik a kukoricám rakok ki szerelemfészkeket, talán sikerül kitenyésztenem amit kell. Még jó, hogy alapállatokból van elegendő!
    Majd meglátom mire megyek.
    Sok sikert nektek is!

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    .sutimami. kedveli ezt.
  16. .sutimami.

Nekem meg puha nyuszikat ad a bak helyett..bezzeg máskor......

Bizony, Eszter, a tenyészállatos kalitkák üresen állnak a piacon, ami van, az meg csillagászati áron fog menni.......

17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Bekukkantottam hozzátok is egy picit :)

Erzsikének köszi az eventkiírást. Nem bíztató amiket írtatok róla, megyek és elolvasom tüzetesen én is :)

.sutimami. kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Jó tenyésztést mindenkinek !! Amikor elolvastam az event ismertetőt , Én is dobtam egy hátast !! Egy árva tenyészállatom nincs , úgy jártam mint Lujza , eladogattam . Bezzeg Szalontai sertésem van 400 darab . Régóta keverem a tápot , most oda lesz szinte az egész , ráadásul a kendermagos tyúkokat és a puha nyuszikat dobja , bezzeg amikor az kellett akkor nem jött !! Jó lenne még ma az állatokat letermelni , majd látjuk mire jutak , rakom rájuk a bájitalt , had szaporodjanak !!

19. .sutimami.

Sziasztok! Ema, örülök, hogy benéztél..lehet, hogy Te is dobsz egy hátast, ha elolvasod az event kiírást tüzetesebben?
    Bíborka! Én csak a nyulakat tenyésztem, a a malacokat megvettem, még időben, a többi marad. Nagyon nem éri meg, a felhősor így meg lesz, meg a rávalók.......Szép délutánt!

.Emama. kedveli ezt.
  20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én még biztos nem kezdem el a tenyésztést. (Egyébként is borsódzik a hátam tőle...)
    A bp-t ismerve várok egy Baby Boom-ot...
    Nem kell minden tenyészállatot előteremteni event kezdésre. Jó lesz az később is, gyanítom, mikor már sokan megszerezték a kellő mennyiségű állatot, akkor olcsóbb lesz a piacon is, csak vigye valaki...
    Ebben a játékban a legnagyobb "ellenség" a kapkodás...

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.