Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A púpon túl event dekorációs tárgya ... hasonló technikával kell egymásra helyezni a fejlesztéseket az alapra.
    Ezen a linken azonosíthatod, mid van meg ... mit kell kihelyezned, hogy az "lélegzetelállító" legyen. :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-púpon-túl.14579/#post-622967

jolanda1948, mimi, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Változnak a magyar árak:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változnak-a-magyar-árak-2017-február-1-től.14705/

Felszereléses láda
    Dekor neve: Rendkívüli sivatagi csoda (vagy ennek fejlesztése)
    Láda tartalma:
    • a következő "felszerelések" egyike: 1 db kerekkerék pörgetés (szabad pörgetés), 1 db szupertrágya, 1 db kacsa kata szupertrágya, 1 db kacsa kata turbótrágya, 1 db szupertáp, 4 db bájital, 25 db trágya, 300 Csp

mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszi a gyors választ, a bajom nekem az, hogy a kész
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../c8d4cbb126761d5ec303fb703721f7455842efed.gif van meg, és mégsem tudom kitenni.

jolanda1948, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Válts böngészőt, vagy takarítsd ki a gépedet ... a sok régi "süti" akadályozza/akadályozhatja a kihelyezést!
    Ebben a linkben található lépések is eredményre vezethetnek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

5. -elzemari-

Utoljára szerkesztett: 25.1.17
    mimi, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  6. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Szép jó napot Mindenkinek!
    Mifelénk nagyon szürke,nyirkos,ködös az idő és sajnos ez nem jó a betegeknek sem.Én se akarok javulni,pedig minden orvosi utasitást betartok.Mást se csinálok mint fekszem,mert szigoruan azt javasolt a doki,hogy ezt ki kell feküdni.De ez a fránya köhögés csak nem akar elmúlni.Azt mondták,hogy ez nem influenza csak szerű.Na de nekem tök mindegy hogy hivják,de ilyen elhuzódó betegségem már régen volt szerencsére.Csak hát ami rossz,hogy egyedül vagyok és ha valami kell akkor el kell mennem ebben az időben is.A gyerekek nem jönnek nehogy elkapják.Az étvágyam is elvándorolt,ami szerintem az antibiotikumnak köszönhető.A teát szorgalmasan iszogatom,de annak az a hátulütője,hogy sürün kell látogatni lakásom legkisebb helységét,ami néha "nagyon messze" van.
    Hát ennyit magamról,Olvasom,hogy többen is nyüglődünk,mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!Aki meg nem beteg,nekik azt kívánom,hogy jó messze kerülje el őket. Ildi

jolanda1948, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Ildikó,
    sajnos ezek a tünetek, csak az ágynyugalommal és türelemmel fognak majd eltünni mellőled.Kivánok mielőbbi gyógyulást neked.Sajnos nem rövid távú a gyógyulás ezeknek a megfázással egybekötött virusos valaminek.A köhögés a legrosszabb, én is voltam minden évben ennek a foglya.
    Az idő kedvezőre változása még sajnos nagyon odébb van.

jolanda1948, mimi, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. mikikovacs30

mikikovacs30 Utánpótlás-írogató

Szép jó estét mindenkinnek, nem voltam bent, mert , nem voltam ithon , és örültem hogy tudok aratnni meg vetnni 1 szer naponta. Látom sok a beteg , végig olvastam az utolso 3 napot, sok minden van és történt. Reméllem mindenki hamar helyre jön , én nem vagyok megelégedve az uj feladatal ,sok munka kell és nem hiszem hogy meg tudom csinálnni , ami marad, marad. szép álmokat mindennkinek.

sutimami57, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Jó estét kivánok!

Örömmel látom, hogy jelentkeztél újra Mikikovács.Sajnálom, hogy nem vagy megelégedve a feladattal.Mi nem nyerte meg a tetszésedet.Az ültetni való mennyisége?Az ajándékok milyensége?ha nem is tudod végig csinálni, vedd úgy, hogy játszottál egyet.

További szép estét kivánok.Megyek a csákányért, hogy megélezzem, mire fél óra múlva ki kell bányásznom a Lila virágú diszhagymámat.

10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Nem győztelek olvasni benneteket, pedig még sokan nem is jártak erre..

Jolanda! és Minden beteg... türelmesen kúráljátok magatokat.. A hírekben olvastam, hogy a mostani vírus nagyon makacs, és sok szövődménye van... izomfájdalom, gyengeség, étvágytalanság, magas láz...

Van időtök gyógyulni... úgyis nagyon hideg van kint..

Süti! Ilyen hidegben kóbóróltál olyan messzire??? Reméljük megúsztad a megfázást?

Fatther! Ez egy igazi vadas...de én csak "ál ;)vadast" főzök, de sikere van.

A boróka bogyó nagyon finom, és illatos... Én a székelykáposztába, és a töltött káposzta közé is szokta pár szemet bedobni... Csudára megbolondítja az ízeket...

Bocs.. de megyek aratni, mert végre beérett növényem... Leragad már a szemem..

Jó éjt! Jobbulást minden betegnek! Jutus

jolanda1948, sutimami57, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Ma is ronda ködös reggelre ébredtünk !! A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok !! Az event megy a maga útján !! Megvárom amíg minden összejön és akkor adom be !! Elég kacifántos nekem ez az egész !! Nem igazán tudok rajta eligazodni !! Jutus Te aztán jól bírod az éjszakázást , Én már akkor a másik oldalamra fordultam amikor Te még arattál !! Reggel viszont nagyon korán ébredek !! Kandallóba befűtöttem teát lefőztem a kávé és a reggeli is vár benneteket , mert Lujza nagyon elfelejtkezett rólunk !! Remélem nem betegek !!

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek !

Nagyon csúnya idő van, de a nap próbálkozik ki sütni. A gazokkal szépen haladok, ha minden igaz ma kész lesz.
    Biborka! köszönjük a jó kis meleget, és a sok felhozatalt amit kaptunk tőled. Megpróbálok valami hasznos elfoglaltságot találni, amíg érik a gaz. A főzés valami könnyű kis menü lesz, de még eztán találom ki. További kellemes napot, kívánok mindenkinek.

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt Nektek!
    Nem tudok jó hírrel szolgálni, mintha elölről kezdeném az egészet. Kapar a torkom, a [​IMG] sem múlik.
    A "ki kell feküdni" nekem is javít az állapotomon, a türelmemet kell edzeni. ;)

Erzsike!
    Igen, ugyanaz, mint a sült krumpli. :D Megpróbáltam kevés zsíron is megsütni, finom volt úgy is, csak nem ropogott. Ha nem lenne aranyárban az édesburgonya, azt is többször sütnék, szeretem. Na a tök kicsit hasonlít.

Olvastam én is a közleményt, megszűnik a magyarok kiváltsága biztos, várhatunk mi is (szerintem) akcióra a szezonmunkások megrendelésével. Talán ez az egyetlen, ami szúrta a szemét a többi ország játékosainak.

Még csak a második házat díszítem, nem szeretem ezt a hosszú érésidőt.

14. -elzemari-

Jó reggelt!!

Jövök, megyek, majd itt leszek.

mimi, jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nemzetközi vámnap van ma.

109 éve, 1908-ban Kronberger Lily műkorcsolyázónő megszerezte a magyar sporttörténelem első világbajnoki aranyérmét.
    Kronberger Lily a női műkorcsolyázás magyar úttörője.
    Budapesten született zsidó családban. A magyar sport első világbajnoka. Az első nők egyike volt, aki a műkorcsolyázásra adta a fejét.
    Eleinte a férfiakkal kellett versenyeznie. Az első két világbajnoki versenyén 1906 és 1907-ben bronzérmet nyert, a sziléziai Troppauban (ma Opava) 1908. január 26-án először lett világbajnok.
    Ezt a címet háromszor védte meg Budapesten, Berlinben és Bécsben.
    Férjhezmenetele miatt befejezte a sportpályafutását és átadta a stafétabotot Méray-Horváth Zsófiának.
    Az utolsó bécsi világbajnoki versenye volt az első műkorcsolya futam, amit zene kísért, ez Kodály Zoltán ötlete volt.
    A hazai sajtónak nem tetszett, hogy nagyobb sikerei voltak, mint a férfiaknak, ezt azzal indokolták, hogy alig volt vetélytársa.
    Az utókor messze földön megbecsülést ad neki: a Jewish Sport Hall Of Fame1983-ban besorolta Kronberger Lilit a tagjai közé, a The World Figure Skating Hall of Fame tagja 1997 óta.

Az édesburgonya is nyerő nálam, azt venni kell, a sütőtök meg termett a kertben...
    Igaz jócskán szétosztogattam már, nehogy rám romoljon, de azért van még bőven.
    Már csak 71 db [​IMG] hiányzik a negyedik függönyhöz, (ebéd után meg lesz) a növényből az ebéd utáni aratáskor már csak egy területnyit kell visszaültetni és kész az összes. Aztán már csak a felreppenőre várok.
    Az előző számolásnál kihagytam, hogy a legnagyobb épületekhez is kell száz-száz belőle. Így a függönyök után már csak 450-et kell összekapkodni.

mimi, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Mimi! Te jól kikaptad a bacikat! Hozzád biztos az agresszív fajta furakodott be! ;) Ne hagyd magad... tollseprűzd ki!

Ó én sem vagyok ám ilyen későig fent! Csak most a napi érésem éjfélkor járt le, így már nem akartam itt hagyni..
    Mivel tegnap én is birkóztam-na nem vírusokkal-, a vérnyomásommal, így még éjszakára ki is kellett kísérletezni, hogy mennyi Bánót vegyek be éjszakára.... Cudar napom volt...:(:( Tehát volt miért fent lennem.. Bár már nagyon mélyeket pislogtam...:D:D:D:D

Ezért nem szeretem a telet.... a folytonos le-fől ingadozó hőmérséklet nagyon kikészít...

Bezzeg a melegben nem sok bajom van.:D:D

Most szaladok, mert a tésztagyúrás vár rám. Pihent ...most már jöhet a nyújtás...aztán finom cérnametélt lesz a vége...:):)

Lujziéknál biztos megint a géppel van baj... Nem szoktak ők elmaradni.

Marcsi... merre, merre ebben a hidegben..

Ja! Az édesburgonyát én is szeretem... de csak csemegének szoktam megsütni...;):)

Erzsike! Akkor jól haladsz.. Én maradok a bevált szokásnál.. Letermelek, begyűjtöm a hozzávalót...és aztán jöhet a pakolás....
    Volt, hogy menet közben kezdtem el a feladatot, de a vége kapkodás lett....

Kellemes napot. Jutus

17. kpe59

18. -Mamicska-

-Mamicska- Járnitanuló

Sziasztok, szép napot mindenkinek. András én sem vagyok nyugdíjas, de de nem szeretem , ha sajnálkoznak rajtam. Ugyan is rokkant nyugdíjas vagyok. De nem ez a lényeg, csak a betegeink gyógyuljanak fel mi hamarabb. Jó egészséget nekik.

19. kpe59

mimi, jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  20. borievike

borievike Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma már kicsit virgonckodtam, csak nem fogok mindíg feküdni?! Kicsit takarítgattam, persze nagy köhögések közepette. Holnap mennem kell a postára, egy életem, egy halálom, bevállalom.Meg persze minden elfogyott itthon, már mint a gyümölcsök, mert azon életem.-2kg az eredmény. 78kg vagyok most,mégis jobban hangzik, mint a 80!xD Megyek, vadászok valami kaját, amit meg is tudok enni. Szép napot mindenkinek! Betegeknek gyógyulást!:)

mimi, sutimami57 és Pepe101966 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.