Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Hááát! Lehet hogy nem kellett volna, de én nekiálltam és már csak 3 barna bak kellene, de a rendszer nekem is nagyobbakat ad! Pedig semmi szükségem rájuk, még! Bár, ha ez a tendencia marad ki tudja mit kérnek legközelebb? Az biztos, hogy nem adom el, elférnek a raktárban.
    Én szeretek úgy nekiállni egy eventnek, hogy a szükséges hozzávaló a raktárban vár a sorára, mármint amit meglehet termelni előre!Ebben az eventben elég szép ajándékok kaphatók. Szeretném megszerezni mindet. Remélem sikerül!

2. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Úgy döntöttem el kezdem az eventet 2gyémánt feladat ki marad nem nagy ügy nem vagyok maximalista,se teljesítés függő.
    Azt a kis szupi tápot meghagyom a szamaraknak.Biztos lesz baby bumm,ennyi

3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hát, hátast nem dobtam, hanem helyette ki a tenyészállatokat a piacra ;)xD Nagy vagyont nem kerestem vele, mert csak pár darab volt a kétféle barnából, a tehénből 25 db. A nagy farmon nem csinálom az eventet, a Picin még kigondolom. Ott jól jönne a felhős BTP, ami számításaim szerint 1/4 - 1/3 szintnek felelne meg havonta.

Én sem tenyésztek semmit ;) Ha egyáltalán elszánom magam és megcsinálom a Picin az eventet, akkor kivárom az utolsó napokat és akkor fogom megvenni a szükséges tenyészállatokat. Ott a szalontain kívül semmim sincs, de szerintem az event végére biztos elfogadható árra megy majd vissza a többi is :)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A piac nekem is bejött egyelőre. Az összes szalontaimat eladtam 2.400 ért és azóta már a dupláját vettem vissza 1.800 körül... Lesz ennek még jó ára, csak kezdődjön el az event...
    Csak a nyuszikra és a tehenekre kell koncentrálnom majd, de eljön annak is az ideje...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Látom már sokan bosszankodtok, már előre is, pedig még el sem kezdődött.)))))

Amikor elolvastam és láttam a 40 barna tyúkot, benéztem a raktáramba. Nincs annyi.
    Kész el döntöttem, ezt kihagyom,

Közben úgy alakult, hogy holnap reggel már utazok is és csak a hét végén leszek talán itthon.

Nem nagy veszteség, ha ezt kihagyom... legalábbis számomra. Spórólok egy kis idegeskedést...

Nektek hajrá bele. Bárcsak lehetne kűldeni ajándékba tyúkot, v. állatokat is ilyenkor máris kűldenék a készletemből:)))))

Az is láttam, hogy üres a piac, a tehenek állásában. Most dobtam fel párat, hogy legyen mit vásárolni......

Nyugi lányok, fiúk, majd csak lesz valahogy.....

Lujzi! ennyi mindennel utaztunk tegnap??? Hát ez nem semmmi. Fel sem tünt.......:)))

sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Azt azért ne felejtsük el, hogy a felhősor baha tp-t ad, nem is akármennyit...

Tematikus felhősor a paszulyra:
    Érésidő: 18:00 óra
    Amit ad: 35 Bahama TP szorozva Bahama szinteddel
    Csak az event nyereményei tehetők ki rá

.Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Nálam még nagyon alacsony volt az ára a szalontainak amikor rálestem, de most elmegyek és megnézem újra. Abból jó sok van mindkét helyen. ;)

8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jutus! Az jó, hogy utazol, biztosan jól fogod érezni Magad!!!! Én kívánom, hogy szuper legyen...de a hétvégére, ugye, haza jössz? Mert a rádiód nélkül hogyan fogunk kirándulni????? :D :D Nem önzés a részemről, de annyira jó ólvasni, amint tájékoztatod a hallgatókat..:)
    :) :)

Ebben az eventben csak az a jó, hogy a felhősor BTP-t ad, ami nagyon kell.......

.Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Méghozzá jó BTP-t végre ;) Szerény számításaim szerint egy hónapban 1/4 - 1/3 szintre valót és azt elég tisztességesnek gondolom. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

Nálam közel 40%-át adja, míg nem ugrálok sokat...[​IMG]

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  11. .Emama.

Nem pontosan számoltam ki, csak nagyjából saccoltam :) Mivel szintszorzós, tehát emelkedik, de persze a teljesítendő pont is minden szintlépés után. Azt nem tudom és most nem is tudok utánanézni, hogy az arányok hogy jönnek ki magasabb szinteken ;)
    Annyira nem is lényeges, jó pontot ad és csak ennyi a fontos :)

12. sutimami57

Igen, elég jó pontokat ad, azért terveztem elsőre, hogy a felhősort meg szerzem.....ritka bhtp

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Ritka bizony. Nekem összesen 1 felhősorom van BTP-s, az naponta ad 1.000 pontot. Másról nem tudok, hogy lett volna eddig, bár most már elég sok eventet kihagytam [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kicsi zöld breki csatangol a nagyvilágban össze vissza és amerre jár mindig hoz szuvenírt.
    Netán megtetszene valamelyik csak keressétek farkas barátom és mondjátok neki mi is szívetek óhaja amire vágynátok.:)

kukac42, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Szia, Breki! Meg kell mondanom, hogy Te vagy az első béka, aki kedves számomra.....:) :) :)

kukac42, breki072 és .Emama. kedveli ezt.
  16. breki072

Köszönöm! Hátsó szándék is van ám:D szép ez a motor de jó lenne utazni rajta ;)

sutimami57 és kukac42 kedveli ezt.
  17. sutimami57

:D :D Nyélbe ütjük..:D

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Eszter! Annyira örülök neked, hogy újra köztünk vagy. Sajnálom, hogy a hercegnő elesett, de sajnos esni is meg kell tanulniuk. Ha lehet addig, amíg rugalmasak a csontjaik. 35 éves baleseti tapasztalatom alapján bátran merem állítani, hogy a komoly törések sokkal gyakrabban az óvott, un jó gyerekeknél fordul elő.Most nem ilyen kis zöldgallytörésekről beszélek, amin a legtöbb gyerek keresztülesik. Mond meg a lányodnak, nyugodtan olvasson utána. Persze, vigyázni kell rájuk, mindig gyerekhez mértem emelni a szabadságot.
    Lehet hogy egy kicsit zavarosan írtam, de te biztosan megérted.

Úgy döntöttem, megcsinálom mindkét farmon. nem lesz egyszerű, meg egy halom csp-t megeszik, de a BTP nagyon csábító. Pénz meg majd lesz másik.
    Breki, Sütike! Aztán a motorozásról minimum videót kérünkxD

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  19. breki072

Szívesen megnézném én is xDxDxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Én is...:D :D :D
    Lujza, igazad van, tényleg érdemes megcsinálni a paszuly ágért, de nálam, a kicsi farmon még a 20 ezer növény is sok. Nem is erőltetem....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.