Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Nem olyan vészes az a 20000 növény, Ilyen rutinos rókáknak mint mi vagyunk:oops:
    Itt jár szám nagyképűen, aztán lehet én leszek az első.... aki belesülxD

Marikánk merre jár??? Tudja valaki???

2. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Értem amit mondani akarsz és én is így gondolom. Mondtam is a lányomnak, hogy gondoljon arra az ismerősünkre aki állandóan rászólt a kislányára, ne fogd meg a meleget mert megégeted magad, ne ugrálj mert elesel, ne mássz fel a székre mert leesel, öltözz fel jobban mert megfázol. Természetesen a kislány leesett, állandóan beteg volt, leforrázta magát. Annyira kétbalkezes lett, hogy azt el sem lehet mondani.Az állandó félelem amit az anyja kialakított benne bizonytalanná tette. Nagyon sajnáltam őt! És a gyerekeim is. Ezért is hoztam fel példának a lányomnak is, hogy biztosan nem akarja hogy az ő kislánya is olyan legyen. Bízom benne, hogy a lányom is "kinövi" ezt a félelmet, túlzott féltést. Persze megértem őt is, hisz első, egyetlen gyermek a kis Hercegnő és elég viharos körülmények között jött a világra és valószínűleg nem is lesz több gyermekük. Voltak gondok a terhessége alatt, örültünk, hogy épen egészségesen jött világra a kicsi.
    -------------------------------------
    Jól teszed, hogy belevágsz az eventbe, nem lesz az olyan rázós. Először én is megijedtem, de már sokkal derűsebben látom az egészet.
    ---------------------------------------------
    Azt a motorozást én is megnézném!!!!

sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hosszú volt a mai nap. elteszem magam éjszakára. Mindenkinek hó éjszakát, szép álmokat: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép álmokat, jó pihenést Nektek is! :) :) Csipikének pusszants!! :D

5. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Igen jó az utazás, és szeretek is utazni, amikor barátok vesznek körül....

Vasárnap remélem itt leszek, de van egy-két körülmény amit még nem tudok, miként alakul...

Hát hajtsatok rá, és tuti sikerül a felhő is.... Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Kellemes utazást, nagyon jó szórakozást kívánok Neked! Vigyázz Magadra, és gyere vissza a rádióval! :) :) :)

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Csatlakozom Sütikéhez!:)
    Ez a Jutus Rádió bombasztikus ötlet, és annyira jól csinálod, hogy minden betűt élvezettel olvas - ha úgy tetszik hallgat - az ember.:)
    Bárhová is mégy, jó utat kívánok neked, és várlak vissza!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat nyugisok! Derűs ébredést és vidám holnapot!:)

8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Jutusnak jó utazást !! Remélem a betegeink már jól vannak . Készülnek a Hortobágyi kirándulásra !! Remélem előtte azért mindenki elmegy szavazni !! Állatok kitenyésztve , jöhet az event , röpködhetnek az ecetek ,remélem most több szerencsém lesz , mert az eddigi felröppenőim elég vacakul jöttem !! Tegnap végre a reggeli köd után szép idő volt !! Hoztam a reggeli kávétokat !!

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Mérges vagyok. Ma reggel felébredtem és gondoltam, én naiv, hogy legalább egyszer a héten leszedem a FA fámat.
    Nem jött össze, mert megint megjelent a belépést megakadályozó "fatal error..."
    Betyár dühös lettem...
    Hiába próbálkoztam különböző böngészőkkel sikertelen volt..:(
    Erősen gáz...:(

11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

jó reggelt és szép napot kivánok!

12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

-elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kedves gyongyvergazda, nagyon jól tetted, hogy hoztad ezt a szép képet, látom a pára még nem szivódott fel a szántás felől. A szénaboglyák is kissé fázósan huzzák össze magukat, várva, hogy a meleget adó napocska megérkezzen.
    Én is hoztam egy szépet. Egy mohával benőtt hid, valahol Németországban, lehet, hogy egy nagyon szép és mesés világba vezet minket??.http://kepfeltoltes.hu/141007/hid1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Legyen szép és tartalmas a napod...s természetesen jó játékot kivánok!

Utoljára szerkesztett: 7.10.14
    juditka53 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek!Gyöngyvérgazda! Igazad van most már teljesen itt van az ősz, és bizony ennek az évszaknak is megvannak a szépségei (főleg ha nem esik az eső)
    A finom kávék mellé hoztam nektek egy kis reggelit. Legyen szép napotok.Lujza

brasihugi és gyongyvergazda kedveli ezt.
  15. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

A mesés sarkot mindenki megalkothatja Önmagának, szerintem :). Még a saját kerted sarkában is megtalálhatod, egy tenyérnyi helyen, egy falevélen, egy szitakötő táncában, egy felhőben,egy gyerek mosolyában, egy nyerítésben, bárhol! Csak állj meg minden nap egy percre és keresd, addig, amíg valamin el nem mosolygod magad :). És ott van a mesesarkod:).

A hozott képen, mintha a híd mögött egy sziklakastély lenne, tényleg mesébeillő.

Szép napot és bőtermő, igazi ősztidéző játékot kívánok Mindannyiatoknak!

stadler42, brasihugi és .Emama. kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Amália, női név a germán Amal- kezdetű nevekből származik, a névképző egy gót királyi családra utal.
    1919-ben ezen a napon megalakul a holland királyi légitársaság, a KLM.
    1697-ben megszületett Canaletto (Giovanni Antonio Canale) itáliai festőművész.
    1849-ben meghalt Edgar Allan Poe amerikai író, költő, újságíró.

A farmon elintéztem mindent, amit lehetett, persze hogy most kaptam Rackótól 20%-os bónuszt... A kütyükre azért jól jött...
    Event kezdésig hasznossá teszem magam valahogy, hátha sikerül...

stadler42, brasihugi és .Emama. kedveli ezt.
  17. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

http://kepfeltoltes.hu/141007/IMG_0733_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szép napot.
    Az ősz csodálatos színeit hoztam. A saját portánkon csak körül kell nézni és láthatjuk a természet változását.
    gyöngyvérgazda, a saját mese sarkát mindenki maga alkotja. Nagyon szép gondolat. Csodálatos képeket hoztál.
    Marika a te képeid is gyönyörűek.
    Lujza kösz a reggelit, bíborka neked meg a kávét.
    Kopi nem kell mindig borongósan látni a világot, azért többször jó a farmra való bemenetel, min rossz. Ha mindig avval foglalkozunk, hogy mi a rossz, egyszer csak észre sem vesszük a jót. Téged egy vidám embernek képzeltelek el aki benne van a bulikban is. Mostanában ha véletlenül erre tévedsz mindig csak valami kellemetlenséget közölsz. Kérlek hozd újra a régi formádat, mert az vagy te.

A feladatba kért állatokat kitenyésztettem. A fölösleget eladtam. Jöhet az event.
    Jutus jó pihenést.

stadler42 és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Bekukkantottam olvasgatni és muszáj írnom is egy picit :)

Szia Gyöngy! Csodaszép gondolatsort hoztál a szép képed mellé, köszönöm :)

Szia Elzemari! :) Te pedig csodás képet hoztál, eljött velem haza, hátha egyszer egy szép banner lehet belőle. Nem baj, ugye? :)

Szia Erzsike! :) Nagyon szeretem olvasni a reggeli bejelentkezéseidet :)

Szia Hugi! Sajnos nem látszik a képed (legalábbis én nem látom) :(

gyongyvergazda és brasihugi kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csak azt...???!!! [​IMG] [​IMG]
    A képet én sem tudtam megnézni, pedig bevetettem néhány praktikát...

20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.