Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Köszönöm én is a fiúknak a locsolást...

Olvasom, hogy mindenkinek kellemesen, vidáman telt a húsvét.... És ez így jó..

Itt reggel óriás pelyhekben hullt a hó! (télen bezzeg nem esett)

Kellemes napot mindenkinek.Jutus

jolanda1948, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Most hogy kívánjak szép napot?
    Ezt azért érdemes ünnepelni.

Itt fent csak -2 volt, most váltott át a hó esőre.
    938 függőt váltott be a rendszer. [​IMG] Azért kellemesebb lenne, ha az event elejént lenne a több. ;)

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! nem sikerült az event, hiába igyekeztem, vettem is függőt, mégsem lett elég. meg is sértődtem, lehet, hogy néhány eventet kihagyok, amihez felröpi kell:mad::mad::mad:Nagyon mérges vagyok !!!!
    A húsvét kellemesen telt, a gyerekek imádnivalóak voltak, minden remekül összejött.
    A farmon a szokásos termelgetés folyik.
    Az idő nálunk is megbolondult, őrült északi szél fúj (sőt tombol) 4 fok van a teraszon. be kell mennem a városba, lehet, hogy télikabáot veszek magamra. Féltem a fáimat, ha eláll a szél, lehet, hogy éjjel leszüretelnek az idén is:oops:
    Ez az átkozott hidegfront még a tapaszomat is felűlírja időnként, fáj a gerincem rendesen.
    Összességében ez nem az én napom. Ha megjöttem, medveüzemmódba teszem magam, és át fogom aludni a telet:(:(:(

jolanda1948, mimi és sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt is esik a hó, már biztosan guta ütést kapok. Nehezen viselem, na, nem az egészségem látja kárát, hanem a lelki egyensúlyom.nagyon dilis vagyok. Nekem is be váltották az előzö függőket, majdnem 1200 darab volt.
    Lujza, pihenjél is, ha úgy érzed, jól esik. Én is szabadságot vettem ki a hétre, de a munka kerülése megint nem fog menni.

Pedig nincs nagy kedvem semmihez. Eventet el kezdem, aztán majd ki derül, vagy nem. megyek is valamerre...gyertek délután! Szép napot.

jolanda1948, mimi és -elzemari- kedveli ezt.
  5. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

Sziasztok!
    Ugy látom ez a bolond áprilisi idő mindenkinek elvitte a munkakedvét.Én is igy vagyok vele,valamerre elcsavargott.Lehet keresi a tiéteket.DE ettől a nagy széltől ugy fáj a fejem,hogy még aludni sem tudok,meg itt a 7.emeleten veszettül tombol.Itt még hó nincs,de ami késik nem mulik.
    Jó sok felröpit az event kezdéskor,már aki elkezdi.

jolanda1948 kedveli ezt.
  6. szlyák

szlyák Törekvő

Üdv!
    kellemesebb időjárást kivánok mindenkinek!
    Pesten is nagyon hideg van, esik az eső.
    Nem szeretem időjárás van sajnos.

El voltunk utazva Borsod megyébe Husvétolni az unokámhoz, nagyon jó volt. Szépen fejlődik a Liliána, okos, mindentudó. Na ő nem hagyott farmozni, ma kezdtem el ujra.

Észrevettem valamit: direkt ültettem egy kocka salátát el 1 hete, és képzeljétek el nem gazosodott be, megfigyelés céljából.
    még ma is meg van,várom mikor gazosodna be.

Netalán megszünt volna a gazosodás 24 óra után?

jó tudni.
    Puszika ezerrel mindenkinek. Marika mama

sutimami57, jolanda1948 és mimi kedveli ezt.
  7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Gaztámadás kivezetésre került a játékból!

sutimami57, szlyák, jolanda1948 és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!!
    Ez micsoda jó hir, köszönjük szépen!!

9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Bolondos az április,be is igazolódott :) Fűtés megy ezerrel8)
    Az eventet nem csinálom,nem kérek felröpit.Sok már ez.......
    További szép napot!

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nálunk is esik a havas eső:mad:.
    Fogadalom ide vagy oda, csak elkezdtem az eventet. Ezt a lámpást amúgyis szeretem.
    Olyan guszta hurkát láttam egy új húsboltan, muszáj volt vennem belőle. Az lesz a vacsi;)

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Számoltam.
    5600 izzó bigyó
    550+10*30, tehát 850 termosz.
    Olyan kevésnek tűnik... :eek:

sutimami57 kedveli ezt.
  12. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Mostanában sok minden rossz van körülöttünk.... Ezért is nem jártam erre... Folyton a bosszúság, ügyintézés mások hibája miatt.....

De ami most számunkra a legtragikusabb: A tanyánkat teljes kirabolták és tönkre tették.

Bár innen többen láttak is pár képet amit András véletlenül tett fel -valakinek el akarta kűldeni és mindenki látta- pár sokkoló képet.

Aki már átélt hasonlót tudja milyen érzés.....
    Mi most már 2 éven belül 3x éljük át. De ez mindent felül múlt

Húsvét vasárnapján fél 5-kor szól Évi -a mi Őrangyalunk- , hogy megint betörtek...ugyan azon az ablakon ahol 2 éve! És most még Rács is volt rajta!

Mindent elvittek...Kályhát hűtőt, tűzhelyt.........éjjeli szekrényeket....komplett ágyneműket.........nem is sorolo mert lehetetlen...

A szerszámos is kirámolva!

De a csúcs a konyhában a BOSSZÚ nyomai: kecsöp olaj mustár, paprika??? az összes falon.....

A rendőrök is azt mondták, hogy úgy néz ki mint aki főbe lőtte volna magát a konyhában.... és ez is meg a szobában szét kent festék is bosszú ízű!

Na nem ragozom.....

Én csak Azt mondom, gondolom, hogy ha kezem közé kerül az elkövető, az orra az agyában fog kikötni!

Nem is sokkollak benneteket..... elég a magam magunk baja.....

Majd, ha "só" nélkül tudok jönni, vések pár sort.... Tatus/Jutus:cry::cry::cry::cry:>:(>:(>:(>:(:oops::oops::oops:

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért, mert 12.500 db gaz kell...
    A felreppenő jó.

Ez akkora baj, hogy a ládába sem nagyon fér el. Próbáljátok valahogy feldolgozni, bár tudom hogy nem egyszerű... Kitartást...

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jutus,azért csak gyere. A fejleményekre is kiváncsik vagyunk. Mit mond a rendőrség? Van esély kézrekeríteni az ekövetőt (ket)?
    Mint már a facén is írtam, nagyon sajnállak benneteket. Sok erőt kívánok a eldolgozásához.
    Ma megtöltöm a házat gyerekekkel. a Nüne két nővérét hozom el hétvégéig, mert anyák napi verset kell tanulniuk, de úgy hogy az anya ne tudjon róla. Hogy lehet ezt elvárni egy első osztályostól?? Mindegy most megoldjuk, megtanuljuk a verset nálunk.
    Az event halad, kivételesen a felröpik is jönnek (még). majd meglátjuk. Talán ez sikerül.
    Cudar hideg van nálunk, visszavételeztem a télikabátot és a csizmámat.
    Legyen szép napotok: Lujza

brozsa és sutimami57 kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]jó reggelt !

Az időjárás lehangoló, csak esik és esik. De a gazok szépen szaporodnak és a felrőpik is. A kertek alján elszaladtam a kávéval [​IMG]még jó meleg egészségetekre. Jutus nagyon sajnállak a történtekért, a sok munkátok benne volt és minden oda veszett. Na megyek aratni, aztán keresek valami elfoglaltságot.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hát persze! A felröppenőből hozzászámoltam a malomba valót, a gazhoz meg nem. :(
    Ez valami szörnyűség! El se tudom képzelni, mekkora fájdalmat éltek át. [​IMG]

17. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG]Jobb reggelt nektek.Nagyon hideg van nálunk is.Event befejezve,a másik folyamatba,majd meglátjuk.
    Erzsike voltatok a barlangba is?Tőlem 20 km re van.Szívesen találkoztam volna veled.
    Ági már megint szépet alkottatok.
    Jutka nagyon szomorú ez a vandalizmus.
    Mindenkinek jó eventezést,és vackoljátok be magatokat a jó meleg szobába.Engem még dinamittal sem tudnak ki robbantani a szobából,még a függönyöket is összehúzom,ne is lássam a ronda időt.

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be robbantam.....Iszonyatos rossz napom van, ez a tél az idegeimre ment, minden el fagy a kertben, ezért dolgoztam, meg nem kevés pénzt költöttem a virágokra, előszőr, de utoljára. Nem is idegesítem magam...reggel el mentem bevásárolni, téli bunda, csizma, persze, gyalog........húúúúú elegem van.

Jutus! Teljesen le sokkolt ez az eset, a képektől nem tudtam meg szólalni. :( iszonyat, ami történt. Én még a felújítás előtt láttam a házat, de akkor is nagyon szép volt. Remélem, elkapják ezeket az állatokat .Szívesen elintézném őket, ha ott lehetnék. Nem tudjuk át érezni a fájdalmatokat, de biztos vagyok benne, hogy kimondhatatlan. A sok évi munka, ráfordítás, egyebek. Sok erőt, kitartást kívánok az intézkedéshez. Tényleg nagyon sajnálom. :(

Event megy, lassan, de halad. Hosszú ez az érési idő, jó lenne már rövidebb gaz az eventekhez. Fűtés is megy ezerrel...jajaja, meleget akarok, mert el megyek világgá, ahol meleg van! kellemes délutánt!

jolanda1948 és mimi kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jutus,
    sajnálattal olvastam az újabb betörést.Nagyon elborzaszt, hogy nem volt elég amit fizikailag magukkal vittek, még vandálkodtak is.A képeket nem láttam, de éppen elég amit leirtál.Nagyon együtt tudok veled érezni, mert én sem felejtem a miénket,még a mai napig sem!!

Sajnos a hideg megvisel, mert a lábam piszok módon fáj, de nincs mit tenni, ez van!!Útálatos egy idő, az már igaz!!

A munka megyeget, de nem valami dörgedelmes iramban.
    Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a következő tenyésztésnél melyik állat kerül sorra??

jolanda1948, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az írják a Gangon: Emlősöket és ízeltlábúakat tenyésztünk.

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.