Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Lujza! Én is csak szurkolónak megyek!!! Ha teheted, akkor tényleg pihenjél, mert nagyon Rád fér! Nekem sem ártana, de megint behavazok, szerintem...szilvaszedés, gombóc gyártás, bevásárlás, főzés, stb. Pihenésre semmi ok...D

2. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Bodzás jó reggelt!
    Itt is süt a nap, de hűvös van! Én köntösben kapirgálok, lazítva lövőgetem a nyilaimat.

Kpe! Nekem is mind a 4 földön pici földek vannak, de már igaz, hogy csak locsolgatom őket, és így lassabban terem. Nagyon ügyes vagy.
    Tudok labdát adni annak akinek nincs! Nekem van 3 is. Valahol? vásárlásnál kaptunk 3 labdát, mert valamilyen akció volt.... ;)

Incimami! A nevezési listára engem is írj fel. Köszi. Talán utolsónak én is befutok. Kell valaki aki zárja a sort.)))

Marcsi, Erika, ilyenkor jön a gombóc szezon. Bár Erika "nagyüzemi" szinten készíti, gondolván télen jól jön az még.
    Erika, azért vigyázz a karodra! Ha közelebb laknánk egymáshoz, mennék segíteni Neked! Közben meg nótáznánk egyet.

Tegnap én is pont ezt főztem. Bár kisebb mennyiségen.

Rozikám! Én is fázom. Nekem ez az idő már nem a kedvencem. Vagy legyen jó meleg, vagy nagyon hideg és hó, mert az az igazi. Ilyenkor a panelek már lehűlnek, fűteni nem lehet benne.

A tanyánkon azért jó, mert ott legalább be tudok fűteni. Kandalós kályhánk van. Olyan jó látni ahogy ég benne a tűz, ropog -izzik a fa. Csuda egy hangulata van.

Lujzi! Tegnap este egy túlélős műsort néztem. Alaszkában 3 csoport versenyzett. Lazacokat halásztak amiket megettek és füstölve el tettek a további útra. Viszont az egyik csoport mókus sütött. Olyan borzongató volt még látni is, hogy azt az apró állatot megsütötték.

Remélem jól van a mókus.

Hugival cseverészve, elgondolkodom én is rajta, hogy jól jön majd a turbó malom. Érdemes áldozni rá.

Főleg a szuper trágya miatt, és a Bahamás állatoknál jól jön.
    :)

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én is csak locsolom, teljesen felesleges trágyázni, mert úgy sem fér bele egy napba három aratásnál több. Éjjel fel nem kelek aratni...

4. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Én is beneveznék, bár a piros labdámat odaadtam a pici lánykának amikor legutóbb itt voltak. De majd, ha megyek hozzájuk visszahozom mert bizony a lányka megpróbálta megenni. Addig addig próbálkozott míg sikerrel járt, megkezdte a kis (2) fogacskájával. Így el kellett tőle venni, nehogy lenyeljen belőle egy darabot. Már megvettem neki a másikat, nem tudom ez meddig fogja bírni, Nagyon rágcsál, nyilván jönnek a fogai.
    A gazok termelése nálam is elég jó ütemben folyik. A szigetet nem teljesen csupaszítottam le, a fákat és az állatokat meghagytam. Nem győzöm banánnal, kókusszal és mangóval a szükségletet. A pálcikákból is sok kell még, viszont az eventre bőven van idő. Nem muszáj nekem két nap alatt befejezni.
    Olyan sokat beszéltetek a gombócról, hogy most én is megenném. Talán a jövő héten én is nekidurálom magam és készítek egy párat. Az a baj vele, hogy nálunk mindenki nagyon szereti és állítólag az általam készített a legfinomabb, így nagyon sokat kellene csinálnom. De persze egyikük sem akar vele kínlódni, így egyedül kellene készítenem. Na majd meglátom milyen állapotban leszek . Ha úgy érzem nem bírom akkor bizony csak egy pár darabot fogok gyártani.
    További szép napot!
    Eszter

incimami kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok ! meghoztam a labdákat, lehet választani és mindenki részt vehet a versenyen. Marika lehetséges hogy nemsoká a begyújtásra kerül sor. Sütike jöhet a szilvás gombóc, én is nagyon szerettem.. Én már gyakorolok hogy [​IMG] mire a verseny el kezdődik bele jöjjek. Fiuk merre vagytok nevezetek be ti is.

6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Na meg i jöttem.

Voltam a körzetinél gyógyszert íratni. Hát nem vagyok egy könnyű eset, az érzékenységem miatt.

Kaptam valami port, és mellé ampullás ellenszert! Ez lesz megint egy ki hívás!:p

Erikától megirigyeltem az eltevést! Vettem pár kiló őszit, és elteszem dzsemnek..... Jó lesz majd télen ez is.

Aztán irány a Lidl!. Van megint akció, de számomra semmi hasznos nem volt. Csak szuper seprüt vettem a tanyára. A teraszt jó lesz vele seperni. (a réginek már jóformán feje sincs) Vagy repkedni Hallowen éjszakáján.
    Teleszkópos. Ha hízok pár kilót akkor is növelve a méretet tovább repülhetek.:D

Lujzi akkor most pihenj egy kicsit.

Eszter, Rozika! Ha kinyitjátok az ablakot Erika biztos küld kóstolót.

Valóban kellemes meleg van. Olyan igazán őszies nyárutó.... Végre nem fáztam az utcán......

Na megyek én is mert még a barackok maguktól elkészü:D:D:Dlnek... Jutus

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam, mert aratás van..:D Aztán rohanok tovább. El kell mosogatnom még, aztán futás ügyintézni, bevásárolni, zöldséges, posta, egyebek. A gombóccal, meg a szilva szedéssel jól el ment a napom. Megyek krumplit venni, és holnap folytatom a gombócozást. Ma 80 db lett, nem olyan sok, még kétszer ennyit terveztem holnapra.
    Hoztam kóstolót is...:)

8. Balázs20

Balázs20 Fórum-zöldfülű

8)Sziasztok!!!!
    Jutus Csillagzafir Stadler Incimami elkaptam a labdátokat, mikor legyen a verseny ha elegen leszün akkor szombat délután ha megfelel nektek... Várom még a jelentkezőket:) A labdákat elmentettem de nem tudom ide beílleszteni.
    De nem adom fel...

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. kpe59

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  11. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

ÓHHHHH te jó ég, hogy mennyit kell nekem most visszaolvasnom, az fantasztikus, de jól van igy, ez annak a jele, hogy zajlik az élet a nyugiházban.
    Kedden reggel szépen elrendeztem a farmot és felkészültem az ijászat várására, erre nyolc órakor közli velem a gépecském, hogy nézzek már körül, mert nincs összeköttetésem az internettel. No még ilyet, hát előtte még fél perccel vetettem, akkor hova lett az a fránya net?? Nézem a tv-t, ott is csak surrogás és üres képernyő az összes csatornán.
    Hivom a szolgáltatót, ők biza nem tudnak semmiről, ,hogy mi okozza a hibát, mert sem szél, sem villám nem járt akkor épp a falu felett, de igérték, hogy utánanéznek, ki is vitte el a jogos tulajdonunkat.

Kiderült, hogy az áramszolgáltató karbantartást végez a falunak azon a részén, ahol épp a kábeles központ van, de csak azokat a lakosokat értesitették, akik arrafelé laknak. Az internet és tv-s szolgáltatót is elfelejtették értesiteni, igy délután négyig nem volt sem tv, sem net, de igéretet tettek, hogy másnap már minden rendben lesz.
    Szerdán már hajnalban a farmon szorgoskodtam, hogy a lemaradásomat behozzam, mit tesz Isten, pont az utolsó vizet locsoltam ki, amikor megismétlődik az előző napi közlelmény, se kép, se hang. Délután négyig megint nem tudtam csinálni semmit.
    Ha ez az event kész lesz, az számomra csodának fog minősülni.

Most megyek is és végigolvasok mindent, amit irtatok, addig is jó ijászatot kivánok Mindenkinek Ági

12. incimami

incimami Fórum bárója

13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ágika ha hiányzik az aláírásod meg a logód, én el hoztam neked ha akarod meg csinálhatod.

[​IMG] [​IMG] De csak ha akarod.

A palacsintát köszönjük meg is ettem egyet. hagytam a többieknek is.

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

halihóó..
    Még ilyen csodálatos időt, mint amit én ma kaptam .A vendégeim nagyon jól érezték magukat az ebéd kiválóra sikeredett és a sütiből is csak a morzsák maradtak a tányéron.Ezeket a napokat szeretem, mikor a szeretteimet vendégül láthatom, és jól is érzik magukat.

Sutike, megint csak csodálattal tudok rólad beszélni.Ennyi gombócot késziteni,igaz nagyon jó lesz majd télen a mélyhűtőböl elővenni.Én az egyik bolt kinálatából szoktam vásárolni, és igazán kiváló a termék.Kettőnknek igazából nem szükséges eltenni, bááár ha a mélyhűtőm nem két fakkból állna, elképzelhető, hogy én is másképpen gondolkodnék.

Balázs20, elárulod, hogy vajon ki vagy??

Jolanda, ma csodálatos idő volt remélem, hogy felétek is.Küldtem emilt feléd, majd add át neki a képet légyszi.A csudába, dehogy az emilt küldtem el feléd, hanem az ügyeletes baglyot, majd azt keresd a térképtáblánál...
    Ágika, ahogy olvasom a kálváriádat, az jutott eszembe megint, hogy milyen egyszerű dolog, amikor oldalt a kapcsolóhoz nyúlunk és van áram.S amikor a hiányát érezzük, na az aztán nagyon tud mérgesiteni.Én azért nagyon bizom, hogy az event is meglesz még időre...

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  15. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Sziasztok.
    Bent a házba már én is fázom.
    Erzsike nagyon jó,hogy írtad írják oda a régi nevüket ,mert én is kapkodom a fejem nem tudom be azonosítani.
    az új jelentkezőket én is köszöntöm.Néztem én is mint a moziba,mert nálam semmi.
    Sütike te ha semmit sem csinálsz az is sok.
    Amice üdvözöllek kedves szomszéd.
    Event,én is a paszulyt mászom este meglesz.
    Marika írjál nekem baglyot az email címedet ird le talán oda eltudom küldeni a képet.
    Hugi, Jutus gyógyuljatok meg.
    Mindenkinek szép jó estét,jó aratást és vetést.

16. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A versenyre beneveznék,de szombat délután nem leszek itthon :(
    A gombócot és a palacsintát nagyon köszönöm,szeretem!!Az Oma nagy mestere volt és ő csinált sárgabarackosat is.Mióta nem él,nem is ettem olyat.......
    A gaznak csak egynegyede van meg,sok az elfoglaltság a vv-ben.A végére csak összejön-remélem.
    Kellemes estét!!!

17. kpe59

Még sok idő van a végéig és lesz közben egy hétvége is...
    Incimami még nem jelezte, hogy mikor lesz az íjászat. A pajzsot már beszereztem, hogy védjem magam a kóbor vesszőktől...[​IMG]

18. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok Mindenki!

Látom, megy a nyüzsi, meg a flanc.....:D,..Ennyi szép új ruha.....Sütike, Marika, csinik lettetek!

Jaj de jó!!! megvannak a barifejek...
    Üdvözlöm az új tagokat, érezzék jól magukat!
    Kálmán!
    Hova siettél annyira, hogy csak pár szó erejéig ugrottál be?
    Fatther.
    Én is hiányolom a virágodat, meg azt a helyre kis baseball sapidat.
    Pjotr.
    Gyere, és örüljünk együtt ennek a verőfényes nyárutónak!!
    Jutus, Hugi, Eszter, Rozika, kezetek lábatok gyógyuljon meg minél hamarabb, hogy vidámabban menjen a játék.
    Erzsike. Én is sajnálom, hogy a kis képen nem mozog a szemed, mert nekem is tetszik, ahogy vizslat jobbra balra.
    Lányok Fiúk, akiket nem említettem név szerint, nektek is jó eventezést!
    Most megyek, de remélem, ma még tudok jönni...
    Ha meg nem, akkor azért most kívánok Nektek pihentető szép éjszakát
    ;)
    Szia Pjotr.....látom, közben ide is értél,...sőt meg is előztél........;)

19. incimami

incimami Fórum bárója

8)Sziasztok!
    Drága kpe59 írtam, hogy szombat délután lenne ha leszünk elegen;) Sajnos azt a fránya labdát csak elkaptam de még nem
    tudom megmutatnixDxD rajta vagyok;)

20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Nálunk is gyönyörű, verőfnyes napsütéssel búcsúzik nyár. Erre én mit teszek!!! Egész nap alszom!!! Biztos megcsípett valami cecelégy, mert én ma annyit voltam fenn, amíg ettem (na, meg 2x leszedtem a farmot) Úgyhogy bcsi atávolmaradásért,de szombaton természetesen ott szurkolok Erzsikével az íjász versenyen. Most megyek vissza aludni, éljen Csipkerózsika......

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.