Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szia, Koppi!!!!! Jajjj, én kinyitom az összes ablakot, légyszí, légyszíííííííí...fel is adnám ma estére az elveimet, ha ide érne a kóstoló...annyira jól néz ki, biztosan nagyon finom is lehet...hmmmmmmmm A titokólról kérem ám a tudósítást!!! :) :)

Nálam nem volt gond a belépéssel ma, de gyakran vacakol...vagy lefagy, vagy egyéb gondok adódnak...elhiszem, hogy mérges vagy...vajon a másik farmra be tudtál menni?
    Nekem sem tetszik eza rendszer, mert régen csak simán a könyvjelzővel be lehetett jönni, de hát ez van. Az meg pláne nem tetszik, ha nem írok egy darabig, mindig be kell lépegetni...futkosok, mint a bolygó hollandi.
    Én is itt vagyok....:) Látom, sikerült belépni, ennek örülök..és én is fázom....a nappaliban hetek óta befűtünk esténként a kandallóba, de a szobákban még nem megy a konvektor....szegény Laci bácsi...nekem is sokszor lefagy az orrom...:) :)

Na, megyek én is aludni, szép álmokat kívánok, tündérekről, pillangókról..én speciel a Koppi disznótoros bödönéről fogok álmodni...:D :D :D Jó éjszakát!!

sutimami57, brasihugi és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést kívánok mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Csendben osonok, nehogy valakit felébresszek.
    Kopi kóstolójából egy kicsi maradt, nem baj ha elviszem reggelire?
    Valami rendkívüli karbantartást emlegettek tegnap.
    A malom dolgozik, ha minden jól megy 10-re kész a szósz.
    Lányok élvezet volt vissza olvasni benneteket. Sajnos csak aratásra járok itt mert fenyeget az eső és szeretném a kertet és az udvart rendbe tenni.

[​IMG]Mindenkinek sikeres gazdálkodást.

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Én is kérek a disznótorosból , bár az Én gyomrom nem igazán szereti , de egy kicsit szenvedek a finomságért !! Én láttam a szép pillangót , de ismét elrepült előlem !! Talán Marikának több szerencséje volt !! Hoztam a reggeli kávét !!

sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

jó reggelt kivánok!
    Kopi, köszönjük a disznótorost, én bizony szóltam öreg barátomnak MZ/X-nek, hogy gyorsan fusson el felétek, és hozzon nekem is belőle.
    Eszter, nagyon sajnálom, hogy ilyen problémáid voltak hogy a Virtuáléba bejussál.Régen, emlékszel, amikor a fórumon értesitettük egymást, hogy megint ajajaj gazdák vannak.S biztatuk egymást, hogy nálam is, nálam is, és szerencsére meg is nyugtattuk magunkat vele.Ne haragudj, de elmosolyodtam magamat, mikor szegény Laci bácsit elképzeltem a kék orral...Ó, Szibériát szerintem ki sem birná....Az igazság, hogy nálunk is a nappaliban megy a konvektor gyújtó lángon, mert amikor a napocska sztrájkol, akkor bizony nagyon kellemes kis hőmérséklet emelkedést tud nyújtani.
    Kérdezted, hogy mostanában kirándulok e majd.Igen, és hozom a megmaradt emlékeimet róla.Úgye, hogy megy a mese folytatása, az meg, hogy nem irod le, nem baj, lényeg, hogy magad elvarázsoltad kicsit.
    Biborka, ha már láttad a szép pillangót, akkor az azt jelenti, hogy a kis tündér rálelt a sok moha között, és éppen elküldte feléd, ismerkedés céljából.
    Hugi, jó kertészkedést, mert sajnos már erősen itt van Ősz anyó és végzi a dolgát..

Kivánok Mindenkinek nagyon kellemes és szép napot, kezetekre vigyázzatok, amikor szeditek a paprikát...

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Kopi! Reggel korán én is csipegettem a kóstolódból, nagyon finom volt. Eszter! Egyetértek veled maximálisan, hogy nem jó ez a belépési rendszer. Probléma esetén nem lehet segítséget kérni.Talán majd egyszer eljut a magasságos BP-hoz ez a probléma is. Végül is a modik olvassák, remélem, hogy továbbítják felfelé.
    A farmon megy a termelgetés, de a tenyészállatok ára még mindig az égig ér. SZT alig volt, így hát elmentem a gazdakörbe, és milyen jó, hogy nem fejeztem be minden feladatot, találtam is SZT-ot, nem is keveset. meg ez a feladat is adott pár darabot, sőt még a party pörgetés is 18 -al ajándékozott meg. Így aztán kiettem pár házikót, amíg tart a készlet, majdnem meg is lesz a létszám. Legfeljebb egyet-kettőt kell vennem, azt meg kibírom. Persze, ha rendesen adja az állatokat, mert a csipikén már kétszer is magyar szürkét adott.:(
    Hoztam egy kis reggelit, aztán gyorsan elrohanok, mert most szólt a doktor, hogy helyzet van, menjek.

Legyen szép napotok: Lujza

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Dénes, férfinév a görög Dionüsziosz névből származik. Jelentése: Dionüszosznak ajánlott. A görög mitológiában Dionüszosz a bor és a szőlő istene.
    1855-ben Isaac Singer, szabadalmaztatja a motoros varrógépet.
    1201-ben megszületett Robert de Sorbon francia teológus, a párizsi Sorbonne egyetem alapítója.
    1974-ben meghalt Oskar Schindler német gyáros. A második világháború idején végzett zsidómentő akcióit a „Schindler listája” c. film mutatja be.
    Ma van a Postai világnap.

Az event halad ahogy lehet, most a sárkányszósz fogja vissza a haladást.
    A nemesítés sem akar haladni, mindig mást ad, mint kellene. Még csak két bónuszt adott 16 indításból, persze olyat, ami nem kell.
    Az éjszakai belépési hibáról csak olvastam, de nem voltam érintett.
    Megyek, mert kezdődik a nap és még a kávémat sem ittam meg...

sutimami57 kedveli ezt.
  8. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot Kedveskéim!

Már megint sokat kellett olvasnom, de jókat vigyorogtam, a napom mosollyal kezdődött, remélem igy is marad estig.
    A termelés folyik gőzerővel, közben pedig van időm az elmaradt vasalást bepótolni.
    Reggelre elhagyott egy szomszédom, aki a 89. emeleten lakott. Sajnálom és elgondolkodtam, hogy mennyi munkát hagyott itt maga mögött. Hányszor kellett az egeret megnyomkodni, hogy ilyen magas szintre juthasson valaki. Remélem, hogy csak megunta a játékot és nincs komolyabb gond.

A csiliszószt keveri a malmocskám. Szegény néha prüszköl, mert csipi a garatját, amikor felöntöm a sok paprikát és az ecetet, de két keverés között megkenegetem egy kis olivaolajjal. Még jó, hogy nem kell több százat kikeverni, mert akkor biztosan felmondana a molnár.

Mára az időjósok szép időt igértek, az udvaron is körül kell majd néznem avarügyileg.
    Az ebéd resztelt máj lesz, gyorsan kész és finom is.

Legyen kellemes a napotok Ági

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép napot !

Nálunk egy kicsit kukucskál a napocska, na nem ennyire de legalább a mai mosoly meg van. Bár ha mindenki találkozik a pillangóval mint Biborka, akkor legalább egy kis jó kedvet csal az arcára a találkozó. Lujza a reggeli felhozatalt , és Biborkának a kávét köszönjük. Ezt muszáj el mesélnem, de ehhez tudni kell közvetlen mellettünk van az iskola és a busz megálló. Reggel a papa ment a piacra, korán szokott menni már 1/2-6 kor ment le a buszhoz . A busz megállóban egy 11-éves gyerek ült a padon, a papa imádja a gyerekeket , Meg is kérdezte a kis fiút hová megy ilyen korán, mire a fiú válaszolta iskolába. A papa megkérdezte de ilyen korán, igen mert a szüleim dolgoznak és én is eljöttem velük. De az iskolát csak 6-kor nyissák ki, addig itt szoktam ülni. Mi lesz vele a télen, akkor is ki ültetik a szülei a busz megállóban. Azért az én koromban ez nem volt, az én anyám otthon volt velünk és nevelt benünket. Az apám keresetét meg be osztották úgy ahogy tudták, nem volt meg mindenünk de az utcán nem ültünk hajnalba. Hová vezet ez a világ, egyre rosszabb.

10. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt.
    Két napig nem voltam fönn,most volt bepótolni valóm bőven nagyon sokat írtatok.
    Gyöngy és Marika története nagyon szuper volt.Lehet,hogy csak nekem új,Gyöngy Erdélyi vagy,s úgy?
    Gyönyörűek a képek.
    Kopi én is kérek abból a disznótorosból,ha még maradt.
    Tegnap elvoltunk[​IMG] táncikálni,reggel 8ra mentünk este 7kor értem haza.
    Oda értünk,fínom meleg pogácsával vártak.9 kor el kezdődött a műsor volt ott minden,tánc,vers,opera,operett,nem tudtam
    fényképezni mert az öltözőbe felejtettem a telefonomat.Délbe ebéd,fasírozott,sült csírke comb,görög és tészta saláta.
    desszertnek meggyes és túrós rétes.Folytatódott a műsor,majd bejelentették a meglepetés számot
    https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/15297711729/
    https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/15484636465/A klassziku éls kérdés Elvis él? ha ha.
    Vége volt a műsornak finom szendvicsek vártak bennünket.Ilyen is rika,legtöbb helyen mi fizetünk.
    Nagyon szuper nap volt jól éreztük magunkat.
    Sajnálnám,ha nem látszana akép.

11. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Sikerült időben felébrednem! Az idő gyönyörű, a nap ontja sugarait, de hogy mennyire melegít azt még nem tudom, nem jártam kint.
    A habanero paprikák szaporodnak, a csiliszósz keverése is halad! Messzire kerülöm a malom tájékát is, már csak a kész szószt, becsomagolva veszem át a molnártól! Azt is a gazdaköri ajtajában mert bizony a malom környéke is tele van csípős paprikaporral. Morgott is a molnár, hogy plusz munkát kívánok tőle, de megígértem neki, hogy a jutalmakból választhat kedvére, bármit megadok csak nekem ne kelljen a malom közelébe se mennem!
    -------------------------------------------
    Tudom, nagyon béna vagyok, de segítene nekem valaki?
    Hogy tudok vastag betűvel kiemelni valamit a Hsz.-ben
    Egyszerűen nem találom a megoldást!

Eszter

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

Az udvari munkánál nem, de az ebédednél sorba állok... [​IMG] Nem kell nagy adag, kis étkű vagyok, előkészítem a tányéromat...

Abban az időben még egy fizetésből is meg lehetett élni, ha spórolósan is. Ma már ez nem megy. Télen majd biztos nem ül kint a hidegben, elég nagy már ahhoz, hogy egyedül induljon el otthonról.

A képek látszanak, ott meg lehet nézni a múltkori fügéseket is. Meg az összes többit, van ott egy kis pörkölt maradék és süti is...[​IMG]

Kijelölöd a szót és rákattintasz az ikon soron a legelsőre, a "B" betűre.

13. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Gyönyörűséges szép napot Mindenkinek :)!

Kedves Jolanda:), igen, erdélyi vagyok :). Marika csalt át egy történet erejéig a Kuncogóktól, s azóta be-betérek hozzátok is egy kicsit pihenni. Mivel a korom még nem engedi, hogy ebbe a klubba is tartozzam ;), csak úgy a csíkról olvasgatlak Benneteket. Egy-két kérdés nekem volt feltéve, ezért már felcsücsükéltem ide is egy kicsit:).

Csillagzafír, Eszter ( remélem jól tudom a neved :)) a régi gyümölcsfajok megmentéséért nálunkfele az utóbbi időben, bizony sokat tettek. Úgynevezett Tündérkerteket hoztak létre, sok-sok hektáron, több település határában, ahová több száz vadcsemetét ültettek be és oltottak be a tájegységre jellemző gyümölcsfajtákra. Koordináták szerint, műholdas térképekkel felszerelt adatbázist készítettek, hogy hol milyen őshonos fajta létezik, ha netán valakinek oltóágra lenne szüksége.
    Amerikában az őshonos almafajták 80 százaléka már nem létezik :(. Mi ezt nem engedjük, nem engedhetjük meg magunknak. Nem is akarjuk ;):)! Megtanultam én is az oltást, szemzést: ma már kis kertemben olyan fa is van, amely öt féle almát, vagy öt féle körtét fog teremni. A csemeték most három évesek, 2-3 év múlva már szüretelhetjük is.

Nagyon szép napot, vidámat, derűset kívánok Nektek !

Rózsa

14. stadler42

Most tudtam bejöni, idáig izgultam hogy betudok e jönni. Most meg azért, hogy ki ne dobjon míg le nem aratok. Rozsa biztos szép lehet a kerted, ha még ilyesmivel is foglalkozol mármint a fák be oltásával, és sikeresen is ahogy le íród.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Köszi! Ez a kijelölés nekem új! régen nem kellett ezt tenni.Ez az újítás is az ami nem tetszik. De talán másoknak így jobb.

Rozika!
    A Te szüleid idejében még az anyukák zöme otthon volt, mert megtehették! Ma már sok olyan család van ahol a kenyérkereső az anyuka mert nincs munkalehetőség! Egy kereset meg nem is elég, még az alapokra sem. Sok olyan család van ahol mindketten dolgoznak és az összes bevételük 100-110 ezer forint és erre vannak négyen. Ha az anyuka nem dolgozna még ez sem volna és akkor végképp nem tudnának megélni. még így is csak"vegetálnak" sokat nélkülöznek! És még ez a kis kereset is bizonytalan, mert lehet, holnap már ez sem lesz. Borzalmas időket élünk. Sajnálom azt a gyereket, de a szülei biztos nem jókedvükben hagyják magára kora reggel. Ahogy leírtad a gyerek válaszából az jött le nekem, hogy maradhatna otthon is addig amíg iskolába kell mennie, de ő inkább a szüleivel megy a buszmegállóig. Elkíséri őket.
    Mostanában nem írtál Lavináról! Tudom, hogy szoktál szomszédolni, oda is elkísér?
    ------------------------------------------
    Na, megyek a konyhába egy kicsit tevékenykedni. Le kell szűrnöm a túrónak valót, egy kis mosogatás és valami tésztát kell főznöm a tegnapi maradék pörkölthöz. Levest sem kell készítenem, van még szilvaleves. Szeretjük. Holnapra rakott krumplit tervezek, de nem tudom összejön-e? Hétfő óta próbálok virslit hozatni, de egyszerűen nincs a boltban. Mára ígérték, de még nem érkezett meg. Én ugyanis virslivel szoktam készíteni a rakott krumplit, a füstölt kolbászt a Laci bácsi nem tudja elrágni, de azért az íze miatt szoktam egy pár karikát rakni bele. Egyébként én is jobban szeretem virslivel.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Szerintem eddig is ki kellett jelölni, hogy a program tudja, mit akarsz megváltoztatni.
    Kicsit más most a szövegszerkesztés, de meg lehet találni mindent, mint régen.

-------------------------------------------------------------------------
    Szupertrágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció.11295/

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hozzám is betört az ERROR !Nagy keservesen tudtam csak belépni, nem is tudom, mi lenne egyszer, egy eventkor, hiba nélkül.
    Köszi a kávét, a reggelit, az okosságokat, Jolandának a képeket! Nagyon jók vagytok, és a kérdésre a válasz, Elvis él, és élni fog! Amíg hallgatjuk a dalait, addig élni is fog. nagyon szerettem.

A reggeli gyerekekről én is tudnék mesélni. 6-ra jártunk dolgozni, de 7-től volt óvoda. Számtalanszor bevettem 6 órakor azokat a gyerekeket, akik érkezésünkkor már a kapuban álltak. Volt, hogy le is toltak érte, de nem érdekelt.

Sajnáltam szegényeket, mert azért egy kicsi ovisnak 5 órakor kelni, nem mindegy.

Ma főzés, mosás, takarítás, most, hogy süt a nap, az udvar felől lemosom az ablakokat, jó idő van, szeretem. :) Csak sokáig tartana!

A tápkeverés megy, de valami iszonyat lassan, nem lehet haladni, mert folyton el fogy. A felhősorom meg van, de még üres.
    Az állatok iszonyatosan drágák, még leszedem a feladatból a szupitápot, és kitenyésztem a teheneket is. A többi már meg van.
    A kicsi farmon is meg csináltam, készek a bocik, mert ott meg kell a gép, és nagyon jó, hogy most ilyen sokat kaptunk. Remény van, hogy kész leszek a kicsi farmon is.
    Ma még nyugalom van nálam, remélem, az is marad..:) :)

18. stadler42

Teljesen igazad van Eszter ! elég szomorú hogy ilyen világot élünk. A szülőknek kell a gyerekeket segíteni, ha azt akarja hogy valamit tudjanak is venni. Igen majdnem mindnyájan át járunk a szomszédba, amióta a kerítések meg szűntek. Ha el olvasod a kirándulásainkat meglátod milyen jó kis csapat gyűlt össze. A leírások és a képek felérnek, egy úti könyv beszámolóval. Lavina tényleg nagyon szép naggyá cseperedett, el is hoztam a kereszt anya is had lássa. Sütike ! nagyon bele vágtál az elevenjébe, már megint túl sokat dolgozol.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttem az operából, éppen aratásra értem haza. A gazdakörből beszerzett SZT-al megkezdtem a tenysztést, remélem elég lesz. Egész délután itt fogok ülni a gép előtt. 10 percenként szedem őket, és ha nem ad magasabb rangú állatot, akkor pont kitart a szupertápom....
    Még nem olvastam vissza, de hamarosan arra is sor kerül. Az idő nálunk egyszerűen csodálatos:)
    Most elfutok a másik farmra, aztán majd még jövök: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok...
    Rózsa, tudod, nem sokszor fordul elő, hogy más országból jövő játékos gazdával találkozunk.Ám volt nekünk egy nagyon kedves gazdatársunk, Szerbiából levelezett velünk, itt a fórumon..Olyan sok szép gondolatot cseréltünk, és oly hirtelen hagyott itt minket, mert az égi farmon godozza már az Ő kis farmját.Nagyon hiányzik......a mai napig is...pedig már vagy két éve nincsen közöttünk.Már csak két régi gazda emlékszik rá, mert a többiek, már úgy értem, hogy akik a korábbi fórumban velem voltak,már más játékkal szórakoztatják magukat, vagy a fórum nem okoz nekik örömet.Nem tudom..
    Bocsánat, hogy egy kicsit elérzékenyültem, de ha a régiekre gondolok, mindig ez van!!
    Rózsa, tudod, a kor nem számit, csak amikor ez a topik nyillott nem jutott más az eszembe, magamra gondolva lett ez a neve.Én, akkor már mint nyugdijas kezdtem el játszani, mert aktiv dolgozó koromban bevallom még számitógépem sem volt itthon, és ha nagyon őszinte akarok lenni, nem is hiányzott, mert elég volt a munkahelyemen, az a nyolc tiz óra a monitor előtt ülni.Egyszer aztán a Papa barátja vett nekem egy gépet használtan, ami végül is elég sokáig ki is szolgált engem.Igaz kicsit izgultam, mert négy évig számitógépet csak a gyerekeknél láttam, és néha ha ott voltam, egy egy römi kártya leosztást el is játszottam.Az izgulásom témája az volt, hogy vajon mi mindenre fogok emlékezni ...vajon hogy fogok megbirkózni a gondokkal, mert a munkahelyen ilyen problémám nem volt, ott minden gondot megoldottak, nekem csak a programot kellett jól használni.Ó de sok mindent lehetne beszélni még az első próbálkozásról, amikor még az Exel is idegen pálya volt.Minden nap lementeni az adatokat, reggel vissza tölteni, hogy indulhasson a munka.Te jó ég, és ha vissza gondolok, ez vagy húsz éve volt...S ma már mi van a számitástechnika korában.
    Ha megyek a metrón mást sem látok, hogy a fülben a két kis dróton végződő dugasz a fülben.A kézben pedig az okos, amit iszonyatos sebességgel lapoznak.S amikor irnak, na számomra az egy varázslat.Egyik pillanat alatt már készen is van a levél, vagy ki tudja hogy mi, ami a kis okoson készül.
    Elnézést most látom, hogy mit össze nem irkáltam, de ....még egy gondolat az oltásról.Én nagyon leemelem a kalapomat, ezt a kis kéket azok előtt, akik ezt a bravúrt elsajátitják.
    Olvastam egy férfiről aki egy csődbe ment gyümölcsösről hallott New York államban, és a fákat pusztulásra itélték, amik már vagy százötven éve képviselték az amúgy kiveszett gyümölcsféléket.

Te jó ég a paprika meg beérett, szaladok gyorsan.

Sikeressen be is gyűjtöttem őket és irány a Gazdakör...

Ott tartottam, hogy ezeket a gyümölcsfákat szerette volna megmenteni és egyen kipróbálta a chip szemzést.Hat év kellett ahhoz, hogy a fa mai formája kialakuljon http://kepfeltoltes.hu/141009/fa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A tavasszal rózsaszín, fehér, piros és lila virágokkal borított fa a nyári hónapokban aztán szilvát, barackot, nektarint, cseresznyét és még mandulát is hoz, vagyis csupa csonthéjas gyümölcsöt.
    Tizenhat darab gyümölcsfát hozott létre, és a fák gondozói szerint minden egyes gyümölcsből jó sok terem, ráadásul finomak is, így a gazdának júliustól októberig egyetlen fa oldja meg a gyümölcsszükségletét.
    Nem fantasztikus??,Igy aztán Rózsa, egy nagy nagy gratuláció neked a tiz gyümölcsös saját magad által beoltott gyümölcsfához!!!

Lujza felénk is csodáaltaosan kikerekedett az időjárás, szépen süt a napocska és igy ablakon keresztül érzem is az erejét.

A kisfiúhoz, már nem akarok hozzáfűzni, mert az én gondolataimat is elmondtátok.Életre való gyerek lesz belőle!!!

Sutike, nagyon ügyi vagy, hogy a felhőd már meg van.Ó, akkor már gyerek játék, hogy a rávalókat is megszerezzed....

Eszter, nagyon örülök, hogy itt vagy és beszélgetsz velünk.A szilvalevest én is nagyon szeretem.Sokat főztem tavaly, én nem is tudom, de valahogy az idén nagyon kimaradt..Van még szilva szerencsére, lehet pótolni...

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
    gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.