Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem nagy itt a forgalom......Nálam annál nagyobb. Ildikó, szorítok Nektek, remélem, hogy minden jól alakul a végére, persze, addig sok lesz az aggodalom...sajnos, de a remény erőt ad.
    Tegnap váratlanul be futottak a gyerekek, vagyis a menyem Domikával, a legnagyobb zűrzavar közepén, mert még mindig villany szerelés volt náluk, így aztán dőlt-bukott minden, a program el maradt, amit akartunk, este mentek haza, így aztán én is dőltem...na, nem a kardomba, hanem az ágyba......kis nyugalomra volt szükségem. :D

https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn....=72c386359187049e1fc179c2b76abe2d&oe=5A1CD417

Event halad, igaz, nem töri össze magát a nagy rohanásban, de meg lesz, amit terveztem. A vonatokat is pakolom, ahogy tudom, én is a végén teszem ki, aztán majd mérgelődhetek jó sokat.
    Ami lesz, az lesz. Nekem sem ad jókat, sem rózsa ólakat, se az új állatokat nem igen osztogatja, a leg gyengébb széria a katica bogárnál volt, akkor pakoltam a legtöbb menetet, aztán egyet kaptam.
    Na, de nem sopánka ám. Megyek aratni, szép estét!

Fatther, mimi és Pepe101966 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Ma szépen süt a nap, a porcicák hadba indultak, jelezték hogy ma is törölgetni kell. Az eventnél most járok a szemezgetésnél. Elsőnek kiváltottam a tarka, marhát ami nagyon szép tp ad igaz helyem az nincs neki, de majd csinálok neki. A vonatozást abba hagytam, mert semmi jót nem

adott. A kávét azt hozom, majd jó lesz ebéd utánra. [​IMG] Egészségetekre !!

sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon szép ez a Kaszinó. Nekem is beindul a fantáziám, sokáig álmodoztam, hogy valahogy egy ilyen palotában, krinolinban keringőzök, de aztán jöttek a gyerekek, már a fantáziálás csökkent. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.17
    sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. kpe59

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Event kész, még mazsolázok kicsit. Jópofa volt, még mulattam is magamon, hogy a 6. tervnél sehogy sem boldogultam, mire kipróbáltam a mintát. Mindjárt több lé jött. :D

Az utolsó csomagban, amit a vonat szállított nekem, volt egy zerge végre. sehogy se akart előbb sikerülni, pedig sok állatot küldtem. :) A gereblyegyárat azonnal megkaptam az első szállítmányban.

7. stadler42

Szép napot !

Mimi akkor neked, csak szerencséd volt a vonattal. Mert nekem nem lett semmi különleges. Na de majd Fortuna máskor be pótolja. Nem is tudom de gondolkozók rajta, most a második körbe ki váltsam e az állatokat. Reggel óta tartod a nyugiházban a frontot, de Erzsike nem soká jön a híreivel. Na megyek aratni, mert még van amit ki akarok váltani. További jó munkát.

Fatther, sutimami57 és mimi kedveli ezt.
  8. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Ha nem is mindjárt, de itt vagyok...

Event kalendárium:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventkalendárium-2017-december.15796/

A felhő nálam is üzemel már, de még folytatom egy kicsit...
    A vonat egy új ólat sem hozott, de rózsaszín kacsát, meg piros tyúkot igen. Most nem írtam fel, de emlékszem hattyúra, katicára, meg gőtére, a többi nem tudom.
    Az event-ből kapott titkosokat majd holnap rakom ki.

Jönnék én sűrűbben, csak mint minden munkahelyen minket is elkapott a gépszíj. Nem azért, mert több a munka, mint általában, hanem most jöttek rá sokan, hogy még rengeteg szabadságuk maradt bent, meg vannak betegek is, így az ő munkájukat azoknak kell megcsinálni, akik épp talpon vannak.
    Sokszor már a billentyűket sem találom, olyankor úgy érzem, hogy visszafelé haladok, csak a tegnapi leirataimat ki ne töröljem... [​IMG] Persze ez csak vicc, mert amit egyszer mentettünk a rendszerbe, az onnan már nem tűnik el...

1520-ban ezen a napon Ferdinand Magellan portugál hajós elsőként éri el a Csendes-óceánt, áthajózva az azóta róla elnevezett tengerszoroson (Dél-Amerikát megkerülve).
    1887-ben megnyílik Budapest első villamosvonala a Nyugati pályaudvar és a Király utca között, ezzel Magyarországon is megjelenik a villamosított közúti vasút.
    1954-beb halt meg Enrico Fermi Nobel-díjas olasz atomfizikus.
    Aki a béta-bomlással kapcsolatos munkája, az első nukleáris reaktor kifejlesztése, és a kvantumelmélet fejlesztése kapcsán ismert. Fermi 1938-ban fizikai Nobel-díjat kapott az indukált radioaktivitással kapcsolatos munkájáért.

Fatther, mimi, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. sutimami57

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek! Látom, a VV szépen viszi a csapatot, nem sokat vagyunk a gépnél. Munka, meg ami jön, lehet szaladgálni. Nálam is ez van. Event vége felé jár, azt már látom, hogy a banánok szépen el maradnak, mert nagyon kevés a röpi, hiába rakom a hosszúkat éjszakára.
    A vonatos ólakat ki tettem, elég sok volt, egy zergét adott, gereblyés üzemet nem, mind mehetett volna vissza, ha még jár a vonat. narancs tojástojó, piros, meg narancs tyúk, sárga műhelyesek, stb. Nem voltam be ájulva töle.Ez van, de legalább az egy zerge sikerült.

Kellemes pihenést, szép álmokat kívánok!

Fatther és mimi kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Egy gyors kávé?
    Rozika! A csövön nyert titkosak csupa nagyon régi óllá változtak, semmi jót nem kaptam én sem. A vonatozás rengeteg gőtét, piros ólat és mindjárt elsőre egy rózsa kacsát adott, így elégedett vagyok az egy zergével és a két gereblyéssel. :)

Utoljára szerkesztett: 30.11.17
    sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Új gazdaköri feladatok magasabb szintekre:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-gazdaköri-feladatok-érkezése-magasabb-szintekre.15799/

Kockázatos kihívás event ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kockázatos-kihívás-2017-november.15803/

-------------------------------------------------------------------------------

Akkor folytassuk a tegnapit...

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Teliholdas raktárházak:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdas-raktárházak-rémítő-füvészkert.15801/

Titokfák mindenhova:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokfa-akció-farmra-bahára-és-teliholdra-2017-november.15806/

Adventi kalendárium:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2017.15800/

Rackó decemberi ajándéka:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-789807

Kissé elfoglalt vagyok, az evet-et csak most kezdem. A sok új hír láttán azt se tudom hirtelen hol áll a fejem...

------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Úgy döntöttem, nem csinálok egyszemélyes blogot a fórumból...

Utoljára szerkesztett: 1.12.17
  12. stadler42

Szép napot !

Ma Rézi igazán mutogatja magát, de hideg van. Tegnap beszéltem hugival, és mondta őnáluk már reggel sepregetni kellet a havat. Hozzájuk elég hamar megrázta a télapó a szakállát. Az event lassan halad, nagyon kevés a felröpi. Ma is lusta voltam, csak ebéd utánra hoztam kávét [​IMG][​IMG]Egészségetekre. További sikeres pókerezést kívánok nektek.

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Ne haragudjatok, hogy nem vagyok, de igen csak sok a gondom!!!!!!!!!!!!!!

Erzsike,
    én is most ültettem el az első dobókockákat, majd csak kinőnek!!

Utoljára szerkesztett: 1.12.17
  14. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok, Szia Mari!
    Bocs,hogy idáig nem jelentkeztem, de gondjaim voltak.
    Mindenkinek kívánok jó egészséget és nagyon sikeres játékot!

Meg tudná nekem valaki mondani-főképp kpe erzsike-,hogyan tudnék gereblyéhez jutni?

A nyugiházban vágtam fát, behordtam. Az üvegeket feltöltöttem, egészségetekre!

Mindenkinek további eredményes és sikeres játékot kívánok!
    A régieknek sok puszi, az"ujjaknak" baráti üdvözletemet küldöm!

Dezső.

-elzemari-, sutimami57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Talán tőlem is elfogadod a választ.:)

A november havi farmexpressz mini akcióban lehetett gereblyegyárhoz jutni szerencsés esetben.

Titokzatos rakomány II
    Kifejlődhetnek belőle:
    Újdonság
    : Gereblyegyár
    Széfkészítő műhely
    Szárnybontogató
    Textilmalom
    Illatszertár
    Narancssárga ólfejlesztés
    Piros ólfejlesztés
    Rózsaszín ólfejlesztés
    Narancssárga barkácsolt ólfejlesztés

Ismertető és részletes adatok, információk az akcióról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-november.15783/

Gereblyegyár

Szükséges: 2 db sün és 1 db süntáp
    Tapasztalatpont: 240 TP
    Trágya mennyisége: 4 db

Tudnivalók az új terményről

Neve: gereblye
    Pajtaértéke: 1.188

A terményt a piacon is meg lehet vásárolni.

sutimami57, mimi és Fatther kedveli ezt.
  16. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A gereblye a sün terményese, és a vonatnak kellett volna hozni most olyan ólat, ami gyártja, de elég szűkösen bánt vele...

Látom már meg is előztek... Pedig nem sokat késtem a válasszal.

17. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Köszönöm szépen Mindenkinek a választ!

18. szlyák

szlyák Törekvő

Sziasztok.
    most sikerült a kristálygömb -öt megkapnom a telihold-ban, de

hol lehet késziteni a kristálygömböt?

de vajon hol lehet előállitani?
    nem találom a mesterségek völgyében sehol.
    ==================================

Új receptek

Kristálygömb receptje
    Beszerezhető a Jack boltjában: 800 db Alkonyi árnyvirág, 800 db Pöttyös horrorka, 800 db Izzó gomba, 150 db Lidércfényű gömb, 600 db Horrorgaz
    Kiváltást követően elérhető az alkimista mesterség 4. szintjén.

Előállításához 100 db Alkonyi árnyvirág, 100 db Pöttyös horrorka, 100 Izzó gomba, 25 db Lidércfényű gömb, 25 db Horrorgaz szükséges és 40 db mandragóra szükséges.
    Előállítási ideje: 8 perc/db (480 másodperc)

Kristálygömb
    Tulajdonsága: Érési időt csökkenti 5%-kal 5 órán keresztül teliholdas ólak esetén.
    Aktiválási helye: Arany

Utoljára szerkesztett: 3.12.17
    sutimami57 kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Sziasztok! Látom, nem én vagyok az egyedüli, akinek gondjai vannak. El vesztünk kissé....így aztán örömmel látom Dezsőt, hogy be kopogott hozzánk. Mindenki hiányzik, aki nincs itt, de ez az időszak is elég zsúfolt..igaz, nálam mindig ez van. Beteg is lettem, meg aztán elegem is van. Így aztán, a farmon lévő zűrzavar sem dobott fel, azt se tudom, hova is figyeljek, mit is kell csinálni...a sok feladatos szakadatlan jön, se állat, se fa nincs hozzá, a teliholdast meg nem is említem. Jó az új terület, de ennyi feladatot be pakolni képtelenség. Aztán, az új magas szintű feladatokat nem is említettem. Jó lenne kissé ritkítani az új kihívásokat, mert ez még a nagyon magas szintem is brutális szerintem. Na, de nem is morgolódok, mert még Sopánkáné be telepszik hozzám a végén, aztán ki se tudom rakni.

Kellemes délutánt, szép vasárnapot, jó játékot kívánok!

szlyák kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.