Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ági ! nagyon szépen el meséled a dió fáid történetét, és a vendég kis madarak szokásait. Azért is térnek hozzád vissza azok a kis madarak, mert tudják hogy szerető emberek laknak ott. Akik még a diót is fel szeletelik nekik, és jó szível etetik őket. Lujza várjuk a beszámolót, a tükörben vissza néző öreg hölgytől. Az is biztos látja, hogy elkeseredtél a fájdalmadon. De sajnos kire mit mér a sors, annak viselni kell míg él. Biztos evvel Eszter is én is a tesód is úgy vagyunk, és még sokan mások.
    Sütike merre vagy, nézd mit hoztam neked.

Utoljára szerkesztett: 14.10.14
    jolanda1948 és brasihugi kedveli ezt.
  2. András

András Kivételes tehetség

Rozika, Lujza! Kitartást Nektek. Igen a rövidebb ideig tartó fájdalmakkal még csak-csak megbirkózunk, de a hosszúval már nehezebben.
    Ezzel én is így vagyok.......
    Lujzikám, Rozikám, és a többiek is, ha magatokba (magamba) néztek, azért lehetne rosszabb is a helyzet.

Itt játszunk, hajtjuk az eventeket, bíztatjuk egymást, mi több bulizunk mindenhol, És ellátjuk a családot, dolgozunk, háztartást vezetünk, utazunk, vendégeket várunk, sütünk, főzünk, unokázunk, és sorolni sem tudom az aktivitásunkat a sok Fájdalom mellett!

Lujzám! Így tanulmányozd magad a tükörben!

A lényeg! Legyünk türelmesek magunkhoz! Én is ezt mondogatom magamban.......időnként megy, időnként nem...

Szombaton számomra volt a férjemtől és a fiamtól egy ÓRIÁSI meglepetés. Felért egy lottó 5- találattal.

Az örömkönnyek mellett a fájdalmam is kisebb volt.........

Fel a fejjel sorstársak! Jutus/Tatus

brasihugi kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kedves Jutus!
    Kérdésem lenne a fejtörőkkel kapcsolatban.
    Az irodalmi részre tudom a választ, a sport kérdéseknél 50 %-os a tudásom. Megnézhetném a neten, de az nem lenne korrekt.
    A kérdésem az, hogy lehet-e csak az irodalmi kérdésekre válaszokat adni, vagy a ma feltett kérdéseket egyben kell kezelni?:)
    A felettem lévő hozzászólásodban írtakat, csak miután a kérdésemet feltettem találtam meg.
    Bizony nagy igazságot írtál.:) Az emberi kapcsolataink, a család, a távolból is szerető szívvel ránk gondoló rokonaink, az igaz barátok azok akik segítenek abban, hogy akkor is legyen erőnk amikor már azt hisszük, hogy egy csöpp sem maradt. Ezt nem pótolhatja sem pénz, sem rang, sem hatalom, semmi sem.:)

4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Mindenkinek nyugodt , békés estét , szép álmokat kívánok !!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ági!
    Többször is elolvastam a fáid történetét. ... Szeretem a fákat. Fáj a szívemnek, ha egyet is kivágnak...
    Tetszett az írásod nagyon.

Néhány szót szólnék a jelenlegi fórumról. Elöljáróban annyit, hogy megkedveltem. (igaz az előbb dühös voltam, mert elszállt a semmibe -ám ez az én hibám volt)

Idegenkedtem tőle. A régi megszokottnál sokkal másabb volt. Megváltozott a beillesztési rendszer is. Remek dolog, hogy a YouTube, immár az indexképpel együtt jön be. Nem csupán számsor és jelek halmaza.
    Lassan ráéreztem az új ízére és kellemes volt. Könnyebb, mint a régi.
    Egyedül azzal voltam meglőve, hogy nem tudtam egy adott fórumtársnak a hozzászólásait megnézni.
    Ha rákattintottam akkor ilyen tábla ugrott elő: Farmerama.Hu Hiba...
    Aztán írtam a Panaszkönyvbe és hamarosan választ is kaptam....
    Nildia moderátortól érkezett:
    "Szia Koppi!

Minden gazdánál ezt tapasztalod, vagy csak 1-1 gazda hozzászólásainál?
    Ha a nevére kattintasz, kijön egy ablak, és a Hozzászólások után található egy szám. Ezt a számot próbáld meg kattintani.

Király ! Működik ! Köszönöm szépen!
    Így már minden rendben van ! :)""""""
    Remélem segítettem nektek, ha ilyennel bajlódtatok volt.
    Magamtól nem tudtam megfejteni és ezért mentem a Panaszkönyvhöz és lám megérte....
    Ha nem, akkor ennyi.

jolanda1948 kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

brasihugi és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lehet nem olvastam, vagy ha olvastam akkor elkerülte a figyelmemet.

8. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Zsémbikém!

A naponta megadott. feltett kérdésekre vasárnapig van időtök válaszolni!

Az információt, megfejtést, onnan szerzed meg ahonnan tudod!
    Én ezt nem láthatom, nem tudhatom, Nekem csak a jutus49-re elküldött válaszok kellenek az értékeléshez.

Azért teszek fel Naponta kérdéseket, hogy mindenki szabadon választhat, az Őt érdeklő témákból.

Már az is tudás, ha tudod, hogy honnan keresed elő. Kivéve az internett!

De, ha Te onnan szerzed meg a Jó választ? ! sajnos ebbe nem láthatok bele.

Annyit elárulok, megsúgok---:))), hogy én könyveket, irodalmat, lexikont vettem elő, a kérdések összeállításához.....:))))) Olyan kérdések, talányok amik számomra, a mi általános ismereteinkhez hozzá tartozott, mert tanultunk, olvastunk, hallottuk, láttuk, átéltük.

Rajta Zsémbikém és Többiek! Bátran vágjatok bele!

Ez is egy torna, csak nem fizikális, hanem szellemi!

Erre szükségünk van, mert akkor talán nem sikerülnének az itteni eventek, amikhez, sok furfang is kell.:))))))
    Ha van még kérdésed, kérdésetek írjatok, akár a bagollyal is üzenhettek.........Jutus

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó estét mindenkinek!
    Elbeszélgettem a tükörben levő öreg hölggyel, aki nem is öreg hölgy, hanem egy randa öregasszony, aki csúnya dolgokra mutatott rá. Fel is húztam magam rendesen, és közöltem vele, hogy ez az én életem. Én formálom, én alakítom úgy, hogy nekem a lehető legjobb legyen. Igen, vannak akadályok, nehézségek, fájdalmak és mélyvölgyek, de akkor is én fogok irányítani . Engem nem lehet legyőzni!!! Még nem!!!!! Úgyhogy bevonszoltam a ládát, szépen belepakoltam mindent, lecsuktam a tetejét, és most ráülök ipari méretemmel. Azalól jusson ki valamixD.

Utána elmegyek aludni, és tudom, hogy holnap is sütni fog nap,ha máshol nem, a felhők felett biztosan. És én mosolyogni fogok a világra. A gerincem meg azt csinál, amit akar. Ha nem tudok miatta sietni, majd megyek lassan, a célomat akkor is elérem.

Legyen békés, nyugodt szép álmotok. Jó éjszakát mindenkinek: A régi Lujza

gyongyvergazda, stadler42, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok. Itt vagyok, alig élek. És nagyon mérges vagyok. Ezért kellett lecserélni a régi programot a gépemről, hogy most sehova nem tudok bemenni, nem fogadja el a régi belépési jelszavakat, azt hiszem, megüt a guta.....
    Ide legalább be tudok jönni, nem a játékra vonatkoznak ezek a problémák.
    Rozika, köszönöm a cicát, nagyon édes! Most éppen rám fér.....
    Azt szeretném kérdezni, mivel napokig nem voltam, hogy az a bónusz kód, amiről szó volt a múlt héten, még nem érkezett meg?

Szép estét!

stadler42 kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Még egyelőre nem kaptuk meg a kódot.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Reggel neked [​IMG] de mindig

jolanda1948 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Lujzi! Ez a beszéd! Ha kell én jövök ücsörgni!!

Aztán, ha lassan is mész, még segít Neked a trabicsek is! Ne feledd!!:)))) És, ha az sem akar indulni, akkor jövünk és megtóljuk!! azért is van itt ekkora csapat, hogy 1000 kézerő segítsen!!:))))

Sütikém! A technika amin sajnos nem sokat lehet segíteni...... mostanában már nem 20 évre készülnek a csodák, hanem 2-3 évre.....:(((((
    Ne mérgelődj, majdcsak lassan vissza tér minden....... Ebben is ügyes vagy! Nem fog ki rajtad a gép, aki esküvöt szervez, több kiló sütit, befőz, gobócokat készít, mos-főz-takarít-, kertészkedik, csacsog, elbűvöli a környezetét, és még vagány motoros is!

Te is ülj rá a ládára, hozzád is jövök segíteni!.....

Koppy, remélem a Te kedved is javul?

Breki! Szurkoljunk a társainknak! Jutus

gyongyvergazda, .Emama. és breki072 kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Köszi a válaszodat Jutus!
    Úgy döntöttem kaparok még egy picit az agyamban, hátha van benne valamelyik sarokban még olyan információ, amit elfelejtettem.
    Nagyon jó kérdéseket tettél fel. A verseknek annyira örültem,hogy elő is kerestem őket. Jól esett.:)
    Mielőbbi megkönnyebbülést kívánok neked, és azt, hogy minden reggel rámosolyoghass a világra. Biztos vagyok benne, hogy téged sokan szeretnek, és méltán.:)

15. sutimami57

Szia! Köszönöm szépen a válaszodat!

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Hoztam a kávét !! Lujza már Én is csúnya öreg hölgyet látok a tükörben , de legalább elmondhatom , hogy még itt vagyok a sok baj betegség ellenére is !! Vánszorgok ahogy tudok , szépen lassan !!

18. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Korán keltem, mert még alig látszom ki a hó alól, hátha a hajnali keléssel előrébb jutok. Legyen nagyon szép a napotok, és mosolyogjatok! Remélem, ma már többet tudok jönni.....Bíborka, nem látom a kávét, sajnos, pedig most éppen azt fogok inni, egy jó nagy adagot, azért kedves vagy, hogy becipelted! Kitartást, és jó egészséget!

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hozom már, Sütike!! Hozom a kávét!!! Bíborka lehet,m hogy még bíbelődik a kávéfőzővel. De mi ügyesek vagyunk, mert a tesómmal ketten le tudjuk csavarni a tetejét. (hiába, egyedül megy......xD)

Gondoltam egy kis kolbász a kávé mellé meg nem árthat.
    Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, és hogy mellém ültetek a ládára. El is tűnt, amit beletettem!!!! Hogy mire nem képes egy baráti társaság.............

Látom, közben Breki is megérkezett, most már biztos, hogy mindenki fel tud ébredni:)

gyongyvergazda, stadler42 és breki072 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.