Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok lányok, fiúk! Befutottam...sajnálom, hogy Áginak ilyen bosszúsága van a villannyal, de remélem, azért nem okoz kimaradást az eventből..:) :) Nálunk is voltak ilyen gondok, és akkor azt hittem, megöl az ideg..:D

Marika, örülök, hogy jól sikerült a tali a barátokkal, és ha minden el fogy, az csak azt jelentheti, hogy minden nagyon finom volt. Én is akkor szeretek legjobban sütni, főzni, ha jönnek a gyerekek, vagy a barátok, mert mindent morzsáig megesznek, és csak dícsérik! Erzsike! A fagyasztóba rakom a gombócokat, elkészítem, de nem főzöm ki, egyenként ráteszem egy tálcára, bedugom a ládába, és ha meg fagyott, akkor bezacsizom, ez a tevékenység most következik. 6 db-ot teszek egy zacskóba, mert én nem eszem meg, a férjem pedig ennyire van hitelesítve..igaz, ma 8-at főztem ki, és mind megette :) :D

Holnap is gombócozás lesz, délután elintéztem a dolgaimat, bevásároltam, vettem egy csomó krumplit is..:D :D a holnapi gombócnak, aztán, hogy a bicaj nehogy üresnek érezze magát, még raktam rá 5 kiló paprikát, holnap még azt is elrakom lecsónak.

Buktácska, Pjotr, Incike, Rozika, És ha valaki kimaradt, ne haragudjon..Mindenkinek örülök, hogy olvashattam az írását, és nagyon szép estét kívánok! Már többet leszek ma...:)

Lujza, Neked jó pihenést, szép, mesés Csipkerózsika álmokat kívánok! Legalább kipihened az utazást, meg a sok munkát! Szép estét!

jolanda1948 kedveli ezt.
  2. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Marika8)
    Elküldtem,remélem nem az éterbe kóborol.:mad:>:(

3. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

A hétvége is zűrös.....Szombaton vendégségbe megyünkebédre.Utána délután whisky-party lesz.......Későn érünk majd haza.......Vasárnap pihi kicsi és délután hozzánk jönnek.Érdekes lesz!!!
    Szerintem már úton a lovag,megcsókol és vége az álomkórságnak!!!!!! :)
    B.Ági,ezek szerint gyorsabb az én négykerekűm :)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Néha idehozom neked, mert nekem is hiányzik...[​IMG]

Na látod, ezért kértem, hogy aki nem a megszokott, vagy ismert nevével jön írja alá... Ezek szerint te vagy a Balázs20 is?

Akkor már csak a sok éves rutinodban bízhatsz...

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  5. incimami

incimami Fórum bárója

Igen én az incimami vagyok a balázs 20 5farmom van

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jolanda, köszönöm szépen landolt a hathuszassal...
    Incimami, most látom a lányokat az avádon, ott van a Lidi a Sopánkáné és én is.Még amikor táncoslábúak voltunk.
    Lujza, mi a csodával szúrtad meg a kezedet, hogy átmentél Csipkerózsikába...Bár látom Pjotr tudhat valamit, hogy már úton van a felmentő!!

7. kpe59

Hívtál, mentem, hol vagy?

8. -elzemari-

valahol ott vagyok, ha lehet hivjál meg Te

9. kpe59

Írtam egy litániát és közben kiderült, hogy magamban beszélek...[​IMG]

.sutimami. kedveli ezt.
  10. -elzemari-

megyek már

11. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Incimami,hogy bírsz öt farmmal egyszerre?????????:eek:

Lujza,a lovag már úton feléd:

12. -Szamoca59-

-Szamoca59- Utánpótlás-írogató

Szép jó estét mindenkinek.
    Látom szépen halad mindenki az eventel én az ötös feladat gyémántjánál tartok de messze még a vége majd meg lesz.Igaz mostanába nincs kedvem semmihez teljesen magam alatt vagyok de a farmra azért mindig bemegyek.És még a fórumot is olvasom reggel este mert hál isten annyit írtok nem győzöm olvasni.
    A betegeknek jobbulást és jó munkát mindenkinek.

13. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, én is voltam így aztán elő fordul hébe-hóba, hogy magammal sem állok szóba!!!!
    Azért bemutatom az ünneplős új ruhámat a kicsi farmon..:) :)

14. -elzemari-

Szamoca, ne mond, hogy nincs kedved semmihez, mond mi a bánatod, Ne legyél magad alatt, mert az semmire sem jó..Ha gondolod, küldj egy madarat..
    Sutike, nagyon klassza rucid, ...

sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Na, megint futottam egy kört...mára minden bevégezve......

Tényleg jók ezek az új ruhák, olyan sütikések..:D Jolanda, jó látni Téged is! Hogy vagy mostanában? Szamóca, ne legyél szomorú, kérlek!!! Sokszor én is magam alatt vagyok, de akkor mindig csinálok valamit, ami fel dob..most ezeknek a szép, új farmos ruháknak örvendek, meg a gombócoknak..:D :D :D

16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Ne legyetek rossz kedvűek, holnapra ki alusszátok.

Sütike szépek az új ruháid, de most már megyek mert álmos vagyok. Szép álmokat mindenkinek.

17. incimami

incimami Fórum bárója

Szia!!!!!!
    Simán viszem mind az öt farmot, van egy fö farm és négy alattvaló farmocska,,. szép álmokat..........

18. kalmanbatyo

kalmanbatyo Utánpótlás-írogató

Na ez a gondom, nekem ugrott a hétvégém. Azt hiszem ez végzetes csapás lesz a felröppenőkre :cry:

Ágikám olyan fáradt vagyok mostanában mint a kutya...ezért volt csak a jó éjt.

Úgy nézem visszakaptuk a birkákat, de nagyobb lett a nyáj - az a zöld fejű különösen tetszik, ihol van, ni::wuerg:

Valaki felhomályosít, hogy itt (ebben az új fórumban) hogyan teszünk be egy válaszba több hozzászólást?

........................

Ne részletezzük mit csinál a zöld fejű. Köszönöm.

-East17-

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.8.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ennyit olvasni? Szép kis termés volt pár óra alatt... na de ez a jó!

Incimami, Te aztán egy 10 kezű csoda lény vagy! Nekem sokszor még a kettő is sok.
    A kihivást én is elfogadom, bár nem tudom hogy szombaton mennyit tudok a gép előtt ülni. A valódi tanyán leszek, ahol az áram és internett kapcsolat is labilis.
    A nap elem remélem feltöltött 1 hét alatt és lesz áram. És, ha a kóbór felhők nem zavarnak be, lesz internett is.

Szamóca kedves! A "hangod" igazi bánat hangja.... Remélem lehet a bajon, gondon segíteni.... Ha nem akarod nyilvánosan akkor annak akit bizalmadba fogadtál. Könnyebb lesz biztos. És talán kaphatsz valami tanácsot is.

Jolanda! De jó látni Téged is! Miért nem jössz többször?

Kpe, Erzsike, SOS bicaj merre jár már?

Köszi megint az új infónkat...

Ennyi szép ruha elég lenne egy divatbemutatóhoz.... Marcsi megrendezed? A Nyíl verseny után este a tábortűz mellett tuti siker lenne. Talán a fiúk segítenek a zene kiválasztásában....

Igaz fiúk????

Lujzi mi történt?

Ági a sok munka-, a pár farm,- unokák, család mellett is van mindenkihez pár kedves szavad. Rendkívűl figyelmes vagy. Köszi. Neked is is sok-sok erőt, kívánok a nyilazáshoz.

Sütikém jól néznek ki a gombócok! Gondolhattam volna, hogy kifogysz a krumpliból. Kűldtem volna Neked amit vasárnap vettünk. 30 kg. Talán elég lenne a holnapi napra.;)

Rozikám! Hogy van a lábad? Hányat is kell még aludnod a műtétig?

A mai tornám után kicsit jobb a kezem, bár nem szeretném elkiabálni, mert az izomördögök még meghallják!

A palacsintákból bekaptam az utolsót. Milyen finom amikor nem én sütöm!:D

Én is elraktam a 7 üveg őszibarack dzsemet. Már egy talpalatnyi hely sincs ahova bármit is eltehetnék. De jó volna egy kamra!!:)

Na mára befejezem, mert sokat csacsogtam. Jó éjt, sok nyilat, mindenkinek. Jutus

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amire válaszolni szeretnél, annak a jobb alsó sarkában kattints a Válasz feliratra, majd írj, de ne küldd el, hanem menj a következőre és ott is ismételd meg ugyanezt. Amikor mindegyikre válaszoltál, akkor elküldheted a hozzászólásodat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.