Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Heló Kopi! azért csak meglátogatsz néha bennünket, reggel hiányzik az időjárás jelentésed. Nagyon szép idő van, be is száradnak a ruhák az erkélyen és nemsoká vasalhatom [​IMG] Ha kivasalok nem sok van a virágokat ki hordom az erkélyre, és megmosom a leveleit[​IMG] had legyenek szépek és frissek. utána pihenésképen le ülök a kedvenc[​IMG]gépemhez és szét nézek a farmomon.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Így volt. Akkor sajnos sok minden összejött..:(

sutimami57 kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! befutottam én is. Jöttem volna előbb is, ha a doktor bele nem szól.....
    Most értem haza, mert amikor már azt hittük, hogy elvégeztünk, akkor hoztak egy törött lábú cicát.
    Most irány a pihi, mert a gerincem erősen berzenkedika mai nap ellen, de később még benézek: Lujza
    Sütike! Erzsikének igaza van, biztos kimerültél, tedd magad töltőre. Tudod, néha a duracell is lemerül:) De az is lehet, hogy néhány kóbor vírus vett üldözőbe, azokat meg jó kis HP-val zavard el.. Jobbulást kívánok neked.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Tudósítás a nemesítési frontról...[​IMG]
    Vörös káposztát 20 alkalommal indítottam, ebből lett öt bónusz, csak kettő ami számomra fontos. Ötször adta vissza a magot, a többi alkalommal tp-vel, csp-vel és szuper trágyával örvendeztetett meg.
    Már megy is az első kör spenót, ott két bónusz a cél.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok a felhősorhoz Kopinak is, a matricához is, természetesen, anélkül nincs event....:D :D Erzsikének a nemesítéshez.
    magamnak meg ahhoz, hogy a feltőltődés elmaradt, de azért bírtam a napot. Természetesen, nem maradt tevékenység nélkül. Beterveztem, a hétvégén elmaradt munkákat, szép lassan, csak úgy...ember tervez, stb.

A férjem közölte velem, miután végig porszívóztam a házat, hogy a nappali ablakra gondolta, hogy fel rakja a redőnyt, ami a bepucolás óta elmaradt. Örültem nagyon. Segítettem összerakni, lemosni, és amit még kellett. Közben elmentem a postára, feladni az internetes csekket, mert hát az nagyon fontos, mit csinálok, ha kikapcsolják.....Közben ment a redőnyözés, nagyon izgalmas volt. Először kívűlről fúrt befelé, aztán belülről kifelé.......a por meg mindenhonnan jött befelé. Fantasztikus volt. Aztán, egyszer csak mégis elkészült, én pedig kezdhettem megint a takarítást. Most végeztem.

Most jutott az eszembe, hogy volt egy kérdés hozzám, Erzsikétől, de mivel csak futottam a topikban, elmaradt a válasz. Bár, az is lehet, hogy csak költői kérdés volt...hamar léptem a farmon, vagy csak úgy tűnt? Hát, nekem nem volt hamar, csak úgy kényelmesen...... Most is látom már a zöld csíkot, igaz, csak az egyik végén, jobban tetszene a másikon..:D :D :D

juditka53 kedveli ezt.
  6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Halló kedves hallgatóim!

A beérkező nyertesek névsorát tesszük közzé:

Breki-Wolf: Hétfőn és kedden is minden kérdésre jó választ adott.

Zsémbes banya: Hétfőn és kedden is minden kérdésre jó választ adott.

Pjotr: Hétfőn adott jó választ.

Georga06: Hétfőn adott jó választ.

Brashugi: Kedden adott 2 jó választ.

A fejtörő nem volt túl népszerű.
    Ezért azok akik mégis csak kutattak a kis fejükbe, a kiírt jutalom helyett, kapnak valami jelképes ajándékot:

--- Breki : 1 db Málna bokor
    ---Zsémbes: 1 db Málna bokor

---Pjotr: 1 db Gyógynövény
    ---Georga06: 1 db Gyógynövény

---Brashugi: 1 db Virágcsokor

Gratulálunk a nyerteseknek!

Egy idézettel veszek búcsút kedves hallgatóim:
    "A munkának gyökerei keserűek, de édes a gyümölcse." (Talmud)

Kellemes estét minden kedves hallgatónknak. Itt a Jutus rádió hangja szólt.

7. stadler42

[​IMG]Gratulálok a nyerteseknek, és Jutusnak ehhez az érdekes kis vetélkedőhöz. Jutus remélem lesz folytatása a műsorodnak, biztos többen fognak részt venni benne, és ismertebb lesz a műsorod ami feldobja a nyugiház életét. Igaz ma sokan hiányoztak, biztos dolguk volt de ha lesz idejük rögtön jönnek. Biborka Jolanda Hugi Eszter Ági Pjotr Marika hol vagytok?

Utoljára szerkesztett: 20.10.14
    georga06 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

Nem költői volt, türelmesen vártam a választ...
    Én is kényelmesen haladok, már nem hármassal kezdődik a szintlépésig ledolgozandó tp-k száma, de még így is ijesztő. Nem is nagyon nézegetem, ne sokkoljon...

sutimami57 kedveli ezt.
  9. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Rozimama!

Hát elég nyögve nyelősnek érzem az érdeklődést, így egyhamar nem áll szándékomban hasonlót indítani.:((((

Pedig volt vele munkám bőven! (és úgy, hogy napközben én sem unatkozom:))))))) De ez van....

Arra kérem a Nyerteseket, hogy legyetek szívesek jelezni, hogy megérkeztek-e, a nyeremények???

További kellemes estét, Jutus

10. sutimami57

Én sem nézegetem.....amire vágyom, az a 90-es, ne legyek már annyira kezdő, de azon kívül, hogy játszom, / A magam tempójában/ Ez nagyon tetszik...:) Nem hajtom igazából. Nem használom a termékeket, mert amit tudok készíteni, annyira minimális, hogy nincs jelentősége. Nem sokat dominál, akkor meg minek. Nem költök milliókat sem azért, hogy jobban haladjak...nekem így jó, ahova jutok, oda érek..:D :D
    Azt csinálom, amihez kedvem van éppen...most kipakoltam az összes fát, amit tudtam, és ha arra járok, akkor leszedem őket. nagyon elfogyott a szupertrágya, stb, most adják a fák. A hó végén megint lesz event, akkor úgyis pakolni kell.......jól van ez így.
    Hosszú idő óta ez a csacsis event volt a leg jobb nekem, de az előző is tetszett. Ilyen eventeket kellene sokszor betenni, mert vissza hozza a lelkesedésünket, ami , bizony néha alább hagy....

Annyit tennék hozzá a dolgokhoz, hogy nincs egy nyamvadt vasakármim sem, amivel tudnék építkezni. Ez azért nem gömbölyű, mert ha már kaptuk a műhelyes fejlesztést, jöhetne a hozzávaló. De nagyon nem zavar, mert a műhelyes ólakat nagyon ritkán rakom ki, nem szeretem őket. El veszi az állatokat, nagyon sokáig érik be, és csak egyet ad. Azt inkább meg veszem a piacon, és az állatok is meg maradnak...na, most jó hosszú voltam......:) :)

11. kpe59

Nagyon sokáig én sem használtam csak csatnit, de egy idő után rengeteg a ledolgozni való tp. Így a haladás érdekében rászoktam a lekvárok nyalogatására.
    Ettől azért még nem száguldozom, de már az én zöld csíkom is elhagyta a címeremet.
    A vashulladék még nekem sem lett meg az öt, ma valahonnan repült egy megint, de mivel nincs bekapcsolva az animációm, így nem tudom honnan.

--------------------------------------------------------------------------
    Utána jártam a dolognak és képzeljétek az egyik napi ajándékos barkácscuccban volt...

sutimami57 kedveli ezt.
  12. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!!!
    Gyönyörű napsütéses idő volt ma.Ki is ültem 2x 30 percre,az utolsó napsugarakat magamba szívni :)
    Koppi,gratula a felhősorhoz!!!!
    Rozimama,remélem sikerült a növények leveleit lemosni-meghálálják!Édesanyámnak is rengeteg virága volt a házban.Ő esküdött,hogy sörrel kell lemosni a leveleket.Szerinte sokkal szebbek lesznek tőle.Ám amióta elment,a növényei sem a régiek,sok tönkre ment sajnos.Mindig arra megyünk a házba,hogy valamelyik elpusztult.....
    Lujza,a gerinced kipihente magát???Rád férne egy kis pihi!Akartam még tegnap kérdezni,mi is az a tavaszi tekercs???Nem hallottam még......
    Kpe,remélem a spenót azt a bónuszt adta amire vágytál!Nagyon belelendültél a nemesítésbe...
    Süti,tényleg rád férne már egy kis pihi.....Utald ki magadnak!Vigyázz magadra mert belőled csak egy van!!!!!!
    Mari,merre jársz???????
    Most ebédre krumplis tészta volt.Nálunk a másnapi kaja nem nagyon megy,pedig maradt.
    Kellemes estét mindenkinek!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jutus
    köszönöm, megérkezett a málnás, alig várom, hogy beérjen és szemezgethessek róla.
    Ha kipihented a fáradalmakat, és úgy tudod alakítani a napjaidat, örülnék a folytatásnak.
    Nekem is eléggé el van kapva a frakkom minden fronton, de ha időm engedi, szívesen törném a fejemet.:)
    Köszönöm magát a kezdeményezést is.:)
    Puszi, Zsémbi.:)

14. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét.
    Jutus a virágcsokrot megkaptam. Köszönöm szépen kicsit röstelkedem, hogy csak második helyet értem el, de szívesen venném, ha újabb feladványokat adnál, hadd törjem a fejemet. Szükség van a régi ismeretek felelevenítésére.
    Régen jártam erre, de sajnos nagyon sok munkám van. Néha olvasok, de csak felületesen. Az eventet sikerült befejeznem, a fazekakat a szamarak szorgalmasan gyártják.
    Míg a következő event jön, töltögetem a pajtát. Így ősszel nagyon sok munka van, és csak aratni jövök.
    Mihelyst rendben a porta, többet jelentkezem. Mindenkinek jó farmozást.

15. stadler42

Pjotr igaza volt édesanyádnak, nálunk a papa mosogassa sörrel a virág leveleit. Tényleg fényesek és üdék a növények tőle. De édesanyádnak a gondozása más volt mint a tiétek, és ezt a virágok meg érzik. Most már el köszönök,

Mindenkinek [​IMG]

sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  16. sutimami57

Szia!A virágok leveleinek sörrel történő lemosása valóban nagyon hasznos, szép fényesek lesznek töle. Igaz, én nem vagyok virág mániás, de ezt már kipróbáltam, és be is vált.
    Tényleg pihennem kellene. A gyerekeimnek szoktam mondani, hogy vigyázzatok magatokra, mert belőletek csak egy van, a többiek sokan vannak..:D :D :D

A tavaszi tekercs az én kedvenc ételem, de a kínai formában, ami zöldségekkel, husikkal töltött, vajas tésztás tekercs. Nagyon szeretem. Ha kínaiban eszünk, soha nem hagyom ki.

Hugi! Örülök, hogy benéztél Te is, remélem, ha bejön a rossz idő, amit nagyon nem akarok...utána több időd lesz! :)

17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jutus köszönöm az ajit.Ma nem jött meg,de holnap biztosan!!!!Nem is ez a lényeg!
    Nekem nagyon tetszett a játék és szeretném,ha folytatnád....Természetesen,ha van rá időd és energiád.......

18. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  19. eva550125

eva550125 Törekvő

Szia!!Bocsi,hogy zavarlak,de volna egy kérdésem.Hogyan lehet be jutni a fórumba??Hogyan kezdhetek csevegni játékos társakkal??További szép napot!!Évi.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A beidézett hozzászólásod a fórumon íródott.
    Fontos tudni, hogy mely topicban milyen "szabályok" érvényesek. Mindezek a topicokat nyitó posztokban olvashatók.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.