Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igen, mert,, eh ha itt voltál még, sajnálom..

sutimami57 és nyific kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika ha megcsinálod az őszi képeket, tedd már fel őket a karácsonyiak is szépek és ötletesek voltak. Most már elköszönök jó éjszakát, szép álmokat.

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok, Juditka! Nekem is vannak belépési gondjaim, a gépem nem szuperál igazán, de azért jó, hogy itt vagy. Elkeveregtem a neten minden felé, és sok érdekességet találtam.
    Házi krém sajt....:) :) Ki fogom próbálni, azt írják a lányok, hogy mascarpone helyett sütikbe, mindenbe nagyon jó, finom, és nagyon baráti az ára is.Egyszerűen a tejfölt kell kicsit meglangyosítani, és lecsepegtetni egy pár órát, utána még hűteni, és kész is. Szeretem a számomra új dolgokat...:)
    Marika, Rozika, és Mindenki, aki még erre jár..aludjatok jól, álmodjatok szépeket, pihentető, jó éjszakát kívánok!
    Megyek én is, mert korán kelek, most hívott a lányom, hogy holnap jön....:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Sütike!

Nem tudom most miért vacakol ennyit a gép/vagy a szerverrelvan a bibi.?!
    A neten nagyon el tud az ember keveredni, annyi minden van, egyik témából a másikba én is sokszor azon veszem magam észre, hogy az eredeti témától már rég elkanyarodtam, de annyi érdekességet találok.
    Ez a házi krémsajt nagyon jónak tűnik.

Jó éjszakát neked, holnapra meg jó napot a leánykáddal, gondolom örülsz hogy jön.[​IMG]

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. eva550125

eva550125 Törekvő

Jó reggelt minden kedves játékosnak!!Kellemes napot kívánok!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  6. stadler42

[​IMG] Jó reggelt !

Itt a friss kávé még meleg most gyertek. A farmon pajta töltögetés folyik, és délután kezdődik a teli hold. Most megyek aratni és vetni és meg látogatom Lavinát is.

7. -elzemari-

jóóó reggelt kivánok![​IMG]
    Egy kis vidámságra inditóóó..

Indiánfül
    A rezervátumban egy indián fekszik az úton, a fülét az útra tapasztva. A turisták köré gyűlnek. - Chevrolet, floridai rendszámmal, fehér színű, horpadt a lökhárító, négy sápadtarcú ül benne... - Ezt mind hallás alapján állapította meg? - kérdezik csodálkozva. - Dehogy, nincs két perce, hogy elütött.

Minden reggel, amikor felébredek, azonnal tornázni kezdek. Azt mondom magamnak:
    - Rajta! Fel, le! Fel, le!
    Két perc gyötrelem után azt mondom magamnak:
    - Jól van! Most próbáld ugyanezt a másik szemhéjaddal is!

Ki az abszolút sovány?
    - ???
    - Aki zuhanyzás közben széttárja a karjait, hogy el ne nyelje a lefolyó.

A gazda a vasárnapi ebéd után leheveredik aludni. A legjobb álmából rázza fel a komája:
    - Ébredjen kend! Az anyósa beleesett a kútba és megfulladt! Hallja? Holtan fekszik a kút fenekén!
    A gazda álmosan megrántja a vállát:
    - Na és, én úgyis csak csapvizet iszom!

Az anyós kérdezi a vejétől:
    - Ha annyira utálsz engem, miért van kirakva a fényképem a TV fölé?
    - Csak azért, hogy a gyerekeknek elmenjen a kedve a TV nézéstől!

Legyen szép és vidám a napotok![​IMG]

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Gyöngyi, női név a magyar eredetű Gyöngy női név -i képzős alakja, egyben a Gyöngyvér becézett alakja. (Csák Gyöngyi író, költő)
    1873-ban ezen a napon megnyitják a Károlyváros–Fiume közötti vasútvonalat, mellyel közevetlen vasúti összeköttetés létesül Budapesttől Fiuméig.
    1837-ben megszületett Kaposi Mór magyar orvos, bőrgyógyász, egyetemi tanár, a Kaposi-szarkóma első leírója.
    1929-ben meghalt Heim Pál magyar gyermekorvos.
    Ma van a Kémiai Mólnap és nemzeti ünnep Magyarországon, az 1956. évi forradalom kitörésének és a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója (1989).

A délutáni telihold most valahogy nem tud lázba hozni. Azért csinálom, mert a régi felhősoros gazdaköriből hiányzik még növény és itt a nyakunkon az új is.
    Addig termelek a piacra és elfoglalom magam a valósban is.

sutimami57, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Ma reggel nagyon érdekes eseményre ébredtem.Először is óriási hagzavar fogadott, és a farm apraja nagyja ott tolongott a Tanyaházam előtt, hogy egy nagy nagy örömhirt tudassank velem.Igaz nagy tolongás is volt, hogy vajon ki fogja velem először is a hirt közölni.
    A textilmalomból a mókuska? Nagy igyekezetében még a fonalakat is magán felejtette és úgy összegubancolódott, hogy szegénykém egyfolytában azzal volt elfoglalva.A csacsikovácsműhelyből a szószoló csacsi? Annyira fájlalta már a hátsó patáit, hogy szegény éppen valami borogatást próbált rárakni a bal hátsóra.A hollók? Nem tudtak megeggyezni, hogy melyikük hozza a karkötőt és igy aztán a marakodás marad az osztályrészük.A disznóólból a disznók? Egy kicsit röstelkedve a háttérbe húzódtek, mert még nem volt idejük rendesen lefürdeni, igy aztán a szagok miatt nem akarták a szószólást vállalni.Az egerek? Pont a gólya mellett jöttek és egyfolytában reszkettek, hogy még véletlenül se legyen kedve a gólyának holmi egér ebédet kigondolni a családnak.A méhek? Éppen várakozó állásponton voltak, mert a királynő, ma valahogy nem ébredt korán, és nélküle, na azt aztán nem.A lovak? Mind a tizenketten itt voltak és csak néztem a katonás felsorakozásukat, mig nem az egyik, előbb a melső lábával kicsit megkaparta a földet, minha éppen szót kért volna.Igy is lett, mert örömmel újságolta.
    Kedves Gazdánk Elzemari!Engedd meg, hogy szeretettel köszöntsünk, az új gazdarangod kivivása alklamából, amely mától a "Földek királya" cimet viselheted.S egy újabb melső láb dobbantással adott nyomatékot a mondandójának.

Igazán meghatódtam, hogy az én seregem igy megköszöntött és igérem, hogy újabb erőfeszitéseket fogok tenni, hogy bár igazán nagyon szép és elegáns a cim, amit kaptam, de a fejlődés hive vagyok, és el is követek érte mindent.

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Megvagyok ám, csak a tesóm legkisebb unokáját kiadták hozzánk bérbe, és ez ma leköt minden energiánkat. Karácsonykor lesz két éves, tündéri kis baba, csakhát ő is duracell elemmel működik:) Most éppen elaltattam, mert már nagyon fáradt volt.
    Marika! nagy-nagy gratuláció a szintlépésedhez. !!!!! Megkérdezhetem, hogy hányadik szint?
    És hogy milyen szépen köszöntött téged a farmod népe, hát az valami csodálatos.
    Most megpróbáljuk a legszükségesebb dolgainkat gyorsan elintézni, mielőtt higany-bébi felébred. Este viszont már leszek, valószínüleg akkor indítom az eventet is.
    Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

Marika ! gratulálok a szintlépésedhez, és az állataid köszöntéséhez. Lujza gyorsan csináld a dolgodat, mert a kis [​IMG]duracel felébred és vége a nyugalomnak. kezdődhet a játék [​IMG] 3-kor meg [​IMG]telihold.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Szép napot nektek. [​IMG]
    Vendégeim voltak,jó is meg rossz is.A jó a sógornőmék voltak nálam pár napig.A rossz pedig egy makacs megfázás,minden féle praktikát be vetettem,még páleszt is ittam,pedig nem szoktam.Még most sem az igazi. Tegnap meg bál volt,muszáj volt elmennem,mert szerepeltem.Alig tudtam énekelni olyan rekedt voltam,egy kicsit égő volt,de megbeszéltem magammal,hogy nem az opera házba énekelek,szódával el ment.Sajnos nem tudtam végig olvasni,mert olyan sokat írtatok majd pótolom.
    Várom az eventet,még a régit fogom be fejezni.

15. -elzemari-

Erzsike, köszönöm...

Jolanda, látod, mindig mondom ne aludjál zokni nélkül.A praktika lehet, hogy későn érkezett, főleg a pálinka.Bizom benne, hogy Te sokkal erősebb vagy, mint a virus, és most már hamarosan tova szalad tőled.Jobbulást kivánok!!

Helló Rozika neked is, köszönöm a jókivánságot, .Itt Alsódughagymafalván mozgalmas is az élet, sok a dolog, de van élmény is...
    Halihóó Lujza,
    én bizony futok a Sutike utám a 88.szintre.Az előző augusztus 27-én s ime két hónap múlva itt a másik.Emlékszem még én arra, amikor jó ha tizezer pontot értünk el naponta.Akkor irtam azt, hogy bizony a századik szint az életfogytiglan fog tartani.A második nekifutással is már a nyolcvannyolcadik szintet taposom.Tudom, hogy mindig magasabb és magasabbh a követelmény, de én ezzel is úgy vagyok mint a römi kártyával.Játszani szeretek, de nem tudok!
    Lujza, van itthon egy két duracel elem, ha kissé lemerülnétek a kis virgonc miatt szóljál, és majd fénypostával küldöm..

Sajnos azt hiszem, hogy a Jutus rádió is lemerült, mert igen nagy a csend...A fiúk vajon erdőbe mentek fát vágni a kandallóba?
    Sutike is nagyon kimerülőben van.Ki is érti vajon miért??

Juj juj de aranyos a hallowen tökön a varjú...Elkezdődött.[​IMG]

De nagyon vacak igy egymagamban dumcsizni! Na sebaj....majd irok, és aztán elolvasom, majd megint irok, és megint olvasom..[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
    sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  16. kpe59

Borzongás-paszuly-csomag-vásár:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/borzongás-paszuly-csomag-vásár.11376/

Halloween-külső-a-farmerama-ban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-külső-a-farmerama-ban.11375/

Rövid-idejű-akciós-ajánlat-a-bankban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rövid-idejű-akciós-ajánlat-a-bankban.11373/

Jönnék én, csak mindig közbe jön valami...
    A teliholdas gazakat is csak most tudtam elszórni.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Miért hagyod magadat??Gyűrd le a valamit!!

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Most muszáj hagynom magam...
    A nagyon egyszerű magyarázat az, hogy a lányomért mentem ki a vonatállomásra, aztán beszélgettünk egy kicsit, majd mindketten elkezdtünk a saját dolgunkkal foglalkozni.
    Ő tanul, én meg haladok a kosztüm kabátokkal. Közben meg a fiammal értekezek telefonon...
    Szóval zajlik az élet...

sutimami57 kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Akkor ezek a napok az elfoglaltság napjai.Nem akarlak zavarni...

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Amikor felkelek úgyis idejövök és megnézem van-e új írás...
    Ezért tűnhet úgy, hogy én egész nap itt ülök a gépnél. Pedig nem is...[​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.