Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Én is mindég be ugrok meg nézem írt e valaki. Az elébb már Marikának válaszoltam is, de valahová el szált. Meg ki be szaladgálok, a gazokat ültetni egyelőre az újakat ki szaporítottam. Most majd folytatom a felhősornál elmaradtakat. Erzsike olyan kíváncsi vagyok, hogy mennyi tp- tudsz napi szinten össze szedni. Mert olyan létezhetetlenek tartom a napi egy - millió tp össze szedését. Vagy mégse lehetetlen?

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hidd el nem lehetetlen a másfél millió sem... Na, nem nekem...
    Mostanában nem néztem mennyi, de én nem is foglalkozom ezzel a részével.
    Amikor szintet léptem, leírtam a napi átlagom, most nincs időm visszakeresni. Azóta picit jobban figyelek és több lesz.

sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

További szép estét és játékot!!

sutimami57 kedveli ezt.
  4. stadler42

Na ne menyél még el Marika, itt vagyok már. Vagy már nincs kedved beszélgetni, csinálod a teliholdas növényeket?
    Hol jársz már, én most szaporítottam ki őket. Nem tudom Sütike meg a többiek hol vannak.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Én már itt is vagyok! Higany-bébi leadva a szülőknek, itthon kitört a nyugalom. Viszont hogy milyen fárasztó volt ez a ami nap, ezt nem is gondoltam volna. Az eventet elkezdtem, majd meglátjuj mire lesz elég. Amúgy nem szeretem a horrort, de amit az, az meg jó lesz valamire.
    Láttam Erzsikénél is zajlik az élet rendesen. Szegény Marika meg unatkozott ma a nyugiházban. Igérem, holnap már többet leszek.
    hamarosan visszatérek: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  6. Amice54

Amice54 Járnitanuló

sziasztok ! Hogy s mint mindenki ? Remélem jól vagytok :)
    nagyon rég jártam már erre... Fórumos segitséget szeretnék kérni: a Fazekak fazekára hogy lehet szert tenni, ill. a leírását nem találom seholsem.... :-(

7. eva550125

eva550125 Törekvő

Szia!!!Köszönöm,kellemes estét töltöttem nálad,és azok a finom sütik,mellé,forró tea,egyszóval jól éreztem magam!!

sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Zajlik ám...
    Azóta már esőben és sötétben is autóztam egyet, pedig külön-külön is utálom, nem még így kettő az egyben.
    Ma már nem terveztem menni sehová, csak a pár méterrel távolabbi másik géphez.

Rozimama! Most kicsit leeresztettem mint a lufi, míg kifújtam magam megkerestem neked egy gazdatársunk írását. Segít kicsit megvilágítani a dolgokat:

" Én két éve elhatároztam hogy a TP szerzést részesítem előnyben, a többi mind másodlagos. Ennek szellemében alakítottam ki a startégiámat. Mindhárom terület tele XXL fákkal a legnagyobb tp-t adókkal (berkenye, tojás,cukorjuhar, mandula). Mammutot nem raktam ki, TP szerzés szempontjából csak az XXL érné meg, de azzal meg bajlódni kell mert nem 12 órás érésű. A kerge és a kincses sziget szintén tele van csak 12 órás érési kütyükkel, kritérium minimum 250 TP/1x1 terület. Minden területen van varjú és bagolyfa, egy sárkányom van nemsokára meglesz a 2. a mentorrendszerből. Mindennap 1 húsvéti levár és egy tavaszi koszorú (+ 30-30% TP)-t fogyasztok pinkivel fűszerezve. Így kétszer aratok egy nap és a pinki miatt elég 1-1 termék. Az XXL fák nagy részét (80 %) cserenapon szereztem be, a többi a titokfákból jött. Ezzel a taktikával összejön a napi 1,5 millió TP, és 30-40 napon belül meglesz a 100-as szint."

Ez csak egy módszer a sok közül, van aki mással operál, de meg lehet csinálni az biztos.

Itt tájékozódhatsz róla:
    Iá, iá! Füles csacsink színi-képzőbe jár!

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  9. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Köszi a segitséget, kpe59! Erre nagyon nehezen jöttem volna rá... :-(

sutimami57 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Vissza néztem, hogy learassam a Holdharmatot és aBoszi korsót.Az Izzó penészke is földbe került, és majd reggel learatom.

Rozika, tulajdonképpen nem is tudom, hogy minek fogtam bele, mert sokáig úgy sem lesz kedvem hozzá, mert sok is kell, meg még a többiből sincs meg minden.
    Egyenlőre még a korábbi feledatom sincs végig elvégezve, igy aztán fel van adva a lecke, hogy mit is csináljak.
    Mindegy egyenlőre csinálgatom, több, kevesebb sikerrel.

Lujza, tényleg el voltam egy kicsit szontyolodva, mert egy lélek nem járt erre felé.Irtam én ezt is meg azt is hiába.Van ilyen.

Jutus, biztosan megharagudott, hogy kevesen játszottak a rejtvényével, pedig nem lenne szabad.Ilyen is van...

Az meg, hogy kevest irtok, biztosan van jobb dolgotok is, meg aztán az elfoglaltság, a munka, és az unokázás.Ilyen is van.

Rozikám, hová szeretnél sietni, sok pontot szerezni?Most, hogy elolvastad, látod mennyi minden kell hozzá??Én maradok a saját magam kis játékánál.Ültetek, aratgatok,tenyésztgetek, néha eventezek,most még kisértetet is ültetek, ezt soha nem tudom mosoly nélkül leirni, irogatok,olvasgatok, és ennyi.Nálam ez is elég..

Most már magamból is elég, jó éjszakát kivánok....ám előbb még kiteszem Kukorit, hogy reggel tudjon kelteni..[​IMG]

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  11. stadler42

Marika nem akarok én sehová sietni, csak olyan hihetetlen volt számomra az a sok pont szerzés. De jó ez nekem ahogy eddig is csináltam, az már nem játék csak pont kergetés. A helovént meg csak csináljad szép sorjában. Erzsike köszönöm hogy ki kerested nekem. Most már elköszönök mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat.

.sutimami. kedveli ezt.
  12. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Mire én megérkezem, addigra Mindenki visszavonul....
    Először is Marikának szeretnék gratulálni ehhez a remek kinevezéshez, és látom, hogy most már fej fej mellett haladunk, és csak napok választanak el az ugrásoktól...nagyon ügyes vagy, és ha csak a játék kedvéért csinálod, akkor remekül megy, további sikereket kívánok!!

...Kemény napom volt, de jó volt nagyon. Reggel korán keltem, és kipakoltam a speizot, mert már nem nagyon lehetett bemenni, ez a konyhai nagytakarítás következményeként alakult ki......Utána elkezdtem főzni, vadas volt ebédre, zsemlyegombóccal, délutánra palacsinta. Mire végeztem, elmosogattam a toronyra épült edény halmazt, pedig csak a délelőtti adag volt.....megérkezett a kislányom is. Jó volt vele lenni, ebédeltünk, beszélgettünk, aztán megcsináltuk a hajamat is, mert már igen csak ráfért. Utána pakolásztunk a szobájába, mert amiket el vitt a lakásba, vissza is hozta.
    Szóval, jól el voltunk, aztán egyszer csak este lett, és el kellett mennie, mert holnap kora reggel randija van a fogorvosával. Megint mosogattam, elpakoltam, hullára elfáradtam, lefürödtem, aztán este van.

Rakosgatom a rém gazakat, nem nagyon szeretem, de én is úgy vagyok, hogy még a régi felhős feladat sincs meg, azt próbálom megcsinálni, az újakat el se vetettem.
    Szép estét, és jó pihenést kívánok! Még biztos be nézek..:) :)

joli63 kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én is bekukkantottam egy kicsit még lefekvés előtt. Sütike! örülök, hogy jó napod volt.
    Ez a mindenáron TP szerzés engem sem izgat. Szeretek gyönyörködni a játékban, élvezni a sikereket, mérgelődni a kudarcokon.Aztán szépen lassan fogyogat a zöld csík is. Nem mondom, amikor már csak kevés van a szintlépéshez, akkor párnapig valóban a TP előnyben van de aztán utána megint csak kényelmesen játszom. Csak a játék kedvéért. Most éppen annak örülök, hogy mk farmomon be van üzemelve a narancs lábasgyár lassan, de biztosan elkezdenek gyűlni majd a lábasok is....
    Most viszont azt hiszem pihibe teszem magam. Mindenkinek jó éjszakát: lujza

joli63 és .sutimami. kedveli ezt.
  14. .sutimami.

Lujza, akkor Neked szerencséd volt a lábos gyárral, nekem még mindig 1 vasam van. Nem is izgat a műhely, két naponként ad egy lábost, meg falja a csacsikat. A játék stratégiában egyezünk, én is így valahogy vagyok. Lehet, ha egyszer el jutok közel a 100-hoz, akkor másképp látom, de most még inkább a játék a fontos, ahogy nekem tetszik. :) :) :)

15. Edi

Edi Fórum-zöldfülű

Szia Kata ! Üdv egy régi motoros ! Edit

joli63 kedveli ezt.
  16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napsütéses őszi napot kívánok !! Felénk napok óta szakad az eső !! Elég vacak a hangulatom ,nehezen akar rendbe jönni a gerincem ! Nehezen tudok ülni , így még végig sem tudtalak olvasni benneteket , mert olyan sokat írtatok , ennek nagyon örülök , próbálom összekapni magam !!

joli63 kedveli ezt.
  17. .sutimami.

Sziasztok! Sajnos, az idő borzalmas. Esik, fúj a szél, nagyon hideg van. Ma teszek-veszek, nem viszem túlzásba, nem megyek sehova, horrorozok, meg ami belefér...lazább napot tartok, remélem, nem jön közbe semmi.
    Bíborka, pihenjél, és gyógyulgassál Te is mielőbb, addig kitartást!
    A rossz idő ellenére, kellemes napot kívánok!

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Az idő sajnos nálunk is hasonló, csak most éppen nem esik. Hideg szaki szél fúl, a teraszon 5 fok:mad:
    Dehát ez van az időjárás ellen nem tudunk semmit sem tenni. Viszont azért lehet jó kedvünk, mert tudjátok.... a felhők felett mindig kék az ég;)
    Hoztam egy kis reggelit,meg napsütést, hogy jól kezdődjön a nap.

20. -elzemari-

Jóó reggelt kivánok!
    Ma nagy meglepetésemre, a virtuális világ kifogott rajtam, mert mig a koponyafákat összekapkodtam, de a kedvenc fórumomba már nem is engedett be.Na mondom, csak nem kizártak!!!Igy aztán újra elballagtam a kapuhoz, aztán halkan kiléptem.Ám nem is nem én lennék, ha újra nem próbáltam volna meg, s újra hóditó utamra indultam.Lám lám, siker is koronázta a próbálkozásomat.Itt vagyok újra.

Sutike, örülök, hogy azért csak becseppentél Te is, egy kicsit.Igaz a sok munkád elvon tőlünk...Igen, azt hiszem, együtt haladunk, bááár előttem haladsz,de én rögvest loholok utánad..
    A fiatalok jól vannak?Messze laknak tőletek?

Lujzám, a lábasok is gyülekeznek, mert nekem volt olyan gazdakörim, ahol még sikerült barkács holmit össze szedni és igy már van négy lábast gyártó csacsikovács műhelyem.Minden nap, felpakolom a kis piros lábasokat és a Gaston Bouillon, nagy szeretettel fogad, mert igen igen tetszik neki a lábas minősége, bár nem nagyon érti, hogy miért különbözőek...A múltkor meg egyetlen egy szamárszőrt talált benne, lehet a szél fútta bele, és nagyon morcos volt tőle.El is határozta, hogy eljön csacsikovács nézőbe, mert számára felfoghatatlan, hogy miért nem lehet egyfajta méretet csinálni.
    A reggeli az nagyon inycsiklandozóóó...egy kis vaj, egy két fajta zsdem, ropogós kifli ,finom kávé..hmmm

Szia Edi, ha régi motoros vagy, akkor gyere bátran, mert volt nekünk is egy Edit gazdánk,de sajnos már régen távol van.

Biborka, sajnálom, hogy vacak a hangulatod, és fáj a gerinced.Nagyon bizom benne, hogy minden nap csak jobb és jobb lesz.Kivánok jobbulást és a hangulatod is javuljon meg.Elhozom számodra Lóri papagájt, hogy egy kicsit felderitsen[​IMG]

Sutike, Kopi, itt északon is nagy a szürkeség, és a napocska valószinűleg nem is fogja magát megmutatni. Nincs mit tenni, előkapjuk a jókedvünket és nem hagyjuk, hogy az idő befolyásoljon minket.[​IMG]

Hol van Rozikaaaa??Csak nem elaludt????

Utoljára szerkesztett: 24.10.14
    .sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.