Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Na azért!!

2. eva550125

eva550125 Törekvő

http://www.kepeslap.hu/resource/picture/szorakozas/1k72fcbf917b.jpg

......................

Túlméretes kép linkre cserélve. Megengedett maximális méret a fórumon: 550x300 képpont. Valamint szeretnélek megkérni, hogy üres hozzászólásokat ne küldjünk, legalább egy mondatot próbálj írni akár a kép mellé is. Köszönöm. /-East17-/

Nem búsulok,sőt vigadok.Fürdetéssel készen vagyok,a kicsi alszik,be csapta az óra átállítás.Úgy hogy hajnalba kelni fog,azt hiszem.

....................

Dupla hsz. összevonása. /-East17-/

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Arra lennék kíváncsi, hogy miből van az a fazék, amit a piacomon árulnak 72.486,82 csp-ért...???!!![​IMG]
    Ne nevessetek nem több darab, csak egy...

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  4. eva550125

eva550125 Törekvő

Lehetek egy ici picit irígy??Azt sajnálom,hogy az egészségetek nem az igazi,de tudtok pihizni.Nekem a vérnyomásom vacakol,nem bírom most beállítani a gyógyszeremet,mert vagy fent van az egekben,vagy nem éri el a 100 sem.De majd jobb lesz.

Biztos tiszta szín arany.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  5. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! nem azért mondom, de Rackó azt igérte, hogyha elérem a 80. szintet, és 5 napon keresztül belépek naponta a játékba, akkor kapok egy tenyésztői csomagot (vagy valami hasonlót) Nos én árgus szemekkel figyeltem az eseményeket, de bizony a napi 2 ajándékon kívül (ami egy forgatás és még egy valami) semmi extrát nem kaptam:cry:
    Hogyan van ez??????

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Betévedtem, vagy csak erre tévedtem? Behavazódtam megint, vagy még mindig. Egész nap sütöttem, főztem, mosogattam, de ez már nem is érdekes. Unalmas.
    Be néztem párszor, de mikor írtam volna, vagy azt írta ki, hogy nem vagyok jogosult, vagy éppen jött a manó. a gépem katasztrófális, majdnem használhatatlan. Nagyon idegesít.

Az a szerencse, hogy ez az új fórum el menti, ha írás közben jön a manó, és újra kell tölteni az oldalt, nem vész el az üzenet.

Nagyon örültem, amikor észre vettem, hogy hosszabb lett a telihold, nagyon jó ez így, és nagy örömömre a rohagálás, és a gépem okozta káosz közepette meg tudtam szerezni a felhősort, a boszorkányos feladatból. Sajnos, aztán jött a rossz hír, nem egy kitehető hiányzik, hanem kettő. Néztem a feladatsorban, de nem találtam meg a részletes leírását, csak a feladatsort.
    Azt tudom, hogy az egyik a vámpírcsárdás, ha jól emlékszem, meg van egy macskás, vagy halas is....hát, így nem lesz beüzemelve, sajnos. Ha tudja valaki, melyik az a két kirakó, ami hiányzik, kérlek, írjátok meg, mert nincs időm keresgetni. Köszi szépen! Kellemes estét!

7. eva550125

eva550125 Törekvő

Köszönöm a kedvességed!!Reggel adok nekik belőle.

8. kpe59

Nekem is több nap után adta a nagy ajándékdobozt...

Szörnytraktor, szörnyhal, vámpírcsárdás és strucc kísértet.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak pontos ID szám birtokában tudjuk ellenőrizni a dolgot.

10. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Bocs, azt elfelejtettem:
    Gazda: csipike2010ID: 50339772

stadler42 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Köszi szépen, Erzsike! Akkor a szörnyhal, meg a csárdás hiányzik még...pedig azt hittem, hogy most meg lesz, de ennyit nem tudok termelni........Mindegy, majd legközelebb.....

stadler42 kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az ismertető szerint ez a bónusz a következő módon jár:

Amikor valaki első alkalommal éri el a legmagasabb szintet (5. Nap), egy különleges ajándék üti a markát.

Ha egy játékos már magas szinten van, amikor elkezdi begyűjteni a Napi Bónuszt, majd eléri az 5-ös szintet, egy "Speciális Bónuszt" kap az alacsonyabb szintekről.
    Ez egészen addig folytatódik, amíg a saját szintjének megfelelő Speciális Bónuszt el nem éri.
    Ha már minden alacsonyabb szintű Speciális Bónusz be lett gyűjtve, újra a normális, 5. napi bónuszt kapja majd.

Ha 5 egymást követő nap beléptek, a későbbiekben továbbra is a legmagasabb (5. napi) bónuszt kapjátok, amennyiben minden nap begyűjtitek az ajándékokat.

Az ötödik napi nyeremények listája ezen a linken található:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/#post-23261

sutimami57 kedveli ezt.
  13. kpe59

Esztercsillag! Gratulálok! [​IMG] Azt hiszem lemondok arról, hogy letapossam a sarkad...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 26.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép napot !

Nálunk elég hideg az idő, a napocska is kezd elő bújni rejtek helyéről. Ma meglett a második csacsikovácsom, jó helyre nyúltam, A gazdasági feladatoknál a strucc politika 7-feladatánál a fürkész strucc arany gyémánt sora 6.vasat adott. A gyémánt egyszerre 4-adott, lehet az ezüst is ad, de már nekem az meg volt. Eszter gratulálok a szintlépésedhez, nagyon gyorsan haladsz ha még Erzsike se ér úttól. További szép napot, és jó játékot.

Utoljára szerkesztett: 27.10.14
    .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nálunk a napocska még nem igyekszik felkelni, lehet, hogy fázik. Csak 7 fok van a teraszon, ami azt jelenti, hogy kijjebb talán 5 fok, ha lehet. De én nem megyek arra, mert nem szeretem a hideget. Már megy a kazán, ilyenkor a kijelölt dohányzóhely áttevődik a kazánházba:) Meg amúgy sem tudok nagyon menni, mert éppen kiakadt csípőm (az egyik izületi tok ki van tágulva és időnként elmozdul az izület), valószínüleg ma el kell mennem helyrerakatni. A doktort is le kell mondanom:(

kedves Eszter és Rozika! Mindkettőtöknek nagy gratula a szintlépéshez!!!!! Én ilyen magasságba még felnézni sem merek, nem hogy felmászni oda. Én még egy kisszéken is szédülökxD. De viccet félretéve, nagyon ügyesek vagytok!!!!! Kívánok mindkettőtöknek sok sikert és kitartást mind a való világban,mind a játékban is.

Hoztam nektek egy kis reggelit Rozika kávéja mellé, hogy jól induljon a nap

16. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Szép hétfőt, kellemes hetet!

Gratulálok Eszternek, és Rozikának a szintlépéshez, és azt kívánom, hogy a lelkesedésetek ezután is meg maradjon, mert jó látni, ahogy tapossátok ki előttünk az utat! [​IMG] További sikeres, vidám játékot kívánok! Rozikának a fazekasokhoz is gratulálok, mert nekem még mindig csak 1 darab vasam van, mire megépítem, már olcsó lesz a piacon.
    Lujza! Köszi a reggelit, és azt, hogy a beteg csípőddel is el cipelted azt a finom elemózsiát! Az a kolbász.....tetted, hogy le mondtad az operát, és remélem,a doktorod helyre rakja szépen. Gondolok Rád!!!!!Hamar, gyors, mielőbbi gyógyulást kívánok!

Elmentem a gazdakörbe, meg vettem a piacon a drága tenyész állatokat, és egy műhelyre való vasat összeszedtem.....olyan sokba került, hogy nálam aranyozott fazekakat csinálnak, remélem...

.Emama. kedveli ezt.
  17. kpe59

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Szabina, a Szabin férfinév női párja. (A Szabin férfinév a latin Sabinus névből ered. Jelentése: Szabin (néphez tartozó) férfi.) (Tápai Szabina válogatott kézilabdázó)
    1938-ban DuPont bemutat egy új szintetikus anyagot, amit ma nejlon-nak (nylon) nevezünk.
    1728-ban megszületett James Cook angol tengerészkapitány, felfedező.
    1939-ben meghalt Csonka János magyar gépészmérnök, a gépjármű-porlasztó feltalálója.

Nem sok dolgom akadt ma reggel a farmon, csak a teliholdas gazakat vetettem el, az aratásával megvárom a két órát.
    A vv-ben minden megy a maga útján.
    Ma behordom a leandereket és a muskátlikat is, mert ma reggel közelítette a nulla fokot a hőmérő higanyszála.

Rozimama! Most kézen fogva haladunk egy darabig ezen a 93-as úton...

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Az oké Erzsike hogy kéz a kézben együtt haladunk, de mi lesz hogy csak 2-ó aratsz majd. Valamiről le maradtam ?

sutimami57 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

20. kpe59

Csak egy "picit"... [​IMG] Úgy el voltál foglalva a szintlépéssel, hogy kiment a fejedből?

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.