Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Elolvastam az event ismertetőt, úgy gondolom, hogy belevágok. Aztán nagyanyám szavaival élve: "Majd meglássuk, mondá a vak kódis"

sutimami57 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Visszatérve a tegnapi problémádra, a 80. szintet elérve nem jár speciális jutalom Rackótól.
    A 90. szintre lépve Rackó ajándékdoboza a "Termelékenység"bónuszt tartalmazza.
    Ezt nyomon követheted a kollégától kapott linken is.

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is belevágok, a nagy farmon be is akarom fejezni, a kicsin pár ablakot megcsinálok, ott nem érek a végére, de ami lesz, az is jó.
    Ma remélhetőleg nyugalmas napom van, eddig legalább is. Remélem,, így marad..:) :)

4. eva550125

eva550125 Törekvő

Sziasztok!!Szép napot mindenkinek!!!Remélem,jól van mindenki,készül az Eventre,mint én.Igaz időm nem mint a tenger,inkább mondhatnám,hogy mint egy kis tál víz.Kis prücsökkel sokat kell foglalkozni.de azért próbálkozom.

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Sziasztok ! mindenki eltűnt a láthatáról, gondoltam össze muzsikálóm már a bandát mert nemsoká kezdődik az Event. Eva te itt vagy látóm, és készülsz az Eventre bár ahogy íród nem sok időd van. Nagyon jó idő van, még a napnak is van ereje, Erzsike még te se jöttél be a kertből, biztos odakint van munkád.

eva550125 kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

eva550125 kedveli ezt.
  7. sutimami57

Hát, ez nagyon jó hír. :cry::cry:Most akkor este 6-ig nem aratunk.....nem is hiszem, hogy egyszer valami hiba nélkül el indul.

eva550125 és lalipapa55 kedveli ezt.
  8. stadler42

eva550125 kedveli ezt.
  9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Én nem figyeltem és le is arattam.......:(
    Nálunk gyönyörű idő volt,remélem sokáig ilyen marad!
    No,akkor figyeljük,mikorra sikerül elindítaniuk........

sutimami57 kedveli ezt.
  10. eva550125

eva550125 Törekvő

Szia!!!Most itt vagyok csak egy pillanatra,mert valóban nem sok időm van.Vivi,mindég ott van,ahol nem kéne.Öt szememnek kellene lennie.De vasárnapig valahogy ki birom.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Én meg csak várok, mikor lehet aratni. Nálunk hideg van.

12. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Először is gratulálok minden szintlépőnek, megérdemlitek a dicséretet ezeken a szinteken!
    Én is köszönöm a gratulációkat, azokat is amit egyenesen a farmra küldtetek!

Mostanában megint keveset vagyok, de nézzétek ezt el nekem. Sajnos én nem vagyok olyan gyors mint ti itt legtöbben. Sokkal kevesebb dolgot tudok megcsinálni, azt is nagyon lassan, így nagyon kevés az időm. Van, hogy bejövök, hogy most aztán írni fogok, de mire végigolvaslak benneteket, már mennem is kell tovább. Tudom, kevesebb farmot kellene gondoznom, de megpróbáltam elhagyni most is egyet, de valahogy mindig visszatérek. Annyi energiát fektettem bele már pl a lányoméba, hogy egyszerűen nincs szívem parlagon hagyni.Pedig már idegesít is időnként. Annyiszor végiggondoltam már, mennyivel könnyebb volna csak egy, max két farmmal! Főleg, hogy a gépem is egyre lassul. Ha nem is megyek pár napig az elhagyott farmra, lelkiismeret furdalásom lesz. Kész röhej! Ilyesmi miatt??
    Meg mostanában sokat csörög a telefonom is, és ezek sem tízperces beszélgetések, de ezeket nem is bánom, hisz nekem már csak ez a mód maradt, hogy tartsam a kapcsolatot a családommal és az ismerőseimmel. Mint már egyszer említettem, reggelente 1-2 órát a lányom és a kis Hercegnő társaságában töltöm és ezeket az órákat nem adnám semmiért! A pici lányka egyre okosodik, már tudja, hogy én vagyok a "telefon mami", megismeri a hangom és "társalog" velem! Amikor a kapcsolat létrejön elkezdek beszélgetni a lányommal és bizony egy idő után a kicsi igen hangosan követeli, hogy vele is beszélgessek. Jókat nevetünk a lányommal rajta. Nap mint nap"látom" ahogy fejlődik. És ez nagyon jó! Egyre elevenebb és bizony már rosszalkodik is. Felfedezte a konnektorokat és természetesen megtalálta az egyetlen konnektort ami nincs ledugózva.A lányom napokig figyelmeztette, hogy nem szabad, de bizony kinevette Őt! És csak azért is bele akar nyúlni. Lehet, hogy amit most írok sokaknak nem fog tetszeni, de bizony a lányom rálegyintett a kicsi kezére. Másnap szinte sírva hívott fel a lányom, hogy mit is tett. Győztem őt megvigasztalni, hogy ez csak a kicsi érdekében történt. Végül is meg kell neki tanulnia, mit jelent az hogy nem szabad. Egyébként mit szólt a kicsi hozzá? -kérdeztem én. Azt mondta, hogy először nagyon meglepődött, legörbült a szája, de félúton meggondolta magát és inkább kinevette az anyját! Na ennyit a kézlegyintésről. Azóta már az a konnektor is le van dugózva, de így sem engedi a lányom hogy belenyúlkáljon, szokja meg,hogy az nem játék, hisz mehetnek olyan helyre is ahol nincs ledugózva és ezeknél a gyerekeknél elég egy pillanat és már kész is a baj!
    -------------------------------------

A farmomon a legnagyobb újságot már tudjátok, elértem a 95. szintet, Gyümölcsfák Ura lettem!
    Termelhetek babérlevelet, de nekem csak 50 millió 325 pont megszerzése után fog teremni babér!
    Ugyanis ennyi pontot kell megszereznem ahhoz hogy szintet léphessek! Még leírni is szörnyű sok.
    De mint itt mondani szoktuk, idő mint a tenger, csak türelemmel győzzük!
    Vashulladék nálam is ritka, ritkább mint a fehér holló! De azért szerencsésnek mondhatom magam, két fazékgyártó műhelyt sikerült ár összehoznom. Még két vasdarab hiányzik a harmadikhoz.
    A szigeten a 217 szintet taposom, gyömbért termesztek, hordom a Gazdakörbe. Persze most az event miatt tarolok a farmon, mindent leszedek mert bizony nagyon sok növényt kell termelni. Én nem szeretem a rövid érésidejű növényeket, sokszor kell jönni a géphez. Én nem tudok főzés vagy más egyéb munkavégzése mellett ide jönni, meg sok időt is vesz el a farmok "leszedése" újra ültetése! Így is lassan haladok a dolgommal, hátha még közben farmoznék is! Ezért jobban szeretem a hosszú érésűeket. De ez nem kívánságműsor, hisz nem is lehet mindenki érdekét figyelembe venni.
    Meg nálam az is gond, hogy kicsi a helység, le kell kapcsolnom a gépet, odább tolni, hogy egyáltalán ki tudjak menni. Működés közben nem lehet tologatni mert bizony mint kiderült az előző gépem is attól ment tönkre. Ez is akadályoz abban, hogy ideszaladgáljak mit szaladgáljak, idemásszak a géphez.

Lujza!
    Nagyon sajnálom, hogy most a csípőddel illetve a comboddal van a gond. Nagyon is tudom mit jelent ez! Nekem is vannak hasonló problémáim és bizony van olyan, hogy hosszú percekig a kínok kínját élem át mire sikerül visszajátszani a csontot az ízületi vápába. De eddig még sikerült . Kinyújtom a lábam amennyire csak bírom és tekergetem a csípőmet addig amíg vissza nem ugrik. Persze közben igen mélyen szedem a levegőt és erősen szidom a felmenőimet, hogy miért nem gyártottak inkább kisszéket helyettem!
    ------------------------------------------------
    Üdvözlöm az új tagjainkat, ha időtök engedi gyertek sűrűn, írjatok, hogy legyen mit olvasnunk. (Mondja ezt egy olyan tag, aki csak ritkán ír)

Legyen szép estétek és mindenkinek kívánok sikeres eventezést!

Eszter (Esztercsillag)

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  13. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azért jó, hogy szintet léptél, mert nem csak neked sikerélmény, hanem nekünk is jó, mert bejöttél és meséltél egy kicsit a mindennapjaidról is.

sutimami57, eva550125 és Csillagzafír kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!
    Rozika, jól megjártam én ma.Hallom a szép kis hegedűszót és le is ültem egy kicsit az avar tetejére, s belefeledkeztem a zenébe.Mire végzett a kis művész, gyorsan szaladtam is learatni.Ó de jaj szegény fejemnek, de rosszul is tettem, mert én ugyan megnéztem az óra alatt mi is van, és látom, hogy Hallowen égig érő paszuly.Bár ne tettem volna, mert később olvasom, hogy csak késve indul az új feladat.Sebaj, diridongó, soha nagyobb baj ne is történjen, igaz Pjotr, mert olvasom, Te is ebben a cipőben jártál...

Eszter, igazán jó, amikor hirt adsz magadról, mert legalább van mit olvasni, és természetesen el van nézve minden.A kishercegnő és a lányod társasága igazán jól inditja a napodat.
    A farmon már a 95-ös szintet taposod, akkor egy kicsit én is nosztalgiázom. Jó sok a pontszerzési feladat ami előtted van, de emlékezzél vissza még az őskorra, milyen hihetetlennek gondoltuk a magasabb szinteket.Aztán, ma már szinte milliókat is lehet egy nap össze kalapálni.A szigeti gyömbér az nagyon jószolgálatot fog tenni, hiszen úgy is jön a náthás, hideg idő, amikor fel lehet belőle használni, igaz csak virtuálisan, de úgy is már megszoktuk, hogy eszünk iszunk itt .

Lujza, nagyon bizom benne, hogy sikerült a csipődnél azt a huncut izületi , juj várjál megnézem, mert elfelejtettem, hogy mit is...na ja megvan az izületi tok.Szóval egész egyszerűen, remélem jobban vagy.

Sutike, rá se rántsál, majd a lábasaid aranyáron is fognak elkelni.Ha már sokat költöttél, meg is érdemled.El sem hiszem, hogy ma nyugis a napod.Ezt vajon hogyan csináltad????????

További jó játékot kivánok!

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  15. stadler42

Sziasztók !

Marika még csak te hogy le arattál, de én a nagy zűrzavarba még az eventröl se tudtam. Ez a helóvé meg a születés napom meg zavart. Mikkor Erzsike írta reggel nem arat le 2-ig, akkor kezdtem kapisgálni hogy én le maradtam valamiről. Írtam a nyugiházba de senki, majd a módi válaszolt hogy mi is lesz. Amit reggel el ültettem az maradt 17-óráig a földbe, Ilyen kevés fel röpivel még nem kezdtem, de hátha szerencsém lesz. Eszter örülök hogy be jöttél, s főleg hogy ilyen hosszú levelet írtál. A kis hercegnő már biztos nagyon aranyos, ne is sajnáld azt az időt, amit reggelente vele töltesz a telefonál.
    Lujza vigyáz magadra, és gyógyulj meg és gyere többet közénk.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Szerintem a felrepi miatt nem kell aggódnunk, meg lesz az. Én inkább a rengeteg gaz unalmassága miatt vagyok egy kicsit magam alatt... Még szerencse, hogy van mivel elfoglalni magam, míg várakozok az érésre.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

Erzsike majd meg látod ezen is túl leszünk, nekem se tetszik ez a sok növény. De mit csináljunk ez van, de a paszuly ág meg éri. HAJRÁ !

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Erzsike, ha rengeteg is ezt már megszokhattuk.Most nem hosszú érésű, igy többet kell vele foglalkozni, sebaj, ezt is megoldjátok!!
    Igen olvastam, szerencsére szóltak, és igy aztán egy kettőre összekapod magadat és már érnek is a gazok...

19. kpe59

Ezeket a mennyiségeket nem [​IMG] lehet megszokni. Egyre inkább hajlok arra, hogy megkérdezzem magamtól, hogy kell-e ez nekem?[​IMG]
    Mit látok[​IMG] : "ezt is megoldjátok!!"... Miért, te nem?

.Emama. kedveli ezt.
  20. eva550125

eva550125 Törekvő

Szerbusztok!!!Olvasgattam a leveleket,pedig tudom,illetlenség más levelébe bele olvasni,de sokat meg tudok rólatok,és hogy mi várható.Felénk szép idő volt,csak estére hült le nagyon.Ezt az óra állítást meg nehezen szokom,a szemem le ragad,és gyufám sincs itthon,hogy ki pöcköljem vele,így nincs mit tennem le kell feküdnöm,és aludni.Éjszaka általában 2 szer fel kell kelnem a kis prücsköm kelt.További kellemes estét nektek!!!!Évi.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.