Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Ez igen! És mindez hajnalok hajnalán éhomra! Már érdemes is volt felkelnemxD
    Az eszperente nyelv mindig lenyűgöz. Szerintem nincs a világon még egy ilyen sokoldalú nyelv, mint a magyar.
    Hoztam nektek egy kis reggelit. Sajna én nem tudom eszperente nyelven tálalni, de azért fogyasszátok egészséggel. Legyen szép napotok : Lujza

-elzemari-, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Péntek. Hideg. Ködös. 0 fokkal November azonnal a nyakunkon...
    Eventezek a 7 ládikánál tartanék. Köszi a hamit Lujza!

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] [​IMG] Jó reggelt !!

Lujza ! micsoda reggelit hoztál ebbe még, sütike is talál magának valót hozzá, a kávét itt hozom. Nagy köd van nálunk, de majd fel száll és ki süt a nap. Ma a papa is el indul a temetőbe, sajnos én nem birok menni de meg emlékezek itthon a szeretteimről. Még jó hogy Erzsike be cipelte a ládát, lesz bele dobálni egy kis szomorúságot és a tetején kipihenni magamat. Marika a meg emlékezés nagyon szép volt tőled köszönjük. Na megyek később jövők.

-elzemari-, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  4. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Jó reggelt!!Köszönöm a kávét,nagyon finom volt,és attól rá adásul szárnyra kaptam,és már ma kétszer arattam.De még így sem biztos,hogy végig bírom csinálni.Puszi nektek!!!!
    Köszönöm a reggelit!!!Kávéztam,reggeliztem,micsoda kényeztetés.Ezt el sem tudom hinni.Most már mivel le arattam,meg kávéztam,reggeliztem,a dili bogyókat bevettem,nincs hátra más megyek most pihizni.Nincs itt az unoka,így aztán lazítok.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  5. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jó reggelt.
    Eme remek eledel,
    Nekem reggel meg felel
    Egy remek fekete
    Ez kell nekem reggelre
    Erzsike tudom,hogy te hoztad az első ládát,az újat mellé tesszük és nem helyette,mert az ember a régi emlékeit sem dobálja ki,
    nem igaz?Meg férnek egymás mellett.
    Marika élvezettel olvasom,eme kedves versedet,remekek.
    Még mindig csak a felröppenőre várok
    Mindenkinek puszi

eva550125, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  6. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Elvonulok operába. Legyetek jók, dél körül érkezem: Lujza

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, kellemes napot!

Ez aztán a kínálat, finom kávé, ettől nyílik ki a szemem. Reggeli, valami fantasztikus, nekem valóóóóóóó

Kedves szavak, Marika versikéje, komolyan mondom, Marika, felülmulhatatlan vagy az írásaiddal, Lujza a reggelikkel, Rozika, Bíborka a kávéval, Erzsike az okosságokkal, Koppi a jó hírekkel....gratulálok, ez egy gyors lebonyolítása az eventnek...már a hetedik ablak!!

Nálam kész, nem kérek röpiket, köszönöm szépen, elixírt szeretnék, ha nem gond! :) :)

A titokólakból lett egy narancs malac, egy cica, és egy piros méhecske, na, annak örültem!

Ma el kell mennem a bankba, meg bevásárolni..minden tejfölben úszik, nem sietek, várok egy kicsit, hátha javul az idő, és el tekerek bicajjal. Utálok cipekedni. Legysen kellemes, szép napotok, és gyertek, ha tudtok, én is jövök még! :) :)

Buktácska, Csacskacica, Pjotr, Kálmán, és Mindenki, aki hiányzik, tényleg hiányzik!!!!! Mi van Veletek? Hogy vagytok? Fatther...és aki ki maradt, bocsánat érte, de várlak Benneteket!!!!

eva550125 kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Farkas, régi magyar férfinév. Azon ritka eredeti magyar nevek közé tartozik, amiket nem szorítottak ki a keresztény nevek. (Bolyai Farkas magyar matematikus)
    1902-ben ezen a napon befejeződik az első távírókábel lefektetése a Csendes-óceánon keresztül.
    1929-ben megszületett Bud Spencer (er. Carlo Pedersoli) olasz filmrendező, színész.
    1926-ban meghalt Harry Houdini (eredetileg Weisz Erik) magyar származású bűvész, szabadulóművész.
    Ma van a reformáció napja számos országban.

Lujza kérdezte, azért jelentkeztem. Már időszerű is volt másikat is hozni, mert nagyon viseltes a régi. Jól el lesznek egymás mellett...

eva550125 és .Emama. kedveli ezt.
  9. Koppi

Sziasztok !
    Elkövettem egy botorságot, mert leadtam mindent egyszerre...Még szerencse, hogy az összeset nem engedi leadni újabban a rendszer!
    Kezdhetem elölről szupi, kata, víz és ganyé...
    Így aki siet...:(

-Szamoca59- és sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

Nem tudom mennyi hiányzik még, de te ügyes vagy és gyorsan szaporítod... Van még 55 óra hátra.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. Koppi

Köszönöm a dícséretet !

10 nagyföld, minden földi jóval meghintve és már 95 darabbal rendelkezem, de már átváltottam kisföldre..

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Koppi, ilyet mi is csináltunk már..én is sokszor bénáskodok, de hamar meg szaporodik, igaz, bosszúság, de menni fog az hamar.....:) :)

eva550125 kedveli ezt.
  13. Koppi

Azóta már a fő farm is be van vetve....Mire nem jó a kacsa Kata és répásalmás csatni? :)
    Kemény bő két óra alatt be lehetett a hibát hozni..:)

Most megyek balra el, mert ugrál a porszívó..:)

14. eva550125

eva550125 Törekvő

Szia!!!Látod,én a porszívót ki kötöttem,mint régen a lovakat.Nem akarom látni sem,nem hogy húzzam vonjam.

[​IMG]Két aratás között indulok főzni.Csak bele szédülök,ebbe a tempóba.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
  16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Ma nagyon felhúztam magam !! Elmentünk vásárolni a Lidil-be . Amint leparkoltunk észrevettük ,hogy a biciklitárolóhoz ki van kötve láncon egy dalmata kinézetű kutyus . Nyugodtan ült , azt gondoltuk ,hogy a gazdája bent vásárol , de amikor kijöttünk ,és még akkor is ott volt ,akkor már gondoltuk ,hogy valaki kidobta !! Bementünk az üzletbe , kértük az eladókat , hogy mondják be , hogy jelentkezzen a kutyus gazdája ha az üzletben tartózkodik . Természetesen nem jelentkezett senki !! Többen is látták ,hogy már régóta ott van , ennivaló és víz nélkül sütött rá a nap !! Felhívtuk az állatmentőket , megvártuk ,hogy kiérjenek , elvitték szegényt , szinte reszketett örömében amikor magokkal vitték !! Remélem találnak neki egy szerető gazdát !! Hoztam egy kis délutáni frissítőt , fogyasszátok egészséggel !!

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, szép délutánt kivánok!
    Kedves Éva, lenne egy kérésem...Ha egymás után következik a leveled, kérlek vond össze, mégpedig oly módon, hogy van alul a Szerkesztés" gomb, ha arra rákattintasz, akkor tudod folytatni, ahol az előző gondolatodat abba hagytad.

De hová lett az én levelem, amit már lepötyögtem, csak egy kicsit elkalandoztam??Most már mindegy...Pedig az Ektoplazmát, mint olyant boncolgattam, de eltünt, lehet, hogy jobb is...

Biborka, sajnálatos esetet hoztál.Nagyon bizom benne, hogy ez a kutyus jó gazdához fog kerülni...

Erzsike, gratulálok az első lábasodhoz, s ezek után majd jön a következő..Most már szépen fel is ment az ára.Emlékszem, amikor nálam elkészült, nagyon alacsony volt a kikiáltási ára, és a pajtában őriztem őket.

Sutike, remélem hazafelé, már a tejfehér köd is feloszlott.Felénk is ilyen volt és el is ment a kedvem attól, hogy neki induljak a világnak, igy aztán most nézem a napsütést az ablakon keresztül.Igy jár az, aki bedől az első benyomásnak...

Jolanda,
    Egy remek desszert s egy fekete legyen neked e helyen.Megyek, kertemben kell vetnem, mert nem leszek nyertes..

Utoljára szerkesztett: 31.10.14
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Kicsit késve, de megérkeztem. Bíborka! Elhiszem, hogy felhúztad magad, engem is mindig megráz az emberi aljasság. Még szerencse, hogy arra jártatok. így legalább szegény kutyus sorsa talán jobbra fordul.
    Úgy döntöttem, visszamegyek az általános oskolába!!!! Hogyan tudtam magam 300 eventgazzal elszámolni???:cry: pedig már láttam a dícsfényt, hogy milyen ügyesen befejeztem az eventet. Most malmozhatok tovább, mire letermelem a hiányzókat. Mérgemben elmegyek és pihizek egy kicsit. Ha felébredtem, jelentkezem: Lujza

sutimami57, eva550125 és -elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rá se ránts Lujza, estére jobban világit majd az a dicsfény!!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. eva550125

eva550125 Törekvő

Szegény kutyus.Sajnos most már egyre többet lehet ilyenről hallani.Csak azt nem tudom megérteni,miért ezt válasszák az emberek,ha egyáltalán annak nevezhetőek.Annyi megoldás van,csak utána kéne járni a dolgoknak.Köszönöm a finomságokat,pihi után pont jól esett.

Lujzikám,ne mérgelődj,én még csak a 6 doboznál tartok,igaz ez téged nem vigasztal.De legalább te be tudod fejezni,még ha később is.Üdv!!Éva.

Bocsi nem tudtam,mert bevallom zöld fülű vagyok.Ígérem nem leszek zavaró,ebben a körben.

Sziasztok!!El búcsúzom,nem akarok zavaró lenni.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.