Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Figyelem! Figyelem! Szolgálati közlemény! A vérmaci is felköltözött a felhőmre, holnaptól barkácsolni szeretnék...[​IMG]

sutimami57, -Szamoca59- és brasihugi kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!!!
    Nagyon korán van,de kidobott az ágy.Nem baj,majd ebéd után beiktatok egy pihit:)
    Az eventhez hiányzik 18 felröppenő,az a reggeli aratással meg is lesz.Azután mehet a beadás...
    Délelőtt a temetőket látogatom,sajnos van kihez menni:(
    Kellemes ébredést mindenkinek!Hozok egy adag kávét is,ha kihűlne,rakjátok a mikróba;)

sutimami57, -Szamoca59- és brasihugi kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Beértek a titok ólaim és el is felejtettem őket, mert egérlyuk, rókalyuk és narancs lóistálló lett belőlük.
    Egyedül a felhősor érte meg.
    Odakint most köd és +3 fok van...
    Nekem is készül a fazék....

sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Úgy látom ma nagyon frissek voltunk !! Koppi gratulálok a fazékkészítőhöz , nekem is készülnek . Párat már piacra is dobtam , most jó ára van !! Ma nekem is sikerül befejeznem az eventet , pár gaz hiányzik !! Szép hétvégét mindenkinek !! Ez a hét is gyorsan elrohant , főleg úgy , hogy rengeteg dolgunk volt !! Holnap jön a család !! Én is hoztam egy kis kávét , fogyasszátok egészséggel !!

sutimami57 és -Szamoca59- kedveli ezt.
  5. pjotrovov

Jelentem,az event befejezve.....
    Kopi,ezek az ólak tényleg nem nagy pukkanások.Én lehet,hogy várok a kirakásukkal-hátha később jobbakat dob a gép.Vagy nagyon optimista lennék??
    Bíborka,neked is szép hétvégét!!!
    Odakinn még most kezd pirkadni és hideg van.......:(

sutimami57 kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Így van. Bár, ha összejön, még kétszer három lesz a választék. Egyenleget akkor vonok. Ez egyelőre negatív.. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó reggelt !

Hú de jó sok kávé felhozatal, gyorsan iszok is [​IMG] hogy frissen kezdjem a napot. Pjotr ! Erzsike gratulálok az event befejezéshez, akkor már ti is vígan lógatjátok a lábatokat a felhőkön. Szerintem az ólat mindegy mikor teszitek ki, el van az már akkor dőlve mikkor meg nyerjük. Nálunk nagyon ködös idő van és hideg, mindegy a farmom pajta töltögetés folyik be állt a nyugalom.

sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  8. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt.
    Bocs hogy szólok, de egyszer valahol azt olvastam, hogy már akkor eldől a titokólakról hogy mi lesz benne, amikor hozzánk kerül. remélem jól emlékszem. Nekem mosómedve, vakond és piros kaptáram lett.
    További szép napot mindenkinek.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névnap Marianna, női név a latin Marianus (magyarul Marián) férfinév latin női párjából, a Marianából eredhet, de lehet a Mariann továbbképzése is. A legtöbb nyelvben ma már a Mária és az Anna összetételének tekintik.(Sastin Marianna birkózó)
    1604-ben ezen a napon volt Shakespeare tragédiájának, az „Othello”-nak bemutatója a londoni Whitehall Palace-ban.
    1967-ben megszületett Engi Klára magyar jégtáncosnő.
    1486-ban meghalt Szapolyai Miklós erdélyi püspök.
    Ma van a keresztény országokban Mindenszentek napja: azon üdvözültek ünnepe, akiknek nincs külön emléknapjuk. Az ünnep 741-ben, III. Gergely pápa idején jelent meg először a megemlékezés napjaként, egyetemes ünneppé IV. Gergely pápa tette 844-ben. Magyarországon 2000-től munkaszüneti nap, és a veganizmus világnapja (1994 óta).

A titokólakat természetesen elfelejtettem kitenni. A farm visszaállt eredeti kerékvágásába. A spenót nem a barátom...

sutimami57, .Emama. és jolanda1948 kedveli ezt.
  10. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG] Emlékezünk szeretteinkre.

1sz farmon piros szamár,a többi futottak még kategória,2sz gólya nem rossz,stb. 3sz kakas,stb
    elég jó arány.
    Szia Hugi és Szami

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! remek a kávéfelhozatal, hoztam mellé egy kis reggelit is. na, most a két mondat között eltelt háromnegyed óra, mert közben a bátyám hívott minket Németországból, és elbeszélgettünk vele. ma már nem igen leszek, legfeljebb este, mert elindulunk a temetőkbe. Azért egy kis harapni való

Gondolom másnak is szomorkás nap ez a mai, kívánok hozzá kitartást.

12. pjotrovov

Szóval,ha már eldőlt,mi is kerül hozzám,kirakom a titokólakat.
    Emlékezzünk meg arról a 3 topic-társról is,akik már föntről mosolyognak ránk....

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sajnos nekem már sokról kell meg emlékeznem. S itt a nyugiház meg a

....láda, amibe a bánatomat bele rakhatom [​IMG] és rá ülhettek. Aki akar velem tarthat emlékezni !

15. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Veled tartok Rozika! És még biztosan sokan mások is.......

sutimami57, eva550125 és jolanda1948 kedveli ezt.
  16. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Rozika én is melléd ülök [​IMG]rájuk már ők vigyáznak.

sutimami57, eva550125 és jolanda1948 kedveli ezt.
  17. biborka63

Rozika !! Én is ráülök a ládára , van mit beleraknom , ez a nap még sokkal fájóbb mint a többi !! Amikor 5-évvel ezelőtt beteg lettem , a nővérem volt az aki talán a legtöbbet aggódott értem . Ő 42-évig az intenzív osztályon dolgozott mint részlegvezető . tudta , hogy nagyon nehéz csatákat kell megvívnom , de azt is tudta , hogy talán nem fogok győzni , bár ezt soha nem említette !! Két éve váratlanul veszítettük el , cukros volt , bekómázott , már nem tudtak rajta segíteni !! Az intenzíven feküdt , ott ahol dolgozott !! Öcsém is ott halt meg , agyvérzésben , sőt édesanyám is !! Ilyenkor mindig eszembe jut , hogy milyen kiszámíthatatlan a sors , Mindig azt gondoltam , hogy Én megyek el legelőbb !!

18. pjotrovov

Rozimama,odaülök én is,ha nem bánod.....Nekem anyu még nagyon közeli..Bár amikor ma reggel az ikebanát kivittem,nekem a mosolygós,jókedvű ember jutott eszembe.Ahogy táncolni szeretett.......Jobb szeretek így gondolni az elment szeretteimre.......Nem a betegágyon lévőre.Tudom,már jó helyen van és nem fáj semmi.
    Azért az itt maradottaknak mindig nehéz.

sutimami57, brasihugi, eva550125 és 3 más kedveli ezt.
  19. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Sok jó ember kis helyen is el fér,ott leszek én is.Együtt gyújtjuk meg az emlékezés gyertyáját,így talán könnyebb lesz.
    Aki úgy gondolja mindenki hozzon este egy gyertyát
    Pjotr érdekes módon én is mindig a vidám arcát látom a páromnak,így könnyebb

20. biborka63

Az előbb telefonált a hölgy aki elvitte a kutyust a menhelyre , hogy délelőtt elvitték a kutyust !! Remélem szerető gazdája lesz !! Én is készen vagyok az eventel !! Titokólak titokfák kirakva !! Talán szerencsém lesz , lesz kakasom , békám , sünim , ezek még nincsenek !! Igaz eddig nem sok szerencsém volt , talán most sikerül !! Jó étvágyat az ebédhez , aki már túl van rajta mint Mi , annak egészségére !! hoztam egy kis süteményt , lehet csipegetni !!

jolanda1948, sutimami57, brasihugi és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.