Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ne, hogy azt hidd, délutánra is van már elfoglaltsaágom, de nyugodt vagyok, mert másfél óra múlva érik be, addig, meg csak géphez jutok valahogy...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Kopi ! valóban nagyon megható történet, nekem meg még jobban mert már én is csak az öregek táborához tartozok. S mostanában egyre jobban el gondolkozók, hogy a papával nagyon egymásra vagyunk utalva. Igaz van egy lányom de ők is egy család, és a mai világban bizony dolgozniuk kell hogy meg éljenek. Ez nem azt jelenti, hogy nem segítenek, de a papa csak velem foglalkozik mivel ő jobb erőben van mint én.

Anycii ! örülök hogy mihozzánk jöttél, mert nagyon jó kis csapatba csöppentél. Én Rozimama vagyok, és nagyon szerettem ezt a játékot. Szeretném ha minél többet jönnél közénk, s mesélnél magadról.

-Szamoca59- és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 5.11.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia !! Akkor mára is megvolt a programod !! Minket is láthattál volna a Debreceni klinikán , mert egy évig szinte naponta jártunk !! Nálunk a papa tutujgatott , most is ez a helyzet !! Nélküle talán meg sem gyógyultam volna !! Az első vizsgálatnál idegességünkben nem figyeltük , hogy az első fél óra ingyenes parkolás után milyen óriási parkolási díjak vannak !! Akkor esett le az állunk amikor végeztünk a vizsgálatokkal és közölte a parkolós fickó , az ablakon keresztül , hogy 5600-forint !! Szerencsére amikor a kezelésekre jártunk , egy évig nem kellett parkolási díjat fizetni amikor bent parkoltunk !!
    Én még eddig nem csináltam a képregény eventet , de talán ebbe belekezdek !!

-Szamoca59- és sutimami57 kedveli ezt.
  5. Koppi

sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Az én szokásos eventgaz termelési módszeremmel csak úgy jön össze 24 óra alatt a 60.000 tp, ha tp növelő terméket használok.
    A komfortot nem számoltam, de biztos ahhoz sem árt tp növelő terméket fogyasztani...

sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

Erzsike ezt jobban ki fejthetnéd nekünk, hogy is jön össze a 60. 000 tp érő növény 24-ó alatt és melyikből.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Számolgattam. Szerintem ez nem jön össze sehogy 24 óra alatt.A 8 órásból 6 aratás, még az sincs annyi,és két nap. Nem lehet, hogy el írtak valamit??????

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Minden TP növelő használható lesz az eventnövényekhez, a jelen állás szerint:

-Húsvéti lekvár
    -Édes rózsalekvár
    -Répás kenyér
    -Tavaszi koszorú
    -Cukkínis almatorta
    -Makkos mókus
    -Hódok péksége
    -Házi sárkány
    -A bagoly fája
    -Varjúfa
    -Unikornis
    -Kacsa Kata szupertrágya
    -Egyéb TP szorzó jutalmak, mint pl. Rackó ajándéka, Szuperszomszéd ajándéka, Keréken nyerhető TP bónusz

-Szamoca59- kedveli ezt.
  10. biborka63

Én is számolgattam , de sehogy sem jön ki !! Igaz Én csak az első növényeket szoktam 2x2-es földbe rakni , utána 1x1-esbe ültetek !! Valaki tudja , hogy a répás kenyér az eventnövényeknél is több tapasztalatpontot ad ? Eddig még soha nem csináltam ezt a képregény eventet , most gondoltam rá , hogy belefogok , de az első lépésnél már felakadtam . Valaki majd kiokosít bennünket !!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pont feletted van a válaszom erre a kérdéskörre.

12. Koppi

Én az elsőket mindig nagy földbe ültetem. Beérés után váltok "kisföldre" De addig megszórom minden földi jóval...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Mi is ezt tesszük, mert így érdemes. :) :)

Végig olvastam a csevegőt, ott aztán minden féle variációt kitárgyaltak a gazdák.

Lehet választani, kinek mi a szimpatikusabb. Nem semmi lesz, az biztos. Jó az event leírás, lehet agyalni, ügyeskedi, nagyon jók a nyeremények is, szerintem, de elég húzós lesz. Az első feladat mindenképpen.

A kicsi farmon nem kezdem el,az már biztos, mert ott nem tudom az első ablakot sem emg csinálni, a nagyon el kezdem, és be is akarom fejezni. Mindenki el veszett........:) :) :)

.sutimami. kedveli ezt.
  14. stadler42

[​IMG] Helló én itt vagyok, de úgy látszik mindenki oszt szorozz. Én bele kezdeni bele kezdek, de nem tudom végig tudom e csinálni. Várom a kórházból a telefont, 2-3 napra be kell a műtét előtt feküdnöm kivizsgálásra. Lehet hogy még kész is leszek vele, mire majd telefonálnak. Úgy hogy én készen létbe vagyok, nem is tudok oda figyelni hogy is kék csinálni. Na de majd lesz valahogy, menet közben derül ki.

.sutimami., eva550125 és -Szamoca59- kedveli ezt.
  15. biborka63

Szia !! Köszönöm a választ !! Amikor elkezdtem beírni a fórumba , akkor még nem volt ott a Te beírásod !! Így már értek mindent !!

.sutimami. kedveli ezt.
  16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sázép jó estét mindenkinek!

Egy kicsit bekukkantok, mert lent vagyunk a férjemmel Kehidadkustányban.
    (nekünk lent.....))))

Hátfőn jöttünk, és sajnos holnap már megyünk is haza....

Nagyon sok mindent, megnéztünk a környéken, sokat kirándultunk.... Csodás 20-23 fok volt tegnap is. Bár tegnap Sümegen a várban olyan szélvihar volt, hogy a fénygépező gépet is majdnem kivitte a kezemből.
    Jártunk a Deák kúrián, megmásztuk és végig jártuk a Sümegi várat, a Lovag étterem alsó színtjét is ahol kb 500-600 vendég fér be a lovagi torna bemutatón.

Kallósdon megnéztük a Szent Anna Kerektemplomot.
    Erről egy kicsit többet is bemutatok Nektek, mert egy különleges régi építmény:

A Kallósdi Szent -Anna templom országosan is jelentős műemlék, az Árpád-kori kerektemplomok egyik jelentős képviselője.
    Minden évben számos turista keresi fel miatta Zala egyik mellékvölgyében megbújó. 100 -nál is kevesebb lakosú falut.
    Érdekessége, hogy kívül féloszlopok tagolják, belsejében pedig hat csúcsíves ülőfülke van.
    A templom az 1200 as évekből maradt fent.

A fából készült karzatra a falba épített lépcsőn lehet feljutni.
    berendezése nincs. Egyszerű oltárképe a templom névadóját, Szent Annát ábrázolja.

Ezt a rövid kis ismertetőt, egy találjuk a környéket bemutató szóró lapon.

Én nem tudtam volna ilyen szépen és szakszerűen leírni.:)))

Akinek van Facéje, meg is nézheti, mert tettem fel képeket.

Egy keveset olvastam,: Koppi! Megható lehetett a látvány..... mert egyre kevesebb az emberekben a jóindulat....(tisztelet a kivételnek)

Rozika! Ez már jó hír, ha már a műtét előtti "felmérésre" hívnak be. Szurkolok.

Bocs a többiektől, de majd otthonról többet írok....

Sziasztok, jó éjt. Jutus

17. kpe59

Bocsi, nem jártam erre, de látom közben kaptatok segítséget -East17- moditól...
    Tulajdonképpen mindegy melyik gazat termeled, a lényeg, hogy pontosan arass minél többször a 24 óra alatt és egyél annyi tp növelő terméket, amennyit tudsz. Én a szuper trágyával csak a felszaporításnál számoltam, később nem akarom használni.
    Saccolásom szerint a 8 órás gazat megfelelő termékekkel, 776 miniparcellán háromszor, a 4 órást ötször kell aratni ahhoz, hogy meg legyen a 60 ezer tp. (Vagy az egyiket, vagy a másikat, vegyesen is jó.)
    Ha valamit elszámoltam, azt tudjátok be annak, hogy most nem egészen itt jár az eszem...[​IMG]

A spenót nemesítést 43 alkalommal kellett indítanom, mire meg lett az a két bónusz, ami nekem kell... (Összesen hat bónuszt adott.) Gondoltátok volna, hogy minderre csak 6.400 növényt használtam el? Egyet sem vettem a piacon, mind magam termeltem.
    Folytatom a harcot [​IMG] a nőszirommal, ott három bónusz a cél.

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  18. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szép jó reggelt nektek!!Remélem,mindenki gyógyulgat,és aki egészséges volt,az nem esett bele semmi betegségbe.

.sutimami. kedveli ezt.
  19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Jó reggelt mindenkinek! Éva, kösz a kávét, kortyoltam belőle. Ma megint menő manó leszek délelőtt,(többek közt temetésre kell mennem) de eventkezdésre megérkezem.
    Nálunk 15 fok van, és szakad az eső. :( Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap.

.sutimami. és eva550125 kedveli ezt.
  20. eva550125

eva550125 Törekvő

Szia!!Hát azt mondom,hogy ez nem mondható jó napnak,ha temetésre kell menni,hozzá társulva az esőt.Már én fázok.Öltözz fel jó,mert könnyen meg lehet fázni.Köszönöm a reggelit,falatoztanm belőle,és még a kis prücskömnek is izlett.

Szia!!Hát ez nem jó,hogy korházba kell be feküdnöd.Szorítok neked,hogy minden rendben legyen!!

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.14
    .sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.