Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Lénárd, germán eredetű férfinév, a Leonárd régi magyar változata. (Leonardo da Vinci olasz festő, szobrász, építész, feltaláló)
    1966-ban átadják az EMKE aluljárót Budapesten, a Blaha Lujza téren.
    1814-ben megszületett Ganz Ábrahám a magyar nehézipar egyik megteremtője, vasöntőmester, gyáros.
    1725-ben meghalt Gróf Bercsényi Miklós magyar kuruc tábornok, Rákóczi főhadparancsnoka.
    Ma Nemzetközi nap van a környezet háború és fegyveres konfliktus során történő kifosztásának megelőzéséért és a Kőszegi Királynap – Kőszeg város ünnepe.

A farmon elintéztem mindent, amit lehetett, kettőig semmi dolgom a gazdaságban...

.Emama., .sutimami. és eva550125 kedveli ezt.
  2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép Őszi napot kívánok mindenkinek !! Köszönöm a kávét és a finom reggelit !! Én reggel óta csak számolok , de sehogyan sem boldogulok !! Rájöttem ezt a Képregény eventet nem az Én pénztálcámnak találták ki !! Igaz meglehetne a 60 000 -tp értékű gaz , de csak akkor , ha mindent leszednék a földekről , mert akkor lenne meg a 776 miniparcella , az aratással is gondom lenne , mert szuper trágya nélkül lehetetlen annyiszor aratni !! Én éjszaka nem kelek fel aratni !! Előbb meg kellene termelni azt a rengeteg gazt amit el kellene ültetni , hogy meglegyen a 60 000 tp a leadáshoz !! Ez van , ezt kell szeretni !! A következő event talán jobban bejön nekem is !!

.sutimami. és eva550125 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Hát bizony nem igen jó, hogy kórházban kell mennem. De az a tudat hogy utána hátha tudnék menni megvigasztal. A kávét köszi [​IMG] finom volt.

Lujza a reggelidből csíptem egy keveset, de majd jön sütike ! és le csap a kolbászra. A temetésen majd túl leszel, csak siess haza az event kezdésre.

Biborka ! én minden eventnél pakolok, le tarolók mindent mint majd most is. Igaz sz.trágyában nincs hiányom, se kacsa Katában. Mert vannak nagy fáim amik termelik, várom a telefont de amilyen gyorsan haladnak az egészség ügyben. Talán még be is tudom fejezni, és ezek az eventek nekem kihívást jelentenek. További szép és tartalmas napot kívánok.

.sutimami. kedveli ezt.
  4. biborka63

Szia Rozika !! Szorítok , hogy telefonáljanak , hogy menned kell a műtétre , pont eleget vártál már rá !! Műtét utn sokkal könnyebb lesz a járás !! Az egészségügy sem úgy működik már mint akkor amikor Én dolgoztam !! Sok sikert az eventhez !! Én is próbálkoznék , de nem sok szupertrágyám van , Kacsa Katám is nagyon kevés van, így ez az event nekem felejtős !lusta vagyok mindig szedegetni , majd visszarakni az összes kirakott dolgokat !! Nagy fából is csak egy van ami sz.szápot ad , Kacsa Kata három !! Legyen szép napotok !! Felénk süt a napocska !!

.sutimami. kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ebbe a pillanatban kaptam a telefont, 19-én kell befeküdnöm kivizsgálásra. És ha minden oké 25-é lesz a műtét, most a jobb lábamban kapom az térdprotézist, majd ha meggyógyulok akkor a bal lábamban. Ha meg érem de reménykedek, a remény hal meg utoljára.

.sutimami. kedveli ezt.
  6. kpe59

Az összes szurkolásom veled lesz...[​IMG]

.sutimami. kedveli ezt.
  7. biborka63

Persze , hogy megéred , ne is gondolj ilyenekre !! Mi mindannyian szorítunk neked !! Így betudod fejezni ezt az eventet is !! Engem is zseníroz , mert tényleg jó dolgokat ad , de most ezt kihagyom !! Jó étvágyat az ebédhez !! Én ma rakott karfiolt készítettem , leves maradt tegnapról !!

.sutimami. kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttem a temetésről, már csak egy utam van, a tesómat kell negyed kettőre kezelésre vinni. Utána lefekszem, és kizárólag csak aratás miatt vagyok hajlandó felkelni!!!!!!
    Rozika! örülök, hogy lassan meglesz a fránya műtét, akkor már látható lesz az alagút vége, hogy a fájdalom elmúlik .Nagyon, nagyon szorítunk neked a tesómmal.
    Kiváncsi vagyok erre az eventre. Szerintem érdekes lesz

.sutimami. kedveli ezt.
  9. kpe59

.sutimami. kedveli ezt.
  10. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Befutottam, szokás szerint....hát, a kolbászt el csentem, ami maradt belőle, köszi, lányok! :D :D Ha kolbászt, látok, megveszek...:) :) :) Egész nap úton voltam, reggel jött a drága sógorom, megint osztani kellett neki az észt, minden bajára van. Utána el mentem hamar a boltba, persze, hogy össze futottam a számítógépes barátommal, és be kellett mennem hozzá......szegény feje, neki is osztottam az észt...vajon, így marad még nekem is, ha mindenkinek osztogatom? Nagy nehezen haza értem, természetesen megáztam.....futás ebédet főzni, Burgonya leves volt kolbásszal..:) :) és almás pite, a férjem hozott almát, muszáj volt meg csinálni. Utána hamar mosogatás, végig takarítottam a házat, olyan villámgyorsan, és most itt vagyok.

A kicsi farmon tyukok vannak, termelik a kincseket...várprojekt..:D :D :D Muszáj, mert ki vittem a piacra a csacsimat, és nem vitték el..:( :( Hülyeség volt, de egy dologra még ez a játék sem tudott megtanítani, a türelemre...ebből nekem nagyon keveset osztottak, sajna........Így itt, ezen a farmon nem eventezek, csinálok, amihez éppen kedvem lesz.....

A nagy farm várja a két órát, remélem, rendesen indul minden. Kihívás lesz, de meg fogjuk tudni csinálni, biztos vagyok benne.

Rozika! Örülök neki, hogy van végre időpontod, így közelebb kerültél a műtéthez. Biztosan sikerülni fog, és utána nagyon jó lesz, lehet, hogy a tavaszi farmtalálkozón már ölelhetünk Téged is!! Nagyon szeretném.....:) Csak most nagyon kell vigyáznod magadra, mert ha beüt egy nátha, vagy valami hasonló, akkor megint csúszik, és jobb minél előbb túl lenni rajta. :)

Most el megyek kicsit körülnézek a kicsi farmon, aztán ugrás fejest a mély vízbe!!! Szép délutánt, jó eventkezdést!

11. kpe59

12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Ügyes vagy Erzsike!
    Event elindítva, aztán majd meglátjuk........

sutimami57 kedveli ezt.
  13. biborka63

Én nem kezdtem el ezt az eventet , de eddig sem csináltam belőle egyet sem !! Amit sajnálok , hogy nem lesz meg az a Szárnybontogató ezt adja az utolsó feladatban . Ráadásul nem is egyet , egyenesen hármat , de reménykedem , hogy cserenapon tudok majd egyet szerezni !! Most :cry::cry:kicsit depis lettem !! Igaz az idő is elég vacak , nincs semmihez kedvem !! Szorítok azoknak akik elkezdték az eventet !! Sikeres befejezést mindenkinek !!

sutimami57 kedveli ezt.
  14. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Még el sem kezdtem, már el is rontottam:cry::cry::cry:
    A Csipikén a gépet nyomtam meg ültetéshez, naná, hogy a kis kockákra rakta ki az 5 db-ot:mad:

Bíborka! Miért nem csinálod az eventeket?????????

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  15. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Minden nap olvasgatok picit nálatok, de most pár szóra be is jelentkezem :)

Szia Erzsike! :) Csinosakat készítesz, a türelmedhez és a kitartásodhoz gratulálok! :) Ilyen tömegben egyformát legyártani nem lehet könnyű, csodálnám, ha még nem utáltad volna meg ezt az anyagot.[​IMG] Elég szemkápráztató (bár szép) a színe. Dolgozni nem lehet vele könnyű.

Én elkezdtem az evnetet, reményeim szerint holnap reggel már az első feladatot indítani tudom. Hajrá mindenkinek!!! ;)
    (Tegnap nálunk megíírtam, hogy lehet szerintem nagyon hamar beadni a 60 ezer TP értékű növényt, azt a módszert fogom követni is.)

16. biborka63

Szia Lujza !! Nincs szopertrágyám sem Kacsa Katám , sem tp-növelőim , így semmi esélyem nincs az event befejezéséhez , még az első feladaton sem jutok túl !!

17. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Nem szoktál tyúkozni? Azzal lehet a leggyorsabban CSP-t keresni, és akkor meg tudsz venni sok mindent. Én ezt Erzsikétől tanultam

18. kpe59

A valóságban sokkal szebb színű ez...
    Nem mind ilyen szín és anyag. Nyolc méret, nyolc szín, öt különböző anyag. Ez az egyik fazon, a másikat elfelejtettem lefényképezni, azon nincs gallér és más a zseb.
    Jaaa, és nem utálom... Csak egyet közülük...[​IMG]

19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Az még valahogy azért tán könnyebb ha ennyi színben van, és még más fazon is van. Nem annyira unalmas, egy kaptafa az összes. Akkor viszont arra kell vigyázni, nehogy más anyagból kerüljön bele ujj vagy gallér ;)xD
    Viccet félretéve arra tényleg figyelni kell, hogy a méretek ne keveredjenek össze. Jó összetett feladat és rengeteg. Lassan azért a finisbe fordulsz :)

20. biborka63

Nincs kirakva egy darab tyúkom sem , amióta tojásfáim vannak !! Talán még is ki kellene tennem pár tyúkocskát !! Mindegy ezt már amúgy is bebuktam !!
    Erzsike !! Gratulálok ügyes vagy , elegáns a blézer !!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.