Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ne csak egy két tyúkot rakjál ki, hanem mindenhova, ahol nem termelsz fontos dolgokat... Amikor 150 csp felett van a trágya ára, óránként viheted a piacra és gazdagodhatsz meg...
    (Gondolom nem bontod le a farmod, de 128 tyúkól fér ki a három területre.)
    A blézer nekem is tetszik...[​IMG]

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én ist csinálom, na meg a tyúkokat 500-asával teszem ki a piacra, és elviszik mint a cukrot. Bíborka,próbáld csak ki, nagyon megéri

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Erzsike, nagyon ügyes vagy, tényleg gyönyörű munka...én is varrok, de nem ilyen szépen..:D :D
    Bíborka! Ha nem tudod megcsinálni a 60.000 tp-vel az első ablakot, akkor is mehetsz tovább, csak arra az egy feladatra kevesebb ajándékot kapsz, de semmi nem veszik el, és el tudsz érni a műhelyes ólakig...:) :) :)

Ema, be néztem a szomszédba, de nem találtam az üzit, ahol el mondtad a jó módszert....vissza kellene olvasnom, de arra nem volt még időm, de pótolom....engem is érdekel a dolog..:D :D :D

A
    Azt az egyet miért nem szereted????? :)

brasihugi kedveli ezt.
  4. kpe59

Ez a szakmának a logisztikai része, amivel nem untatnék senkit, de nem fordulhat elő, hogy összekeveredjenek. Vagy ha igen, az a saját hü...ségünk...[​IMG]

Mert nagyon vastag és a gép is erőlködik vele, nem csak én... Ránézésre viszont nagyon kellemes, színre és anyagra is, ezért meg van neki bocsátva...[​IMG]

eva550125, sutimami57 és brasihugi kedveli ezt.
  5. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Ügyes vagy Erzsike! Ilyen gyönyörűen varrni, szabni ,minden elismerésem a tiéd. Én csak hasfalat , meg bőrt tudok varrni (meg egyéb belső szerveket :))

eva550125 és brasihugi kedveli ezt.
  6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Az eventet elindítottam. Estére már az összes farmon 1x1-s vetek.

Jutus olvasom jól éreztétek magatokat, és nagyon szép helyeken jártál. Magyarországon is vannak nagyon érdekes és csodálatos helyek. Sajnos kevesen ismerik jó hogy legalább a katalógusból hoztál nekünk egy kis ízelítőt.

Erzsike
    remek varrónő vagy. Nekem is nagyon tetszenek a blézerek, szeretem is őket öltöztetnek.

Lujza
    a te varrásod is fontos, és azt is ellehet csúfítani. Oda is remek stabil kéz kell.

Most rohanok, mert a gyerekek táncolnak egy előadáson és megígértem, hogy ott leszek.

Mindenkinek jó eventezést.

eva550125 kedveli ezt.
  7. kpe59

A te varrásod hasznosabb...[​IMG]

eva550125 és brasihugi kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erzsike nagyon jól néznek ki, még én is elfogadnék belőle egyet. Eböl a színből ami a foton van

Lujza azért a te varrásaid is nagyon hasznosak, és néha életmentőek.

Biztos oda érsz még, és élvezhetted unokád táncolását.

Estére remélem nekem is tele lesznek a kis földjeim.

9. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Mit ér egy összevarrt bőr, ha nincs felett ruha. Szerintem mindegyik nagyon hasznos, és minden munkának megvan a maga rendeltetése.

eva550125 kedveli ezt.
  10. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép estét Kedveskéim!

Megjöttem a betegszabadságról, ha a nyüglődést, nyöszörgést és néha egy-egy fájdalmas felkiáltást szabadságnak lehet nevezni. Ma már többet mozogtam és besegitettem szegény tatának a konyhában, mert ahogy észrevettem, már kezdett elege lenni a konyhatündéri tevékenységből. Nagyon finomakat tud főzni, de ez nála kedv kérdése, ami kényszer, az már nem megy olyan jól. Igaz, ő sincs valami fényesen, ráadásul a menés mindenféle után és az anyagbeszerzés is az ő feladata már évek óta. Azért átvészeltük ezt a bő hetet is és remélem, a kinok már odébb álltak.

Elolvastam az event leirását és legyengült porhüvelyem majd elalélt a tartalmától, igy még egyszer nekiveselkedtem az olvasásnak. Másodikra már nem tűnt olyan rémesnek, csak birjam derékkal a sok ülést a gép előtt, mig megtermelem ezt a rengeteg gazt. Ha pedig nem sikerül, akkor ahogy a mondás tartja, több is veszett Mohácsnál.

A betegeknek mielőbbi gyógyulást, más mindenkinek sikeres eventezést kivánok Ági

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Köszi Hugikám!
    Ezek szerint mégsem vagyok láthatatlan!:))

Élvezd az unokák táncolását!

Rozika! Most már csak kitartást Neked, mert végre jön a műtét!

Minden ügyes kezűnek jó varrást!

Sikeres termelést! Jutus

brasihugi, pm444 és eva550125 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Én akkor vagyok így, ha farmert varrok...azt sem szeretem. Igazából nem is szeretek varrni, mert két évig normáztam a varrodában..:D :D :D DE meg varrok mindent, ha kell...:) :)

Ági! Neked is mielőbbi gyógyulást, jobbulást kívánok, és remélem, ki fogod bírni a gép előtti hajszát...sok sikert kívánok!

Jutus! Jó látni, hogy befutottál! Otthon vagytok már? Nagyon jók a képeid, szép helyeken jártatok! Biztosan, nagyon kellemes kikapcsolódás volt!

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jutus! Nem vagy láthatatlan. Én is megnéztem a képeket, és nagyon jó felvételek. Csak nem mindig reagálok le mindent, mert mérhetetlen szenilitásomnak köszönhetően, visszaolvasás után, mire elkezdek írni a felét elfelejtem annak,amit akartam mondani. :(

14. kpe59

... de minek a ruha, ha lyukas a koma...???[​IMG](Jujj, ez még nekem is fájt...)

Most meg gróf lettem... Még ha grófné lenne... Vagy grófnő...

Azt hiszem valami megártott nekem délután...[​IMG]

Amice54, brasihugi, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

:D:D:D:D Ez tetszett!!!!!!

16. kpe59

17. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Sziasztok!!Most jutottam ide,de látom jól vagytok,aminek örülök.El kezdtem én is ezt a feladat sort,már előre látom,hogy ezzel nem leszek megint készen.További szép estét kívánok,és jó álmokat,aki készül feküdni,mert én igen.Üdv!!Nektek!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Neked is jó éjszakát, szép álmokat! Azért az elején már ne add fel, semmi nem lehetetlen!! :) :)

Most akkor nem lehet indítani a számlálót, gondolom?? Nem tudtok még semmit?

eva550125 kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Hivatalos értesítés még nem érkezett a hiba kijavításának állapotáról.

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Szia! Köszönöm szépen a válaszodat. Akkor nem indítom addig, amíg nem tudunk biztosat.

eva550125 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.