Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A titokólak beéréséig van annyi idő. ..
    Az utolsó ablakhoz, most érik az utolsó 384 gaz mag és kell még vagy 300 lámpa...

---------------------------------------------------------------------
    Egy róka és egy gólya lett. Nagyon örülök, [​IMG] mert gólyám még nem volt...

eva550125 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Gratulálok Erzsike ugyan az lett mint nekem, kíváncsi leszek a bónusz kód mi lesz.

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  3. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Marika, mivel mi nem is vagyunk "függők", csak lógók, talán pár napig kibirnánk, de utána már keringenénk a gép körül és ha nyilvánosan vállaltuk az internetnéküliséget, alig várnánk, hogy a tanuk valamerre másfelé lennének és gyorsan kapcsolnánk is be a gépet. A múlt héten két napig, amig mozogni is alig tudtam, nem is hiányoltam, de amikor már pár percre fel tudtam ülni, első dolgom volt, hogy gyorsan learassak az elgazosodás előtti utolsó másodpercben és váltottam át csillagos földre, ,hogy kibirja a farmom nélkülem is pár napig.
    Nagy úr a kényszer, de a függőség még nagyobb lett.

Még kell kétezer szemnyi mák, de azt holnap termelem le, most a lehető leghosszabb érésidejű növényeket ültettem el, hogy azokat a csili-vili füzéreket is össze tudjam gyűjteni. Még kétszáz felett hiányzik mind a két farmon. Remélem szerdáig azért összejön.
    A fákból a nyanyuson lett cukor, ujjas juhar, XL-es dió, XXL-es tölgy és el sem fogjátok hinni, de lett egy XXL-es szivarfám is.
    Itt lett egy só, ujjas juhar, XL-es fenyő, XL-es tölgy és egy naspolya,ami még nem volt.
    Az ólakat most tettem ki, majd este kiderül, mi is lakozik bennük.

Az idő igen szomorúságos lett.

Legyen kellemes a délutánotok Ági

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Marika! Most lassítok! Gyerekek még úton vannak, aztán bele hasítunk az éjszakába. Holnap pihenek, komolyan mondom. Néha a sok kéz is kevés, mert ha mind a kettő, meg a lábam, meg ami használható, be van fogva, akkor még kellene pár épkézláb végtag.....:D :D Látom, azért lettek jó ólak, és fák is. Nálam a fák sem jöttek össze, a két pocok meg pláne nem.......nem baj, minden nem lehet happy.......

5. eva550125

eva550125 Törekvő

http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/1001-2000/1284.gif

Szerbusztok!!Látom,el vagyunk látva minden finomsággal,ezért én már nem hoztam ételt,italt.Inkább hoztam egy szerencse hozó macikát.Nekem még a harmadik szinthez 100 fel röppenőm hiányzik,úgy hogy éjszakára hosszút ültetek,majd a holnap folyamán le aratok.

A kép linkre cserélése /Laboviti/

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ágika, ám ha nem lelünk erre a játékra és a fórumra, akkor nem biztos, hogy ekkora elánnal lennénk minden nap itt.Az igaz, hogy sok mindenben a segitségemre van máskor is, mert ha csak azt nézem, hogy egy pillanat alatt meg tudok nézni egy adatot, vagy egy buszjáratot vagy egy régen látott ismerőst meglelek.Szóval jó hogy van, és nagy kár lenne, ha nem ismerném...

Sutike, buli is lesz??Húha, akkor jó szórakozást kivánok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

Valóban ránk fér ez a szerencse hozó macika, a lámpafüzér érdekében.

Szerintem mindnyájunknak hiányozna, már a számító gép, ha nem lenne. Kíváncsi leszek ha meggyógyulók érdekel e ennyire, vagy menő manó leszek. Igaz nem csak a farmot csinálom, szerettek keresgélni is rajta.
    Sütike jó szórakozást kívánok nektek.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

Hát, nekem is hiányozna nagyon a számítógép, főleg, amikor nagyon nem sikerülnek a dolgok...fiamék most mentek el, mert a menyem belázasodott, és át vitte az ügyeletre. Lányom még nem ért haza Stuttgartból. Remélem, nincs semmi baj, és jól alakulnak a dolgok. Bulit nem terveztünk, de ha itt vannak a gyerekek együtt, akkor késő éjszakáig szoktunk beszélgetni, van, hogy társasozunk, jól érezzük magunkat. Hát, ez most nem jött össze. Így, még jó, hogy van net........

Benéztem a farmra is, most megyek a kicsire. Még mindig kell 200 röpi, de ezután aratom a hagymát.

stadler42 kedveli ezt.
  9. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Köszönöm, isteni finom volt :)
    Kellemes estét mindenkinek !
    Már én is csak a felröppenőkre várok. Jó lenne, ha összejönne. Most kiszámoltam: 10 órásokat ültettem. Holnap reggel vetek hosszabb idejűeket, mert nem leszek napközben gépnél, csak este. :)
    Jó lenne, ha összejönne a felröppenő :)
    Úgy látom mindenkinél ez a szűk keresztmetszet ....

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.11.14
    sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  10. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Sziasztok,ismételten.Vissza jöttem,hogy jó éjszakát kívánjak nektek!Nekem vége tért a móka mára,a picurt haza vitték,de már úgy meg szoktam az itt létét,hogy még ijenkor is ránézek az ágyikójára,hogy be van e takarva.Ez már egy meg szokás.Holnap jövök ,ha nem untatlak benneteket.Puszi mindenkinek!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Dehogy untatsz minket! Akkor is olvasunk Téged, ha éppen nem kerül vissza válasz, én is csak rohanok mostanában..meg mikor nem...:D De jó látni, hogy itt vagytok, meg vagytok, minél többen....mint a híradást, én is most az eventet hajtom, még 125 röppentyű kell....

eva550125 kedveli ezt.
  12. Amice54

Amice54 Járnitanuló

Annyi tuti meglesz! :)

13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Kedves Amice! Nagyon szívesen máskor is!

Erzsiker, Marcsi! Én erről beszélek!
    ;) Nem mindig ülünk a gép előtt és mégis mindig kész van az event, bármilyen kacifántosra is tervezik mostanában....!!!!
    Hát, igen voltam, voltam csodás helyeken....... a teliholdas eventet nem is csináltam..... M á r n e m
    izgat, ha lemaradok ilyenekről...:):D

Én mostanában annyiban változtam, hogy már n e m görcsölök, hogy a végére érjek.....
    Kevés a repkedő,?......... kevés....... ha lesz elég befejezem, ha nem nem........

Eva! Szerintem sem untatsz senkit. Én is megnéztem a torta alkotásaidat. Művésziek! Nagyon ügyes és kreatív vagy!
    Jó pár óra lehet egy ilyen torta készítés?!

További kellemes pihenést és jó éjszakát mindenkinek . Jutus

Tehát már én állok máshogy az akciókhoz! ;)

Gratulálok mindenkinek, ha jól haladt.

14. stadler42

Beugrottam jó éjt kívánni.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hűű de rég jártam itt. Csak beugrottam,hogy hozzak nektek egy csokor virágot, hisz olyan szép időnk van. :) Tegyétek gyorsan vázába. :)

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57, eva550125 és Ninett79 kedveli ezt.
  17. Amice54

Amice54 Járnitanuló

nyugodalmas jó éjt kívánok mindenkinek !

sutimami57 kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizony ám, a tiszteletetkre hoztam :)

19. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szép jó reggelt mindenkinek!!Hoztam nektek,egy kis kávét,hogy fel frissüljetek,az álmos szemek ki nyíljanak,és kezdjük megint a napot friss erővel.Igaz,én már 3 órakor fel keltem,de majd délben be hozom a ki esett órákat.A kis prücskömet tegnap haza vitték,csütörtökig nyugdíjas vagyok,és utánna gyesre megyek megint.Vagyis vasárnapig megint az enyém.De nem bánom,mert anyira kis maki,hogy csak bazsajogni lehet rajta.További kellemes napot!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, jobb reggelt mint nekem a Farmon!

Ugyanis (bár nem vártam sokat, de még ezt is alulmúlta a titokól amit kaptam), 1 sárga kecskeól, 1 narancspulykaól 1 sima vakond és valamilyen sima ól lett. Meg sem néztem, hogy mi. Kivágtam, mint azt a bizonyost..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.