Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG] Na végre,ilyen hangulatba vagyok mert sikerült a kép.
    Lujzi népes tábor volt ott így elhiszem,hogy jó volt a hangulat
    Jajjjj majd el felejtem mind a 3 farm kész.Cavintont én is bevettem

stadler42 kedveli ezt.
  2. -Szamoca59-

-Szamoca59- Utánpótlás-írogató

Örülök neki hogy ilyen jó kedved van estére én is befejezem az eventet.

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jolanda

[​IMG] nálam is üzemel a felhősor. Ezt is meg csináltuk, nem tudom a többiek hol vannak. Pjotr nem tudom kell e a logó képed de ide hoztam neked. [​IMG]

Sütike boldog névnapot kívánok.

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Rozika, köszönöm szépen ezt a csodaszép csokrot! Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet igaziból kinyomtatni, na, és persze, mikor a finom étkek, kolbászok sorakoznak a nyugiház asztalán. Nagyon szép a csokor, kedvencem...)
    Örülök, hogy jó hangulatban vagytok, éa be is fejeztétek az eventet! A fő farmon már tegnap be fejeztem én is, a kicsin reggelre meg lesznek a gazak, de a röpiből még sok kell, majd, ha muszáj, bevetem a praktikákat.

Nagyon sokat dolgoztam ma is, de egyszerűen nem tudok leállni, amíg látom a sok munkát, mindig meg vár. Ma már csak pakolászok, meg a kimosott ruhákat szedem le az udvari szárítótól.
    Kellemes délutánt !

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] Sütike

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

Köszönöm szépen, Hugi! Édes a kis sünike..)

7. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sütike !! Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok !! Sok szeretettel !!

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Erika, hogy holnap el ne felejtsem, nagyon sok szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából.
    http://www.freyavirag.hu/files/images/nagykep17.jpg

Kedves drága Ildikó, ha megveszek sem tudom, hogy ki vagy...de nagyon örülök, hogy ha tudtam segiteni...Biztosan itt van nálam Szenili néni, csak nem vettem észre.

Jolandám, semmiség csak tegnap az idézésed volt és semmi beirás, arra irtam, de már nincsen jelentősége..

Incimamai, most akkor hol van az ijverseny??A divatbemutatóra már sorban állnak a bannerek és szeretnének felvonulni.

Szerencsére készen vagyok az eventel, és már a babszáron is elrendeződtek az odavalók.Ijjászat felállitva, a kardpárbaj már el is kezdődött, és a fatrónus is beüzemelve.

További szép estét kivánok..

9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erika boldog névnapot Lavina.

10. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG] szép napot.Először is boldog névnapot Erika :):)
    Sajnos az a fránya kép nem akar megjelenni..:cry:

11. sutimami57

Kedves Bíborka, Marika, és Lavina! Köszönöm szépen a jó kívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! :) :)
    [​IMG]Incimami, Neked is köszönöm!! :)

12. anycii

anycii Fórum-zöldfülű

Szeretnék én is csatlakozni a Nyugiházhoz.Remélem sikerülni fog és befogadtok.Nekem ez az egyetlen szórakozási lehetőségem mivel állandóan itthon tartozkodok.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Kedves anycii,
    légy a vendégünk, és ha jól érzed magadat, gyere máskor is.Ha gondolod, hozok neked egy jó teát, vagy inkább egy kávéval lepjelek meg??

14. sutimami57

Szia! Amint látod, a nyugiház ajtaja mindig nyitva áll, ha mégis zárva, a kulcs a lábtörlő alatt. :) Örömmel fogadunk Minden kedves vendéget, és látogatót, gyere bátran. Ha van időd, írjál Magadról egy kicsit. Mióta játszol? Merre felé élsz? Nyugdíjas vagy?
    :)

-elzemari- kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Sutike, nyitva van, de nincs itt senki egy kis dumcsira.Végeztél a szilvával megfőtt a lekvár?Láttam a közösségi oldalon a fotót, fantasztikus, amilyen eredményt elértél..
    Mondom a magamét és visszhangzik a ház, na mindegy!!

16. sutimami57

Itt vagyok ám, csak kimentem a piacra, mert mostanában nem voltam.....mindjárt aratok, de már nem megyek sehova...igen, a lekvár is készt, még a tegnapi lecsót akarom kipakolni a dunsztból, aztán mára befejeztem a melót........

Érdekes, hogy még az itteni vv ismerőseim is sokan meglepődtek a képeken, akik ismertek mindig..így együtt a két kép tényleg döbbenetes, ahogy egyik kis barátnőm írta, photosop nélkül. Ez a valóság, 4 év eredménye.:D :D

17. -elzemari-

Nem is csodálom, hogy Rád csodálkoztak, most már értem amikor beszéltél a diétáról, hogy miért is volt fontos.Gondolom, most nagyon jól is érzed magadat, mert óriási akarat kellett, de nagyon megérte, egészségügyileg is.
    Láttál a piacon valami jó dolgot?Én is mostanában nagyon hanyagolom, mert csak venni járok, eladni nincsen semmim.

Olvastam egy szépet...

A vak leány
    Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának: - Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül. Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is. A fiú megkérdezte: - Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül? A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút. A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: `Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.` Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben. Az élet ajándék. * Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni. * Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni. * Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk. * Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra. * Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezessél, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék. * És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat. * És amikor gyötrő gondolatok rossz kedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz...

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  18. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Az eventtel egész jól állok, hála a baráti segítségnek!!! Hiába, a három szak mellett nehezebben megy, de így , én is kész leszek hamarosan.
    Jó volt olvasni, hogy milyen mozgalmas volt a napotok!
    Sütike!
    Boldog névnapot kívánok!
    Itt az ajid:http://www.filmkultura.hu/regi/2006/articles/profiles/images/anthony/03.jpg

Sziasztok Fiuk, Lányok, es új Tagok.

Most elköszönök, de holnap megint jövök!
    Fiúk, Lányok, nyugodalmas jó éjszakát ....[​IMG]

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  19. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

[QUOTE="-elzemari-, post: 43223, member: 283

A vak leány
    Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának: - Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül. Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is. A fiú megkérdezte: - Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül? A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút. A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: `Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.` Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben. Az élet ajándék. * Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni. * Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni. * Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk. * Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra. * Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezessél, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék. * És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat. * És amikor gyötrő gondolatok rossz kedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz...
    [/QUOTE]

Sziasztok!
    Marika! Ezt a történetet be kellene kereteztetni és kirakni a falra, jól látható helyre, legalább is nekem! Ha rossz a kedvem valamiért mindig lássam, olvashassam!

Sütike! Én is kívánok Neked és minden Erikának boldog névnapot!

Nem is írok többet, minduntalan mellé ütök, javítok egyfolytában. A gondolataim futkároznak, szana- szét, nem tudom őket rögzíteni, nem tudok figyelni! De a történethez muszáj volt egy-két szót szolnom!
    További szép estét!
    Eszter

20. -elzemari-

Eszter, már megérte, hogy ma bejöttem..legalább Neked örömet szereztem..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.