Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ödön, férfinév az Eugén magyar megfelelője, eredeti alakja Ögyén. A 19. században az Ödön nevet mesterségesen az Edmund illetve Edmond nevekkel azonosították, míg az Eugén nevet a Jenővel. (Lechner Ödön építész)
    1316-ban ezen a napon X. Lajos francia király halála után újszülött fia, János lesz a király. (Akit a bemutatásakor elővigyázatosságból kicserélik a dajka gyerekével, így őt mérgezik meg és meghal. Mindenki úgy tudja, hogy az újszülött király volt a halott baba, ennek megfelelően temetik el.)
    1457-ben megszületett Aragóniai Beatrix magyar királyné.
    1673-ban meghalt Frangepán Katalin, Zrínyi Péter horvát bán felesége, özvegye.
    Ma van a tolerancia nemzetközi napja (1995 óta).

A kocsonya megoldása úgy történt, hogy még húsvétkor lefagyasztottam pár adagot. Most elővettem egyet, beletettem egy tányérba, mikor kiengedett, keverés nélkül mikróban megmelegítettem, azóta újra alszik és olyan, mint új korában. [​IMG]

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] szép napot kivánok!Jó olvasni benneteket!!

sutimami57 kedveli ezt.
  3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Ködös borús nap /ami most van/, helyett napos és derűs időt kívánok. Bár ez nem kívánság műsor.

A tenyésztés zabálja a szupitápot. Az aranyállat pedig egyre távolabbinak tűnik. Véletlenül sem jön magasabb állat mint a következő szint.

A kocsonyát én is hason képen teszem el hosszú időre mint Erzsike.
    Jutus a kakukkok szépen jöttek nálam, csak a tenyészállatok makacsolták meg magukat.
    Pjotr szerintem ma mindenki átszervezte a napját, mivel csúnya idő lett, és kár korán kelni.
    Mivel ma eseget az eső. így benti elfoglaltságot terveztem magamnak.
    Hezitálok, hogy vegyek-e szupitápot még egyszer.
    Most megyek folytatom a takarítást.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Csak beugrottam, aratni...
    Megyek is tovább mert készűl a meggyes rétes és,,,,,,, majd még kialakul a másik süti.
    A húsleves is fődögél....

Pjotr.... láttad a pálinkát?

Hugi! Én is tettem ki tyukot, nyulat, kecskét, tevét, majmot, pandát is..... és várom a csodát......de csoda, csak ott van ahol segítenek is........;);):p:D
    Na megyek is mert szambázik a lábam, meg a kezem..... jöhet a rétes...... Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Kedves Gazdák!
    Mit szólnátok ahhoz, ha egy egy kedves eseményt elmesélnétek, ami a farmotokon történt veletek.Biztosan van számtalan, érdekes dolog, ami veletek ez alatt a sok év alatt, mióta a farmot művelitek megesett és mi is kedvünkre szórakozhatnánk rajta.Persze, csak ha kedvetek van hozzá...

sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

A 90. szint felett minden szintugrás egy örömteli esemény...
    Majd gondolkodom, így hirtelen nem jut eszembe semmi...

sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mindent elolvastam, majd lesznek kérdéseim, de most még futok egy kört. Reggel felkeltem, hamar leszedtem a nagy farmot, kimentem a konyhába, és most jöttem be. nagyon el vesztem a főzésben, sütésben. Még megyek vissza, de délután leszek, remélem. Szép vasárnapot!

8. kpe59

Befejeztem a tenyésztést. Egy tolvaj holló és egy zenés szamár volt a legnagyobb ugrás. Mindkettő alapállatból.
    Hagytam tartalékot a szuper tápból, most egy ideig megint csak gyűjtögetek.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Lehet ez nem megy, de...
    Lehetne kedvesebb nekem, tenger, hegyek, zene, berkenye,de reggelente felkelek,eszembe reppen menten e kert.Felveszem, cekkerem, kezem remeg, mert ez tetemes teher.Kertemben tehenet megfejem, tejet meg elteszem, mert eledele lesz zsenge gyermekeknek.
    S nem felejtem el, levelet , szemetet felszedve lesz e hely kellemes. Megyek, mert jegyzetem befejeztem....

Utoljára szerkesztett: 17.11.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

Ez nekem nem megy... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Na én is befejeztem a kakukkolást!
    Mind a két farmon írd és mond 1 db Punk hiányzik!

Elfogyott egy rakás trágyám és semmi..
    Kisérleteztem más állatokkal is és ott sem volt még egy sztár tyúk sem....nemhogy arany...

A rétes is elkészült, már alig van belőlle...

Na megyek varrni tovább.... (nehéz ez a szülés...):oops:

Marcsi!

A 6 év alatti élményem:

Eltűnt aranyaimat kerestem napokon keresztül, de a "kormány" nem segített.

Az állattenyésztés, nálam olyan gyenge mint a harmat 6 éve.

A Bahamán a héten nyelt le 45 banánt a piramis...

Moziba sem sikerűl már járnom, mert a gépész hűtlenűl elhagyott.

A cirkuszban a max. amit elértem a tápok.

A malomba a 6 év alatt kb. 4-5x nyertem 12 ezer csp.

Az eventeknél a sajtgyárnál 1 db felröppenő hiányzott, hogy egyen sajtgyáram. (nem volt aranyam vásárolni).

Mondjam még..........?

Miért csinálom? Mert semmit sem szoktam abbahagyni..:);)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok!

Na meg jöttem, most én is el mondhatom a csavargyárba voltam. Reggel el vittek a nővéremék és most hoztak haza. Olyan jó volt egész nap eldumcsiztuk az időt. Feljöttek a régi szép idők, a gyerekkori emlékek szóval nagyon jó volt. Közben meg látogattuk a másik nagyon beteg nővéremet is. Régen volt ilyen szép napom, valahogy még a számító gép se hiányzott. De ne tudjátok meg milyen fáradt vagyok, pedig a kocsiból csak a tett helyen szálltam ki.
    Vissza olvastalak benneteket, később még be nézek.

sutimami57, pjotrovov és eva550125 kedveli ezt.
  13. kpe59

Milyen jó, hogy ki tudtál mozdulni és feltöltődtél...
    Azon egy kicsit sem csodálkozom, hogy ilyenkor nem hiányzik a farm. Ez így van jól...

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  14. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem tudom mi van velem ma,de majd elalszok folyamatosan...A kávé sem segített....
    Reggel korán kell kelnem,így elköszönök.
    További kellemes estét!

15. eva550125

eva550125 Törekvő

Szerbusztok,és kellemes estét kívánok nektek!!Ma el vitték a kis prücskömet,úgy hogy gyesről jöttem nyugdíjba.Egy kicsit fáradt vagyok,nem tagadom.De majd erőre kapok,van 3 napom rá.Utána megint gyes.A kakukkhoz nem is mertem bele fogni,hiszen időm nem lett volna rá,meg talán a szup tápom sem lett volna elég.Holnap jövök.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Kopp-kopp-kopp [​IMG] jó estét kívánok mindenkinek, szervusztok !

Nagyon rég' jártam itt, de zajlik az "élet" ezerrel, ahogy olvasom a sok-sok hozzászólást.
    Rengeteg az új "arc", a régiek közül pedig hiányolok néhányat.
    Továbbra is élvezettel olvasom Marika utibeszámolóit és eszperente verseit, kpErzsike napi híreit, kopi időjárás jelentését, tatus és a többiek (név nélkül) házi praktikáit, jó tanácsait.
    Irigykedve olvastam, voltatok Tirolban és a Hortobágyon, s nem is "egyedül", hanem a fórum egy másik csapatával, s a gondjaitokról is, hogy egy-egy event vagy "nyersanyag" begyűjtése nem is olyan egyszerű.
    Dehát ez így van rendjén. Idővel alakulnak a dolgok vagy, ahogy mondani szoktuk a munkahelyemen "azzal a dologgal nem szabad foglalkozni, ami három nap alatt nem oldódik meg önmagától".

Marika egy korább hozzászólására válaszolva úgy tűnik, nálunk életképes a "flashmob":

További szép estét, jó játékot kívánok mindenkinek.

17. kpe59

Hiányzott már a baseball sapid és a virágod is, de reménykedtem benne, hogy előbb-utóbb betérsz hozzánk...
    Minden rendben van nálad a farmon és a valósban is?

18. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szép jó reggelt nektek!!Hoztam a kis kávémat,egészségetekre.Gondolom,egy kicsit fel frissültök tőle,mint én.További kellemes napot!!!

19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Én is megérkeztem !! eva köszönöm a kávét , ez lesz ma a második , szükségem is lesz rá , turbó sebességre kell kapcsolnom ! Péntek délután vendégeink érkeztek , tegnap késő délután mentek el . Az az igazság nagyon elfáradtam !! Az este már nem volt erőm semmihez , a romeltakarítás ma fog megtörténni !! Később visszaolvaslak benneteket . Remélem a héten nyugi lesz !! Én is hoztam a kávét így már biztosan mindenkinek elég lesz !! Felénk vacak idő lett , tegnap délután óta esik az eső !!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Zűrös hétvégén vagyok túl, intenzív családi életet éltünk a tesómmal, ami hosszútávon igen fárasztó tud lenni, akkor is, ha közben azért jól éreztük magunkat. Na, most ebbe jól belekeveredtem. nem is ragozom tovább.:)
    Csipike ma reggel megérkezett a 81. szintre, ami igen szép teljesítmény tőle a januári kezdést figyelembe véve. Ügyes kiskutya ez, megtartjuk:D
    Hoztam egy kis reggelit, jó étvágyat hozzá. Ma nem tudom, hogy milyen napom lesz, mert a doktor ugye bármibe beleszólhat, de megmondom őszintén jól esne egy szabadnap. Főznünk nem kell, mert tegnap akkora adag töltött csirkét találtam csinálni, hogy még a szomszédokat is meghívhattuk volna ebédre, akkor is maradt volna mára.
    Legyen szép napotok: Lujza

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.