Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Buktácska! Köszönöm szépen, nagyon jó ízlésed van!!!!!:) :) Örülök, hogy sikeresen halad az event Nálad is! Szép estét, jó éjt, és gyere holnap is!! :)
    Marika! Igen, rólam így teljes a kép...vagyis a két kép......Valóban megérte, mert tényleg jól vagyok. Szuperul.

A piacon nem találtam semmi érdekeset, de néha szeretek benézni, mert akadnak dolgok...tegnap a kicsi farmon mentem be csatnit venni, mert ott is kicsi földön hajtom az eventet, de nem tudtam küldeni, mert kevés a 7 ajándék...aztán, ahogy belépek, mit látok? Csatni, 5.9 csp. Mielőtt tudatosult volna bennem, hogy mi van itt, már le is csaptam rá...alig hittem el. Ez biztosan véletlenül sikerült...A nagy farmon is voltak ilyen esetek, a múlt héten vettem 17-ért 100 kecskét. Nem lehetett ott hagyni...meg egyszer 36 ezerért csatnit....szóval, szeretek bejárni, ha van időm, mert sokszor érdemes.

A mesét ismerem, de nagyon szép, és megható......

Eszter! Köszönöm szépen a jó kívánságodat, és örülök, hogy kommentáltad ezt a szép mesét! Pihenj jól, és holnap minden jobb lesz...szép álmokat!

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike, akkor én is futok a piacra, hátha belebotlom én is ilyen kincsekbe.Jó jó, csak vicceltem, valószinűleg, hogy ifjú farmer volt, aki még nem ismeri a piaci lehetőséget, majd megtanulja ő is, és akkor ..na majd meglátjuk...

3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Event letudva, mindjárt ész a kisfarmon is, csak előbb benéztem ide. És milyen jól tettem! Marika! nagyon megható, tanulságos történetet hoztál nekünk. Már hiányoztak ezek a kis tanmesék, amik igazán színesebbé teszik a nyugiházat.
    Aminek külön örülök, hogy ennyi taggal gyarapodtunk nagy hirtelen. Remélem, hogy ól fogjátok magatokat érezni köztük, és gyakran benéztek. Mostanában valahogy én ellaposodtam, amire semmi okom nincs, egyszerűen mérhetetlenül lusta vagyok..
    A vizibalett sajnos a gerincemnek nem sokat ért, meg a tesómnak sem, de legalább jólesett a heti kétszeri locsizás. Most viszont nem kértünk több tornaórát, mert már hűvösek a reggelek, egy kiadós megfázás meg nem hiányzik egyikünknek sem. A fájdalom az meg marad, szinte hozzánk nőtt:(. Ez van. Marika történetét olvasva, bizony nekem is eszembe jut néha, amikor nálam betegebbet látok, hogy én csak ne szóljak egy szót sem.
    Erről jut eszembe egy megható jelenet, amit a tengernél láttunk. Egy idős bácsikát, aki két bottal is alig tudott járni, (valószínüleg) a lánya vezette be a tengerbe. Óvatosan minden lépését figyelve, sétált vele a sekély vízben néha lehajolt, felvett a vízből egy érdekes követ, egy kagylót, megmutatta az öregúrnak, hosszasan beszélgettek, látszott, hogy a tájat is mutogatja a fial hölgy. A nyelvüket nem értettük, de az tisztán látszott, hogy amikor kifelé sétáltak a bácsi szeme könnyes volt. Mi a tesómmal meghatódva álltunk, és sokáig hatása alatt voltunk a jelenetnek.
    Nem akartalak untatni benneteket, csak most eszembe jutott, gondoltam megosztom veletek, hogy még nem halt ki a jóság az emberekből.......
    Most viszont rohanok a kisfarmomra aratni, mert bizony ma egy kicsit elhanyagoltam, aztán a végén még holnap ia ezzel a fránya eventtel fogok küzdeni. Legyen szép estétek: Lujza
    Visszaléptem. Sütike, most olvasom, hogy Eszter is kommentálta ezt a szép mesét. De én nem látom az ő hozzászólásást. Hogy lehet ez???

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Lujza, örömmel látom, hogy azért Te is benéztél , .Az, hogy nem láttad az Esztert, nem az lehetett, hogy nem lapoztál??Én valamelyik napon jártam úgy, hogy irtam egy kommentet és el is küldtem, majd nem vettem észre, hogy már a másik oldalra ment és csak nézem, hogy nincsen sehol a levél.Te jó ég-mondom magamnak, pedig láttam, hogy elment, de akkor most hová lett.??Ám véletlenül felpillantva, látom, hogy még az előző oldalon járok..szóval igy jártam én...

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika nagyon szép történetet hoztál a vak lányról. Bizony az erkélyen állva én is láttok, sokkal betegebbeket mint én. S olyankor mondja a papa, hogy én csak ne sírjak, mert még ö itt van velem. S ha minden igaz van remény a műtét utáni gyógyulásra. Sütike gratulálok a két kép közötti küllömbséghez, nagyon nagy akarat kellett hozzá. Mert tudom, hogy szereted nagyon a disznóságokat főleg a kolbászt. Na most már megyek mindenkinek

[​IMG] És szép álmokat.

6. sutimami57

Én is jártam már így. De most, hogy mit csináltam, a szerencsecsomagokhoz kellene csatlakoznom. Akkora ökör vagyok...bevetettem a kicsi farmon a mogyorót éjszakára, mert nagyon kell a röpi, és beszórta az az idióta vetőgép szupertáppal.Most éjjel fél egykor kellene aratnom.Az a poén benne, hogy ott soha nincs gépem, mert nem veszek, csak eventkor, ha nagyon fontos. Most éppen kiváltottam, hogy legyen......Jól megjártam.

JAJJJJ, Rozika! ha most ott lehetnék abban a kamrában, bezárnám az ajtót, ki se jönnék, amíg bírnám enni a kolbászt..annyira szeretem...:D :D

Jó éjszakát, szép álmokat!!! :)

7. -elzemari-

Rozika, bizony ez igy van, csak vannak olyan időszakok, amikor az ember azt gondolja, hogy nála nincsen szerencsétlenebb, pedig...
    S a papának nagyon nagyon igaza van, mert addig jó, amig együtt vagyunk, mert tudjuk egymást segiteni.

Sutike, gondolj arra, hogy ettől nagyobb gondod ne is legyen, tudom mérgesitő, de legyintsél egyet, és azért aludjál egy jót és majd reggel learatod.

Még egy szóra, incimami te vagy az??És a verseny hol maradt??András, de miért pont András??Még jó, hogy eszembe jutott, vagy mégsem??

Jut eszembe, mit szóltok, itt a fórumon is lájkolhatunk, mint a nagy közösségi oldalakon.Sőőőt még utána trófea pontokat is kapunk.Ha én ezeket tudnám, hogy vajon mit kezdjünk vele??

Búcsúzom, kivánok jó éjszakát...

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
  8. András

András Kivételes tehetség

Nyugis szép estét mindenkinek!
    Már nekem is csak a nyilakkal kell vitatkoznom, hogy ne menjenek
    még el, mert nálam van egy-két luk amit be kellene LŐNI!

Marcsi! Tanulságos, igaz történet, amit sok embernek kellene ismerni és e szerint élni.

Süti! Csuda szerencsés vagy! Lehet, hogy ez volt a névnapi ajándékod a Farmerától?;)

Lujzi! Te is folyton futkosol. Mókus jól van? Kinél fog áttelelni?
    Rozika!
    Fel a fejjel! A műtét után biztos sokkal jobb lesz. Bár gyógytornára, Neked is biztos járnod kell.

Az újaknak mindig örülünk! Üdv köztünk!:)

Gondolj arra -mint én-, hogy 2015-ben még táncolhatunk is egy nyugis találkozón!:D

9. sutimami57

Tényleg...jó kis ajándék...:mad: Mostmár mindegy. Ilyenkor mondom, mielőtt a guta ütne meg, hogy ez csak játék!!!

Én is mindig örülök az új gazdatársaknak, és szívesen fogadom őket, mint ahogy Mindenki ebben a kis csapatban.
    De a régieket nagyon sajnálom......remélem, még vissza jönnek...:(

Jó éjszakát, szép álmokat kívánok a pihenni térőknek...nem tudom, meddig maradok még, lehet, visszanézek. Aki fáradt, kellemes pihenést!

jolanda1948 kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Most készültem el az eventtel, végre!!!!!!!! Vendégeim voltak, s nem is volt időm semmire. Most nem is olvasok vissza majd reggel......

[​IMG] Kellemes estét kívánok (gyakorolom a képfeltöltést, hátha sikerrel járok, mert kedvet kaptam Tőletek!!!!!)

jolanda1948 kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Megérkeztem, fáradt vagyok, nyűgös vagyok, megyek is...

jolanda1948 kedveli ezt.
  12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Én ma nagyon korán ébredtem !! Minden csontom sajgott már , gondoltam jobb , ha kivánszorgok az ágyból !! A vak lány történetét már Én is olvastam valahol , de igazi jelentősége akkor lett amikor 5-évvel ezelőtt megérintett az elmúlás szele !! Erről majd később még fogok mesélni !! Olyan sokan vagytok itt a nyudiházban , hogy nem tudlak beazonosítani benneteket !! Talán , ha személyekhez tudnálak kötni benneteket akkor könnyebb volna !! Remélem azért szép lassan minden a helyére kerül !! Ma Én hozom a kávét !! Legalább is remélem , ha el nem bénázom !!Az event még nincs kész , de szerintem a nyilakkal gondok lesznek !!

jolanda1948 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Biborka, majd megismered a gazdákat, ha gyakran jösz..Sajog a csontod? Igen biztosan Te is az időjárás változást érzed, tudod olyanok vagyunk, hogy már megérezzük, hogy mikor változik hidegre vagy melegre az éghajlat.
    Igazából nem vagyunk sokan, csak van amikor többet irunk és talán azért tünik soknak.Van egy javaslatom, vegyél egy füzetlapot és ird le a neveket és igy jobban meg tudod ismerni, hogy ki kicsoda.S ha válaszolsz a hozzád intézett levelekre, akkor is gyarapitod a tudásodat.

Ildikó kedves, olyan jó látni az avatárodon azt a szép mosolyt, ami derűt és jóságot sugározik rólad.Még mindig nem tudom, hogya gps-ed merről hozott , ha irnál magadról egy kicsit,Igaz már vagy három lappal előtte is kértem, de nem nagyon válaszoltál akkor sem hozzám.

Erzsike, ne má..nem elég, hogy hiányoztál tegnap nagyon, még ez is...Igaz, ha féltizenegykor érkeztél haza, akkor értem, hogy miért vagy fáradt, de most a puha pihe ágyikódban biztosan kipihented magadat és derűsen vidáman jössz be majd reggel.
    A kredencen ott gőzölög a Biborka kávéja, kapjál el egyet és már vidámabb is vagy.

Sutike aranyos, a fórum az már csak olyan, hogy jönnek és mennek a gazdák, ott vannak, ahol jól érzik magukat..Nincsenek távolságok, és korlátok, jövünk és megyünk...[​IMG]

Felénk ma nem látom a napocskát, lehet hogy talán kicsit később kel fel, talán elfáradt az utóbbi három napban, hogy szépen kiengedte a sugarait, ami nekem felettébb jól is esett.Kivánom, hogy legyen derűs a vasárnap ezen az utolsó augusztusi napon.

- Uram, megitta a fürdő után a narancslét?
    - Nem Jean, a fürdő után már nem fért belém.

Tényleg, beszéljünk egy kicsit arról is, hogy mi tetszik és mi nem az új fórumon??Persze, csak ha kedvetek is úgy akarja...

Látom ma nagyon későn keltek, no majd később talán nyilik az ajtó, és jön valaki...

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt !

Meghoztam a kávét, de sietek is mert jönnek a gyerekek ebédre, és be kell segíteni a papának a főzésnél. A gyerekek ép most telefonáltak [​IMG] délre itt lesznek. [​IMG]később még jövők. További kellemes napot

15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!!!
    A tegnapi este nagyon jól sikerült,5 féle whiskyt kóstoltunk,amiket egy kedves barátunk hozott Skóciából.Egyik jobb volt mint a másik....Persze közben vacsoráztunk is,nehogy baj legyen.Így is nagyon jót aludtam éjjel..xD A menü is jóra sikeredett,bár nem csoda,a vendéglátónk nagynénje az érsek szakácsnője volt és mindenre megtanította.A nap itt is elbújt,nyoma sincs.....
    Bíborka,köszönöm a kávét!!Oda képzelem,mert én nem látom a képet,bár a hiba lehet az én gépemben van......
    Rozimama,a logót megpróbálom majd berakni,aranyos vagy,hogy idehoztad!!!Jó sütés-főzést!!
    Erika,nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!!!!!:
    Szép vasárnapot Mindenkinek!!!!
    Mari,nekem tetszik az új fórum.Kicsit fura volt,de most már minden sima....Nem tudok egyenlőre rosszat mondani.....Bár a like-gombot én sem nagyon értem,mire jó.....

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
  16. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

[​IMG] Kedves Erika Nagyon Boldog Névnapot.
    Lesz valami családi összejövetel is?????
    Pjotr látom vígan telt a vacsora.
    Marika szép volt a mese.
    Rozimama finom volt a kávé
    Marika korán keltél,én is csak sokára értem ide.Bocsi de elfogyott a vastag betü.

17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]

A mai névap Erika, női név az Erik férfinév női párja. Gyakran tévesen azonosítják az erika (hanga) növénynévvel.
    Japánban is használatos női keresztnévként az Erika, de nem az európaiak által került oda, hanem ott is ugyanúgy "őshonos".

Erika! Névnapod alkalmából köszöntelek ezzel a csokorral! (Remélhetőleg benne van a kedvenc színed is.)
    Természetesen köszöntök minden ide betévedő, vagy szándékosan érkező Erikát is!

Egy átöltözés erejéig voltam itthon hét óra magasságában, de akkor nem a gép volt a legfontosabb...
    Bíborka kávéját én sem látom, de elképzeltem és hörpintettem belőle.
    Az új fórumról már leírtam a véleményemet, nem ismételném magam... A sok karattyolásom közt most nincs időm visszakeresni.

A csontlevest már felkészítettem a második részeges csirke lesz, ő még ráér beülni a sütőbe később is.
    Még 25 db nyilam hiányzik a teljes befejezéshez, de ma meg lesz biztos.
    Már mindenütt hosszú növények vannak, a szigetet a pandák uralják.

18. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Napsütéses reggelt! Sajnos itt olyan borus az idő, mintha este lenne.

Program is változott. nem mentünk a tanyára. helyette csalingázás lesz.

Még 60-60 db nyíl hiányzik. De érnek a szegfűk és a karfiolok, remélem ebből ől már kifutja.

További szép és sikeres napot mindenkinek! Tatus/Jutus

19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ildikó kedves, olyan jó látni az avatárodon azt a szép mosolyt, ami derűt és jóságot sugározik rólad.Még mindig nem tudom, hogya gps-ed merről hozott , ha irnál magadról egy kicsit,Igaz már vagy három lappal előtte is kértem, de nem nagyon válaszoltál akkor sem hozzám.

Bocsánat, hogy nem részleteztem a magánügyeimet! de most teszem: mindjárt 7o éves leszek, Budapesten élek, van három gyermekem - ebből két lány és egy fiu, az egyik lány és a fiu ikrek- (Andrea, Kata és Gábor) és csodaszép háriom unokám :(mindegyik gyermekemnél egy-egy) Luca a legidősebb ő mostg fog érettségizni, majd Zsombor aki 10 éves és Gréta aki még ovis.
    A Katámmal lakom egy kertes házban Pestlőrincen,és velem van a Luca nevű unokám is. A férjem már hat élve meghalt és azóta egyedül élek....
    Mire vagy még kíváncsi????? most csak ennyit, mert megyek el megnézem a Várkert bazárt, mert most nyitották ki és kíváncsi vagyok, valamikor amikor még üzemelt és fiatalok voltunk sokat jártunk oda a férjemmel. Most ez csak nosztalgia.
    Pussz mindenkinek, mert ha elvacakolom az időt nem érek oda....
    Csodaszép napot!

Erika névnapra gratulálok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.14
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!Előszőr is : Kedves Erika, Bolodg névnapot kívánok Neked!!!
    Nálunk hétágra süt a napocska, de a tesóm azt látta a neten, hogy erős lehüléssel eső közeledik felénk. Ezt az információt a gerincfájdalmam is alátámasztja, ámbár mostanában az sem megbizható, mert mindig fáj:(. De ólesik ráfogni valamire.
    Köszönöm a kávékat, kortyoltam belőle én is, ábár Bíborka kávéját én sem látta, de hát mire való a képzelőerő;)?
    Ma a tesóm a konyhatündér,nekem a járulékos munkák jutnak, úgyis mondhatnám, hogy én leszek a kis kukta. Vigyázat, a "t" betűt nem kihagyni belőlexD....

Bíborka! Ildikó! Hogy megkönnyítsem a beazonosítást: 61 éves rokkant nyugdíjas vagyok, Zalában élek egy kis faluban a nővéremmel, aki MAMADOM néven ír néha a fórumba, de csak néha mert igen lusta a szentem. Mivel mindketten özvegyek vagyunk, gondoltunk egy nagyot, és 3 évvel ezelőtt,és összeköltöztünk. Aktív koromban műtősnő voltam , elsősorban a baleseti részt vittem 25 évig. Most, hogy inaktív vagyok, egy állatorvosnak segítek operálni, ilyenkor vagyok operában.Ennyit magamról dióhéjban.
    Pjotr! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, úgy látszik ez egy bulizós hétvége volt;)

Marika! Én az új fórummal már kezdek kibékülni. Először bepánikoltam tőle, főleg azért, mert nem találtalak benneteket, és hirtelen olyan hontalannak éreztem magam. Az új dolgok megtanulása nehezen megy, de állítólag Alzi ellen a legjobb módszer a tanulás ( az újaknak: Alzi alias Alzheimer úr, akivel időnként bepasizok, de már másokat is meglátogat a fórumbólxD)
    Most elvonulok, és rövidre zárom a kisfarmon az eventet, csak még egy kérdés: Hogyan tudom a saját képemet betenni avatarnak? nekem ami van képem magamról, azt le kéne kicsinyíteni előbb (gondolom), de nem tudom, hogy hogyan kell.
    Legyen szép vasárnapotok: Lujza

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.