Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Hát, ez nagy ötlet!!!! Nem okozna gondot a karácsonyi bevásárlás!!! :D :D

brasihugi, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  2. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Az event első két feladatát teljesitettem, mivel nagyon sajnáltam a tenyészállataimat ilyen pocsék időben kihajtani, nem folytattam a csicsóka termesztését sem.
    Gratulálok azoknak, akik felvállalták ezt a húzós eventet és sikeresen be is fejezték.
    Most még kedvem sem lenne, hogy rohammunkában termeljek, mivel ez a hét nagyon nem jól kezdődött.
    Tata vasárnap este megdörzsölte a szemét és utána egy szürke folt jelent meg a szeme előtt, ami tegnap reggelig sem tűnt el, igy bement a kórházba és némi rásegitéssel /kórházi nyugdijas/ azonnal meg is vizsgálták és haza sem akarták engedni. Kikönyörögte a doktornőtől, hogy hazajöhessen, hisz az összes gyógyszerrecept is nála volt, a teljes havi ellátmányunk, amit ki kellett váltani, és letette a főesküt, hogy ma reggel fél nyolcra már bent lesz az intézményben.
    A tegnapi tüzetes vizsgálatok megállapitották, hogy a szem artériájában egy koleszterin rög van, pont a látótér előtt. Infúziós kezeléssel próbálják elolvasztani és ez állandó orvosi felügyeletet is igényel. Öt napot jósoltak a kezelés idejének. Remélem, a hét végére már hazajöhet. Nagyon rossz egyedül, pedig csak reggel ment el.
    Az idő is pocsék, de majd keresek valami gondolatelterelő elfoglaltságot magamnak.

Legyen sokkal szebb a napotok, mint amilyenre az enyém sikerült. Ági

3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

M Ági, ez tényleg nagyon nem jó hír, de reméljük, hogy gyorsan tudnak segíteni a papának. Drukkolok neki ezerrel. Elhiszem, hogy hiányzik neked, ha beszélgetni szeretnél, én ma egész nap itt vagyok a közelben.

brasihugi, sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  4. .sutimami.

Ági! Én is sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de reméljük alegjobbakat, hogy az 5 nap után, tényleg minden rendben lesz! Ha van kedved, és időd, gyere erre felénk, ma én is többet leszek a farmon. Kellemes délutánt!

Lujza, jobban vagytok? Tesó javul??

5. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép kedd délutánt nektek.
    Katalinoknak:[​IMG]

Szamócának sok erőt a gyógyuláshoz.
    Rozi mamának drukkolok és szorítok ,hogy minden sikerüljön.

Gratulálok az evetvégzőknek ,hajrá a top1000-ben-

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  6. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Ági!
    Gyors javulást kívánok Tatának!
    Szamóca!
    Neked is gyors gyógyulást kívánok!
    Kedves Katalinok!
    Boldog névnapot kívánok Nektek!

Dezső.

7. .sutimami.

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  8. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Köszönöm, hogy velem vagytok és átadom majd a jókivánságokat.
    Dezsőke, rég jártál a nyugiházban. Gratulálok a szintlépésedhez és köszönöm a sok pontot is.

Kivánok minden jót a Katalinoknak névnapjuk alkalmából. Ági

9. .sutimami.

Ági, ha a ládára kell úlni, szóljál nyugodtan, és Lujzával karöltve lecsücsülünk, ami garantálja, hogy minden benne marad..:) :) :) :)

Mindenkinek szép délutánt, kedves Dezső, gyere máskor is!

10. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok,szabad a délutánomxD
    Ági,Tatának gyógyulást,remélem 5 nap múlva már minden rendben lesz!Én több mint egy hétig voltam egyedül,tényleg borzalmas......Ilyenkor jövünk rá,mennyire össze vagyunk nőve:)
    Hugi,aranyos volt a sztorid,nagyot nevettem rajta.....
    Jutus,egy belgyógyász ismerősöm azt mondta,a Cavintont 35 éves korban el kellene kezdeni szedni,hogy legyen ideje beépülni a szervezetbe.Azt hiszem te még beleférsz;)
    Dezső,rég láttalak!Gratula a szintlépéshez!!!!!
    Most pattogtatom a TV-t kicsit,kellemes délutánt!!!

11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

12. .sutimami.

Nagyon kellemes pattogtatást, jó pihenést Neked !!! :)

Jajjj, a macid nagyon édes, látom, ő már talált magának jó kis alvóhelyet!!!!

Köszi a híreket, ki is töltöttem a passzust, mert hát, miért ne??, Szép délutánt!

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sokat gondolok Rozikára! Jó lenne tudni, meg volt-e a műtét, és hogy van???

brasihugi kedveli ezt.
  14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Mennyi rossz hírre jöttem... Ági remélem a férjed szeme rendben lesz. Az infúzió biztos sokat fog használni! Jobbulást neki..
    Te meg legyél többet velünk,,,,

Lujziék remélem javulnak! ? Tesó talán már a konyhát is letámadta! Főzicskézik már valami finomat...

Sütiém! Valamelyik este én is bóklásztam ilyen helyen. Csodás képek voltak. Mozogtak, ugráltak, ragyogtak... hoznék én is ilyet. ha........................nem lennék suta

Üdv Dezső! nagyon pattogosan rövid voltál,....de legalább voltál!:))))

Pjotr! :))))))) Jó kacagtam az íráson...... akkor még kezdjem el?....:)))))))

Van köztetek jó pár fejszámoló:

Néztem ezt az akciós pörgetést, de nekem számolási gondom van.

Ha Simán veszek Party pörgetést DB 4 arany.

Tehát, ha vennék 5 db-ot 20 aranyba kerülne!
    Akciósan 5 db - 30 %-al ---28 aranyba kerül + 8 arany

vagy

25x4 DB ---arció nélkül 100 aranyba kerül

Akciósan 25 db -40 %-al 113 aranyba kerül + 13 arany

Segítsetek, mert nem vagyok egy Pataki fejszámoló!

Köszi köszi....... Jutus

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Én sem vagyok egy nagy fej számoló, bár, amit kell, ki tudom számolni...D :D De itt a hiba, amit meg láttam, egyből......egy pörgetés 6 arany, nem 4..most aztán kezdheted előlről!!! :) :)

eva550125 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Normál esetben pedig 1 party pörgetés 8 FA. Ezt is vegyétek számításba.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. kpe59

Beszámoló a szerencséről... [​IMG]
    Hónom alá kaptam az összegyűjtött party pörgetéseket és elzarándokoltam a kerek kerékhez.
    (Minden egyes pörgetésért megdolgoztam az event-ekben, vagy a gazdakörben...)
    Csak akkor szoktam pörgetni, ha valamelyik virág fent van, egyébként nem. Valóban változtattak a megjelenésen, mert mindig volt virág.
    A Betöltő 8-szor, a Diszkós 6-szor, a Boldog liliom 4-szer és az Éneklő tulipán is 4-szer. Még utoljára is megjelent az Éneklő tulipán, csak már nem volt több jegyem rá.
    A nyereményeim:
    1-1 db Pünkösdi csokor, Esküvői csokor, Tarka tyúk, Dongó, Virágos strucc, sima Pulykalábas festőtelep, Levendula lekvár, XXL-es Körtefa,
    16 db Szuper táp,
    65 db Szuper trágya,
    18 db Kacsa Kata szuper trágya,
    4 db Kacsa Kata turbó trágya,
    6.510 Tp, 4.100 Baha Tp és 55.800 Csp.
    Tulajdonképpen, ha azt nézem, hogy hét perc egérkattogásért kaptam, akkor jó...
    A költői kérdés: nem lehetett volna csak egyetlen apró, satnya kis virágot kapnom...??? [​IMG]

Csillagzafír, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Igen, tudom, csak most az ugrott be egyből, hogy az akciós ára 6, és nem 4 arany. Köszi! Szép estét!

Valóban, nem voltak rosszak ezek a pörgetések, így egyben jól mutat...de azért tényleg, egy virágot adhatott volna! :) :) Nekem lett egy kék, de meg nem mondom, mi a neve..talán valami boldog???

19. kpe59

Igen, ő a Boldog liliom...

sutimami57 kedveli ezt.
  20. András

András Kivételes tehetség

Tényleg kezdek Cavintont szedni!
    :D

Csipike ötlete fenomenális!!

De, ha csak a fele változna át forintra, már az is jól jönne...... (álmodik a nyomor----Szó Szerint)

Rozika már biztos csuklik, mert olyan sokat emlegetjük!;)

A nővérek biztos megkérdezik,- "Mitől csuklik kedveském?" Hisz nem is ehet, alig ihat...
    - Ó Drága Pokahontasz nővér, csak attól, hogy az én drága nyugdíjas, tanya szomszédaim emlegetnek..... Hiányzom Nekik. Tudja, most is van egy akciós feladat, és én is szoktam lelkesíteni őket!
    - Tanya szomszéd? Van farmja?
    -:D:D:D Igen, igen, de ez egy télen is művelhető farm.
    (a nővér elkerekedett szemmel, tátott szájjal nézi a mi Rozikánkat, és közben megnézi az infúziós zacskót, hogy nem keverte el valami mással az előírtat.
    De, nem.....Félre beszél a néni.... gondolja)

Rozikánk meg folytatja:
    - Ó kedveském! Hát ezt számítógépen játszuk több millióan a világban.
    Itthon meg sok gyerek, és minden más korosztály is játsza.
    Na, Itt, ebben a játékban vannak Nyugdijasok, és Épelméjüek, Eszementek és még sokan mások, akik dumcsizunk, kirándulunk, bulizunk is.

(a nővér egyre zavartabban nézi a betegét.....a lábát műtötték... de talán az altatásnál kapott valami nagyobb dózist? -(gondolja)-számitógépen, kirándulni, bulizni???? hűűűűű -szólni kellene a dokinak)

- :D;)Látom, nem hisz nekem...... na nem baj...... holnap a férjem behozza gépem és majd megmutatom Önnek, milyen is ez a csuda játék.

Rozika egyre laposabbat pislog,,,, -félre fordítja a fejét és mély álomba zuhan..

Pokahontasz nővér még mindig fejét ingatja, elrendezi kedvenc betege ágyát, megnézi az infúziót, hogy rendben csepeg-e, megfogja a beteg kezét és megsimogatja....

-Álmodj Rozi mama a farmodról és a barátaidról......biztos meg fogsz gyógyulni, ha ennyien aggódnak érted..........

Csendben elhagyja a kórtermet..---de azért csak szólók a dokinak.....Farm----számitógépen?.......

Úgy ingatja fejét, hogy még a fityulája is a fülére csúszik.......

Tatus/Jutus

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.