Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Midronka

Midronka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Event letudva, mindhárom farmon!
    Akik ajándékot szoktak küldeni, kérem ne küldjenek több nyilat, vissza lövöm!xD

Ketterika! Ha erre tévednél, neked is sok szép névnapot kívánok! Te is régi motoros vagy már csak nem jársz túl sűrűn felénk. Azért mi régiek, de talán az újak közül is többen, nem feledkeztünk meg arról, hogy Te is ma ünnepled a névnapod!

Marika! Én még nem nagyon néztem meg az új fórumot, de azt a tetszésindexet már én is észre vettem, de nem tudom mire jó! Ha kiderítettétek, majd tegyétek közkinccsé!

Pjotr! Valamikor ifjú koromban én is kóstoltam Whiskyt, de nekem az égett gumi jutott az eszembe róla és bizony lenyelni sem tudtam. Így mi nem lettünk jó barátok, mármint a whisky meg én. De gondolom, ez inkább a pasik itala. Nekem a csokilikőr jobban bejön, főleg amit a nővérem szokott készíteni. Bár az utóbbi években már egyáltalán nem ittam alkoholt, valahogy rosszul érzem magam tőle. Főleg, hogy az ízületeim is jobban fájnak tőle, de azért nem vagyok megszállott alkoholellenes. Csak az alkoholistákat nem bírom! Az alkohol, ahogy a mondás is tartja kis mértékben gyógyszer! És ez igaz is. Volt nekem egy tanárom aki azt mondta, ha valakinek "szorít" a szíve az igyon meg egy kis pohárka konyakot vagy pálinkát és ha még mindig "szorít" akkor hívja a mentőt mert valószínűleg infarktusa van. Ugyanis a sima anginás görcsöt oldja az alkohol, de az infarktusos görcsöt nem.

Na! kiírta a gépem, hogy kevés a memória, remélem azért még elmegy az irományom.
    Legyen szép napotok!
    Eszter

-elzemari- kedveli ezt.
  2. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot Mindenkinek!

A kávét meg ittam, köszönöm Bíborka.!

Az eventtel készen vagyok, majd nemsokára kiengedem az állatokat legelni, mert a sok esőtől csodálatos fű nött a számukra....
    Pjotr, kicsit irigykedek, hogy milyen jó kis estéd volt...jó társaság, különleges étel, még különlegesebb ital....;)
    Na jó, nem is vagyok irigy, örülök, hogy szép estétek volt.
    Erzsike.
    Hova mentél este kiöltözve?
    Jolanda, Marika, Rozika Eszter, Lujza, Hugi
    N
    ektek is, és minden kedves társunknak további szép vasárnapot!!
    Majd még jövök!

Utoljára szerkesztett: 31.8.14
    -elzemari- kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Szép napot mindenkinek!8)
    8)Névnaposoknak boldog névnapot8) Nálunk remek azidő csak úgy ragyog a nap8)
    ;[​IMG] Sajnos nem látszik s virág csokor:cry:

4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Nálam itt illatozik a tejszínhabos kávé !! :eek:Akkor most nem értem mit csináltam rosszul ? Pedig nagyon igyekeztem !! Nemsokára készen lesz a húslevesem , csirkemellet rántottam rizi-bizi kovászos uborka lesz mellé !! Most még szépen süt a napocska !! Azt még nem írtam , hogy Hajdú-Bihar megyében Biharkeresztesen élünk , de csak amióta nyugdíjasok vagyunk . Előtte Berettyóújfaluban laktunk !! A lányom ide jött férjhez , ezért költöztünk ide !! ;)

stadler42 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem kiöltöztem, hanem átöltöztem... Szalonnasütéses vacsorára mentem.

----------------------------------------------------------------------
    Egy terület mogyoró aratásakor összejött az utolsó 25 nyíl. Továbbiakban barkácsolni szeretnék. Leginkábbis még egy pálcikagyárat... (Volt már akinek a barkács ajándékában találtam íróecsetet.)

-elzemari- kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szép napot kívánok a Nyugiház valamennyi lakójának!:)
    Sütimami!
    Nagyon, de nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
    Hozzá még mindnyájatoknak nyugodt, derűs napot!:)

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép napot kivánok!
    Jól van nem fogok kiváncsiskodni...pedig csak a szokásosra voltam kiváncsi, meg egy beszélgetési témát gondoltam, de ha nem, akkor nekem is rossz napom van..

Zsémbi neked is legyen nagyon derűs a napod!!

8. biborka63

Szia elzemari !! Miért van rossz napod ? Pedig szépen süt a napocska , legalább is nálunk !! Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez !! Mi már túl vagyunk rajta , reggel korán reggeliztünk így már nagyon éhesek voltunk !! Küldöm a délutáni kávét , remélem ezt eltudom küldeni , nem járok vele úgy mint a reggelivel !! Nálam most is megjelent a kép !!

9. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG] megint nem látszik a rózsa puff neki..:cry::cry:

10. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Két hét után leadtam a napszámot, remélem nagymamatárs elégedett a munkámmal, mert mind a két farmján kitelepitettem az ajándékokat a felhősorra. Nálam is ott van már mind a két birtokon az összes kütyü a felhőkön. Csak ne lenne ennyire tériszonyom, mert nem elég, hogy a valósban szédölög a fejem, még itt is fel kell napjában legalább egyszer másznom azon az ingatag paszulyszáron.
    A főfarmot meghagytam apró parcellákon, hisz mindjárt jönnek a szellemek és ott is szeretném megszerezni végre a felhőket, a többi területre tereltem ki állatkákat, hadd napozzanak még ebben a kellemes őszben.
    A nyanyuson nehezebben jött össze a nyilazáshoz szükséges vessző, igy arra gondoltam, hogy elhajtok egy sereg állatot a gazdakörbe, hátha tudom csökkenteni azt a hatalmas mennyiséget, amit a főnökség kér ahhoz, hogy állatügyileg is elérhessem a 25 %-ot a legendánál. Ahogy néztem a mutatót, igen sokat kell még ganyéznom a jószágok után, hogy teljesitsem a feladatot, de időm van bőven.

Kedves Erikák, kivánok Nektek névnapotokon nagyon jó egészséget, sok-sok örömet és boldogságot és sikereket a játékban és a valós életben is.

Most egy kicsit ejtőzök, aztán majd nekilátok a tanulásnak a képfelrakás terén. Remélem, nem fogok teljes analfabétának tűnni.

Legyen kellemes a délutánotok, jó pihenést kivánok Ági

11. kpe59

Most van egy kis időm megválaszolni a kérdésedet.
    A trófea pontokat a hozzászólásaink száma után kapjuk. Ha legörgetsz a lap aljára és ott a "Segítség"-re kattintasz, utána a Trófeák feliratra, meg tudod nézni ezeknek az alakulását.

Ha véletlen nem sikerül, ott van neked valamelyik égimeszelő unokád, ő ripsz-ropsz megmutatja neked...

12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Ma a papa remekelt az ebédel, nagyon finom hús leves volt. Sült csirke sült krumplival vegyes savanyúval. Majd amit én készítettem tegnap kozák sapkával [​IMG] amiből nektek is hoztam. Meg egy kis frissen csapolt [​IMG] sörrel, nagyon finom volt minden. Utána az ebéd utáni[​IMG] kávéval ami bezárta az ebédet. Most egy kis csevegéssel folytatjuk a napot, nem sokáig maradnak mert készülnek a holnapi iskola kezdésre. Most megy 6-dik osztályba, de még mindég nagyon izgul. További kellemes napot nektek, ma még be nézek.

sutimami57 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. kpe59

Ő az a fiú, aki gitározik és focizik? (Lehet, hogy nem jól emlékszem...)

stadler42 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Köszönöm Erzsike, tegnap gondolkodtam ezeken, már én is megtaláltam őket, mert ismerkedem én is az új fórummal, Sok még az ismeretlen, de lesz idő megismerni.

Rozika ez a sütemény nagyon kivánatosan néz ki, szivesen meg is kóstolnám..

Incimami, ne is mérgelődjél, , majd holnap ha újra próbálkozol biztosan sikerülni fog..Tudod, mit még ma sikerülni fog..

-Ahonnan hozod a képet arra rákattintasz, majd jobb egér és a kép URJ-jének másolása következik.
    -Bejössz a nyugiházba, és a fórumra, majd a balkézfelőli tizenötödi ikonra a tájképesre kattintva, bemásolod ami linket hoztál.

stadler42 kedveli ezt.
  15. stadler42

Erzsike ö csak focizik a Máv után pótlásban. Nagyon jó eredményeket értek már el.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd...._=1415533918_ae2c8abef1ad149617281b5882c9ec86

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/419624_117708401687577_1878194560_n.jpg

Marika semmi akadálya a süti kóstolásnak, el repülsz Szolnokra még van egy nagy tányérral, még az életed értelmének is jut.

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. biborka63

Szia incimami !! Nekem sincs szerencsém a képfelrakással !! Nálam látszik a felrakott kép , csak a többi fórumozónál nem !! Egy biztos , nem adom fel , talán egyszer sikerül !! :cry:Engem is kivert már ettől a bénázástól a víz !! :cry:

17. -elzemari-

Biborka hol akadsz el?Amikor kiválasztod a képet belekattintasz?
    Amikor behoztad el is mented a képet?(Változások mentése billentyűvel?

Más, kiválasztva a kép, méret megfelelő, akkor belekattintasz és jobb egér
    (kép másolása)
    Elhozod ide és jobb egér és beillesztés.
    Próbáld meg igy..

Rozika, miért nem előbb szóltál????Hogy ez az unoka, milyen gyönyörűűű.Boldog nagymama lehetsz

18. ketterika

ketterika Járnitanuló

xD

Ketterika! Ha erre tévednél, neked is sok szép névnapot kívánok! Te is régi motoros vagy már csak nem jársz túl sűrűn felénk. Azért mi régiek, de talán az újak közül is többen, nem feledkeztünk meg arról, hogy Te is ma ünnepled a névnapod!
    nagyon szépen köszönöm a jókívánságot.

ezuton szeretnék én is minden Erikának nagyon Boldog Névnapot kívánni.

http://www.gebriell33.eoldal.hu/img/original/210/boldog-nevnapot---33-.jpg

és az erikák nevének jelentése értelmezése
    http://www.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/nevnap-erika-nev-eredet-szemelyisegjegyek?page=0,0

................

Az engedélyezett képméret itt is 550x300 képpont. Túlméretes kép linkre cserélve.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.14
  19. stadler42

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Sajnos sokat nem írtatok, de így kevesebbet kellett visszaolvasnom.:)))

Az időjárás nem változott, csak csendes esővel locsolgatta a betont. 10-kor csaptunk Jeep lovak közé, és fél 3-kor értünk haza.

Asia Center, Pólus Center, jövés-menés, apróság vásárlás.

Erikák akkor még egyszer Nagyon sok boldogságot kívánok a Névnapotok alkalmából!

Lujzi! Jókat kacarásztam az írásodon. Szó szerint úgy van, Alzi már járt erre mifelénk! De közös erővel még ellenállunk Neki!
    ;)
    Erzsike (Kpe), pihenj egy jót és minden helyre billen....

Marcsi! Úgy van. Itt is nagy a jövés-menés. Ki ezért, ki azért jár kevesebbet mifelénk. De ez már csak így van.

Fórumról? Háááát. Ide már betalálok, de az információs rész még kusza számomra. Nem egyértelmű benne a keresés.

Itt, meg majd én megpróbálom a fotók felrakását, talán nagyobb sikerem lesz mint az elözőben. Ki tudja. A jó pap is holtig tanul.:D

Ildikó! Gratulálok a szép kis családodhoz. Ikrek! Milyen jó! Én is szerettem volna, ha ikreim születnek, de végül is is csak 1 fiam született.

Én Jutus vagyok, meg időnként Tatus. 2 tanyám van.
    Én is Budapesti vagyok. 5 éve pihenős. Kb abban az időben kezdtem a farmozást.
    Ha jól emlékszem én valamikor ez év elején találtam rá erre a fórumra.

Nem bántam meg, mert sok-sok segítséget, ötletet, tanácsot is kapok amellett, hogy új barátokra is leltem.

Remélem Te (Ti) is itt fogtok ragadni és jól fogjátok magatokat érezni.

Nekem végre kész az event. A szegfűvel, karfiollal megérkezett a maradék nyíl is.

Hajrá a többieknek is. Jutus:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.