Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szép reggelt kivánok!
    Igaz, igaz,nekem is türelem kellett hozzá, és volt, hogy nem találtam el jól a kitett jeleket.
    Ha a képeket memorizáljátok, vagy lerajzoljátok, hogy mit is kell keresni, akkor könnyebb.Ami a képeken van, azokat kell bekeretezni ...

Jutus, amikor lesz titkos fa akció, pótolhatod biztosan a hiányokat.
    Erzsike, nagyon kibabrál veled ez a nőszirom...
    Biborka, szerencsére felénk már a múlté az esőzés, éppen elég volt tegnap egész nap.A kávé illata engem is megcsapott, majd ebéd után elfogyasztom én is....

Én balga, sajnos az egyik területen learattam a terményeket, amikor eszembe jutott, hogy ma nem kellett volna, mert később, mikulás csomag és sapka lett volna belőle.Szelavi, /c'est la vie/mondaná a művelt francia,

Kivánok szép és tartalmas napot.

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  2. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek mára, nagyon réges régen jártam nálatok, most bekukkantottam :)

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez a kilencedik növény, de ennyire makacs még egyik sem volt... [​IMG]
    Tudom, hogy nem sértődsz meg, ezért merem mondani, hogy épp időszerű volt már... [​IMG]

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot nektek !

Hát meg érkeztem, igaz vissza még nem igen olvastalak benneteket de majd be pótolóm a vissza olvasást. Sajnos még nem műtöttek meg, majd 22-én jön a betegszállító és az visz Debrecenbe. És ott vizsgálják ki a véremet, mert nincs alvadó vérem, és az altatós orvos nem vállalta a felelősséget a műtétemért. A többi eredményeim mind jók már csak ez hiányzik. De szerintem ebből már csak januárban lesz műtét. Nagyon hiányoztattok még az első hét eltelt, mert mindég vittek valami vizsgálatra. De a második héten csak infúziót kaptam, Debrecen meg csak 22-én fogad így haza engedtek addig.
    Erzsike ! nagyon sok boldog névnapot kívánok neked.

és mindenkit sokszor puszilok [​IMG]

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Köszönöm a jókívánságot.
    Biztos megtalálják a megoldást a problémára és minél előbb besorolják a műtétet.
    Van mit visszaolvasnod, jó szórakozást hozzá!

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a kávét, a reggelit, a híreket! Rozika, nagyon jó, hogy újra itt vagy, hiányoztál nekünk, és remélem, a műtét is meg lesz nemsokára!

A mai napom olyan volt, hogy nem is részletezem.....reggel ügyintézés, bank, stb, utána rohanás a fél várost összejárni, mert itt aztán minden van, csak az nincs, ami kellene....Mivel éppen nem esett, hamar bicajra kaptam, mert gyalog estig se végzek. Mindenütt ismerősökkel futok össze, aztán, én rá érek ám beszélgetni..:) Nem mondhatom, hogy futok, mert aratni kell, így is már lököttnek néznek. Igaz, a hátsóm rá fagyott a biciglire, de előbb értem. Gyorsan kipakoltam,leszedtem a horror gazakat, aztán tekerés vissza.

Haza értem újra, főzés, mosogatás, befűtés, ebéd, kutyusok...stb. Síva ezerrel tette a dolgát. De most itt vagyok, és várom a két órát. Kicsit szusszanok......

7. -elzemari-

Sutike, igazi tűzről pattant menyecske vagy, ha még ilyenkor is a bicajt előmered venni.Bááár, ha azt nézem, hogy mennyivel gyorsabban lehet eljuni a-ból b-be, akkor teljesen érthető.Most azért szusszanjál is nagyokat.

Szia Rozika,
    üdvözölünk újra itthon, még ha nem úgy sikerült is ahogy eltervezted.Kerestelek a kórházban amikor mentél befeküdni, csak utólag okkumuláltuk ki, hogy én Pestre gondoltam, és valószinűleg a saját városodban voltál.
    Csöpi,
    Minden jót neked is, foglalj helyet minálunk.....

sutimami57 kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Rozika !! Mi nagyon szorítottunk neked mindannyian . Reménykedtünk , hogy már túl vagy a műtéten !! Én is Debrecenbe járok , nagyon rendesek , biztosan tudni fogják a megoldást !! A Klinikára kell menned ? Vigyázz magadra !!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

joli63 és sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Halihóóóó..itt is vagyok, pattantam a tűzről..:D :D Az a helyzet, hogy az ismertségnek is van hátránya..ha kilépek a házból, nem igen van olyan ember a városban, aki nem ismerne, és még kedvelnek is..:D :D Mindenki meg szólít, ha csak pár percet is beszélek, bizony, sok idő el megy. Így jobban szeretek bicajjal menni, mert csak integetek jobbra-balra, az hamar megy...meg én is..:D Meg aztán ha vásárolok, nem kell cipekedni,a bicaj el bírja.

A szusszanásom igen csak rövid volt, a menyem hívott, hogy baj van, el romlott a bojler végérvényesen, és kellene helyette sürgősen egy másik, ha tudnék szerezni, este, műszak után el jönne erre, mert hogy haza is hozathatnám......Na, telefon elő, pár lomis barátomat fel hívtam, persze, bojler nem volt..irány harány, sötétedés előtt, bicajjal mégsem megyek, gyalog, hamar a közelebbi ismerősöket meg keresem, mert hát, hideg vízben nem lehet fürödni. Végig jártam egy csomó házat, bojler, ja, hát az éppen most nincsen. De közben el eredt az eső, hogy a nyavalya üssön beléje, jól meg is áztam. Hazaértem, forró zuhany, aztán most tényleg pihi. Most vetettem be a kicsi farmon is az eventes gazat.........unalomra semmi ok, szoktam mondani.....:)

-elzemari- kedveli ezt.
  11. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Nagyon sajnálom,hogy nem lett műtét!!Pedig annyira drukkoltunk......
    Jó ez a kép!Én ilyenkor a gépre is nyári képernyővédőket teszek,mert hát odakinn látok elég téli időjárást :)
    És végül is lett bojler vagy sem?????
    Eventgazok érnek,szépen szaporodnak.A felröpi sem rossz eddig.Csak el ne kiabáljam.......

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Jobban szeretem a napsütést, a virágokat nézegetni.Ma azt hittem vége lesz az esőnek, de délután újra neki állt és olyan szürke minden.
    Sutike, elképzelem, azt amit leirtál.Nem élsz unalmasan az már biztos!!

Juta, juta, vajon milyen növény lehet? Ha nem tudsz valamit, legyen akkor valakid.
    Igy vagyok én is, és el is mentem a Google barátomhoz, hogy némi nemű felvilágosultságot szerezzek.

Először is , van egy település is, amit Jutának hivnak és Somogy megyében található.Kaposvártól hét kilométerre, északnyugatra fekszik.Egy időben a Batthyány család tulajdona volt.Na ezzel is beljebb vagyunk...

Most aztán az ültetni való..juta...
    Lágy szárú növény, amely 3-3,6 méter magasra nő, és erős rostjaiért termesztik. Szára hengeres,körülbelül férfiujj vastagságú. Rostjai a kéreg alatt, a szár központi, fás részét körülvevő rétegben helyezkednek el.
    Szárát áztatás és verés után szálaira bontják és csomagolóanyagnak, zsákok készítésére használják.
    Most legalább tudom, hogy mit is ültetek...

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Hát én jól bealudtam az event kezdetét. De sebaj, 1 óra múlva mehetnek ki a kis területek, reggelre utol is érlek benneteket.
    tetszik ez az event , semmi extra, szépen meg lehet csinálni:)

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Hát, nem lett bojler.......De mindenki megígérte, hogy a hétvégén hoznak, ha lesz, és fognak szólni......Úristen, ha mindenki hoz, bojler nagy hatalom leszünk....Azért még holnap is próbálkozom, hátha......:)
    Köszi az okosságokat, Marika! Nem unatkozom, az tuti, aztán sokszor nem is írok róla, mi mindet csinálok....:D :D Most éppen egy dekorációs kütyüt szerelünk, mert nem égnek a gyertyák...:D :D :D Aratásig rá érek......

eva550125 kedveli ezt.
  15. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Szia, szia drága Rozika! jajj. de jó hogy itt vagy! Bár ahogy olvasom megint elmarad! a műtét. Ez nem jó. Vér alvadás? az igencsak baj. Kapsz rá legalább gyógyszert?

Lehet, hogy valamelyik gyógyszered okozza a gondot??

Pihenj, és készülj köztünk fel a műtétre.....

Na én is hazaértem. Nem úsztam meg az esőt...... szerencsére a víz nem fagyott rám, mint sok fára, elektromos vezetékre, keritésre stb.... amiket mutatott a TV.
    Még véletlenűl letörték volna a kezem a földalattin!:))))

Én is 6-körűl ültettem el az első adagomat, Lujzi! Rá se ránts!

A férjem félúton felvett hazafelé, de olyan kocs iáradot láttunk, hogy döbbenet... Erzsébet Kr. úton, Hungária krt. Szerencs utcánál, Váci úton is! Az autók, szó szerint lépésben mentek, Ha mentek...

Valóban katasztrófa helyzet van Pest megyében, Budán és Pesten.......Remélem Nálatok minden rendben..

Na most megyek is tovább, mert matatok még a farmokon...... Jutus/Tatus

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nagyon örülök hogy mindnyájan drukkoltatok nekem, de sajnos ez egy örökletes betegség. Van is róla papírom csak éppen 20-éves. És az altatós doktornő nem fogadta el, igy újat kell csináltatnom de Debrecen csak 22-én fogad. Remélem azzal már meg lesz minden. Mert már nagyon unom, egy hétig csak a góc kutatás készült. Utána kaptam 5-infuziót, remélem a Debreceni vizsgálattal véget ér a kálvária.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Nagyon jó lenne, Rozika, mert utána itt, szépen, velünk együtt könnyebb lenne a gyógyulás!! :) Nagyon jó, hogy itt vagy..:) :)

Jutus, Neked sem unalmas az életed, velem együtt, de az a jó, hogy fontosak vagyunk, szükség van ránk, és bírjuk erővel, energiával.

Lujza, jól tetted, hogy bealudtál! Időnk lesz, és tényleg, olyan laza, nem brutális, és szeretem az ilyen eventeket, nem kell megkergülni a végére. El is kezdtem mind a két farmon, leszedtem a gépeket is, és meg is szeretném csinálni. Na, már ég a kütyü, holnap fel kell fúrni. Vagyis hogy világít...:D :D

eva550125 kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hát még szép, hogy drukkolunk neked Rozika. Nagymama társat kérdezgettem, hogy mi van veled, de nagyon aranyos volt, mindig válaszolt. (remélem ő az akinek bérbe adtad a farmot)ha találkozol vele, köszönd meg légyszíves a kedvességét.
    Szép az új ruhád új:)
    Jutus! Azért vigyázzatok ilyenkor az utakon. Nálunk hálistennek csak eső esett, pedig igencsak mondogatták a leveli békák ide is az ónos esőt.

19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Lujza,valami lehet a levegőben mert olyan álmos voltam egésznap én is..........
    Süti,mi az,hogy hoznak???Ezt nem nagyon értem.......
    Jutus,állítólag Parádon és Galyán is nagyon rossz a helyzet,hol van áram,hol nem.De inkább nem........A pesti közlekedés tényleg katasztrófa általában 3 és 7 között.......
    Kellemes estét mindenkinek!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok Nyugisok !

Rozimama sajnálattal olvasom....a dolgot, de bízzunk benne, hogy minden simán zajlik majdan.
    Ellenben Sütikével én csak igen takarékon mindössze 1 földön csinálom az eventet. Nem hajt a tatár.
    Kissé sűrű események vannak a hátam mögött a farmokkal kapcsolatban..Rázós buli volt...
    Remélem az összes fuszeklit sikerül megkaparintanom, nem szeretnék FA-t költeni rá...

Erősen megy föl a trágya ára a piacon. Itt már 19000 Csp.-nél jár 300 darab...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.