Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot.
    Hát ilyen gyorsan még nem végeztem eventtel mint most, egy lefagyással együtt is 10 perc volt.
    Mai nap a takarítás, van mit.
    Tegnap Jót játszottunk az oviba. Az unokámmal együtt készítettünk rénszarvast és aranyhajú angyalkát. Szorgalmasan vágta a csillagokat, és hibátlanul. Nagyon jó érzéssel mentünk haza és közbe még megbeszéltük a napunkat. A szülőket megvártam, és rohanta a város másik részébe a kisleányt meghallgatni. Nem vagyok elfogult nagymama, de nagyon ügyesen játszott. Őt hazavittem, és már este hétkor itthon is voltam.
    Mindenkinek sikeres eventet.

eva550125 kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Koppi,köszi a kóstolót!Az a kép annyira,de annyira beindította a nyálelválasztásomat,hogy rögtön elmentem a henteshez.Vettem jó hurkát,kolbászt.Karikáskrumplit csináltam mellé..........Remélem ma már pihentél!
    Bíborka,nagyon örülök,hogy negatívak az eredményeid!!!!!Legyen még így vagy 50 évig!!!!!!;)
    Hugi,ez tényleg gyors volt!Én is befejeztem.....
    A malomkerék újra pörög:) Kis öröm is öröm.......
    Szép délutánt!

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

-1 dísztyúk 450000 a piacon !
    Lehidaltam...:(

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Utoljára szerkesztett: 12.12.14
    eva550125, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

halihóóó,
    Hugi,
    gratulálok az ügyes unokádhoz.A nagymamáknak jó dolog is, ha együtt játszhatnak az uncsikkal.
    Pjotr,
    nagyon ügyes vagy, hogy neked is volt a pajtában mindegyik állatodból.Én tenyésztgetek, majd meg lesz egyszer...
    Kopi,
    azért a derekadra vigyázz...
    Juditka,
    jó szivvel tettem...
    Biborka,
    szivből örülök, hogy jók lettek az eredményeid.A pici gyerekkel a vendégség nem egy pihentető, ...

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bíborka, nagyon örülök neki, hogy jók lettek az eredményeid! Szívből gratulálok hozzá, és ez a leg jobb karácsonyi ajándék! Maradjon is így még sok-sok évig!!! :)
    Nagyon szívesen megyek hozzád..ott aztán inden lenne....még a cicák is kolbászt ennének..:D :D

Gratulálok ehhez a villám gyors eventhez..most aztán egy hétig mit fogsz csinálni?? :D :D Én is be rakosgattam amit tudtam, de tenyész állatok nincsenek, ki tenyésztem, ha lesz boom...ha nem, akkor maradnak.

Én is......venni biztos nem fogok egyet sem...elszállt a piac megint az árakkal, valami brutális árak vannak.....

-elzemari- és eva550125 kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Sziasztok !

Hát sok ilyen event kellene, kb 2-perc alatt végeztem. Biborka örülök, hogy jók lettek az eredményeid. Remélem 22-én én is hasonlóval, térek haza. Hugi ! nem is igazi nagymama lennél, ha nem a te unokád volna ügyes számodra. Gondolom a mai nap már egy kicsit húzósabb volt a takarítással. Kopi ! valóban el szaladtak az árak a piacon, az volt a szerencsém a hiányzó állatot még az elején meg vettem. A tenyésztést majd később kezdem, hátha lesz bébi bum a hét végén. További szép délutánt.

8. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

sutimami57, -KisHölgy- és eva550125 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Remek képek !A harmadik nevét végre megtudtam...:)

Én pofán vágtam a gyertyás eventet két farmomon. Kb 5 millámba került.., majd visszajön..:)

11. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!

Ez az event tényleg nagyon gyorsan teljesíthető volt, ezen a farmomon!
    A többin hiányzik néhány tenyészállat, de holnapig várok mert a kiírás szerint lesz Ikernap.

kpe.-Erzsike!
    Gratulálok az előrejutásodhoz. Irigyellek, hogy ilyen következetesen tudsz, a terveidnek megfelelően haladni. Én nem tervezek, csak ami eszembe jut, csinálom. Van hogy meg is feledkezem az alkimistákról. Azért valamennyire ott is haladok, a 3. szint közepén tartok, de nem igazán szeretem. Olyan mintha egy feneketlen kútba hordanám a sok hozzávalót, haszna meg semmi. Remélem tényleg valami nagyon jót fognak kitalálni a fejlesztők vele.
    Az meg, hogy mostanában ennyire "nyomják" a szigetes pontokat, nekem sem tetszik! Az az érzésem, sok aranybanánra lesz szükségünk az elkövetkező időkben. Nem is merem a meglévőket beváltani, bár nem mondhatnám hogy sok van belőle, de a hiányzó fát ki tudnám váltani. Már csak az hiányzik, hogy betudjam fejezni a feladatot. De most várakozó állásponton vagyok.
    A sok szupertáp is jelezhet valamit, de lehet, hogy csak azt szeretnék hogy ezt a feladatsort mindenki betudja fejezni. Nem emlékszem, hogy máskor is lett volna ennyi megnyerhető Sz. Táp.
    Na majd meglátjuk mit tartogat a nagy Bp a tarsolyában.
    Mostanában elég sokszor kérik a tenyészállatokat aminek én nem örülök túlságosan, sőt egyáltalán nem örülök. Nem szeretek tenyészteni. Az is érdekes, mintha az állattartás felé akarnák terelni a játékot, sok állatot igénylő feladatok vannak. Ez még nem is volna nagy baj, csakhogy azokkal sokkal nehezebb az előrejutás.

Miközben itt az irományommal küszködtem felhívott a fiam, lehet nem is tudom már elküldeni, egy órája fogtam hozzá.
    Most már időm sincs több, majd talán később folytatom,de ez nem biztos.
    További szépestét Mindenkinek!
    Eszter

sutimami57 kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Kopp-kopp-kopp, [​IMG] jó estét kívánok mindenkinek, szervusztok.
    Mostanra sikerült egy "kis pihenést" összehozni, ezért kissé "megkésve bár, de..." ezúton szeretnék minden Juditnak, Juditkának, Jutkának, Jucikának, ..... stb. boldog névnapot kívánni:

és egy kis "téli zene": https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0YnwMqUrPEk
    További szép estét kívánok mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Hugi,
    nahát ez a kiskutya milyen aranyos!!Volt nagy sikere?

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Mikor eldöntöttem, hogy megcsinálom, arra gondoltam, hogy jó lesz ez majd egyszer. Közben rájöttem, hogy a hosszú érésű növényeknél még jól is jöhetnek a segítő koboldok. Sok kicsi sokra megy...
    A banánokat én is gyűjtögetem, nem akarom beváltani csak a korall után, ha lesz maradék.
    A tenyésztést én sem szeretem, de már egy ideje minden boom-kor gyűjtögetem a tenyészdögöket, így a mostani feladat nekem sem okoz gondot.

15. Midronka

Midronka Fórum-zöldfülű

Vissza jöttem, de csak egy kicsit, van még három farm és már nagyon álmos vagyok.
    Közben el kellett mennem átkötni Laci bácsi karját, vacsora, cigiosztás, de mára már vége, lefeküdt!

Juditok!
    Megkésve bár, de törve nem kívánok sok-sok névnapot ami szép és örömteli legyen!!

Lujza!
    Remélem hamar megoldódik a gépproblémád és újra olvashatom soraidat!

Hugi! (Brasi)
    Nagyon-nagyon aranyos a csöppség amit ajándékba kaptál!!
    Legyen benne sok örömöd!

-elzemari- Marika!
    Tegnap este néztem a Szulejmánt és eszembe jutottál! Azt hiszem egy az ízlésünk, nekem is jobban bejön a Bali bég!

Eszter voltam a másik farmról!
    Legyen szép az estétek!

16. eva550125

eva550125 Törekvő

Imádom a kutyusokat,de a te kiskutyád,annyira cuki falat.A virágodhoz gratulálok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt !

[​IMG] Korán ébredtem még sötét van, de aratni meg az állatok etetéséhez alkalmas idő.

Hugi a kutyus nagyon aranyos, biztos örültél neki. Ma én is tenyésztek, mert nem akarok megint meglepetést. Lujza ! azért nagyon hiányzól, ha tudsz nézzél be hozzánk. Ma egy kis takarítással kezdek, csak apránként ahogy tudom. A kávét meghoztam, hogy könnyebben induljon a napotok.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !

Köszi a kávét. Én még ebben a setétben nem ittam...
    Ma, ha jókedvem lesz tenyésztek valamit, mert hátha...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt kivánok!
    Csendben jöttem, hogy ne ébresszek fel még senkit..Ilyentájt, igyekszem a Mesterségek völgyébe, hogy friss zsemlét hozzak az asztalra.Nagyon szeretem a friss péksütemények illatát és nálunk itt Alsódughagymafalván a Zsömle Tóni remek zsemléket tud késziteni.
    Hoppá, jó hogy nem engem talált el a kis mókus, amikor vidáman dobott egy hatalmas nagy mogyorót az éppen olvasó hód szomszéd felé.A Répás-almás csatni ellenőrzését is korán megejtem, hogy mindig kellő mennyiség legyen a pajtámban.A természetgyógyászatot sem hagynám ki semmi pénzért, mert a természetes alapanyagokból készült krémeket, maszkokat nagyon fontos feladatomnak tartom.A bólé készités pedig szinte napi rutinná vált már,a szőlő antioxidáns tulajdonságai miatt fő helyen tartózkodik.S a Virágkötészet.Itt aztán kiélhetem a virágok iránti szeretetemet, mert,a sok virágcserép sok csokrot is elbir.Igy aztán teendőm van bőviben.

Megyek, mert a dolog nem vár, érezzétek jól magatokat, s akinek mint jómagamnak is, kell a tenyésztés, annak sok sikert kivánok!

Hugi kedves!
    Madárka szállott az ágra és onnan csiripelte, hogy születésed napja van ma.
    Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod,
    Másként kelt fel reggel a Nap, és másként járt a Hold.
    Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk,
    És ajándékul fogadd el vidám kis dalunk:
    Boldog, boldog, boldog születésnapot,
    Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod.
    Bródy János

Utoljára szerkesztett: 12.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  20. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Én is korán ébredtem, bár ez mostanában nemigen jellemző rám.
    Egy kávén már túl vagyok, meg egy farmon.

-elzemari- Marika!
    A friss, ropogós zsemlék illatát én is nagyon szeretem, szinte érzem is, na és az ízük?!
    Egy kis vajjal, finom dzsemmel vagy mézzel, egy pohár friss tejjel! Ez lenne csak a mennyei reggeli!
    A műhelyeket én is reggel szoktam meglátogatni, aratás után. A virágkötőt mostanában hanyagolom, egyszerre két mesterséghez nem tudok elegendő festékpalettát begyűjteni és most az alkimistákat részesítem előnyben. Ezek a kis koboldok elég sok hozzávalót kérnek bűvös italaikhoz! És nagyon illékonyak, hamar elpárolognak. Remélem egyszer eljutnak arra a szintre, hogy valami tartósabbat is tudjanak gyártani.

Hugi!
    Marikánk jelezte, hogy talán ma nálatok jeles nap lesz!
    Remélem nagyon jól fog telni szeretteid körében!
    Kívánom, hogy még sokáig tudd ünnepelni erőben, egészségben,szeretetben!
    Váljon valóra minden álmod!

Rozika!
    Nemsokára elérkezik a nap amikor megtudod, hogy mikor lesz végre a műtét!
    Remélem az utolsó vizsgálat a lehető legjobb eredménnyel zárul és már nem lesz semmi akadálya.
    Addig is vigyázz nagyon magadra és csak módjával terheld magad!

Legyen szép és tartalmas napotok!
    Eszter

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.