Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !

Nálunk nagyon csúnya ködös idő van. Lujza a cigi az nagy úr, tudom én is szívtam 25-évig. Sütike te is be jöttél aláírni a jelenléti ívet, ki tudja ma mikkor keveredsz elő. Biborka köszi a kávét, Lujzának meg a reggelit. Gyorsan én is megyek amit tudok én is csinálok. Főzni nem kell maradt tegnapról, további szép játékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!!

Köszönöm a kávét, a reggelit... igazán jól esett mindegyik!
    Éva jó készülődést, és sajnálom, hogy nem lesz a család együtt Karácsonykor. De ahogy írod, nagyon szép hivatása van a gyerekeidnek!
    Lujza!
    Nálunk nagyon hideg volt reggel, minden csupa dér, de legalább köd az nem volt!
    Tudod, ködben autózni, hát az marha veszélyes! Én olyankor letekerem kicsit az ablakot, és a fülemre is hagyatkozom.
    Sütike
    Kösz a gratulációt...látom megint egy rohanás az életed....
    Kopi!
    Megszokhattuk már, hogy ha valamilyen event van, akkor gyakoribb a hiba.. tudom ez nem vigasz, mert a zsebed bánja...
    Bíborka,
    igen korán keltél....talán tehenet fejtél, hogy ilyen korán hoztad ezt az isteni habos kávét?
    Rozika
    Főznöm nekem sem kell ma, mert maradt is tegnapról, meg a menyem hozott káposztát, amikor reggel beadta a Lackót megőrzésre...
    Úgy, hogy a mai napom a Lackóé... és az estém is, mert itt alszik nálam!
    Sétálunk, játszunk.,lazulunk... a munka meg? Hát az megvár, aztán holnap majd bele húzok
    Erzsike.
    Kösz az infókat... ma is hoztál olyant, ami igen megtetszett! Hogy mennyit olvastam gyerekkoromban Ülő Bikáról!!!
    Jó visszagondolni rá!

Legyen szép a napotok!
    A fájósoknak enyhülést, a bánatosoknak vidámságot, és mindenkinek jó készülődést kívánok!
    Még jövök valamikor.

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

-elzemari-! 2088 pont. Gratulálok! [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!!!
    Mari gratulálok a sz.lépéshez!!!!!
    A farmon csendes termelés folyik,semmi extra.........
    Kellemes délutánt kívánok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én is gratulálok...:) Kár, hogy nem vagyunk szomszédok...
    A többi egyező veled...:)

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] hej hó, hej hó, hollári hopplahóóó.
    Végre leüllök a fenekemre és körbenézek, hogy mi is a teendőm... Délelőtt,ide oda jöttem mentem,s még a varrógépemet is beizzitottam egy kis javitást illetően.Majd ebéd, szerencsére tegnapi maradék volt, igy a konyha szolgálattól ma mentességet kaptam magamtól.
    Az idő nem valami kellemes, sőőőt egyenesen nagyon szürke.Igaz hideg nem volt érezhető délelőtt, vagy én nem értem rá odafigyelni...Most már mindegy is, mert itt benn a jó melegben semmi ok az aggodalomra.
    Tegnap jól kibabráltam magammal, nem elfelejtettem a kis csizmácskát!!Igy aztán ma kemény arany pengőért kellett kiváltanom, még ilyet, hogy lehet ezt elfelejteni??? Most már mindegy, majd jobban figyuzom a dolgaimat...egy Veteményes vitéznek ez is a dolga....

Erzsike, a gratulációt köszönöm, nem kevés munkám van benne, hogy .. a többit tudod...
    Pjotr, köszönettel veszem gratulációt,hej mennyi napon intéztem én a sok vetést, aratást, hogy végre valahára már legalább a nyolcvankilencedik szintre feltornázzam magamat. Az a sok vevő, akit mindig hűségessen kiszolgáltam nem nézve a rigolyájukat, amikor olyan terményt vagy állatot kértek, ami számomra nem volt,.Akkor is felhajtottam más gazdáktól, és nem kimélve anyagiakat sem, hogy megelégedéssel távozzanak tőlem.
    Hányszor de hányszor leküzdve a szédülésemet, megmásztam a babszárat és a rajta lévő felhőkön a pontokat beszedtem.Sokszor összevesztem a struccokkal, hogy mindig csak egy tojással örvendeztettek meg.kellette a kelt tésztához ami az alapja a finom Cseresznyés túrótortának, s minimum négy kellett, hogy legalább egy tortát elő tudjak álltani azért a nyolcezer pontért.
    Ám nem akarom ragozni, szép munka volt és ez a lényeg...
    Kopi neked is köszi...

További kellemes napot kivánok!!

7. pjotrovov

Kopi,megjavult már a naptárad????
    Nagyon jól csinálod!!!!:) Ezt Neked hoztam a sz.lépésért;) :

8. bukta-agi54

Szép napokat!

Azt a mindenit!
    Marika!
    Míg sétálni voltunk a Lackóval, Te hamar szintet is léptél.....mit léptél... egyenesen ugrottál!!
    Gratula Neked!
    Most aztán velem együtt vitézkedhetsz a veteményes felett!!
    Pjotr.
    Nagyon szép csokrot hoztál Marikának...nem vagyok ám irigy....(nem a fenéket nem)xD
    Kopi, Erzsike...
    Ezt ti kapjátok, az elmaradt szomszis pontokért....vigasztalásúl...
    [​IMG][​IMG]

9. pjotrovov

Nem irigykedni!:) Neked tűzijátékot hoztam,Marinak virágot!De majd jegyzem,hogy a következő sz.lépésedhez Te is virágot kérsz.:);)

10. bukta-agi54

Azt jól teszed, hogy jegyzed!! Mert én egy telhetetlen dög vagyok!!! Nem is tudtad??? Mindent akarok..tűzijátékot, virágot...mindenből sokat sokat......xDxD

11. pjotrovov

Én egy szegény,minimálbéres legény vagyok!Nem a Csekonics báróxD Tűzijáték is és holland tulipán is nem fér a büdzsébe!!!!Vagy ez vagy az!!!!xDxD

12. bukta-agi54

Hoppááááá!
    Tudom, hogy nem Te vagy a Csekonics Báró....de azt gondoltam, talán a a fia vagy.....
    De most, hogy megmondtad, csak egy minimálbéred van.... lemondok mindegyik ajiról!
    Ne hogy már miattam menj a híd alá, mert mindent magamnak akarok...xD
    Akkor most már csak egyfélét kérek....
    Toronyórát láncostól.....xD

13. pjotrovov

Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egerben a belvárosban gyönyörű barokk hidak vannak,egy élmény lehet alattuk laknixDxD Óhajod parancs:
    +
    xDxDxD

14. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

Én megkaptam a pontokat, de a bal szélsőt magamévá tettem innen is... [​IMG] A másikat meghagytam Kopinak.

brasihugi, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  16. bukta-agi54

Az előbb annyira el állt a szavam, hogy néma üzit küldtem!
    Köszönöm a tornyot, a láncot, és ha ez miatt a híd alatt kötöttél ki, akkor ezt meg én adom:[​IMG]
    Hogy ne fagyjál meg....
    Aztán, ha unatkoznál, kiabálj, meghallom, és megyek! Viszem a jó fűszeres fórrraltbortxD

Utoljára szerkesztett: 15.12.14
  17. pjotrovov

Ezt a gondoskodást!!!!Megható.............xD Nem kiabálok,lopom a wi-fit és írok ide!xD De forraltbort otthonról hozzál,a Dobó-téren sok HUF-ért árulják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD

18. bukta-agi54

Ne féltsél már engem.... viszem a jó kis hazait!!!!! ..Hiszen kicsiny falum e nemes nedűjéről híres... meg a jó kis páleszáról....
    amit egy valódi Pálinkalovag állít elő...xD.

19. pjotrovov

A páleszt nem bírom......max 2 feles.......De a forraltbort szeretem...Jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!;)

20. bukta-agi54

Már lassan forr is..... Viszem....
    Aztán, ha valaki csatlakozni akar hozzánk, jöhet...... jut mindenkinek!
    Keresse a legnagyobb hidat, annak is az alját, ahol ég a tűz....és a forraltbor illata száll a magasba....:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.