Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Megtekintettem én is a videót, amit Pjotr küldött át ...Amit ezúton is köszönök. :)
    Szavakat nem lehet találni arra, hogy mennyire is aljas tud lenni egy egy embernek nevezett élőlény..:(

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A Mai névnap Teofil, görög eredetű férfinév, jelentése: Isten kedveltje vagy Istent kedvelő, Isten barátja. (...)
    1902-ben ezen a napon volt Huszka Jenő „Bob herceg” c. operettjének bemutatója.
    1946-ban megszületett Uri Geller magyar származású, izraeli születésű parafenomén, parapszichiáter.
    1957-ben meghalt Ferenczy Noémi Kossuth-díjas festőművész.

A gazak egyedül is tudnak nőni, így én úgy döntöttem, hogy nem kell nekem itthon ülni...
    A gondolatot tett követte és most értem haza. Valami ebéd után kell néznem, mert a szakácsnő is szabadságolta magát a konyhából...

3. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Ó de aranyos a kutyus. Mi van rajta? Bugyi?

Pjotr! Imádom a lucskos káposztát. Nyitva az ablak..... csak egy falatkát.....

Nálunk nagyüzem van. A tegnapi hurka-kolbászhoz, ma megcsináltam a párolt káposztát.....

Kirántottam pár csirke combot, és szárnyat. Most meg sül a 3 és fél kiló csirke mell.....

A kocsonya feltéve....

A vérnyomásom ma sem jobb. Igaz ma "csak" 130-106 között ingázik, de most már ledőlök talán a pihenés jót tesz..... (az időjárásnak kellene beállni valamire)

Ma is megy a mosás, a fiam cuccaival.....

Van egy nagy újságom! (bár még ettől sem ment fel a vérnyomásom)

Nyertem 1 db zsemlét!!!! Micsoda nyeremény!!!!!!

Itt tavasz van a javából.....csak a madarak nem csiripelnek

További kellemes pihenést...

Jobbulást a kis kutyusnak.....

Jutus

4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot Mindenkinek!!
    Pjotr jóvoltából én is láttam a videót! Lujzám,minden elismerésem a Tiétek!! De most már értelek, mért nem mutogattad nekünk eddíg a Dokit!!
    Csuda jóképű, nagyon kellemes hangú, ráadásul aranyszívű is!!
    Tudod, én sem mutogatnám, megtartanám magamnak...;)
    Erzsike, kösz az elmaradhatatlan híreket! Szeretem olvasni, mert olyanokat hozol, amit máshol így egy csokorban nem találni....mert ezt Te, nekünk állítod össze.
    Eszter, Kopi, Marika, Bíborka, Jolanda, jutus, Rozika..Sütike, Hugi
    Fiúk,

Kellemes szombat délutánt.
    Gazok növekednek, a felröpik lassan gyülekeznek...de van még idő bőven... no para....
    Jutus.
    vigyázz magadra, és a többi fájósnak is jobbulást..
    Most megyek, keresek még kint egy kis tenni venni valót, mert nem győzök betelni ezzel a jó kis idővel...aztán estefele benézek...

5. kpe59

Az igazság az, hogy nincs ezzel nehéz dolgom, mert csak Wiki kisasszonyt kérem meg, hogy sorolja fel nekem az eseményeket és kiragadok közülük olyanokat, amiket érdekesnek, vagy említésre méltónak találok...
    Úgy vagyok vele, ha már egyébként is végigböngészem, akkor miért ne hozzak belőle ide is, ha pár kattintással megoldható.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Jutus! A kutyuson pelenkanadrág van. Mivel menni nem tud, a gipszes lábaival, valahová csak el kell végezni a dolgát. Most ugrottam be a városba, vettem neki koraszülötteknek való pelust, mert ami otthon volt az egy kissé (nagyon) nagy volt neki-.
    B Ági! igen a doktor inkognitója ezennel megszünt. Amilyen jámbor, mackós alkat, annál nagyobb grizli tud lenni, ha nem tetszik neki valami, vagy nehézségek adódnak műtét közben. De engem nem zavar, és a sebészek közt nőttem fel a humánban. Azokhoz képest ő csak elsőáldozó.De a szíve az valóba nagy, csak néha ügyesen titkolja:D
    Nem tudom, hogy nálatok ez az ünnepi készülődés hogy megy, de a mi házunk katasztrófa sújtotta övezetté lett nyilvánítva.Tegnap este szülinapból kifolyólag 20-an voltunk a konyhában. És elfértünk!!!!!! És mindemellett még karácsonyra is készülünk.
    Ráadásul a lányom barátja is megérkezett, mert találtak egy albérletet, ahová januárban költözhetnek, de ha már itt van. akkor úgy döntöttek, hogy év végéig nálunk lesznek. És még mindennek tetejébe a kiskutya. És én balga, még vártam, hogy nyugdíjas legyek végre.:D:D
    Most megyek a dolgomra, kb 1 óra múlva aratok, akkor benézek: Lujza

7. kpe59

Látod, látod, ha nem lennél nyugdíjas ezekre a dolgokra nem is érnél rá...

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóó,,
    Pjotr,
    nagyon szépen köszönöm a videót, hogy láthattam a mi Lujzánk fáradságos munkájának az egyikét.S nem utolsó sorban végre a dokit is megismertük, aki nagy állatbarát lévén, megmentette ennek a kiskutyának is az életét.

A farmon illatozik, a már középkorban is kedvelt fűszer növény az ánizs.Vele nincs is különösebb gond, ám felénk igen szűken jönnek a Habcsókok.Lehet hogy ha sütnék, talán gyorsabban növekedne a mennyisége.

9. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Lujzi, sejthettem volna!:)))
    Olyan bánatos szegénynek a kis szép pofija.... Csodás kutyus....

Na Ti aztán átmentetek akkor Panzióba? Még szerencse, hogy a házatok nagy és elfértek...

Bukta-Ági.... látom már Te is átvetted Süti tempóját. Ha nem bent matatsz, keresel kint munkát. Nehogy már unatkozzál!:D

Jolanda! Megint micsoda bulin voltál! A táncos lábakat is vittétek?

Nálam fő a kocsonya. Az egész lakásban most ennek az illata szálldogál..

Én próbálok pihenni- köszi Ágikám- közben kimentem a piacra...... Na még ilyen "normális" piacot nem láttam a 6 év alatt.....

Minden normál áron kapható, van bőven minden. A Trágya is csak 8-9 csp. Bár nekem most annyi volt a "bajom", hogy alig találtam 100 -as egységet.... 500-600-as csomagok voltak.:p
    Az ánizsból az utolsó ültetvényem megy.

Marcsival értek egyet: 260 db habcsókom van eddig....
    Szerintem most még kevesebb repked mind szokott....... Lehet, hogy ott "fent" is karácsonyra készülnek és megették a javát???? ;);):D:D:D:D:D

Marcsi- és többiek..... Ha gondoljátok, küldök Horváth cukis habcsókot, van rózsaszín, fehér, egy kis cukor dísszel... Lehet, hogy ebből töltöm fel a hiányt?:D:D:D:D:D

További kellemes idő töltés, készülődést...... Jutus

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jutus, Jó is lesz ha küldesz!!!
    Nagyon aranyos a keksz készitő kis szoba.A szorgos kis, ha megfeszülök sem tudom, hogy milyen állatkákal.

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
  11. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Jutus, nekem is küldjél légyszíves, mert nálam is gyéren csorog a felröppenő. Manóka közben felébredt, most itt hintázik az ölemben, mivel egy kis kényeztetésre vágyik. Én meg mondtam neki, hogy: legyen meg a te akaratod.........:) Majd később visszajövök, mert egy kézzel nehéz írni.

Csillagzafír, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  12. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Jutus,természetesen megy a káposzta,nyithatod az ablakot!!!!!!!!!!!;)
    A videót nagyon szívesen mindenkinek!
    Kellemes estét!

13. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szerbusztok!!!Meg érkeztem,madár szárnyon röppentem hozzátok.Barátságom jeléül e szál virágot repítettem minden házhoz.Közeledik a karácsony én ezt tudom,de az időjárás inkább tavaszt varázsolt.

14. Koppi

Én is mindössze 230 felreppenővel vagyok el...de hátha változik a helyzet...:)
    Rövidesen hosszúzok..:)
    Nektek a trágya mennyi áron megy a piacon? Mert nálam ócsó felettébb...
    300 db 4023 Csp...

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Befutottam aláírni, mielőtt mindenről lemaradok. Sajnos, Lujzáék filmjét nem tudtam megnézni. :(
    A kutyus nagyon aranyos..:)
    Reggel korán fejest ugrottam a munkába, és miután végeztem valamikor délután el kellett mennem, de minden kész, amit meg kellett csinálnom. Hát, nem vagyok valami fitt, de holnap pihenek.......
    Legalább is remélem....Hétfőn kedden sütök, szerdán főzök, és megyünk Pestre. Az idén el marad a szokásos ünnepü menü, mert a lányom lesz a konyhatündér. Remélem, minden rendben lesz, mert tegnap indultak haza MIAMI-ból, de azóta nem tudok róla semmit. Azt nem mondhatom, hogy nyugodt vagyok.

A farmon megy a munka, most tudtam az ajándékokat is el küldeni, mert reggel csak hamar gyors vetés, aratás volt, aztán futás. Este leszedem az eventest, és szerintem meg is lesz bőségesen, a kicsin még el tart egy-két napig, de idő van. A röpik viszont nagyon gyéren jönnek, ilyen kevés még talán nem is volt. Majd valahogy meg oldjuk.

Most benézek a piacra, hátha találok valami érdekeset...még jövök...[​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  16. Koppi

Sütike !
    Pjotr nekem is a facen küldte el, átküldöm Neked...Suhanj föl az oldalra..:)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szevasztok.
    Lujza édes az a kiskutya, hogy milyen szívtelen emberek vannak. A te ápolásodtól biztos hamar gyógyul.
    Egy rohanás volt az életem. A legidősebb unokám, úszó és az új uszoda megnyitására rendezett versenyeken vett részt. Természetesen látnom kellett. Az idősebbik fiaméknál lakás átalakítás van. A hulladékokat ma két fordulóval hazaszállítottuk. Közben sütöttem sajtos rudakat és linzerkoszorúkat.
    Holnap még vásárolnom kell, és befejezni a takarítást. A karácsonyfának előkészíteni a helyet, előszedni a díszeket, stb. Sütike nagyon szépen nődögél a fogai élesek, és a cipők veszélyben vannak.
    A farmon nem úgy mennek a dolgok ahogy én szeretném, de még van idő. Nemsokára aratok, és még legalább kétszer fordítanom kell az ánizsokat.

18. sutimami57

Szia, Koppi! Nagyon szépen köszönöm, alig várom! Most léptem be éppen..:) :)

Meg néztem-...el bőgtem magam. Nem vagyok egy mimóza lélek, és nem pityorgok ha kell ha nem, de annyira meg hatott ez a kis film.......aranyos kiskutya nagyon, és azok az emberek, akik segítettek a megmentésében, nagy tiszteletet érdemelnek, pedig náluk ez a természetes. A legnagyobb elismerés Lujzát, és a doktort illeti, mert a 3 órás műtét volt az életmentő beavatkozás. Hatalmas gartuláció, mély tisztelet, és elismerés, kedves Lujza, Neked, és a doktornak..

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat. De ez énnekem olyan természetes, hogy ezt a kiskutyát megmentettük, hogy igazán nem is értem, mi ebben a rendkívüli. Nekem csak a TV interjú volt különleges, mert ilyenben még nem volt részem.
    Sütike, most legalább láthattad a doktort is;)

20. sutimami57

Hát, valóban, nagyon kíváncsi voltam a doktorra is, és egyet értek Buktácskával, tényleg egy jó pasi, nagyon szimpatikus...:D :D :D

jolanda1948 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.