Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Bizony Kopi nálunk Pécsen gyönyörű idő van.Ezt nézzétek meg virágzik a szilva fám.
    Nem tudtam közelebbről fényképezni.
    https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/15879407337/

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  2. eva550125

eva550125 Törekvő

Ismét itt vagyok,mert úgy érzem ezt nem szabad magamba fojtani.Jolanda írod,hogy mennyire jó idő van felétek.Itt Budapesten is jó volt az idő,igaz délelőtt erős szél volt,de ami most van,szinte hihetetlen.Magam sem hittem a fülemnek,mert először azt hittem valami a közelben fel robbant??Ki is mentem a folyosóra,és akkor jöttem rá,hogy ez ég zengés,villámok sorozata,és hozzá jeges eső.Körülbelül fél órája tart már,hol alább hagy az ég zengés,vagy ismételten hangos.Most megyek gumi csizmát fel venni,és le aratok.Mert az esőtől sár lett.Kellemes estét nektek,és nyugodalmas jó éjszakát!

3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Éva, meg vagyok döbbenve! Gyorsan megnéztem az időképet, hihetetlen, hogy milyen zivatarok vannak szerte az országban. nálunk gyönyörű csillagos az ég. Kellemes tavaszi este.....

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hoztam nektek valamit nekem nagyon tetszett

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Pjotr! A cicusnak milyen fényes a szőre?! Biztos mindig valami fincsit kap?

Süti, Évi, Jolanda, Lujzi!

Nem csodálom, hogy Jolandánál virágzik a fa...
    Úgy ahogy Évi is írta, engem is meglepett a villanó fény! Aztán meg a dörgés! Azt hittem ideért Putyin!

Ilyen nyári zivatart decemberben! :sleepy:

Hugi! Ezek szerint a Süti szereti a cipőket??? Ajajj! Pakolhatsz el mindent.

Süti! Remélem mire jöttök már lesz egy kis "tél" is.!?

A lányod szegény a jó melegből, a pálmafák alól hazajön ebbe az őszi-téli .-nyári időbe. Jó fárasztó útja lesz.

Az ánizsok túl termelve, de csak az első! feladatra elég a repkedő!

Liszt van bőven, ánizs is...... a habcsók meg az ablakban.

Nagyon pipa leszek, ha megint a repkedők miatt nem tudom megcsinálni az eventet. Ezek szerint kár volt előrre örülnöm, hogy " könnyű' a feladat.
    Mi el utazunk, és azt hittem addigra legalább kész leszek.xD:inlove::mad::mad::mad:

Mára befejeztem. Megint 2 műszak volt...... reggel 6-tól este 9 óra 10-ig.

Kb 40 szelet csirke mell, 2 csirke comb, 4 szárny kirántva, kocsonya a tálakban.

Dúdolom nekik az altató dalt, hogy reggelre mély álomba szenderűljenek.
    A nagy részük Tarvizióba utazik!
    ;)
    Na most megint jól kibeszéltem magam,,,,,,, magammal........

Több sikert az eventhez Nektek, és kellemes pihenést.. Jutus

7. András

András Kivételes tehetség

Pjotr! Reggelre ott a kocsonya, ha kérsz!

Félre teheted karácsony estére....

Tatus

8. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Szia Jutus! nem vagy magadban, itt vagyok én is. Most arattam, azt hittem már sohasem érik be a gaz. Hogy milyen hosszú tud lenni egy fél óra.....De most valóban megyek aludni, mert leragadnak a szemeim. Aztán majd a pici oborzin eldönti, hogy mennyit alhatok;)

9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Halkan osonok.
    Most arattam, a gazok túltermelésben. A felröpik érdekében most hosszút ültettem.
    Pjotr édes a cicád.
    Jutus ahhoz képest, hogy nem lesztek otthon karácsonykor, becsületes mennyiséget készítettél. Mi van ha otthon vagytok?
    Lujza minden elismerésem a tiéd, amilyen szeretettel gondozod Manócskát. Tudom nagyon fárasztó.
    A dokival kapcsolatban én is osztom B.Ági és Sütike véleményét.
    Hihetetlen a fa virágzása. Én is elcsodálkoztam mikor megláttam, hogy a jácint legalább 10cm levelet hajtott az udvarban.
    Még vissza kéne aludnom, de előbb az urat kiviszem az udvarra.
    [​IMG] a korán ébredőknek egy kis segítség, ha elhűlt tegyétek a mikróba.

sutimami57, Csillagzafír és eva550125 kedveli ezt.
  10. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Hugi!nem csak te vagy éjszakai műszakban. épp most végeztem a pelus cserével, de pici ördög úgy döntött, hogy még egy kis dencölésre vágyik. Még egy kicsit kényeztetem, aztán ha elaludt, akkor én is vissza bújok az ágyba.

11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt Én is korán ébredtem !! Hozom az utánpótlás kávét !! Legyen szép napotok !! Felénk ismét szakad az eső !! Pjotr édes a cicusotok , nagyon elégedetten nyújtózkodik !! Igazán jó gazdit sikerült választania !! Lujza minden elismerésem !!

12. eva550125

eva550125 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek!!!A kávéból kortyintottam,finom volt,és jól esett.De én el kezdtem a reggeliteket csinálni,jó étvágyat hozzá.[​IMG]Ha el fogy szóljatok,készítem a további adagot.Az idő megint cudar,egy szóval tombol a szél,rá adásul csontig tud hatni.Pedig a muszáj nagy úr,mert útra kell kelnem.A gazaim szaporodnak,a malomban nincs szabad vasárnap,mert őrölnek a legények.Sajnálom őket de ez van.Legyen kellemes napotok!!!!

Csillagzafír kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!Éva köszönöm a reggelit, meg is ettem, sütheted a következőt:)
    A pici ördög most reggelizett, most pihen, de gyanús illatok jönnek a pelusból, azt hiszem annak megtöltésén dolgozik. :D
    Pjotr! Nagyon aranyos a cicád!!! Lesír róla, hogy milyen sanyarú sorsa van.:D:D:D Mint az én kiskutyámnak. :D
    Na, indulok, előkészítem a következőp pelust. Mert ugye a farkincának ki kell vágni a likat.
    Legyen szép napotok:Lujza

eva550125, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  14. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Jó reggelt!
    Beindult a nap. Nálunk is cudar idő van. Tegnap este én sem hittem a fülemnek, akkora dörgés, morgás volt, na és a szél?! Minden eresztékében rázta a házat, süvített át a réseken. Még most is tombol, sajnos az én csontjaim, ízületeim sem díjazzák. A törött karomat alig bírom emelni, jól be is dagadt. Nehéz napnak nézek elé.

Manócska nagyon jó helyre került, Nem is tudom, Lujza, hogy fogsz tőle megválni, ha eljön az ideje?

Zagh is tudta, mikor kell neki jelezni, hogy rátaláljanak!! Pjotrnál jobb gazdit aligha találhatott volna.
    Egyébként nagyon hamar beilleszkedett és elfoglalta az uralkodói státuszt a családban. És gyakorolja is a hatalmát! Lázszik rajta, hogy nagyon jól érzi magát!! Köszönjük a képeket, remélem máskor is hozol!

Lenne egy kérdésem!
    Ti is kaptatok a BP.től emailt? Mert én igen, de nem tudom mit tartalmaz, nem magyarul van! Ez tűnt fel, hisz eddig mindig magyar nyelvű üzeneteket kaptam. Van rajta egy hely ahova rá kellene klikkelni, de nem merek, mert nem tudom mit tartalmaz? sajnos nem tudom idehozni, de ha valaki más is kapott és eltudja olvasni, megírná, hogy mi is a tartalma?

Megyek mert úgy néz ki, hogy beérett a hagymám és kell még egy kör ánizst ültetnem.
    Egyébként a felröppenők nem is jönnek olyan rosszul, ha időarányosan nézitek, hisz még csak a második napnál tartunk és "csak" 600 db. kell. Úgyhogy van még idő bőven. A hosszú érésű növények meg most kimondottan jól jönnek, hisz mindenkinek sok a dolga, nem ér rá a gépnél ülni.
    Szerintem nagyon jól állították össze ezt a feladatot, figyelembe véve, hogy karácsonykor elvagyunk foglalva más irányú dolgokkal.
    Legyen szép és tartalmas napotok!
    Eszter

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Tamás, arámi eredetű szó, a Teomo névből származik, jelentése: iker. A görögök vették át Thomasz formában, mivel a görögben volt egy ilyen alakú szó, csodálatos jelentéssel. (Wichmann Tamás sportoló, kenus)
    1968-ban ezen a napon fellövik az Apollo–8-at, melynek küldetése a Hold másik oldalának megtekintése volt.
    1991-ben megszületett Sors Tamás magyar paralimpiai úszó.
    1375-ben meghalt Giovanni Boccaccio olasz író, költő, szatirikus.
    Ma van a tél első napja és advent 4. vasárnapja.

Az én koszorúmon már mind a négy gyertya ég...

Google fordítóval így néz ki:
    "Hello Farmers,
    Köszönöm, hogy hű FARMERAMA játékos!
    Szeretnénk visszajelzést az írás minősége a FARMERAMA.
    Folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsa a játék, és nagyra értékelnénk a részvételt ebben a rövid felmérést.
    Köszönjük, hogy időt!
    Ön FARMERAMA csapat"
    Take Survey! = Felmérés
    Kattintva egy kérdőívet kapsz. Fordítóval megoldottam a kitöltését. A végén ez volt:
    "Köszönöm a kitöltötte a kérdőívünket! A válaszok segítenek bennünket abban, hogy Farmerama jobb játék."

A farmon semmi változást nem tapasztaltam. A moziban is van hasonló kérdőív, az szokott adni 30 mozipontot.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  16. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Kpe.-Erzsike!
    Köszönöm a gyors választ. Nem tudom, tudok-e bánni a fordítóval, majd később megpróbálom és ha igen, akkor én is kitöltöm.
    Azért azt nem értem miért nem magyarul küldték?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valóban, néhány játékos kapott egy angol nyelvű kérdőívet ami a játék szövegeinek fordítási minősége után érdeklődik. Ha gondolod, kitöltheted fordító segítségével, ám jutalom nem jár érte.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !

Nálunk süt a nap, de hideg van. Hát fura egy idő járás, egyik helyen virágzik a szilva fa. a másik helyen dörög villámlik.
    Az embernek a szervezete nem tudja hogyan is működjön. A kávét köszönöm de csak meg kóstoltam, mert nagyon feszült vagyok a holnapi nap végett. Éva te aztán finom tükör tojást tudsz készíteni, abból is csíptem egy falatot. Lujza ! irigylem a türelmedet a beteg állatok iránt, nem is tudom lesz e kedved vissza adni. A növények kész vannak, a hab zsákokra várok. További szép napot, és kellemes játékot.

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Ma jól bealudtam,fél 9-kor ébredtem meg.A gazok letermelve,a zsákok több mint fele is megvan.
    Jutus,jöhet a kocsonya,ablakot nyitom!!!!!!Mikor indultok?
    Lujza,szeretnék kérdezni.Most napi 3x kap enni a Zagh.Mikor álljak át a napi 2-re?
    Eszter jól látod a dolgot.Abszolút átvette a hatalmat fölöttünk.
    Most el a dolgomra,később benézek!
    Rozimama,szorítok holnap!!!!!!!
    Tud valaki Szamócáról?

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Reggel az ebéddel indítottam, így későn értem ide, de legalább volt sok olvasnivalóm, reggeli, kávé, minden finom!

Az idő nálunk nagyon kellemes, tavaszias, este sem volt semmi, sem eső, sem vihar!
    Pjotr! Köszi a képeket, hát, nagyon szép a cicád, látszik, hogy már fejlődött, mióta otthonra talált. Megelégedett, imádni való kis állat, és köszi, hogy felraktad!

A kutyus is biztosan szépen javul, Hiszen Lujza szeretete, és gondoskodása mindennél többet ér! :)

Rozika, el hiszem, hogy nem vagy valami vidám, de túl leszel a vizsgálatokon, és utána kicsit fel lélegezhetsz, remélem, minden rendben lesz, és az időjárás sem akadályozza az utazást.

Lányom ma este érkezik Budapestre, este tudtunk beszélni, egy nappal később indulnak haza. Milyen jó, hogy van internet.....igaz, ma is ideges vagyok egy kicsit.....Este, remélem, már hív telefonon, ha haza értek.

A farmon megy a munka, a gazakat már tegnap este befejeztem, túl is termeltem, de nem gond. Beváltják.
    A röpiket meg zargattam a hagymával, ha kell, pár adagot rakok, adja elég jól.
    Más újság talán nincs, irány a konyha!Szép vasárnapot!

eva550125 és Csillagzafír kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.