Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Marika! Nem késtél le semmi jóról:)Mindenkit várok szeretettel

Csipike a 82. szintre érkezett!!!

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Oké, örülök, hogy időben érkeztem.A Csipike szintjéhez gratulálok, ..........

sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Lujza köszönöm az ebéd meghívást, de a gyermekeimnek kellett tálalnom az ebédet. De máskor majd én is be pótolom nálad. Csipikének gratulálok a szintlépéséhez.

Eszter nagyon örülök, hogy a gyerekeid csak szépé tették a karácsonyodat. Valóban egy anyának ez a legszebb ajándék karácsonykor.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csipike repül, mint szél... Nem régen gratuláltunk egy szintlépéshez.

sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Rozika, nagyon szép és ünnepélyes az új bannerod!

További, kellemesen szép estét kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 25.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  6. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Jolanda,nagyon szép a fád!A Lujza ebédjéről lemaradtam,de nem maradtam éhes:) Csipikének gratula a szintlépéshez!!!Eszter,a legszebb ajándékot kaptad!Örülök,hogy láthatod az összes unokát együtt;)
    Nálam a tenyészállatok a pajtában várják,hogy bedobhassam az event-ablakba őket....
    További kellemes estét!!!

eva550125, sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Most ment el a szűk családi kör, voltunk vagy 15-en. Megköszöntöttük a soros szülinapost, és mivel nálunk nincs lift, ezért a torta sem kenődött fel sehová.

Eszter! Én is nagyon örülök, hogy szép karácsonyod lett!!! Tegnap este sokat gondoltam rád.
    [​IMG] Megmutatom a karácsonyfánkat.
    Mindenkinek kellemes estét kívánok: Lujza

jolanda1948, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Békés szép estét mindenkinek!!

9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindannyiótoknak,
    sok szeretettel.!

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok, kedves Nyugiház lakók, kedves vendégek, látogatók!

Nagyon kellemes, békés, meghitt ünnepet kívánok Mindenkinek!

Örömmel láttam, hogy mindenkinél nagyon szépen telnek a karácsonyi ünnepek! Külön öröm volt olvasni, hogy Eszter is gyermekei, unokái körében tölthette ezeknek a szép napoknak egy részét, és a finom falatok sehonnan nem hiányoztak!

Most értünk haza nem régen Pestről, és csodálatos volt a tegnap este, és a mai nap, gyermekeimmel, családommal együtt, és felejthetetlen pillanatok voltak.
    Sok szép ajándék, vidámság......minden együtt volt. Kislányom annyi finomságot készített nekünk, hogy nem győzött csomagolni belőle, mert nem tudtunk többet enni.......sok finom husi, sütemények, minden, amit el lehet képzelni..nekem meg semmit nem engedett csinálni, csak pihenjek...már olyan sok volt a pihenésből, hogy alig bírtam ki...:D :D Szóval, csudaszép volt!

A továbbiakra is ilyen szép órákat, boldog, meghitt estét, és holnapra is szép karácsonyi napot kívánok Mindenkinek!!![​IMG]

jolanda1948 és eva550125 kedveli ezt.
  11. eva550125

eva550125 Törekvő

Köszönöm,a kedvességed!!További kellemes estét!!!Üdv,Éva.

jolanda1948 kedveli ezt.
  12. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Szép Estét!
    Örülök, hogy mindenkinek jól telik a Karácsony!
    Ma délután a nevető izmaim görcsöt kaptak a folyamatos mosolygástól, kacarászástól!
    Itt volt az én kis és nagy Csillagom. (lányom és a Mia)
    Nem tudom leírni mennyire aranyos ez a kis csöppség! Nyugodt, kiegyensúlyozott, mindig nevetésre kész, barátságos. De ugyanakkor eleven, akaratos, érdeklődő, játékos. Hatalmasat nőtt mióta nem láttam. És megismert!! Igaz, a hangomról. Amikor meglátott kicsit összehúzott szemmel nézegetett, de amikor megszólaltam rögtön rám nevetett. Persze én azonnal elolvadtam. nagyon hamar belemerültünk a játékba. Természetesen az ajándék játékra rá sem fütyült, kiszúrta magának a sarokba állított vödrös narancsot. Az összeset odahordta hozzám és mivel minden egyes darabot megköszöntem neki, nagyon
    élvezte. Annyit szaladgált a narancsokkal, hogy alaposan kifáradt. Akkor az ágyra ültettük, adtunk neki egy kiflicsücsköt, hátha eszik belőle, de ő bizony engem kezdett "etetni". Bűbájos volt ahogy az apró ujjacskáival csipkedte és nyomta a számba. És közben folyamatosan kacarászott!! De a legjobban az tetszett amikor két naranccsal edzeni kezdett. Mindkét kezébe fogott egyet-egyet és felrakta a válláig majd onnan súlyemelés szerűen kinyomta . És ezt néhány percen át folyamatosan. Mintha edzené a kis karjait. El is neveztük fitt-nesz babának.
    Persze megmutatta a másik arcát is. Amikor nem engedtük neki, hogy leszedje a polcról a robotgépet, két lábbal toporzékolt és kiabált! De nekem még ez is aranyos volt, dőltem a kacagástól. A kicsi csak nézett, majd ő is nevetni kezdett. Még énekeltünk és mondókáztunk amit szintén nagyon élvezett.
    Nagyon gyorsan eltelt a délután és elmentek. De nem voltam szomorú, holnap találkozunk és ha majd elmennek lesz egy csomó emlékem amire gondolhatok amíg újra velük lehetek.

További szép estét !
    Eszter

jolanda1948, sHaDoW_sOnG és eva550125 kedveli ezt.
  13. eva550125

eva550125 Törekvő

Szerbusztok!!!Látom,mindenkinek szépen telnek az ünnepek,a családdal együtt.Valóban,a Karácsony akkor szép ha a gyerekek,unokák körében tölti az ember.Ma én voltam a lányoméknál,igaz nem sokáig,de egy kicsit játszottam én is a kincseimmel.Holnap ők jönnek hozzánk ebédre,meg hát a Jézuska holnap érkezik hozzánk.A nagyobbik unokám,Veronika,meg kérdezte hogy ha én már öreg vagyok,akkor miért nem találkoztam még vele.Miért titkolódzik.Annyira aranyos volt.A kisebbik,ő meg a gömböket enni valónak nézte,mert amikor meg látta kiabált,hogy mam mam.Így jelzi mikor éhes.Várom a holnapot nagyon,de mennyire örülnénk akkor ha mindnyájan itt lennének.De a nagyobbik lányomék nem tudnak jönni haza,mi megyünk hozzájuk január 8 án,mivel férjhez megy,és kint lesz az esküvő,10-én.További meg hitt ünnepet kívánok nektek!!!

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Kedves Éva! Sajnálom, hogy kicsit késve, de szeretettel kívánok Neked Boldog névnapot, és további, élményekben gazdag, szép Karácsonyt!!![​IMG]

eva550125 kedveli ezt.
  15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Utoljára szerkesztett: 25.12.14
    jolanda1948, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  16. eva550125

eva550125 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm!!!
    Szép jó reggelt mindenkinek!!!Gyorsan főztem kávét nektek,hogy gyorsabb legyen az ébredésetek.[​IMG]Egészségetekre!!![​IMG]Mindjárt vége az ünnepnek,nem kell majd főzni,mivel a sok finomabbnál finomabb ételek sokaságából a hűtő csordultig tele.Mostan nekem csak egy kis zsír égetésre kellene koncentrálnom,de hogyan???Enni,nem enni??Ez itt a nagy kérdés.További hangulatos napot kívánok nektek!!!
    Jó kezekben van a cica,látszik rajta.Cuki nagyon.

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. fruska1

fruska1 Junior szaki

Jó reggelt!

További kellemes ünnepet kívánok Mindenkinek :)

18. -elzemari-

Szép és vidám reggelt kivánok!

Az állatok megetetve a csacsik buksija megsimogatva, a piros lábasok össze szedve,a kakasoknak és a farkasnak az ennivaló odaadva,a malom kerekei újra inditva.Szóval a farmon a reggeli munka elindult.

Kivánok további nagyon kellemes napot.

Utoljára szerkesztett: 26.12.14
    eva550125, sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Jó reggelt mindenkinek! A mai nap békésnek igérkezik, főzni nem kell, eszünk amit találunk. Igaz, nem sokat kell keresgélni, hogy találjunk:D De azért hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap.
    Pjotr, a cicád nagyon édes, látszik rajta, hogy elégedett kis állat. A fényképet kinagyítani nem lehet, de elhoztam a linkjét.
    http://www.kepmegoszto.com/201412251932/549c583877e6a-karcsony-2014-007.html

legyen szép napotok: Lujza

20. -elzemari-

Lujza, neked is jó reggelt...
    igazán nagyon bőséges a reggeli, amit feltálaltál nekünk.Igy aztán a nap bizton jól is fog indulni.Szép nagy a fenyőtök.Mi is nagyon szerettük a magas fenyőt, az elárusitó helyeken meg is csodálom őket a mai napig.Egyet sajnálok csak nagyon, hogy nem érzem még ott sem a finom fenyő illatát.Lehet, hogy a nemesitett fajtáknak nincsen?? Nem tudom...
    További jó pihenést kivánok!

eva550125, jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.