Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lujza, az lenne aztán az igazi élvezet.Nem is kivánnám én minden hónapban, elég lenne az néha.. Ám most azt megmondhatom, hogy a gesztenye torta az nekem is nagyon megy.Karácsonyra azt sötöttem én az én Életem Értelmének, meg azért én is eszegettem belőle.Nagyon finom volt...

Dezső, de jó hogy jöttél, látod nagyon kellendő a jófajta vörösborod.Köszönjuk a jókivánalmakat és jövőre elvárunk ugyan itt...A favágást köszönjük, most nagyon jól jött, mert kell a kandallóba dobálni, hogy jó meleget adjon..

Ha valaki egérálarcot talál, azt én veszitettem el......

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
    jolanda1948 és eva550125 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kedves Nyugiház lakói!
    Teljen az új esztendő sikerekben, egészségben, békében mindannyitok számára![​IMG]

jolanda1948, eva550125 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kész a torta!!!! Hogy ezzel mennyi pepecselés van!!!! Le is fotóztam, de nem tudom feltölteni, mert még mindig kölcsön gépem van, és ebbe hátul kell bedugni a csatlakozót, én meg nem tudok oda behajolni:(De holnap ( illetve jövőre)majd felteszem, hogy ti is meg tudjátok kóstolni.

4. -elzemari-

Szia Csacskamacska, nagyon kedves vagy, és ez a huncut pezsgős vödör, nahát, ezt hogy fogjuk elkepni?Ha sikerül, szólunk, hogy a tartalmával meg tudjunk kinálni...

Lujza, odase neki, ird le, hogy mit kell látni, vagy inkább hogy milyen ize van, az jobban feldobna...lehet még a nyál is összefutna a nyál a számban.

5. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Az íze, az valami csoda!!! madártej-szerű alaphoz hozzákeverve a tejszínhab. Szétolvad az ember szájában, szinte mennyei mámort okozva. De nem hergelem tovább az ízlelő bimbóidat. Holnap felteszem a képet (miután kijózanodott az ifjuság:D)
    Itt a csipikén gyakorlatilag az event befejezve, még néhány felröppenőt kell termelnem, az utolsó malmot is betöltöttem. Azért nem iolyan szép a kép, mert az utolsó feladatnak csak az ezüst szintjéig jutottam, mivel itt még nincs hibiszkuszom. Meg mostanában nem is lesz.:(

jolanda1948 és -elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Én ma jól ideragadtam a képernyőhöz, .....
    Nyugodtan hergelhetnéd, mert ha látom, akkor azért annyira nem tudom elképzelni, de ahogy irod...Hm... de kár hogy messze laktok!!!!!!!!!
    Már én is lassan készen leszek, csak az a fránya csillogó homok és az egérálarc tart vissza attól, hogy lezártanak tekintsem ezt a feladatot...

jolanda1948 kedveli ezt.
  7. csipike2010

Hát, az bizony nagy kár Marika! Én is jól ideragadtam, pedig fontos dolgom van a konyhában, mert a tesóm katasztrófa sújtotta övezetté nyílvánította a helyiséget. És állítólag ezt a katasztrófát én idéztem elő tortasütés közben:)
    Megyek, és eltakarítom a romokat

jolanda1948 kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Lujza a krémes edényt vállalom, nagyon szépen kitakaritom!!!

Most megyek, mert tényleg ideragadtam....

9. csipike2010

Jaj, miért nem szóltál előbb!!! Most mosogattam el:(
    Egyébként valami árulás esete forog fenn a konyhában, mert diszkrétem oda vannak stócolva a kocsonyás edények is. Márpedig kocsonyát nem én főztem. Rá is kérdeztem a tesómnál, de ő csak ártatlan szemekkel nézett rám, és annyit mondott hogy : Nem mondod?? Tényleg???????:D:D:D

jolanda1948 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Lujza, ne búsulj, igy az ember Valaki....

hangyácska77 kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Csak beköszönök most, mert mindjárt menni kell, de nem megyek el addig, amíg nem mondom el amit akarok.....Nagyon boldog, erőben, egészségben, szeretetben gazdag új évet kívánok Minden kedves játékos társamnak!
    Mai napra minden kész, én is..:D :D Lassan megyünk, buli indul...Holnap érkezem, illetve, jövőre! :) Kellemes, szép estét, jó szórakozást kívánok!!!!

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Csak beköszönök most, mert mindjárt menni kell, de nem megyek el addig, amíg nem mondom el amit akarok.....Nagyon boldog, erőben, egészségben, szeretetben gazdag új évet kívánok Minden kedves játékos társamnak!
    Mai napra minden kész, én is..:D :D Lassan megyünk, buli indul...Holnap érkezem, illetve, jövőre! :) Kellemes, szép estét, jó szórakozást kívánok!!!!

jolanda1948 és hangyácska77 kedveli ezt.
  13. eva550125

eva550125 Törekvő

NAGYON GUSZTA EZ A HIDEG TÁL!!!JÓ ÖTLETET ADTÁL.

éREZD NAGYON JÓL MAGAD!!!BUÉK NEKED IS!!!!!

jolanda1948 kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jó szórakozást nektek!

jolanda1948 kedveli ezt.
  15. csipike2010

Sütike! neked is Boldog Új évet kívánok tiszta szívemből. Bulizzál jól, érezd jól magad!!! Nehogy jót halljak rólad!!!!!!:D:D:D:D

16. eva550125

eva550125 Törekvő

KERESEM AZ EGÉRÁLARCOT,MÁR MINDENÜTT NÉZTEM,DE NEM LELEM.PEDIG AZ ENYÉIMEK IS BUJOCSKÁT JÁTSZANAK.

sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Sutike, nagyon jó bulizást, aztán holnap kérjük a mesét róla...
    Most már felemelem magamat, majd később még jövök...

18. ketterika

ketterika Járnitanuló

Kívánok minden kedves nyugiház lakóinak BOLDOG UJ ÉVET

jolanda1948, eva550125 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  19. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Szép jó estét mindenkinek!
    Nagyon Boldog új Évet Kívánok Erőben Egészségben Mindenkinek!!!
    Szami Zsóka

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A szomszédban már beindultak a tűzijátékkal... [​IMG]

eva550125 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.