Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eva550125

eva550125 Törekvő

nÁLUNK IS BE INDULTAK,SZEGÉNY KUTYÁT LE SE BÍRTUK VINNI,AZ ESTI SÉTÁJÁRA.NAGYON FÉL,SZEGÉNY.

jolanda1948 kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Kedves topic-társak!
    Egészséges,boldog új évet kívánok mindenkinek!!

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Békés Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindnyájatoknak!

jolanda1948, eva550125 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok:)

Mint szakadt zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!:D:D:D

Boldog Új Évet, Mindenkinek!:D:D

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] ELJÖTTEM NEKTEK BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNNI ! LAVINA.

sutimami57, eva550125 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  8. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    A mai napom betetőzte az óévet!
    Reggel arra ébredtem, hogy nincs víz!! Még egy kávét sem tudtam főzni. Jött a szomszédasszonyom, mondja náluk van víz, kértem, hogy hozzon pár palackkal, hogy legalább főzni tudjak. Laci bácsi is előkeveredett, mondom neki mi a helyzet, csóválja a fejét, hogy már megint és megy a csaphoz, borotválkozni. Mondom neki: Most Mondtam, NINCS VÍZ! Jött a káromkodás.
    Nyomás a telefonhoz, hívom a fiam, hogy valószínűleg lefagyott a vezeték. Kérdés: Miből gondolod? Mert a szomszédoknál van, de nálunk még csak nem is hörög a csap!! A fiam autóba, nyomás át hozzánk, Gázlánggal olvasztás, (nekem volt igazam, tényleg lefagyott) ! Mázlink volt, repedés, törés nem lett, olvasztás sikerrel járt, folyik a víz! Megkönnyebbülés. A fiam mondja, elmegy hungarocelért, szigetelni a gödröt, telepakolja ! A tetején eddig is volt, de úgy látszik, kevésnek bizonyult!Vagy nagyon hideg volt az éjjel. 20 perc múlva megjön a gyerek, mondja van hungarocel, de ez fájni fog. Tényleg fájt: 5000 Ft. nem várt kiadás! Csak be is váljon! Nyomás a konyhába, minő öröm a víz a csapból folyik (és melegíteni sem kell, dolgozik a kazán)!
    Gyorsan főzni, késésben vagyok.
    Cseng a telefon! Kérem a fiam vegye fel, rázza le. De nem lehetett, keresztanyám volt. Fél óra! Gyerünk a konyhába, késésben vagyok!
    Cseng a telefon, a fiam már elment, kocogás felvenni. A nővérem, őt sem lehet lerázni! 20 perc!
    Gyerünk a konyhába, már nagyon késésben vagyok!
    Cseng a telefon! Bevánszorgok azzal a gondolattal, hogy kihúzom! De azért felvettem és milyen jól tettem. Bár először mérges voltam, nem ismertem meg a hangot és találósat akart velem játszani a hívó, de szerencsére érezte a hangomból, hogy most nem vagyok erre vevő!
    Az unokabátyám hívott, akivel 39 éve nem találkoztam és nem is beszéltem! Ha nem ültem volna biztos dobok egy hátast! Már nem is siettem annyira a konyhába! Nem baj, ha késik az ebéd! Egy jó órát beszélgettünk. A mai nap folyamán még háromszor hívott, na az már nem volt annyira vicces. Szegény, folyton azt kérdezgette, hogy megbocsátok-e neki, hogy magamra hagyott annak idején és még csak nem is keresett! Nem nagyon akarta elhinni, hogy örülök annak, hogy most megkeresett.
    Nagyon sok kedves emléket őrzök gyermekkorunkból, egy évig testvérként nevelkedtünk keresztanyámnál. Talán gyermekkorom legszebb éve volt! Remélem, hogy mostantól többet hív, felelevenítjük az emlékeket!
    Végre a konyhában és az ebéd is majdnem időre kész lett.
    Délután aludtam egyet, alaposan kifáradtam ma. Most még farmozok egy kicsit, aztán alvás!

Teljen kellemesen az óév utolsó napja, kinek kinek kedve szerint!
    Eszter

9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] boldog Új Évet kívánok.

jolanda1948, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Eszter,
    nem semmi napod volt.Annak nagyon örülök, hogy a nagybátyád megkeresett ...Jó pihenést kivánok, nagyon megérdemled, ennyi esemény után, ami ma ért....

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Adjon Isten minden jót,

Vegye el mind a nem jót!

Mitől félünk mentsen meg,

Amit várunk legyen meg

Ez ÚJ ESZTENDŐBEN!

12. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Eszter! Egyetértek Marikával! örülök, hogy végül is jól végződött a rosszul induló napod. Pihend ki magad, megérdemled a nyugalmat. Jövőre találkozunk:)
    Az ATV-n a Sas kabarét nézzük, remekül szórakozunk rajta.

sutimami57, eva550125 és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Kedves Fatther,
    hogy zavarnál, nagyon szépen köszönjük és neked is minden jót kivánunk...
    Laboviti,
    nagyon köszönjük az egész évi munkádat és kivánunk nagyon boldog Új évet neked is.

Most aztán van itt keveredés, pedig... de tényleg.....

14. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Az új esztendő küszöbén minden jót kívánok!
    Legyetek egészségesek, boldogok! Tudjatok mindennek örülni, a rosszból a legjobbat kihozni! Maradjon meg ez szeretni való, igazi egyéniségekből álló közösség!:) BÚÉK!!!

15. -elzemari-

Nagyon szépen köszönjük,
    Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok Neked!

sutimami57, eva550125 és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Gondolni fogok rád Elze és mindnyájatokra!:) Köszönöm.

eva550125 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Kedves Gazdatársaim!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteiteket kísérje szeretet! Szívetekben béke, lelketekben nyugalom, legyetek boldogok a következő 365 napon!

jolanda1948, sutimami57, Dezső62 és 2 más kedveli ezt.
  18. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Közeleg az éjfél. Bekészítettem a pezsgőt.

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Boldog új évet mindenkinek!

20. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Minden topiklakónak sok szeretettel..........

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.