Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Boldog Új Évet Kivánok!

2. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Köszönöm a sok jókívánságot! [​IMG]

jolanda1948, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Nagyon boldog Új Évet kívánok minden topik lakónak.

Igaz is közben kész lett az event.

Utoljára szerkesztett: 1.1.15
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek az év első napján !!
    BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET JÓ EGÉSZSÉGET SOK SZERENCSÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK !!

jolanda1948, brasihugi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  6. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]2015 január 1 van,csak röpködnek az évek,mint kint a mínuszok.Hoztam az ébresztő kávémat,hátha új erőre kapunk.[​IMG]Remélem mindenkinek jól telt az év búcsúztatója.Mára jó pihenést kívánok!!!!

jolanda1948, sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép jó reggelt !

Meghoztam a kávét, bár még mindenki alszik. Majd halk zeneszóval ébresztgetlek benneteket.
    Az esti bulizásban, biztos nagyon elfáradtatok, megyek is csendben majd később jövök. De látom biborka és Éva meg előztek.

8. eva550125

eva550125 Törekvő

Kedves Rozikám!!!Már én ébredtem a szokásos időben,vagyis kezdem az éjszakám történetét.Lefeküdtem fél tízkor,ébredtem,fél 12-kor.Végig hallgattam a nagy durrogásokat,majd 1-kor ismét erőt vettem magamon,hogy le kéne feküdni.Sikerült nehezen vissza aludnom,és 6-kor fel kelni.Mára le fújva,a lányomékhoz menet,mert annyira hideg van,hogy a lovas túra el marad.Így maradok itthon most egyedül,mert az ember el ment dolgozni holnap reggelig.Ma nem kell főznöm,lehetne pihengetni,de sajnos ez nálam nem igazán megy,mert az ágyamban valami el rejtett rugó lehet,mivel mindég ki rúg.De fekve sem birok tévézgetni.Sajog mindenem az ágyba.Így egy magamban valahogyan elütöm az időt.Majd még jövök hozzátok!!!!

jolanda1948, brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Rozika, még ilyen jót.Egy halk zeneszó kisérte a mai ébredésemet, és a gőzölgő kávé illata.Kell ennél több?
    Megyek megetetem az állatokat, felszedem a terményeket és nem utolsó sorban a Gazdakörbe elviszem a Sajt KÖltők Társaságába még a maradék hiányosságot.

Kivánom, hogy derűs és vidám legyen a napotok...

10. eva550125

eva550125 Törekvő

Külön köszönetet érdemelsz,hiszen látom,mit meg nem teszel értünk.Saját magam is tapasztaltam,hiszen annyit bénáztam eleinte,de még most is elő fordul.Maradj nagyon sokáig köztünk,erőben,Egészségben,és Boldogságban.BUÉK!!!!

jolanda1948 és brasihugi kedveli ezt.
  11. fruska1

fruska1 Junior szaki

Sikerekben gazdag
    Mindenkinek!

12. bubus57

bubus57 Járnitanuló

Mindenkinek szép jó reggelt!

B orongós napok tűnjetek tova,
    O kkal szomorú ne legyél soha!
    L épteid kísérje töretlen szerencse,
    D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
    O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
    ...G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
    J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!

É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
    V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
    E lfusson most az óévnek malaca,
    T öbbé ne legyen senkinek panasza!

K erüljön betegség, bánat messzire,
    Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
    V ágyaid sorra valóra váljanak,
    Á lnok szavak többé ne bántsanak!
    N övekedjen az igaz barátok tábora,
    O kosan élj, ne legyél ostoba!
    K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!

13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

BUÉK minden kedves nyugis társnak!

Legyen 2015-ben mindenkinek sok sikere az életben, egészsége, és tele erszénye.
    A farmon se szenvedjen hiányt semmibe, repkedjenek a malacok, patkók "dögivel"

Nyugis január 1-ét mindenkinek! Jutus-Tatus

14. kpe59

Üdv mindenkinek! BÚÉK! [​IMG]

A mai névnap Fruzsina, női név a görög eredetű Eufrozina név magyarosított formája. (Czakó Fruzsina opera-énekesnő)
    1463-ban ezen a napon volt Mátyás király és Podjebrád Katalin eljegyzése.
    i. e. 45-ben a Julián naptár bevezetése.
    1866-ban megnyílik a Bethesda Kórház, mint a pesti német református egyház kórháza.
    1982-ben volt az utolsó ABBA-koncert Stockholmban.
    1618-ban megszületett Bartolomé Esteban Murillo spanyol festőművész és 1823-ban Petőfi Sándor magyar költő.
    1933-ban meghalt Harriet Brooks kanadai atomfizikusnő.
    A legtöbb Gergely-naptárt használó országban ma van az újév napja; gyakran 00:00 órai tűzijátékkal ünneplik, bécsi újévi koncert és a béke világnapja.

Újévi népszokások:
    A magyarság körében újév napjának népies neve kiskarácsony.[4] Ezen a napon régen szokás volt újévi jókívánságokat mondani házról házra járva, amiért a háziak almával, dióval kínálták a köszöntőket. Újévkor az egész év sikerét igyekeztek biztosítani különféle kellemes dolgok végzésével. Azt gondolták, hogy ami újév napján történik az emberrel vagy amit cselekszik, az egész évben ismétlődni fog. Aki újévkor korán reggel megmosakodott a kútnál, az egész évben friss volt. Aki pedig hajnalban elsőként húzott vizet a kútból, az szerencsét hozó „aranyvizet” merített, amiből a családtagokat is megitatták. Nagyon fontos volt a jó cselekedet az év első napján. Ugyanakkor sokféle tiltás is létezett.
    Előírások, tilalmak:
    baromfievés tilalma – elkaparná, kikaparná a szerencsét a házból
    bab, lencse, borsó, rizs fogyasztása – sok pénzt hoz a házba
    az első látogató férfi legyen, mert az hozza a szerencsét
    Jóslások:
    amelyik leánynak először viszi el a kutya a kocsonyacsontját, az megy leghamarabb férjhez
    ha csillagos az ég, rövid lesz a tél
    ha piros a hajnal, szeles lesz az esztendő
    hideg északi szél esetén hosszú, kemény télre számíthatunk
    ha olvadni kezd, sok bor terem

Új év indult, a régi event halad. A gazak kész vannak, még a rakéta keverés megy a malomban és a repkedők elkapkodása.
    A felhőre már felpakoltam a kütyüket, de majd csak az újabb szigeti aratáskor indítom...

Igyekszem hasznos lenni ezután is...

15. stadler42

Ez az év egész jól indul! A titok ólakat reggel ki bontottam, mondom sorrendbe.
    Egér - sün - hal - és a várva várt kakas.
    Fák szamóca - xxl mandula - xxl tojás - xxl bodza a kökény az várat magára. De egyszer majd csak be jön, a farkassal együtt.

16. kpe59

Ezek tényleg jók lettek. A kökénybokrot meg majd a farkas hozza a szájában...

A rakéták lassú előállítása miatt én még a titkosokig nem jutottam el. (Most visszafelé haladok a feladatok beadásával.) Este későn lesz kész az utolsó rakéta, addig összeröpköd a hiányzó 36 álarc is.

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  17. stadler42

Én is a malomra várok délután 17 45-kor lesz kész az egész. A farmot még tegnap délután vissza pakoltam, főleg a nagy fákat. Állatokat meg csak ami kevesebb van a kelleténél azokból raktam ki. Annyi nagy fám van, nincs hiányom szuper trágyából. Így míg szaporítottam az event növényt, a nemesített rózsával ősze szedtem a röpiket.
    Csak a malom dolgozik lassan, de estére mindennel kész leszek.

18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek, szervustok.

19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Meghoztam a későn ébredőknek a forró kávét !! Felénk vacak borús hideg az idő !! Ma még az orromat sem dugtam ki !! Főzés sem volt , majd a maradékot fogjuk enni !!

20. Somagazda70

Somagazda70 Fórum-zöldfülű

Üdv mindenkinek! Nagyon boldog új évet kívánok!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.