Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szia! Örülök, hogy látlak, ez azt jelenti, hogy kicsit már jobban vagy...:) :) Aztán, ahogy vigyorgok az írásodon, azt is látom ám, hogy kezd visszatérni a jó kis humorod....D :D

Hát, a lassú, kimért bulizó...az nem én voltam..:D :D Raktak fel a társaságból képeket, párat én is láttam...hát, még jó, hogy nem vagyok kényes fajta...:D :D Aki ismer, tudja...aki nem , annak meg mindegy, milyennek lát..:D :D
    Na, hát akkor mielőbbi gyógyulást Nektek, kedves Lujza, és ha jól leszel, hozzad ám a finom reggeleit, legalább csak a szememmel hadd örüljek a finom kolbásznak!

Buktácska! Én is örülök annak, hogy jó fáid lettek, nem rosszak ezek....:) :) Meg aztán, én is örülök a régi gazdák látogatásának, annak is, hogy látlak, meg annak is, hogy este van...megyek én is olvasni, aztán szundi. Jó éjszakát, szép álmokat!!!

eva550125 kedveli ezt.
  2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! A betegeknek mielőbbi gyógyulást !! Lujza hiányzik a finom reggelid !! Én a reggeli kávét szervírozom , mert ugye nem tudok sokáig ágyban maradni !! Reggelre elborított bennünket a hó , fehér paplan borít mindent !! Alatta jégpáncél , mert a tegnapi eső ráfagyott !! Vigyázzatok magatokra !!

eva550125 és .sutimami. kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok szép jó reggelt!

Biborka nagyon guszta a kávéd, meg is kóstoltam. Nálunk is megrázta hó anyó a dunyháját, úgy hogy igazi télnek számít most már. Örülök a két fiúnak, bár én ha jól emlékszek, Dezsőt már ismerem. Ha jól tudom ő hordta mindég a fát, sokszor olyan sokat hozott nem győztük be hordani. De ha nem így van majd ki javítotok.
    Sütike azért sajnálom hogy a buliról, egy képet se hoztál. Szívesen megnéztük volna., milyen sütike mikkor bulizik.
    Lujza ha tudsz gyere, mert sütike hiányolja a finom reggelidet. B Ági én olyan türelmes vagyok, csak már szeretnék túl lenni rajta, és a gyógyulást várni. Megyek aratni később még jövők kellemes napot.

eva550125 és Dezső62 kedveli ezt.
  4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Jó reggelt!
    Biborka csuda finom kávét köszönöm.
    Randa egy idő van erre felé is. Csak azt nem tudom, hogy a hó most kezd el esni, vagy ez az éjszakai "termés", vagy zúzmara borítja a füvet?

A szél rázza a redőny, nem lehet túl jó idő kint.

Már a javulás útját vagyok, talán használt a gyömbér, grepruitos kúra.

Furcsa dolgokat tapasztaltam a gazdakőrben. Pár feladatot be akartam fejezni, de nem írja ki, hogy mit kell beadni, csak a mennyiséget. ????
    Talán van valami gond? Mostanában elég sokszor lefagy a játék..... Erre felé is a Jég boszorkány jár?

Rozika, Süti nagyon szép banneretek van....

Bukta-Ági! Milyen jó, hogy többször is be tudsz nézni mostanában a csevegőbe... Látod ilyen az amikor van időd ilyenekre is.

Süti! Örülök, hogy végre valaki ilyen fiatal habitussal csinálja végig a szilvesztert!

Nem kell begubozni, mint egy báb..... Te vagy rá a legjobb példa!

Lujzi! Remélem már Te is javulsz?

Hugi! Merre vagy? Nem láttalak mostanában....

Pjotr! A cicus megszokott már benneteket?

Legyen szép napotok! Jutus

5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Nálunk is leesett a hó!!!!Szeretem.Remélem sokáig megmarad,mert amikor latyakká válik azt már nem.
    Bíborka,köszi a kávét!
    Rozimama,mennyit sikerült tekerni???
    Juve üdv újra itt!!
    Lujza gyógyulj minél hamarabb!!!
    Jutus,már a fejünkre is nőtt.Átvette a hatalmat itthonxD Az elején sok minden meg lett engedve neki,most próbálunk korrigálni a dolgon.De tényleg elég 2-3 erélyesebb nem és megérti...
    Pihentető vasárnapot kívánok!!

Somagazda70, eva550125 és .sutimami. kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Leona és Titusz.
    A Leona görög eredetű női név a Leó és a Leon férfinév női párja. (Tarnai Leóna magyar színésznő)
    A Titusz latin eredetű férfinév, eredete és jelentése bizonytalan, egyes vélemények szerint a latin titus szóból származik, aminek a jelentése vadgalamb, mások szerint szabin eredetű és a jelentése tiszteletreméltó, tisztelt. (Tito Gobbi olasz énekes, színész)
    1493-ban ezen a napon Kolumbusz Kristóf bevégezve első útját, visszaindul az Újvilágból.
    1809-ben megszületett Louis Braille francia feltaláló.
    2010-ben meghalt Jamagucsi Cutomu japán mérnök, az egyetlen ember, aki hivatalosan két atomtámadást is túlélt.
    Ma van a Braille-írás világnapja.

Farmon a szokásos csend van, nemesítés halad...

7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Kicsit megkéstem, mert az este fél egyig honfoglalóztunk az ifjusággal. Nalunk gyönyörű idő van, hétágra süt a nap,igaz a teraszon csak 1 fok van, de a szél nem fúj.
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap.

Ma én leszek a konyhatündér, borsostokány lesz rízzsel, meg valami leves. A desszertet még meggondolom.
    Legyen szép napotok: Lujza

Visszajöttem, mert elfelejtette elpanaszolni, hogy valamivel igen megsérthettem Rackót, mert nem enged a közelébe sem. Mindenhová tudok menni a farmon, csak őhozzá nem>:(

.sutimami. kedveli ezt.
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép Napot Mindenkinek!
    Köszönöm a kávét Bíborka,
    Lujza,
    neked meg a bőséges reggelit!
    Erzsikének a híreket, Pjotrnak meg a beszámolót a cicusról!
    Jutus, örülök, hogy jobban vagy!!!
    Sütikém!
    Láttam a képeket, és nagyon jók!!
    Ne aggódj, csak irigyelni tudlak......:)))
    Rozika,
    Tudom én, hogy van türelmed.. és szeretnél már túl lenni az egészen....ez természetes!!
    Eljön hamarosan meglátod, és akkor könnyedén fogsz mozogni, mint egy 2O éves....:)
    Hidd el, szorítunk Neked!
    A hó itt is esett, most éppen az esővel karonfogva..... a nap is erőlködik.....na , ebből lesz akkora latyak, hogy ki sem látszunk majd belőle...

Holnap reggel meló.....nem vagyok tőle boldog.... sírok mint a fiaszamár....:cry:

eva550125, .sutimami. és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  9. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Ági! ne sírjál! Tudom, hogy nehéz szabi után újra kezdeni, de gondolj arra, hogy néhányan mi mindent odaadnánk, ha újra dolgozni tudnánk. Tudom ez téged nem vigasztal, de hoztam neked egy kis mosolyt, hogy jobb kedved legyen

10. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Köszönöm Lujzám

Ez tényleg egy igazi mosoly....
    Látod, már nem is sírok-rivok, , csak szépen törlöm a könnyeimet....mert annyira nevetek a struccod láttán...xD

11. stadler42

Pjotr ! Az első kerékpározásom nehezen indult be, nem is tartott csak 5-pecig. De ma reggel már 15.perc, estére ha minden jól megy elérem a 20-percet. Másnak ez nagyon kevésnek tűnik, de ezzel a lábal nem rossz teljesítmény.
    Ági ! látod én még ennek is örülők, hogy ennyit kerékpározok. Téged meg éltesen az a tudat, hogy még tudsz dolgozni. Lujza nem tudom hol szedted össze ezt a struccot, de nagyon muris még engem is meg nevetett. Megyek mert a papa hív, a gríznokedli az én reszortom a levesbe. A második fogás meg a tavalyi káposzta lesz.

eva550125, .sutimami. és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok Nyugisok !

Kóboroltam a filmmegosztón és rábukkantam erre a "gyöngyszemre" Valószínűleg mindannyian láttátok már a "Vissza a jövőbe" trilógiát...
    De ekként biztosan nem:

13. .sutimami.

Sziasztok! Ma még nem jártam erre...:) Reggel úgy bealudtam, hogy nem csak azt nem tudtam,hogy hány óra, és milyen nap van, hanem azt sem, hogy milyen hónap..:D :D Kipihentem az összes fáradalmamat, nagyon jó volt sokat aludni, de aztán, még jó, hogy betaláltam a konyhába, el kellett kezdenem a főzést, most érkeztem dolgaim végeztével.

Rozika! A facéra tettek fel a lányok képeket a szilveszteri buliról, és a fiamnál van egy sorozat kép, ami még nem érkezett meg....Ide nem hoztam, mert elég idióta képek......olyan pillanatnyi, ahogy esik, úgy puffan.....
    Buktácska, örülök hogy tetszettek a képek...ahogy írtam, elég idétlenek, de itt erről szólt a buli.
    Jutus, valóban nem vagyok az az elülös, begubózós fajta, nem voltam soha, és nem is akarok leállni. Ha a munkában, és a napi életben tudok ezerrel hajtani, kihozni a maximális túlteljesítést magamból, akkor ez minden területen legyen így....bulizni is ezerrel szoktam..:) :)

Szombatra már van egy meghívásom egy pótszilveszterre...D :D Hiába, jó party arc vagyok! :D :D :D

Ebben a két napban annyit dolgoztam, hogy másnak egy hétig elég lett volna. Az egész ház kitakarítva, tonna ruha kimosva, elrakva, minden a helyén.........Na, most megyek aratni, mert a kicsi farmon répázok, amíg van gép. Szép délutánt, jó pihenést!

eva550125 kedveli ezt.
  14. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

, bár én ha jól emlékszek, Dezsőt már ismerem.Írta stadler42

Ez így van! Még a hőskor útólsó szakaszában jöttél a Nyugi házba, mielött megreformálták a fórumot.
    Ezért volt ismerős a neved.:)

Hoztam ismét egy kis vörösbort és természetesen vágtam fát, amit a kandalló mellé raktam.;)

Egy szolgálati üzenet:Esetleg Valaki szomszéd hiányba szenved, jelezze bátran!8)

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
    eva550125 kedveli ezt.
  15. stadler42

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1429512121_c42d48e4c720886b6dd0471efd66fced

Akkor csak jól emlékeztem Dezső, nem hiába szedem a cavintont. Csak néha váltogatom a ruháimat, de a név Rozimama az marad mindég.
    Sütike ! akkor már megvan a következő buli is, a pótszilveszterre való meghívásod.
    Sajnálom akik holnap dolgozni mennek, délután akkora hó felhők jöttek az égre biztos esni fog a hó. Hoztam egy kis sós pogit kóstolóba.

............[​IMG] Egészségetekre.

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
    eva550125 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szomszédolást úgy szoktuk, hogy aki keres az vagy privátban kéri a többieket, vagy elhelyez itt egy keresést (majd azt ide a topikba belinkeli):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Ugyanígy lehet fordítva is, aki jelentkezne, az írjon a másiknak privát üzenetet.

Köszönöm.

eva550125 kedveli ezt.
  17. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szia East17!

Köszönöm a figyelmeztetést!
    Az igazság az, hogy már megfáztam a szomszéd kereső topikban és ezért "burkolt" jelzést küldtem a régi Társaimnak.
    Még egyszer ezer bocs és száz anyamedve.
    Dezső.

brasihugi kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A társak reagáltak, ahogy látom, de ezt a reakciókat inkább privát üzenetben.

brasihugi és eva550125 kedveli ezt.
  19. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Mindenkinek köszönök mindent!;)
    Hoztam még egy kis konytalá valót.:p Fát vágtam, beraktam.

Nyugodalmas szép jó éjszakát kívánok!

Dezső.

brasihugi, eva550125 és .sutimami. kedveli ezt.
  20. .sutimami.

Köszi a fát, és az itókát! Igaz, én nem régi vagyok, de küldtem baglyot...) Neked is jó éjszakát!

brasihugi és eva550125 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.