Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eva550125

eva550125 Törekvő

Végig néztem a videót,valóban csúcs!!!Gratulálok!!Valóban érdemes csinálni.De boldog,látszik rajta.

2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Eszméletlenül hideg van !! Előre félek , ma ki kell mennem ügyeket intézni !!

eva550125 kedveli ezt.
  3. eva550125

eva550125 Törekvő

Jó reggelt neked is!!!Most még nem tapasztaltam a hideget,mert ki sem dugtam az orrom.A konvektor meg ad annyi meleget,hogy ne érezzem a kinti hideget.Pedig nekem is ki kellene mozdulnom,valami cipellőt kéne vennem,a hét végére.De még nem tudom merre induljak.További szép napot!!!!Öltözz jól fel!!!!
    Jó reggelt,mindenkinek.Biborka ma meg előzött,és tőle tudom,hogy nagyon hideg van,hát most kávé helyett forró teát hoztam.[​IMG]Csak vigyázat,mert egy kis rum,véletlenül bele került.De nem rontottam vele el az aromáját,ígérem.Az eventnek én most nem fogok neki,hisz a hét végén péntektől vasárnapig ki esik,és jobbnak látom így,hogy el sem kezdem.KO-val győz a náthám,jó lesz,így utazni főleg meg jelenni egy nem minden napos eseményen.De ez van,pedig vitamin bombákat szedek,eszek,hátha jobb lenne.További szép napot nektek!!!

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

[​IMG] A kandallót meg raktam, mert hideg van odakint. Meg hogy meleg maradjon a kávé és a tea, amit biborka és Évi hozott. A Dezső félle borból készítetten egy kis forralt bort is, jó fűszeresen hogy az is legyen a betérőknek. Évike ne izgulj, ha meglátod a lányod egyből meg gyógyulsz.

eva550125 kedveli ezt.
  5. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Szép jó reggelt mindenkinek. Kávéztam, teáztam, hoztam mellé egy kis reggelit, hogy teljes legyen a nap.
    Nálunk sincs nagyon meleg, mínusz 3 fok van a teraszon, de tiszta az ég, remélem felmelegszik egy kicsit az idő.
    Ma délelőtt temető lesz a program, mert az én férjem halálának az évfordulója van, a tesóm férjének meg ma lenne a születésnapja.
    Ja, meg leszedjük végre a karácsonyfát, mert már tegnap kellett volna, de nem értünk rá.
    Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Attila és Ramóna.
    Az Attila vagy Atilla a hun király germán, közelebbről gót eredetűnek tartott neve. Iordanes szerint a gót atta szó kicsinyítőképzős változata. Ennek jelentése: atyácska. A név gót eredetét számos jelentős nyelvtudós vitatja, illetve vitatta, köztük Rásonyi László turkológus is, aki szerint a név török, eredeti alakja 'Etil'. Ez a Volga, később a Don folyók török neve volt. Az Etilből lett az Etele, majd Atila névalak, amely a gót származás tévhite miatt vált Attila helyesírásúvá. A kiejtés a mai napig sem követte ezt az írásváltozatot. (Mizsér Attila olimpiai bajnok öttusázó)
    Ramóna a Ramón férfinév (mely a Rajmund változata) női párja. (Kiss Ramóna filmszínésznő)
    1610-ben ezen a napon Galileo Galilei először figyeli meg és nevezi el a Jupiter holdjait (Galilei-holdak).
    1935-ben megszületett Valerij Nyikolajevics Kubaszov szovjet űrhajós.
    1943-ban meghalt Nicola Tesla horvát származású elektromérnök, fizikus.

A farmon az állatokon kívül mindent learattam, jó kis tp-t kaptam, mert Rackó megajándékozott 20%-kal.
    Felhasználtam az utolsó paty pörgetésemet, most is egy virágot kaptam.
    Hideg van, megyek a kazánházba...

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Eddigre elfogyott a kávé és a forralt bor is. (Ez utóbbit úgysem kedvelem), így a hűtőből elővettem a sert. (Persze, csak úgy virtuálisan, mert, igazándiból estelente vacsorakor szoktam volt fogyasztani.)
    Ma elaludtam. Nem baj..mivel munkahelyem nincs, nem izgat. Lassan vághatom a centit is.. (egyelőre csak megvettem...)
    Jó friss az idő nálunk: -12 fok van. Nem irigylem a közmunkásokat, szegényeket...:(

8. kpe59

Nálunk is -12 van.
    Hova lett a munkahelyed? Eddig volt, vagy rosszul emlékszem?

sutimami57 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lehet némi zavar lett ez ügyben a számomra, de öregszem..Nem emlékszem..:)

10. kpe59

Akkor együtt öregszünk... [​IMG]

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Micsoda öregedési hullám ez???? Mi nem öregszünk!!! Legfeljebb a gyerekeink lesznek egyre idősebbek:)

12. stadler42

Sziasztok !
    Most 10-kor leszedem az állatokat, Nem jobb volna event után, és akkor adna felröpit is. Csibét kiskacsát vagy tévedek, aki tudja válaszoljon.
    Erzsike merre vagy?

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
  13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

14. stadler42

Köszönöm szépen Labovoti a választ.

15. kpe59

Épp a piacot jártam, de látom közben érkezett Laboviti a válasszal...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép napot kivánok!

A mai eventre a tyúkok tollai szépen kifényezve, a kacsák úgy szintén, hogy derűsen várják majd az új kiscsibéket és a kiskacsákat.Semmi izgalom, nincs felröppenő, nincs -vajon mit kapok-mert egységesen mindenki a kiscsibéjét és a kiskacsájával lesz boldogabb.
    Ahogy számoltam 196 szupertáp kell, de ebből az event készitésekkor 140 házhoz érkezik....
    1/2-3 24 db
    2/2-3 30 db
    3/1-2 38 db
    4/2-3 48 db
    A malom inditását ne felejtsétek el, hogy a jó meleg baba takaró rendelkezésre álljon, a kikelt új csibéknek és a kiskacsáknak...

Kivánok nagyon jó játékot...

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. kpe59

A malmot majd indítom,ha lejár a mostani keverés, a tenyésztéssel várok még, reménykedem a boom-ban... Tudom, hogy anélkül is adja a kicsiket, de ha már tenyészteni kell, hátha ugrál is.

------------------------------------------------------------------------------------
    13:50
    Meg van a málna három kívánt bónusza. Már cserépben az árpa első köre...
    Gondoltam, ha már kinemesítettem a robotkezes bónuszt is, teszek egy kísérletet, mi történik, ha azt is aktiválom.
    278 db 1x1-es területen volt málna, aratáskor 14 db robotkezet adott. Ez nagyon szép mennyiség, ahhoz képest, hogy tudjuk milyen sűrűséggel repked ez a tárgy.
    Az érésidő a hozzátartozó negatív bónusz miatt az eredeti 17:46-ról locsolással és trágyázással is 18 óra fölé csúszott. Nem túl előnyös, de ha a 14 robotkezet nézem, nem is zavaró.
    Miután meg lett a 20%-os éréscsökkentő, azt is aktiváltam. Így négy málnás bónusz van a rekeszekben. Locsolva és trágyázva, most az érésideje 11 óra lett, ha nincs bent a robotkezes, akkor előzetes számítások szerint 9 órás lesz a málna.
    Ezt 4 és fél óra múlva tudom megnézni, mert akkorra törlődik. Majd jövök a pontos idővel is.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam az event kezdésre, aztán sehol semmi..most indítottam, de nincs tenyésztős event. Még egyszer próbálkozom. Reggel óta jövés-menés van nálam, a dolgom meg tolódik, de most nem foglalkozom vele.
    Lujza, igazad van, nem mi öregszünk, hanem a gyerekeink. A karácsonyi dekor még mindig áll , ma akartam leszedni, de nem volt rá idő, ezer más dolgom volt. Meg vár az is, nekem aztán nem számít, hogy tegnap, vagy holnap........el áll az még. :D :D
    Erzsike, gratula Neked a virágokhoz, és a nemesítéshez. Nekem még mindig semmi, alig várom, hogy vége legyen a hagymának, annyira unom.......

-elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Erzsike,
    ahogy a Te kitartásodat olvasom, ilyenkor csak elkap engem is újra a nemesitési láz, és megint nekifogtam én is.A jó példa úgy tűnik, hogy ragadós...

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Gondoltam, hogy valakinek meghozza a kedvét a leírás... [​IMG]
    Ha már van ez a lehetőség, miért ne használjuk...?
    Valamit kell csinálni, hogy ne csak vessünk és arassunk, mert az egy idő után unalmas lesz...

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.