Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igazad van, ez az event most izgalmas,papir ceruza kéznél, hogy rendben legyen minden...

sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Új-információk-a-központból-2015-január-07:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-információk-a-központból-2015-január-07.11830/#post-139354

Telihold event:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/telihold-event.11829/

A bónusz leírásra értettem, hogy meghozza a kedvet a nemesítéshez...
    Ehhez az event-hez most nem kell papír ceruza.
    Egyelőre semmit sem csinálok, várakozó állásponton vagyok...

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem is hozta a kedvet, de mióta csinálom, teljesen el is ment tőle......

4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sütike! A nemesítéshez türelem kell. Illetve nálam nem is türelem. Az esélytelenek nyugalmával pakolom ki a növényeket(most éppen hagymát). Amikor eszembe jut naponta 1x, 2x leszedem, és újra felrakom . Ha ad valamit annak örülök, ha nem ad, akkor nem ér csalódás
    Most viszont akkorát nevetünk a könnyünk is kicsordult. Kivittük a pici pockot a kazánházba, mert ott tud járkálni a betonon, nem csúszik el a lába. Igenám, de ott laknak a macskák, akik nem félnek a kutyáktól, mert a mi kutyáink ismerik a játékszabályokat, saját macskára nem lövünk. Ez a pici vakarcs meg egy darabig nézte, nézte a fotelban szunyókáló cicát, egyre izgatottabb lett, és egyszer csak mérgesen ráugatott. Szegény Micike ijedtében katapultált a fotelból, felszaladt a létrára, de ez a pici kutya oda is utána futott, és ugatta veszettül. Ez volt az első igazi ugatása. Mi meg majd meg szakadtunk a nevetéstől. Hát a macska jóval nagyobb a kutyánál!!!!
    De aztán a cica természetesen kapott egy kis kárpótlást (finom falatokat), így aztán helyreállt a béke.
    Mondtam is, hogy ez aztán kutya lesz a javából!!
    Az eventet csinálom, gyorsan lepörgetem, aztán visszatöltöm a bugyellárisomat.

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Én inkább a lassan járj, tovább érsz elvet követem, azaz csöndesen csinálgatom az eventet két farmon is...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Igen én is arra értettem,
    nekem kellett papir, hogy kiszámoljam pontosan a szupertápomat, az állataimat a piaci lehetőségeimet, stb...

Lujza, ügyes vagy, hogy gyorsan készen is leszel. Ha meg van minden, akkor megy ez...
    Látom nagyon élvezitek a kiskutya gyógyulásást, nem fog hiányoznia, ha majd elviszik??

A hideg beköszöntével vannak távol a kedves gazdák?Felénk is igen hideg lett, ma lenn sem voltam, mert nem vágytam a hidegre egyáltalán...

Sutike, akkor most csak volt a kedved a nemesitéshez? Sebaj, majd előjön újra...

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

Hát, mint ahogy már mondtam párszor, nekem nincs türelmem, ehhez az esélytelen dologhoz, mint a nemesítés, pláne nincs.....
    De a nevetés jól esett, elképzeltem a kutyust, ahogy ugatja a macskát....életkedve is van már, és ez napról napra jobb lesz..:) :)
    Nálunk is a kicsi kutya zargatja folyton a cicát, pedig nagyobb nála...harcias vérebek.:D :D

A tenyészdögöket megcsináltam, a terményeket megvettem aranyáron...ki raktam az ólakat, de ahhoz sincs türelmem, hogy napokig várjak, mire lesz valami......én is kivittem a pár tenyészállatomat a piacra, el is vitték, van még kirakva kettő drágább, jó lenne, ha el vinnék, mert vissza kell hozni a pénzt.......az event befejezése úgyis el tart pár napig, mert ezeket a takarókat is iszonyat sokáig kavarja a malom. Ezt sem szeretem........

Lehet, hogy én vagyok kicsit negatív ma, de csupa egyatta náthás lettem, holnap meg el kell mennem megint útra, és utálok ilyen hidegben ki menni a házból.
    A kis farmon majd meg látom, el kezdem-e az eventet. Egy két ablakot mindenképpen meg csinálok, hogy legyen ólam ott is..jópofik ezek a kaméleonok. Szóval, nincs valami jó hangulatom, de majd lesz......

Igazad van Neked is, nem kell rohanni, de hát, látod, én ilyen futóbolond vagyok.....:D :D
    Marika! Igen, meg jött a kedvem Erzsikén felbuzdulva, mert én már el kezdtem egyszer-kétszer a hagymát, de mivel nem volt semmi értelme, abba is hagytam, és a múltkorjában annyira rá indultam, hogy folytatom, akkor tényleg lelkes voltam, de már el szállt...ha egyszer meg lesz a hagyma bónusz, végleg abba is hagyom. Egyszerűen idegesít, hogy hetek óta nem ad semmit. Meg ez sem tetszik, hogy cserélgetni kell.......szóval, nem szeretem. De valahogy, mostanában kevés időm maradt a játékra is, és itt sem vagyok annyira lelkes, de a játékkedvem biztos vissza tér.

csipike2010 és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Sutike,
    ne hagyd magad, legyen csak jókedved!!Hiszen az élet szép, meg hideg!!!
    Olyan aranyos vagy, hogy mindig lájkolod a levelemet.Amig nem jártam a Facebookon,csak hallomásból ismertem ezt a szót. Amióta itt is ez a fórum van, azóta divatba jött...

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
    csipike2010 és sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Hát persze, lájkolom, ha tetszik, meg ha engedi a rendszer, sokszor kiírja, hogy nincs jogosultságom...mikor itt vagyok...na, de ezt már meg szoktam, hogy nem mindig mennek jól a dolgok.
    Persze, hogy szép az élet, meg hideg...de milyen. Nagyon nem szeretem a hideget.

Majd jobb kedvem lesz, ha jobban is leszek......Meg néztem a kis farmot is, 3 ablakot meg tudok csinálni, lehet, hogy még egy kettőt. Mindet semmiképpen, mert mindenből kevés van, de az ólakat leszedem, meg némi tápot. Holnap délután, ha nem jön közbe senki, meg semmi, akkor el kezdem, nem is kell sok takaró, max 10 db. Ma nincs hozzá hangulatom sem, meg be is vetettem reggel rózsával...kell az üvegházba......:D :D

-elzemari- kedveli ezt.
  10. kpe59

Már megint jöttem [​IMG] a málnámmal... (Ez a figura miért nem az ellenkező irányba halad? Így úgy néz ki, mintha menne...)
    Három bónusszal, locsolva, trágyázva 9:19 alatt van kész, ha szuper trágyát is teszek rá, akkor 3:43 múlva aratható. Ez az idő fehér ártatlansággal és karácsonyi sütivel még csökkenthető, ha van szuper trágyás felhősor, azzal is. Nekem nincs...

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Tényleg megy ez a kis kópé...:D :D Egyszer a szegfűt csináltam meg én is, de nem végig, az is valami nappali időt szerzett, de azt is abba hagytam......A hagymát végig csinálom, ezt megfogadtam.

Nincs a piacon táp ennek a szegény kis állatnak, pedig jó lenne......

-elzemari- kedveli ezt.
  12. kpe59

Én már láttam, 546 csp volt, de valaki gyorsabb volt nálam... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

Én is láttam egyszer 650-ért, de már lecsaptak rá........

-elzemari- kedveli ezt.
  14. Koppi

Milyen jó, hogy anno 1500-at csináltam belőle amikor "ócsó" malmom volt, most így nincs gondom vele...:)
    Megyek piacozni...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Én is voltam a piacon, de minden örült drága..eladni valóm meg már nincs, amit ki raktam, meg nem viszik...szóval,sehogy nem megy az üzlet...D :D

-elzemari- kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia Sütike, jó reggelt Többiek !

Én kiraktam a kurrens ólaimat és eszeveszett gyártásba fogtam a Garabonciáson. Ott van bőven szupitáp..:) (1000 fölött)
    Már nincs is olyan hideg. Sokkal kisebb felületen van jégvirág az ablakon. -7 fok vagyon most..:)
    Az este belegabalyodtam a tyúk és kacsa termelésbe. Lassan már azt sem tudtam, hogy hol tartok? Aztán hagytam a fenébe az egészet. Ez takaró gyártás, úgyis szívat, tehát ráérek..:)
    3/4 6 kor elkezdett esni a hó...
    Míg el nem felejtem, hoztam kávét...

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt!

Nálunk száraz idő van, csak nagyon hideg. Kopi ! én addig termeltem míg a kaméleonjaim meglettek majd a többivel meg várom a bumot ha lesz. A kávét köszi [​IMG] jól esett. További szép napot, és jó termelést.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Hoztam a kávé mellé egy kis reggelt. Az eventtel a malmot kell megvárnom, aztán készen van.
    Nálunk mínusz 3 fok van, és süt a nap. Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  19. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Gyöngyvér, magyar eredetű női név, jelentése: gyöngytestvér, Arany János névalkotása a régi magyar Gyöngy névből, a Buda halála című művében. (Demjén Gyöngyvér, magyar színművész)
    1812-ben ezen a napon a velencei Teatro Moseban bemutatták Gioacchino Rossini egyfelvonásos operáját a Szerencsés tévedést.
    1935-ben megszületett Elvis Presley amerikai rock-énekes, zenész .
    1324-ben meghalt Marco Polo itáliai kereskedő, utazó és 1642-ben Galileo Galilei itáliai csillagász.

Tegnap este elindítottam a takaró gyártást a malomban, hétfő dél körül lesz kész, addig bőven van idő a csibék és kiskacsák összeterelésére... Ezügyben még nem tettem semmit.
    Háromkor indul a telihold... [​IMG] Még mindig a Tiszta boszorkányság felhősorára rakható utolsó két kütyühöz termelem a denevérvirágot és a harapós orchideát. Az egyikből négy, a másikból hat kör kell még, nem biztos, hogy kész lesz most, de legközelebb már tuti. Aztán jöhet a Rémséges üzlet.

----------------------------------------------------------------------
    10:10
    Sikerült vennem 10 db kaméleon tápot 1.200 csp-ért.

-----------------------------------------------------------------------
    11:06
    Turbómalom előfizetés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.11834/

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
    sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  20. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Erzsike a rémséges üzlet felhő sorára, a kütyüket hol találom?

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.