Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szerintem ne mérgelődjünk előre. majd holnap minden kiderül. Nagyapám azt szokta mondani, hogy fel a fejjel, úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna.
    :)
    Most már tényleg elülök, mert mindjárt reggel lesz.

Na ugye, Erzsike pl meg tudja csinálni. Majd megkérjük, hogy segítsen nekünk:)

2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Süti,próbáld meg,menni fog :)
    kpe,szomorú lenne,ha valaki a mi szintünkön nem tudná 100%-ra :) a végén Te is akarod tisztességesen befejezni...
    Jó éjt,jó pihit!!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Persze, hogy csinálom, de nem bizakodom hozzá. Én is ki számoltam, és a terményes ólakkal együtt meg lett volna. Annyira már nem izgat, hogy mérgelődjek rajta. Igazából csak nem értem, hogy a terményes ól nem ól?

Jó éjszakát, szép álmokat, jó pihenést Neked, és Mindenkinek, mára elég volt, megyek én is olvasni....Holnap csak délután leszek, valamikor...a keresőket ne küldjétek!! :)

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lesz ami lesz. Kiraktam egy csomó fát most már csak azt kell megállni, hogy véletlenül le ne szedjem....

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez most nem a szinten múlik, hanem azon, hogy van-e annyi olyan ólad, amiből ki tudod hozni a 60.000 tp-t 24 óra alatt...

Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert neked kell kiszámolnod, hogy mennyi tp-t tudsz egy aratással összeszedni. Onnantól, már el tudod dönteni, hogy meg lesz a 100%, vagy nem.

Tegyél lakatot a kertajtóra és az aratógépet idő előtt még véletlenül se kormányozd arra... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
    jolanda1948 kedveli ezt.
  6. pjotrovov

Ha valakinek a 90. szint fölött nincs ennyi óla,az valamit elszúrt.....

jolanda1948 kedveli ezt.
  7. kpe59

Ez most nem a darabszámon múlik, hanem az ólak tp értékén is...
    Az állatos ólak nagyon szerények ebben. Még egy narancs szamár sem ad 300 pontot.

jolanda1948 kedveli ezt.
  8. pjotrovov

Teljesen tisztában vagyok ezzel...Mindenki számoljon azzal ami a pajtájában van......menni fog!!!!

9. Koppi

Szia szép Napot Neked és Mindenkinek !

Szétnéztem a Pajtámban, hogy mennyi színes ólat találtam !? Nem is tudtam róla..:)
    Hozom a kávét, mert köll így reggelente.

Utoljára szerkesztett: 15.1.15
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Látom, még mindenki pihen. bekészítettem a reggelit. Délelőtt nem leszek, mert operába megyek, de evet kezdésre itt vagyok.
    Legyen szép napotok: Lujza

11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Loránd és Lóránt.
    A Lóránt férfinév a germán eredetű Roland magyar alakváltozata, az r és az l betűk felcserélődésével képződött. Jelentése: dicsőség. Loránd a Lóránt régebbi magyar alakváltozata. (Eötvös Loránd fizikus, Roland, II. Rákóczi Ferenc kutyája)
    1559-ben ezen a napon Anglia és Írország királynőjévé koronázzák I. Erzsébetet, akinek uralma alatt vált országa tengeri és kereskedelmi nagyhatalommá.
    1977-ben megszületett Lakatos Márk magyar stylist, show-rendező, divat-újságíró, jelmeztervező.
    1975-ben meghalt Ék Sándor magyar festőművész.

A farmon elintéztem amit lehetett, Rackó ma öt bájitalt adott, a keréken 1.880 tp-t kaptam, ajándékot nem küldtem.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. Koppi

A második nevem Loránd...:) Nem is tudtam, hogy most tartom a névnapom...:)
    Kösziiiii...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  13. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép Napot!

Kopi

Küszi a kávét, Lujzának a reggelit!
    Erzsike!
    Mikor a híreket olvastam, amit hoztál, majdnem hangosan felnevettem.....annyira tetszett II Rákóczi kutyájának a neve.
    Látom, mindenki nagyon számol, hogy és miként jön össze a TP!
    Szerintem, ebben a magasságban már nem lesz gond senkinek sem.....
    Vágjon bele mindenki, aztán meglátjátok, ez sem lesz vészesebb, mint a többi event mostanában.
    M.Ági!
    Kívánom, hogy Te és édesanyád minnél hamarabb gyógyuljatok meg!
    Persze, ez a kívánás minden betegre vonatkozik, akiket kerülget a gebola.
    Olvaslak benneteket gyakran, de írni kevés időm marad.
    Vigyázzatok magatokra, és jó eventezést!
    Kopi!
    Akkor az én Istenem éltessen... második neved napján...;)

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt !
    Nálunk süt a nap de hideg van. Sajnos az agyam még egy kicsit borongós, nincs le tisztulva az állatok le adásával. Melyik jó melyik nem csak az állatos ólak jók, vagy a terményes ólak is jók. Na majd olvasgatok s majd csak meg tudom. Megyek olvasgatni hátha meg tudok valamit.

15. kpe59

Akkor sok boldog második névnapot neked! [​IMG]

"Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba.
    Ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem."
    Laboviti tollából...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ismertetőjében is jeleztük ezeket az információkat.

17. kpe59

Igen ott is láttam, de ezt a rövidített változatot az event-es csevegőből hoztam...

-----------------------------------------------------------
    11:21
    Nem jó [​IMG] ez a várakozás, mert így a piacon lógok és fogy a pénzem...
    Keresek valami más elfoglaltságot...

-----------------------------------------------------------
    12:34
    Megyek ebédelni, hogy jobban teljen az idő. Gombalevest főztem a tegnapi maradék mellé...

18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Köszönöm a kávét Koppi Lujza neked a reggelit !! Kicsit elkéstem , mert számolgattam , de szerintem nekem sem lesznek meg az ólak , de lehet még a fák sem !! Mamutfám is csak 5 darab van !! Ez van , ezt kell szeretni !! Nem tudom jól nézegettem -e , hogy az Édes Rózsalakvár + A Húsvéti lekvár növeli a fák tapasztalatpontjait ! A kettő 50 % tapasztalatpont növekedés !!
    A Rozsaszin zselé + Egreslekvár a barkácsolt ólaknál ad összesen 70% több tapasztalatpont növekedés !! Valaki tudna segíteni , hogy ez tényleg így van ? Kandallóba befűtöttem , így nem hűl ki a kávé és a reggeli !!

Szép délutánt mindenkinek !! A reggeli beírásomat nem találtam sehol amikor délelőtt benéztem , az előbb viszont már itt volt !! A masina ördöge játszott velem !! Azóta utánanéztem a tapasztalatpontoknak , jól tudtam !! Vettem is pár Húsvéti lekvárt + Tavaszi koszorút , már be is üzemeltem Őket !! Indulhat az event !! Jutok ameddig jutok !! Hoztam a délutáni desszertet !! Ma nagyon szép idő van , levegőzés megtörtént !!

19. kpe59

Képregény event elhalasztva holnapra:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11871/#post-145487

Ide kattintva pontosan megnézheted, hogy melyik termék mire jó és milyen rekeszes...

Megyek aratni...

20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

stadler42 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.