Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

sutimami57 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Biborka, legalább volt egy szép virágos terület a farmodon,ám szerencsére kiderült, hogy hiba volt.Nálam nem tüntek el, tovább változtatják szinüket...

Akkor jól kibeszélgettük magunkat!!

Utoljára szerkesztett: 22.1.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nálam sem tűntek el a kaméleonok, meg vannak szép sorjában mind és váltogatják a színüket. Holnap lehet titokzatos ólakat venni, de hogy kinek lesz szerencséje vele az rejtély. Az aranyam igen fogytán van, lehet hogy nem veszek.

sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Közben elmentem egyet szellőzni, mert a fórum kidobált... (504 Gateway Time-out [​IMG] )

A kaméleonok nálam nincsenek kirakva. A pajtából elmentek ugyan egy kicsit világot látni, de már visszaértek..

sutimami57 kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem vesztem el..reggel beleugrottam fejest a munkába, és most kászálódtam ki belőle. Nyugodt napom volt, de nem unalmas...:)

Bíborka, olyan szép az új ruhád, hogy nem is ismertelek meg!!!!

Gratulálok a párválasztásodhoz, és azt kívánom, hogy még nagyon sok évet érjetek meg a papával erőben, egészségben!!!!

stadler42 kedveli ezt.
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Tegnap nem volt időm be jőnni, de most pótolom!
    Szeretném megköszönni a sok jókívánságot, és a sok mindent, amivel megleptetek!

Most hozom itt a sok finomságot.[​IMG] Egy kis könnyű csirkét...

Egy komolyabb húst a Fiúknak[​IMG]

némi innivalót Mindenkinek![​IMG]

És egy kis finom sós, és édes sütit!![​IMG] [​IMG]

Jó étvágyat!!!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Szia, Buktácska!!! Azta beborult szivaros kutyafáját neki! Hát ezért nem voltál tegnap, mert ennyi finomságot elkészíteni, behordani, nem semmi feladat volt! Én a fajsúlyosabb részével kezdeném, aztán szépen sorba! Köszönjük szépen! :)

Elolvastam az új feladatsort. Nem rossz. Szépen el áll nálam a többi között, hiszen még a régieket sem tudom megcsinálni, nem az újakat. Állandóan eventezünk, ha van pár nap szünet, nem is tudom el dönteni, hogy a megfogyatkozott raktárkészletet termeljem vissza, az állatokat, vagy a fákat rakjam ki, mert mindenhova minden kell....A régi gazdák, akik már befejezték a gazdaköri feladatokat, biztosan örülnek neki, de nekem még a távoli jövőben lesz betervezve, majd egyszer..........

stadler42 kedveli ezt.
  10. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! A fórum ördöge nálam is itt cirkált, mert egész délután nem engedett írni. Mindig valami hibaüzenet jött be, amit Erzsike is írt.
    Bánatomban szunyókáltam egy kicsit, amit jól tettem, mert holnap nehéz napom lesz. ma este még meg kell fürdetnem a kiskutyát, hogy holnapra elegáns legyen . Már megint itt a felirat, gyorsan távozom, mielőtt ez az írás is a ködbe vész-

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Nálam is volt ilyen galiba, hogy hiba, stb. Nem engedett lájkolni sem, írni sem, de azt hittem, csak nálam...le is fagyott párszor....

Szorítok a kutyusnak, és nagyon várom, milyen hírekkel tértek haza, kívánom a legjobbakat mind a kettőtöknek!!! :) :)

12. kpe59

Tudnak a fórum hibájáról:

"Sziasztok!
    A fórumról jelzett már valaki olyan hibát, hogy sokszor dobja a 504 Gateway Time-out? Nekem pár napja 10 F5-ből 3szor adja
    Szia!
    A hiba ismert, továbbítottuk az illetékesek számára.
    Csocsoovb"

sutimami57 kedveli ezt.
  13. András

András Kivételes tehetség

Bukta-Ági! Csorgó nyállal jöttem kérdezni...

Hát Jutus pórul járt mert az új feladatot elkezdtem....:(((

A másik! Jutusnál és itt Tatusnál elértem a ládikát. Mi több Tatánál 2 ládikámnak is lenni kellene...
    de hol találom????

Ágikám! Ekkora lakoma?!! Csirke, hús, rágcsálni valók finom sörök, és az a süti! Hány napig készűltél?

Igaz sokan vagyunk, és az étvágyunk sem Nyugdijas........:)))))))))

Hagytam a többieknek is ....... Tatus

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Az új feladattal erre gondolsz?:
    "A láda titka
    Figyelem!!
    A tervezett megérkezése várhatóan: 2015.01.23. (péntek) 15:00
    Jelenleg egy hiba miatt a küldetés megjelent a gazdakörben. Kérünk Benneteket, hogy ne szállítsatok be semmit, és figyeljétek a hivatalos bejelentéseket!
    Azok a játékosok, aki már leadtak valamit a feladatba, onnan folytathatják majd, ahol a feladatban tartottak a javítás pillanatában."

A bubós feladatnál keresed a ládikákat?
    "A Kincsesláda
    A Kincsesláda, [​IMG] a feladatsor utolsó szintjén elérhető jutalom, mely 3 ajándékot tartalmaz attól függően, hogy mennyi idő alatt teljesítettük a képregény feladatsorát,és hogy a nyertes játékos milyen Gazdasszinten van, ezen ajándékok közül kedvünk szerint választhatunk ki 1 db-ot.
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../89d2cdad9e81f9a76ccb9ad4ed6dc0f053be2d40.png
    Az ajándék kiválasztása megfelelően átgondolandó, mert a kiválasztás után (gomb lenyomása) az ajándék azonnal jóváírásra kerül, az nem visszavonható!"

15. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Erzsike! Igen, igen erre gondoltam......

Csak felvillant a láda, de tovább semmi.... a 3 választó ablak volt és minden meg is jött......

Jó akkor majd csak lesz valami....

Nálam is eltüntek a Kaméleonok egy időre.... de most már elökerültek... pedig csak a színüknek kellett volna változniuk:D

Rozika, légy még egy kis türelemmel... gondolj arra, hogy jön a tavasz és akkor már a napsütésben fogod bejáratni a lábad. Nem kell attól félned, hogy elcsúszol......;)

Tegnap BKV-val utaztam. Busz- és trolival közlekedtem... Na teljesen megdöbbentem attól a mocsoktól amit láttam. A busz ülése, karosszériája, üzembe helyezése óta nem látott vizet, vagy tisztitószert..

A trolin alig lehetett látni az ajtókat -ablakokat-, hogy hol kell felszállni. Még szerencse volt, hogy kinyílt az ajtó és a nagy "luk" volt a lépcső..

Kilátni az ablakon???? :eek: Szőrnyű.......

Na megyek mert folyt felugrál GT 504..... Ez mi ??????? Jutus

16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Csak felvillant a láda, de tovább semmi.... a 3 választó ablak volt és minden meg is jött......

Nálam is eltüntek a Kaméleonok egy időre.... de most már elökerültek... pedig csak a színüknek kellett volna változniuk:D

Rozika, légy még egy kis türelemmel... gondolj arra, hogy jön a tavasz és akkor már a napsütésben fogod bejáratni a lábad. Nem kell attól félned, hogy elcsúszol......;)

Tegnap BKV-val utaztam. Busz- és trolival közlekedtem... Na teljesen megdöbbentem attól a mocsoktól amit láttam. A busz ülése, karosszériája, üzembe helyezése óta nem látott vizet, vagy tisztitószert..

A trolin alig lehetett látni az ajtókat -ablakokat-, hogy hol kell felszállni. Még szerencse volt, hogy kinyílt az ajtó és a nagy "luk" volt a lépcső..

17. sutimami57

Már megint hiba, nem engedte beidézni......azért mondom, amit akartam....Erzsike, fantasztikus vagy, hogy Nálad aztán mindig minden
    kéznél van!

Jutus! Biztosan félre értettél valamit, mert nem a ládát kapjuk, csak a tartalmából valamit...:) :)

18. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

19. kpe59

Ez egy hiba, amiről már tudnak, csak még javítani nem sikerült...

Szerintem ez nem "Time-out", hanem "Knock-Out... [​IMG]

Nincs kéznél, csak tudom hol keressem... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Most egy kicsit megnyugodtam, hogy látom nem csak nálam van ez a felirás, amit nem tudtam mire vélni.Igaz, előbb utóbb egy két frissités után csak vissza evickéltem, de ha már a nagyok is tudnak róla, az meg csak hab a tortán...

BuktaÁgi,
    ez aztán a kinálat.Van itt minden ami szem szájnak ingere.Azt sem tudom, hol kezdjem, mert ilyen későn, már nem igen....ám ha nem bánod, majd holnap kóstolgatok belőle...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.