Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ahogy olvasni kezdtem, így [​IMG] néztem ki, de a karantén miatt a végén ilyen [​IMG] lettem...

sutimami57 kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Kicsit keserű a szám íze,de végül is farkasom lett.....És így már nem olyan rossz:)

sutimami57 kedveli ezt.
  3. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

[​IMG] Pjotr! Ilyen jót nevettem a kivimadaradon

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Pjotr,
    azta mindenit, még hogy karantén, nem lehetett volna kisirni, hogy engedjék el neked!Lehet, talán a nemzeti madár miatt ez a nagy felfordulás??Persze a farkas sem egy megvetendő, mint látom örülsz is neki, hát még a nagymama hogy örül, hogy amig tart a gazdaköri nem kell neki izgulni, hogy felfalja.Ám utána majd mi lesz, amikor szabadon engedik ezt a sok farkast...

A bolt nem olcsóbb, mert korábban is ebbe a S...r láncolatba jártunk , csak másfelé van, .Ez meg most új, és glancos, de jobb a másik, mert nagyobb, és jobban áttekinthetőbb, meg ha nagyon őszinte akarok lenni, már azt meg is szoktam...

Szállingózik továbbra is a hó, de mire leér, már el is olvad.nem is bánom...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hoztam nektek egy délutáni kávét!!A mai menű: Húsleves, zsemlyemártás főtt hússal, rizibizi, rántott hús. Desszertnek almás piskóta. [​IMG]

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Halihó !

Pjotr ne is törődj azzal a kivi madárral, de legalább farkasod lett. Én még annak is örültem volna, talán jobban mint a kivi madárnak. De egyszer majd csak sikerül, talán csere napkor de nem mostanában. A papa ebéd után addig erősködött, hogy hiányzik egy kis édesség. Míg rá vett egy gyors gofrira, ami hamar kész is van és finom is.
    Hoztam egy kis kóstolót.

[​IMG] Egészségetekre.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Lujzaaaa,
    ez nem ér, hogy milyen guszta ez a kávé...a hab csak úgy csurog ki az oldalán....hmmm de meginnám!!!Az almás piskóta is jöhetne...

Rozika, a gofri csak úgy egy kettőre meg van??De jó, hogy csak virtuális a kinálat, mert bizony abból is majszolnék...

8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika ! 15-perc az egész ha van gofri sütőd. Egy kicsit sűrűbb tészta kell hozzá, mint a palacsintához egy kis sütőporral citrom héjjal benne. Ki sütöttem egy kis csokikrém rá meg tejszín és kész. Kint hagytam a sütőt.
    Mert egy fél óra múlva úgyis kér, és akkor megint sütök neki. Sütike gratulálok a szint lépésedhez!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jövök lejelentkezni, nehogy küldjétek a hókotrókat..:) :) Még mindig esik, van bőven hó, hideg, az utakon már latyak......

Gratulálok a jó ólakhoz, Pjotr-nak a farkashoz..pedig nagyon szorítottam ám! Hiába....
    Délutáni pihi van, a nap nagy része hamar el rohant, mint mindig.

A farmon volt egy kis zűrzavar, nem tudtam mire vélni az állatok nagy zsivaját, mire fel fogtam, hogy a tüzijáték okozott némi riadalmat, de mikor meg láttak, meg nyugodtak, és nagyon örültek a sikernek.......90.szint.....ez volt a terv, és minden, amit erre az időre terveztem meg is van. :) :) Ennyi a jó hír mára. Kellemes délutánt, jó pihenést!

sHaDoW_sOnG és -elzemari- kedveli ezt.
  10. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!
    Zsóka!
    Örülök, hogy jól vagy!
    Úgy látszik, a kései ébredés ragályos, mert én is bealudtam.
    Hiába, aki későn fekszik, álmosan ébred, vagy elaszik!:)
    A titkosok jól vizsgáztak...két kivi , egy farkas... hurrááááááááááááááááá
    Nagyon boldoggá tettek...
    Na vettem is még párat, mert evés közben jött meg az étvágy..kíváncsi leszek, mi lesz belőle..
    Vigyorogtam, ahogy a cigiről írtatok...
    Dohányos voltam én is.. tudom miről beszéltek...
    Nekem szerencsém volt., mert mikor meg tudtam, hogy várandós vagyok,rögtön le tettem a cigit azzal
    hogy magamat mérgezhetem, de a babámat nem...
    Onnantól kezdve nuku cigi
    Na , ne sírjatok az eső miatt, mert az legalább elfolyik
    Bezzeg nálunk akkora a hó, hogy ki sem látszunk belő
    Szakad most is, meg hordja a szél...
    Pjotr!
    Én is úgy jártam mint Erzsike.
    Olvastam az írásodat, ami módfelett tetszett, és már gratulálni akartam a kivihez..mikor felfogtam, hogy nem is lettxD
    Hugi!
    Sütikéd gyönyörű, szívesen megszeretgetném...szép nagyot nőtt.
    Lujzám, jobbulást kívánok.

Jutus, Bíborka, Marika, Rozika,Koppi, Sütike, Fiúk,
    Legyen szép a napotok...

sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  11. eva550125

eva550125 Törekvő

Sziasztok!!!Kellemes vasárnap délutánt.Lehetne egy kérdésem???Igaz,még választ nem kaptam,de azért kérdezem.Hogyan lehet farm fotót készíteni???Hiába én maradtam mint tudatlan.

12. -elzemari-

Sutike,
    csak ámulok és bámulok, hogy micsoda hétmérföldes csizmával haladsz te előre.Gratulálok a kilencvenedik szinthez.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép ! Téli napot mindenkinek!

Pjotr! Én is úgy jártam ahogy BÁgi. Már kezdtem ürülni a sikerednek, de lelomboztál........

Én is beállok melléd! Sehol semmi.....azaz, legalább 1 farkas üvöltés előkerült az erdőkből.... ez is valami.
    Örültem is ennek, mert kb 100 nap múlva meg is lesz a gazdakőri feladathoz.......a mennyiség.

Sütikém, Hugi és többiek Nagyon örülök, hogy nektek sikerült legalább, így legalább tudom, hogy létezik a KIvi.
    Lehet, hogy Ti már a Karantén után vagytok????

Itt is hajnal óta havazik, aztán jön közben egy kis havas eső, aztán nagy pelyhekben a hó.

Délelőtt gyerek zsivajt hallottam kintről. Hát a gyerekek feltalálták magukat, mert a kocsikról szedték le a havat és azzal hógolyóztak....
    Máshol még nem maradt meg a 2 napos eső miatt.... na meg csak 0 fok van.

Pjotr, Rozika, Hugi, BÁgi , Biborka, Lujzi Dezső, Eva, Erzsike,
    Süti!

Élvezzük ki a havat, ha már végre ide ért..... Aztán jöhet a tavasz.....

Akkor legalább mindenki mosolygósabb, lesz, ha végre megint látjuk a ragyogó napot.......

Lányok -fiúk! Olyan szépek a bannerek...... egyik ragyogóbb mint a másik.......

Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Gratulálok! [​IMG] Nem kevés munka és tervezés van ebben a szintlépésben...

Hoztam hozzá egy linket tanulmányozásra:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmfotó-készítése-szavazás.311/

15. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot Mindenkinek!:)

Nálunk egész nap szállingózott a hó, de semmi nem maradt meg belőle, mert a hőmérséklet pozitív tartományban van, sajnos!:cry:

A mai napi kaja: csirke húsból készült leves, csirkepörkölt tészta körettel, savanyú uborka.

Gratulálok az ólakhoz Mindenkinek akinek összejött!;)
    Én kaptam egy kakast(ez még nem volt), a másik három felejthető!:mad:

Sütimami!
    Nagy-nagy gratula a szintlépésedhez!;) Ezen a szinten ez már nem kis munka!

Fát vágtam, üvegek feltöltve várják a szomjas betérőket! :p Egészségetekre!

Kívánok Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

16. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Szép jó estét!
    A titok óljaim elég jók lettek de kellet is a fejlesztés erre a farmra,furcsa majdnem 90-es farm után egy 81-el folytatni.
    Túl kellene már lépni rajta hogy valaki lenyúlta de nagyon nehéz ilyen színtröl folytatni.
    De örülni kell annak ami maradt. Már lett jó pár narancssárga ólam,de még nincs mormotám,rénszarvasom,pockom ami a -szamócán- mind meg volt.Még jó hogy annak idején 4 farmot csináltam a gazfickó legalább kettőt meghagyott de csak azért mert azok más más imail címen voltak regisztrálva.
    Mifelénk csak az eső esik szorgalmasan nem győzőm a lépcsőt mosni mert a kutya össze járja.
    További szép estét:Szami Zsóka

sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Sziasztok! Köszönöm szépen a gratuláló szavakat!

Marika! Hamarosan küldöm vissza Neked is!!! :) :) Tudod, mi egy úton járunk..:) :)
    Erzsike! Valóban, sok munka, és tervezés volt...de ezt Ti is tudjátok.:) :) Jó érzés kilencvenesnek lenni..:D :D

Dezső, Neked is köszi, igyunk rá egy pohárral!! :) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

[​IMG] Sütike!!! Nagy,nagy gratula!!!! Nem szédülsz abban a nagy magasságban???????

Ma délután berobbant a család. Öt gyermekünk közül négy itt volt családostul. Nem volt megbeszélve, csak így alakult. Mindenkinek honvágya lett hirtelen. Megállapítottuk a tesómmal hogy a mi konyhánk gumiból van, mert akárhányan jönnek, mindenki elfér benne. De jó hangulat kerekedett pillanatok alatt. Most meg olyan csend van, hogy szinte kong a ház.
    Az idő olyan semmilyen, Esik a hó fúj a szél, de csak a sár dagad az urtakon
    Legyen szép estétek: Lujza

sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  19. -elzemari-

SzamiZsóka,
    ne búsuljál,most már gondolom nincs mit tenni.Ilyen galádságról korábban nem is hallottam, hogy valakinek ellopják a farmját.Persze mondom én.....a nyolcvanegy is szép eredmény már, látod még egy év sem kellett hozzá.Sajnos aki ma kezdi, annak akkora hátránya van, hoyg azt behozni nem lehet.Gondolj a játékra, és ne arra, hogy hol lehetnél.
    Tudom, hogy balabla amit irtam, de szeretnélek egy kicsit megvigasztalni...

Sutike,
    sajnos én még nagyon messze vagyok.Én március idusát céloztam meg a kilencvennel, ha véletlenül előbb lenne meg, az egy nagy csoda lesz.Azért mondtam, hogy a hétmérföldes csizmádat add kölcsön, hogy én is fel tudnám az iramot venni.Igy is elég sok csengőt költök, de megáljt kell parancsolni magamnak, mert sem a tatár, sem a Szulejmán seregei nem hajtanak.Bááár a Bali béget nem bánnám!!!

Lujza,
    igazi nagy család vagytok.Te jó ég, ha hozzánk betoppanna plussz nyolc ember, hááát én nem is tudom, hogy mit csinálnék....Ti valami nagy varázslók vagytok...

-Joe8-, sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Köszönöm szépen! :) Nem szédülök, bizony...még kibírnék pár lépcsőfokot, de addig hosszú még az út. Gratulálok a remek naphoz! Nálunk ma csend van..:) :)

Nem lehet tudni, mikor érkezik az ajándék kód? Vagy már meg jött, csak én vagyok lemaradva??

Marika, én nem nézem a Szulejmánt, de ezt a Bali béget meg lesem már magamnak, mert igen csak jó pasi lehet......Biztosan hamar eléred a 90-et, csizma nélkül is! Én csak azért hajtottam meg a dolgokat, mert írtam egy listát, amit el akartam érni a második szülinapomra, és a szintlépés volt az utolsó...számomra ez egy jó eredmény, és sikerélmény, mert elértem a játékban, amit akartam. Nem hajt engem sem a tatár, és látván a következő szinthez szükséges pontok számát, magamat sem hajtom.....:) :) Szépen, nyugisan, ahogy eddig...:) :)

Utoljára szerkesztett: 25.1.15
    sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.