Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ülök a szobámban és eszem a kefét,
    ültetnék én de nem találom a helyét.
    Jönnek a virágok egymásután sorban,
    változás nincsen az állapotomban.
    Igy aztán ülök a szobámban és eszem a kefét.....

Dezső62, sutimami57, sHaDoW_sOnG és 2 más kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Hát ez az event már nekem is megtépázta az idegeimet. Már ott állok, kell ez nekem nem elég bajom van enélkül is. Ez kész ráfizetés géppel sem lehet dolgozni, a felhőt mire le szedtem ki virágzott a hajam.[​IMG]Elegem van még holnap meg próbálom, ha nem javul én is abba hagyom.

3. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sütike, megijesztesz! Azért ide gyere be!!! Ámbár én sem vagyok túl fürge......:p

sutimami57, eva550125 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  4. eva550125

eva550125 Törekvő

Sziasztok!!Csatlakozom én is az előttem szólókhoz,mert nálam szintén ez a helyzet.Azt hittem először,hogy az én gépemmel van baj,és ami vigasztalt,hogy holnap jön,ha minden igaz a vadonat új gép,és jobb lesz.A mai napom egy kicsit zsúfolt volt,reggel a szokásos takarítás,főzés,utána be mentem a kórházba látogatóba.Alig vártam,hogy 2 óra legyen,természetesen várni kellett,mire végre be engedett,a virágok csak forogtak.Bele untam én is.Most fogtam hozzá,de majd látjuk.Kellemes estét,és nyugodalmas jó éjszakát kívánok nektek!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ez is nagyszerűen sikerült..:) :) Legalább ennyi mosoly legyen mára........Látom, mindenki besokallt....
    Én is le szedtem vagy 20 perc alatt......Azt hiszem, nálunk most vágta ki a biztosítékot.......

Valamikor jövök, ha be lehet lépni, mert most is kidobott ez a b......... 504-es.

Dezső62 kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Imádom Én is az 504-et !! Rengetegen panaszkodnak !! Én is írtam , azt a választ kaptam , hogy tudnak a problémáról !! Reggelig várok , majd elválik mi lesz !!

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

8. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Köszi a hírt!!!!!
    De!És itt a de............Valahogy elvették a kedvem.A számíze ettől rossz marad.Nem ez az első event ami rosszul -nagyon rosszul kezdődik.....A belépési-hiba folyamatosan fölugrik.Erre nem azt kellene írni,hogy tudunk a hibáról,hanem,hogy azonnal intézkedünk!Természetesen nem azt várom el,hogy 10 perc alatt,de egy napon belül javítassék már ki........Ha én a munkámat így végezném,nos már kivágtak volna rég.És most finom voltam............
    Az event-kezdés pedig mint egy halotti tor.........

Dezső62 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mélységesen egyetértek veled...
    Én is meg....szívtam két órakor.. Mellesleg nem működött semmilyen gép az ominózus légkalapácsos birka érkezése előtt...
    Utána meg, el kellett mennem. :(
    Csak az előbb értem haza. Gondolkodóba is estem az eventet illetően, vajon megéri e??

sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Nem szoktam igazából azt mérlegelni, hogy megéri-e, mert ha van, csinálom. De most inkább az van bennem, hogy érdemes mérgelődni ezen is? Van nekem elég gondom.......

A másik, amit írtam is, hogy ki akadtam....nem szeretem ezt a véletlenszerű beadogatást. Miért kezdi a kis farmon strucctojással????
    Na, mindegy, ezt el dönthetem, hogy akaom csinálni, vagy nem, de a kedvem nekem is teljesen el ment az egésztől. A hosszabítással meg valahogy nem vagyok képbe..nem hétfőig volt eredetileg ?

11. kpe59

Eredetileg hétfő 14 óráig volt, ezt hosszabbították meg 19 óráig.
    A strucctojás az 56. szinttől termelhető, gondolom ezen a szinten már túl vagy, azért kérhette a feladat.
    Előzőleg említetted a szegfűt, az a 83. szinttől termelhető.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Ja, köszi. Csak a napot néztem.Persze, tudom én, csak a szegfű nem régóta van, én még nem raktam belőle. A tojást is tudom...de ha az első ablakban ezt kéri, mit fog kérni utána? A nagy farmon mézzel kezdte.

Vetettem arattam a nagy farmon, géppel, minden teljesen rendben volt. Lehet, hogy meg javult?

13. kpe59

Hozok egy idézetet a csevegőből:
    "Terményes kivégezve :p;)
    Jöhet a többi :sleepy:
    A terményes rész 10. szintjéig 4*14 lápi póc és 3*8 fazék, varázslatos."

sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Köszi..:) :) :) Biztos volt bőven a pajtában..:)

15. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  16. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Megjavult a rendszer,holnaptól lehet szárnyalni:D. Az eventet még mindig nem értem, de csinálom ezerrel.

sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  17. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

É
    n is írtam, hogy hiba nélkül arattam, mosta kicsi farmon várom, hogy be tudjak vetni, itt nincs gépem, de eddig jól ment........
    Az event meg nagyon egyszerű ám..én már váltottam, reggel kiderül, jobbat kapok, vagy rosszabbat.......:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  18. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Szép jó reggelt mindenkinek !! Reggelre kicsit normalizálódott a helyzet !! Az Én farmomról nem tudok belépni a fórumra !! Az elemek nagyon vacakul jönnek , pedig tegnap nagyon lemerültem !! Kandallót befűtöttem , kávét lefőztem !! Ébresztő gazdák !!!! biborka voltam !!

-Joe8- és sutimami57 kedveli ezt.
  19. eva550125

eva550125 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek!!!Köszönöm a kávét Bíborka,rám is fért egy kis kortyintás.Talán minden helyre állt.[​IMG]A kávé mellé,hoztam egy kis reggelit.Legyen szép napotok!!!

sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!Köszönöm a kávét és a reggelit, így aztán könnyű kezdeni a napot. Nálunk mínusz 3 fok van a teraszon, kijjebb nem merészkedtem még. De most kel a nap, úgy néz ki,hogy szép időnk lesz. Eventgazok a földben, délután kettőig semmi dolgom. Ma unokázunk, a valósban sincs sok tennivaló. Az ebédünket főzik, a mai rendelés: brokkolikrémleves, rántott sajt rízzsel majonézzel .
    Legyen szép napotok: Lujza

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.