Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jó reggelt !

Köszi a kávét és a reggelit, rám is fért a jó meleg kávé mert az idő nagyon lehűlt. Odakint tiszta dér minden. már csak a hó hiányzik. A gazok szaporodnak, de a betöltés még akadozik egy kicsit. Remélem lesz egy kis olcsó gép, mert a gépből is nagyon fogy a tartalék. További kellemes napot, és jó termelést.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Szerencsére változott a játék elérhetősége...

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  3. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Szép jó reggelt!
    Még a 9-es és a tízes feladat van hátra a növényesből és akkor egy kész van.Még a titkos ólakat szeretném megszerezni remélem sikerül mivel nincs nemesített növényem így kevés a fölröppenő.Nálunk nagyon hideg van.
    Legyen szép napotok.
    Szami Zsóka

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Károly régi magyar személynév, a török eredetű karul, karvaly madárnévből származik. Már a középkorban azonosították azonban a germán eredetű németKarl névvel, mivel ennek a latinosított Carolus formája az -us végződés nélkül hasonlóan hangzott, mint a magyar név. A germán név jelentése: szabad (férfi), legény. (Charles Chaplin angol filmszínész; Makk Károly filmrendező)
    1830-ban ezen a napon megjelenik a Hitel, Széchenyi István műve, amely a magyar reformmozgalom programjává válik.
    1077-ben volt a Canossa-járás. Canossa-járásnak nevezzük IV. Henrik német király, későbbi német-római császár vezeklő zarándoklatát a mai Olaszország területén található Canossa váránál 1077 januárjában, ahol a császár az épp ott időző VII. Gergely pápát próbálta meg rávenni kiközösítésének visszavonására.
    Henrik vezeklőcsuhában, mezítláb jelent meg a téli hidegben a vár falainál, és három napon át fedetlen fővel várt a kapu előtt, amíg a pápa elé járulhatott. A császár megalázkodása azonban csak politikai időhúzás volt, rövidesen harcba bocsátkozott a pápával, és miután 1080-ban a pápa másodszor is kiközösítette, ellenpápát állított.
    1844-ben megszületett Benczúr Gyula magyar festőművész.
    1805-ben meghalt Csokonai Vitéz Mihály magyar költő.
    Az adatvédelem nemzetközi napja van ma.

Az event gazak és a felreppenők is szaporodnak szépen, míg a gazak érnek elfoglalom magam valamivel...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam, mert a finom reggeli, és a kávé becsábított, köszi szépen. A játék szépen megy, semmi gubanc nem volt reggel, mind a két farmon hiba nélkül tudtam dolgozni. Az event is megy, tetszik ez a váltogatós rendszer, és az egész, már kialakult, egyre jobb!Most viszont mennem kell, délután valamikor érkezem, vagy estefelé. Szép napot, jó játékot!

6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép napot mindenkinek!
    Az elszürcsölt kávézás után hahotázva kezdtem a farmozást!

A felugró Hírek ablak szövege késztetett erre. "Nagy durranás" lesz a mostani event! Háát az is volt!

Ekkora káosszal még egy event sem kezdődött mint az 5 éves szülinapos event!

Reggel én is félve, tele aggályokkal léptem be.

Remélem most már rendben fog telni ez a hét?

Mindenkinek sok sikert és kevés bosszuságot kívánok,, Jutus

7. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok, szép napot!
    Végre valahára látom a napot! Köszönöm a kávét, a reggelit.
    Az idő nagyon szép nálunk, végre süt a nap!
    Talán ma kicsit olvad is a hóbol, mert itt aztán van dögivel.
    A kocsim még mindíg hó alatt, nem vagyok képes ki ásni, inkább csettegek gyalog..xD
    Rozika, ha hiányzik a hó, gyere hozzám, itt láthatsz eleget.
    Örülök, hogy kimaradtam a tegnapi event kezdésből, mert ahogy olvastalak benneteket, hát, valahogy nem fogott el az irigység, hogy lemaradtam róla...
    Az éjjel már símán ment minden, remélem, így is marad!
    Marika, Sütike, Erzsike, Lujza, Zsóka, Éva, Fiúk, Eszter, Hugi. Jutus
    legyen szép a napotok!

-Joe8- és sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

Szezonmunkások akciós áron:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szezonmunkások-akciós-áron.11964/

----------------------------------------------------------------------
    14:32
    Kész a terményes ablak, a többi már nem lesz ilyen izgalmas...
    1. 8 db fazék helyett 11 db hódfa;
    2. 11 db hódfa;
    3. 12 db méz;
    4. 14 db lápi póc;
    5. 12 db méz;
    6. 11 db hódfa;
    7. 13 db strucctojás;
    8. 13 db strucctojás;
    9. 8 db fazék helyett 11 db hódfa;
    10. 8 db fazék helyett 12 db méz.

Holnaptól elemet kérek, a vekkerek meg maradtak, nem használtam őket...

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  9. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    :)
    A tegnapi nap nekem is katasztrófális volt! Két asztali PC-n és egy laptopon próbáltam beindítani az eventet.
    Két óra alatt sikerült learatnom melósokkal és elküldeni az ajándékokat két farmról!!:mad::mad:
    A másik kettőről az éjszaka folyamán már simán ment minden!:)
    Kész katasztrófa volt ez a kezdés! Remélhetőleg, most már simán menni fog minden!

Ne mérgelődjetek( igaz én is azt tettem:mad:), már én sem dühöngök. Elveszi az ember kedvét a játéktól ez a szenvedés!
    Nem tudom, hogy mit tartottak karban, de ha ez volt a javítás, akkor inkább ne is nyúltak volna hozzá!
    Na mindegy!

Fát vágtam, borokat feltöltöttem és még raktam ki egy kis szíverősítőt a nagy idegeskedésre. Egészségetekre!:p

sutimami57 kedveli ezt.
  10. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Látom egy páran elég gyorsan haladtok..... én még csak termelek.....

Túl sok mindent terveztem be mára is.. Közben beugrott a szomszédasszony is.

Beszélgettünk......emlékeztünk.......

Ági! Hódfa??????? Hát ez meg mi????

Hóóó, hóóóó.. Ágikám, legalább Te láttál idén havat. Hugi, Lujza ti is legalább élveztétek ? a valódi telet.

Mi erre felé csak az illúzióját élveztük.

Biborka! Olyan jól néz ki a képek a kávé....Valahogy én is meg próbálnám elkészíteni......

Na megyek is mert beértek a növények........J.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. pm444

pm444 Fórum-zöldfülű

Szép napot.
    Gyorsan írok, holnap reggel viszem haza a gyermeket, Jót tett neki a friss levegő.
    http://kepfeltoltes.hu/150128/009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    A terményessel én is végeztem, de nem kellett cserélnem. Volt minden terményből, de evvel ki is fogyott. Nem baj majd, üres időben újra termelem. Jelenleg az állatost gyúrom. A felröppenőkkel kicsit izgulok.
    Hugi vagyok a fiam farmjáról

-Joe8- és sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

Gondolom tőlem kérdezted, de nem Ági vagyok... [​IMG]
    A hódnak a terményese adja a Darabolt fát, ezt hívom én hódfának... (Rövidebb leírni.)

13. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

-Joe8- kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megérkeztem.

Remélem, nálatok is minden rendben ment a farmon. Erzsike, ügyes vagy, hogy már meg csináltad a terményes feldatokat! Nálam el tart egy hétig, mert mindig olyat dob, amiből nincs. Akkor reset..:D :D :D Én is csinálgatom, elég jól megy, egyébként tetszik.

Hugi! Szerintem Neked is jót tett ez a kis lurkó, nagyon aranyos, és igazi, téli szórakozás volt együtt..:) :) Szép a havas kép, nálunk is ilyen a helyzet, bár ma nagyon sokat olvadt. Buktácska, lehet, Neked is kiolvad az autód, bár holnapra megint téli időt mond.

Reggel az oviban voltam, és délután értem haza. Mackó napi készülődés volt, és mézes puszedlit sütöttünk a gyerekekkel...) :) Nagyon édesek a picik, jó volt velük lenni, és a régi kollégákkal együtt élveztük a napot.

Várom az aratást, aztán megyek pakolni az ablakokba, amennyit lehet.......szép délutánt!

15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Halihó !

Holnap délutánra meglesznek a gazok, és akkor dobálok befele mindent ami kell. Remélem mindenem lesz amit kér, ha netán akkor veszek a piacon. A vető géppel még mindég gondjaim vannak, nem úgy működik ahogy szokott. Hugi neked nincs nemesített rózsád ? mert én még az elején míg szaporítottam, a rózsát termeltem és majd nem minden elemem meg van. Dezső köszi a fát és az üvegek fel töltését. Ma nagyon jó idő volt, még most is süt a napocska. Még a kedvem is jó volt ma, tettem vettem egész nap.

16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

szép estét kivánok...

Az volt a szerencsém, hogy ültem, mert a városban jártam és megnéztem a trágyát, hogy árulnak e.S itt estem hanyatt, mert 100 pengő egy darab....Te jó ég, micsoda, bevétel lenne!!

17. András

András Kivételes tehetség

Gratulálok, aki már túl van az első lépéseken.

Erzsike! Bocsi a tévedésért. Köszi a választ. Már azt hittem, hogy új fánk van. Bár a hely hiány miatt nem is lenne rossz....

sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Gyermek ágyban, már alszik. Elfárad az itteni levegőtől.
    Rozika, nemesítéssel próbálkozom, a hagyma egész jól kinemesítve, csak a 25%-s nem tudom kifogni pedig nagyon sokszor próbálkoztam. A rózsával is kísérleteztem, az első három megvan.
    Még messze az event vége.

sutimami57 és incimami kedveli ezt.
  19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Tegnap nem volt galiba a játékkal !! Szorgalmasan termelem a gazokat , várom az elemeket , bár elég kevés érkezik !! Csoda történt az Én farmomról is betudtam lépni !! Dezső nagyon rendes vagy , hogy gondoskodsz az utánpótlásról !! Jól meg is pakoltam a kandallót , mert csikorgó hideg van odakint !! Kávét a párkányra készítettem !! Az unokám farmján lett egy kakas egy béka egy gólya !! Reménykedem , hogy talán most nekem is szerencsém lesz !!

sutimami57, incimami és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Beugrottam egy kis reggelit összeütni, miközben Bíborka kávéját kortyolgatom. ma délelőtt operába leszek, utána érkezem. Legyen szép napotok: Lujza

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.