Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igen , igen, nehéz is elhinni, hogy már öt éve játszunk és valahogy máig töretlen a lelkesedésem...na azt a kicsit leszámitva....S közben már vannak félistenek, bárók, parancsnokok, felvigyázók,nagymesterek, és még ki tudja milyen rangú gazdák...

Van mozi....bááár nem a nagy kedvenc...

Utoljára szerkesztett: 5.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én csak két éve, de remélem, meg érem az 5 évet is..:) :) Persze, ha rajtam múlik, minden bizonnyal.

-elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Mi az hogy, még az életfogytiglant is.Korábban is azt gondoltam, hogy én addig fogom játszani...

Voltam mozizni, a kérdőivért bezsebeltem a pontokat és az aranyat is..

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Először is gratulálok a szintlépőknek, Rozika, Csipike!
    Nagyon ügyes itt mindenki, szépen halad a "szamárlétrán"
    Sajnos én egy ideje csak toporgok, még mindig nagyon sok pont kell a következő szintig. De mint Marika szokta mondani, időnk mint a tenger, egyszer csak eljutok oda is.
    A szigeten már nem is figyelem melyik szinten járok, csak a banánokat számolom.Azt olvastam valahol, hogy kb. 80 db. kell a Korallsziget beindításához, az meg is van, most az utolsó fára gyűjtök, de már itt is nehezebb a haladás.(229. szint) De most már nyugodtabb vagyok, ha jön a Korallsziget, lesz miből gazdálkodni.
    Még reggel letudtam az apró jószág leadását, a másik két farmon megvárom az ikernapot. Nem nagy kedvem van az egészhez.

Lujza!
    Imádom a történeteidet, az élethez való hozzáállásotokat! Nagyon jól tudod leírni a sztorikat. Életszerűen és ettől még vidámabbak.Köszönet ezekért a percekért!!

Marika!
    Valóban! Már öt éve nyomkodjuk az egerünket ebben a játékban, de talán az is nagy dolog, hogy nemsokára öt éve lesz, hogy Te ezt a kis közösséget megnyitottad, létrehoztad ezt a topicot a mi legnagyobb örömünkre. Igaz, már nem vagyunk túl sokan a kezdőkből, de közben csatlakoztak hozzánk és segítettek életben tartani, színessé, érdekessé, vidámmá tenni a mindennapjainkat!!
    E nélkül már talán nem is játszanék, még akkor sem, ha nem mindennap jövök írni.

Legyen szép és derűs estétek!
    Eszter

-elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Eszter,
    igazad van a kapavágást én csináltam, de a többi az tőletek van.Na jó, néha azért én is besegitettem, ha kicsit csöndes volt, vagy kevesen voltunk....A lényeg, hogy az ajtó nyitva van mindig...
    Az biztos, ha nem tudnék néha billentyűt ütögetni,valami kis szösszenetet idehozni, nem olvasnám, hogy kivel mi történt,számomra veszitene a játék a vonzásából.

Jó lenne tudni, hogy vajon a MaraharépaÁgival mi van, mert nagyon hiányzik... hiányzik a Moha bácsija és a többi kis történetei.

sutimami57, Csillagzafír és stadler42 kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Való igaz ez a kis csapat fel vidítja napjainkat, ha bejövünk ide mindent megtalálunk. Van akinek baja van vagy éppen szomorú, annak segítünk és próbáljuk jó kedvre deríteni. Akinek jó kedve van valamiért, avval együtt örülünk. Eszter ! olyan jó hogy most már te is gyakrabban jössz, és elmeséled örömödet bánatodat. S ha tudunk akkor ha szóban is de segítünk. Oda figyelünk egymásra, névnap születés nap nem múlhat el, hogy ne jutna eszünkbe és ne köszöntenénk. Ha valaki hiányzik érdeklődünk utána, mint most is jolanda merre vagy? olyan ritkán jössz. Pedig a táncos lábaiddal be libeghetnél minden nap. Mert aki ide való az minden nap hiányzik, és várjuk hogy jöjjön még akkor is ha csak be köszön. Na eleget írtam most már el köszönök, mindenkinek jó éjszakát.

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Holnap majd kiabálunk egy nagyot , hátha meghallja a Jolanda és akkor be is jön..
    Jó éjszakát Rozika...

sutimami57, Csillagzafír és stadler42 kedveli ezt.
  9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét.
    Végeztem egy sajtos sütivel és egy linzerrel. Holnap majd sütök valami krémeset.
    [​IMG] mindenkinek szép álmokat

sutimami57 kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok.!

Mennyi esemény ami 2 napja itt történt, követni sem tudom........

Gratulálok Lujzinak, Erzsikének, Rozikának a szintlépéshez. Nagyon szorgosak vagytok...

Hugi! Mi történt???? Kivert hajnalban az ágy???? Ejnye, ejnye.... De látom, azért altatónak befejezted az eventet.

Kellemeset a hasznossal... Gratulálok Neked is a sikeres befejezéshez..

Lujzi! 2x olvastam át a pelenkás írásodat, amin én is jókat kacarásztam......... csuda jó szitu lehetett.....

Eszter a torta, süti, finom ételek mindig beinditják a képzeletem....

Pjotr! nagyon rövid voltál...remélem már "fájdalom mentes a harapásod"????? A kenyér nem szólt vissza????

Marcsi! Valóban, most a piac elég szélsőséges. Ezt ott is látom, hogy a Tatusnál sokszor drágább minden, mint nálam. De van amikor fordítva van.....

Én mindig sakkozok...... főleg akkor, ha megcsappan a csp-m.

Most, hogy említetted, az 5 évet furcsa dolog jutott eszembe.....

Egy volt kolléganőm is tanitgatott az elején.... mikor adjak el, hogy legyen pénzem....mit ültessek....vessek...

Ő akkor már a 30-as szint körűl volt a Tatussal együtt....én csak néztek ki a fejemből....., mert semmit sem értettem.

Sajnos a múlt héten meghalt...50 éves volt....

Na nem is hangollak le benneteket.... További kellemes estét, sikeres üzleteket a piacon is! Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Ma egy kicsit korábban keltem, mert a kiskutya hatalmas ribillióval ébresztett. Kiraktam a kosarából, futott az ajtóhoz, de csak a teraszig ért el, aztán megindult nála a niagara. Úgyhogy már felmostam a teraszt is.
    Hoztam egy kis reggelit kávéval, hogy jól induljon a nap. Ma operába megyek, de csak 9 órára, úgyhogy még van időm bőven

Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Lujza imádom a sztorijaidat , remélem még sokáig együtt lesz ez a kis csapat !! A szintlépőknek is gratulálok !! A szigeten elértem a 220 -szintet !! Felénk eszméletlenül fúj a szél !! A babszáron tegnap , még ha nehezen is de felmásztam , lassan már több időt töltök a paszuly leszedésével mint az többi területtel !! Kár , hogy ott nem dolgoznak a munkások !! Én is hoztam egy kis utánpótlás kávét , ha a Lujzáén nem lenne elég !!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. András

András Kivételes tehetség

Szép jó reggelt!

Fotó nélküli kávét hoztam és mellé egy kis meggyes pitét! Jó étvágyat és frissítő nap kezdést!

Az igazolvány képekhez csak annyit: A férjem most csináltatott útlevelet. Tegnap hozta haza. Néztem, néztem és olyan rajta mint egy maffiás vezér.... ;):D

Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért már, miért nem színes képeket tesznek bele ilyen fontos okmányba.??

Marcsi! Ma én kint jártam a piacon, de nem az árakkal van bajom, hanem a "felügyelettel".

Hiába vitáztam "vele", hogy én olcsóbban akarom adni az áfonyát, japán naspolyát, de "Ő", csak hajtogatta a maximum árat! Nem szabad kereskedelem van???:wuerg:

Most én jártam úgy, hogy fogtam a zsákjaimat és hazacipeltem.
    Szegény vásárlók, most kénytelenek megvenni a drága termést.......

Legyen szép napotok.. Tatus/J.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt !

Ma borús időre ébredtem, de remélem még ma ki tisztul valamennyire. Lujza ! köszönöm a bőséges reggeli felhozatalt és a kávét. Szegény kis kutya jól ki tolt veled, már reggel korán a felmosással kellett kezdened a napot. De szegény nem tehet róla, szükség törvényt bont. Biborka ! igazad van már annyi felhő van, sok időt vesz a le szedése. Már igazán ki találhatnának valamit, ami egyszerre le szedi. Jutus te is kicipelted reggel korán magadat. Majd máskor vissza viszed, úgyis nagy keletje van a japán naspolyának. Na elballagok aratni mert az állataim igen hangosan követelőznek. További jó játékot, és kellemes napot. B Ági boldog szülinapot !

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  15. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Meg jöttem szép jó reggelt nektek.
    Nálunk nagyon nagy szél vihar van.Az igaz,hogy engem,csak egy orkán erejű szél döntene föl.
    Na elég az öndicséretből.Köszi a kávét,és a reggelit.Marika köszönöm,hogy hiányolsz.
    [​IMG] Boldog Születésnapot Bukta Ági

sutimami57 kedveli ezt.
  16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

BUKTA ÁGINAK !! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK !!

sutimami57 kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

[​IMG] Bukta Ági! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!:)

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Szervusztok...

BuktaÁgi [​IMG]
    Köszöntünk mi jó szivvel,székre állunk s onnét kiáltunk, boldog születésnapot kivánunk....

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Üdv mindenkinek!

A mai névnap Dóra, Dorottya, Tódor.
    A Dóra a Dorottya névnek több nyelvben is meglévő önállósult beceneve. A latin Theodora szóból származik, melynek jelentése Isten ajándéka. (Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok úszó)
    A Dorottya női név a görög Dorotheosz név latinos nőiesítésének, a Dorotheának a magyarosított alakja. Jelentése: Isten ajándéka.
    Egy legenda szerint a név úgy keletkezett, hogy egy ókeresztény lány apjának a neve Dorus volt, az anyjáé Thea, és kereszteléskor ebből a két névből alkották meg a lány nevét, így jött létre a Dorothea. (Kanizsai Dorottya, a mohácsi csata halottainak eltemettetője)
    Tódor a Teodor magyar rövidülése. Fejlődési alakja: Teodor, Tiodor, Tiadar, Tivadar. (Kármán Tódor mérnök, feltaláló)
    1952-ben ezen a napon lesz II. Erzsébet az Egyesült Királyság új uralkodója.
    1945-ben megszületett Bob Marley jamaicai énekes, gitáros, dalszerző.
    1952-ben meghalt VI. György angol király.
    Ma van a magyar rádiótechnikai fegyvernem napja.
    A népi megfigyelés szerint ha Dorottya napján, csikorog a fagy, a tél nemsoká abbahagy.

Ezek szerint én vagyok az egyedüli kivétel, aki szívesen szedegeti a felhőket. Szeretem látni, hogy melyikről mit kapok...

Az eladási árat te állítod be és annyira amennyire akarod. Csak a maximum ár van meghatározva, a minimum nincs.

A mosoly már meg volt... Ahányszor meglátom valahol a fórumon az avádban ezt a mosolygós pofit, annyiszor húzódik mosolyra a szám...

B.Ági! Ezt neked sütöttem a születésnapodra [​IMG] és keverek egy jó kis koktélt [​IMG] is...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.